Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sisecekler yer mi kaldı kız iki kişilik koltuk gibi geziyorum ortalıkta
Küçük yapıyorum canım ya Eltiler hemen sen niye yemiyon diye yuklenecekleri için caktirmamak adına bir taneyi yiyor gibi yapayım ben:
Ayyy alemsin yaa :)) diyet yaptgni soylemiyomsn

Fark varmi kizlar var diyin ya nolur

Son düzenleme:
Ayyy alemsin yaa :)) diyet yaptgni soylemiyomsn
Yok bi garezleri var inadına daha çok yükleniyorlar onlara soyleseydim eltideki süreçte kesin kilo alırsın bende tam aksi bi taneyle oyalanirken yayın yeyin can boğazdan gelir modunda caktirmiyorum sözde hepimiz diyetteyim biri yeni doğurdu diğerinin eşi zaten kilo takıntılı kadın zapzayif ama göbeği var sporsuz olmaz diyorum yok ben tanıdım tanıyalım diyette 6yildir

Bnm diyette oldugumu biliyo gundekiler ye can bogazdan gelr coxukemziryn fln diyolar sinir oluyrm yemeynce ye ye biraktm diyeti dicm artik :))

Bnm diyette oldugumu biliyo gundekiler ye can bogazdan gelr coxukemziryn fln diyolar sinir oluyrm yemeynce ye ye biraktm diyeti dicm artik :))
İşte destek değil kostek oluyorlar bir gün bozsan birşey olmaz diye e bugün Annem bugün eltim bugün koca için bozsam ne kaldı geriye ancak yerinde sayiyorum

İşte destek değil kostek oluyorlar bir gün bozsan birşey olmaz diye e bugün Annem bugün eltim bugün koca için bozsam ne kaldı geriye ancak yerinde sayiyorum
aynen ya tekdestekci esim valla gerisi bosver diyo
ben esimin dogum gununde bile pasta yemedim yine de + ciktim yarintartilcam bakalim gitmismi odem bu sabah ac karnina maydonz suyuda ictm.

Ca

Canım belin biraz daha incelmis, göbüşün de küçülmüş. Az ama fark var. Bu arada bana sorarsan bu kadar dökümlü giymezsen daha zayıf görünürsun.
vucud hatlarimin belli olmasini istemyrm cnm o yuzden oyle giyiyorm. Gobek fln meydana cikmasin diye zayiflm bi alcam guzel guzel seyler :)

Kanguru_ tatlim bak motive olan için bu da benim mezun olduğum haftaki goruntum 63 kilo. Sende booyle olacaksi :))
Ayyyy insallahhhhhh Allahim cok gaza geldim ruzgar uyusun hmn leslie yapcm :))
Ben de bir 70 e ineyim gerisini hallederim diye düşünüyorum. Şimdi 79 kusurlerdeyim canım. Hadi bu hafta yarisalim senle ben de gaza gelirsem çabuk veririm yalnız.
gorcez sen ben @erigim en cok kiloyu kim vercek bakalim isiniz cok zor kizlarr sert kayaya carptiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…