Aynem saydim 15 kisi masallah :))böyle isimleri tek tek yazınca takımımız ne kadar da kalabalık geldi gözüme :)
Ayyy alemsin yaa :)) diyet yaptgni soylemiyomsnSisecekler yer mi kaldı kıziki kişilik koltuk gibi geziyorum ortalıkta
Küçük yapıyorum canım ya Eltiler hemen sen niye yemiyon diye yuklenecekleri için caktirmamak adına bir taneyi yiyor gibi yapayım ben:
Yok bi garezleri var inadına daha çok yükleniyorlar onlara soyleseydim eltideki süreçte kesin kilo alırsın bende tam aksi bi taneyle oyalanirken yayın yeyin can boğazdan gelir modunda caktirmiyorum sözde hepimiz diyetteyim biri yeni doğurdu diğerinin eşi zaten kilo takıntılı kadın zapzayif ama göbeği var sporsuz olmaz diyorum yok ben tanıdım tanıyalım diyette 6yildirAyyy alemsin yaa :)) diyet yaptgni soylemiyomsn
kesinlikle var hemdeEki Görüntüle 1715403 ARK Fark varmi kizlar var diyin ya nolur
Var üst bolgen incelmiş birde senin hedef 70mi boyun kaçtı canım bence gel bunu 65yapalim miss gibi olurEki Görüntüle 1715403 ARK Fark varmi kizlar var diyin ya nolur
Bnm diyette oldugumu biliyo gundekiler ye can bogazdan gelr coxukemziryn fln diyolar sinir oluyrm yemeynce ye ye biraktm diyeti dicm artik :))Yok bi garezleri var inadına daha çok yükleniyorlar onlara soyleseydim eltideki süreçte kesin kilo alırsın bende tam aksi bi taneyle oyalanirken yayın yeyin can boğazdan gelir modunda caktirmiyorum sözde hepimiz diyetteyim biri yeni doğurdu diğerinin eşi zaten kilo takıntılı kadın zapzayif ama göbeği var sporsuz olmaz diyorum yok ben tanıdım tanıyalım diyette 6yildir
İşte destek değil kostek oluyorlar bir gün bozsan birşey olmaz diye e bugün Annem bugün eltim bugün koca için bozsam ne kaldı geriye ancak yerinde sayiyorumBnm diyette oldugumu biliyo gundekiler ye can bogazdan gelr coxukemziryn fln diyolar sinir oluyrm yemeynce ye ye biraktm diyeti dicm artik :))
kesinlikle var hemde
ayyy canlarim benim yaa nasi morel oldu bilemezsiniz :))Var üst bolgen incelmiş birde senin hedef 70mi boyun kaçtı canım bence gel bunu 65yapalim miss gibi olur
Canım belin biraz daha incelmis, göbüşün de küçülmüş. Az ama fark var. Bu arada bana sorarsan bu kadar dökümlü giymezsen daha zayıf görünürsun.Eki Görüntüle 1715403 ARK Fark varmi kizlar var diyin ya nolur
aynen ya tekdestekci esim valla gerisi bosver diyoİşte destek değil kostek oluyorlar bir gün bozsan birşey olmaz diye e bugün Annem bugün eltim bugün koca için bozsam ne kaldı geriye ancak yerinde sayiyorum
vucud hatlarimin belli olmasini istemyrm cnm o yuzden oyle giyiyorm. Gobek fln meydana cikmasin diye zayiflm bi alcam guzel guzel seyler :)Ca
Canım belin biraz daha incelmis, göbüşün de küçülmüş. Az ama fark var. Bu arada bana sorarsan bu kadar dökümlü giymezsen daha zayıf görünürsun.
Sendemi 70 olcan 79 kilomusun boyun 160 mi tamam yarisalim ama gecerm seni uzulursun bak :)
Ben de bir 70 e ineyim gerisini hallederim diye düşünüyorum. Şimdi 79 kusurlerdeyim canım. Hadi bu hafta yarisalim senle ben de gaza gelirsem çabuk veririm yalnız.Sendemi 70 olcan 79 kilomusun boyun 160 mi tamam yarisalim ama gecerm seni uzulursun bak :)
Ayyyy insallahhhhhh Allahim cok gaza geldim ruzgar uyusun hmn leslie yapcm :))Kanguru_ tatlim bak motive olan için bu da benim mezun olduğum haftaki goruntum 63 kilo. Sende booyle olacaksi :))
gorcez sen ben @erigim en cok kiloyu kim vercek bakalim isiniz cok zor kizlarr sert kayaya carptinizBen de bir 70 e ineyim gerisini hallederim diye düşünüyorum. Şimdi 79 kusurlerdeyim canım. Hadi bu hafta yarisalim senle ben de gaza gelirsem çabuk veririm yalnız.
Eee herkesler nerde bakalım hafta sonu diye goturmuyosunuz dimi
Yoklama alalım
@elfkkk
Ahufizar
judiee
Puffer
@sosyoloji12
@KraliceElsa
Kanguru_
kimyager1508
cansutr
@masalimsii
@erigim
@dudujan
@drlch
@baldamlasxixmelis
@gamzeli52
@hira1994
Unuttugum yok dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?