- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
hoşgeldin canımmm , sanırım kalpliler o anda aktif olanlardı. kaptan pro üye olduğu için aktifleri görebiliyor. ben öyle düşündüm, ama illa kalp istersen ben sana yollayayımBende niye kalp yok kalpliler ne is farklari nedir
hoşgeldin canımmm , sanırım kalpliler o anda aktif olanlardı. kaptan pro üye olduğu için aktifleri görebiliyor. ben öyle düşündüm, ama illa kalp istersen ben sana yollayayım
Bildirim gelince sasirdimSize başarı hikâyesi kızlar okurken kendimi gordum
Geçmiş olsun canım sen yine çift gönderiyor beb diyorum ya gormuyorum diye meger elim dokunmuş tel senden gelenleri gözardı ediyormuş yeni Dank etti
gitme valla bi haftalık emeğini gün alıp gidiyor benimlw esles bende çok kararliyim
yazarsin insallah :)Basari hikayesi mukkemmel insallah bizde yazabilir boyle hikayemizi
süpersinnnn tebrik ederimmmBendende kardes takima motivasyon fotosu hediye gelsin95 kg halim hic boydan fotom yokmus ilk foto 85 -75 sondakide 64.4
Eki Görüntüle 1715449 Eki Görüntüle 1715450
Saol balimmsüpersinnnn tebrik ederimmm
Canım Tebrikler bayıldım son fotona, arada dağlar kadar fark var gerçekten.Bendende kardes takima motivasyon fotosu hediye gelsin95 kg halim hic boydan fotom yokmus ilk foto 85 -75 sondakide 64.4
Evet 30.6 kg luk bi dagCanım Tebrikler bayıldım son fotona, arada dağlar kadar fark var gerçekten.
Bendende kardes takima motivasyon fotosu hediye gelsin95 kg halim hic boydan fotom yokmus ilk foto 85 -75 sondakide 64.4
Saol canimWOooww supeerrrr tebrik ederm cnm super olmussun
Bugun kimse yok burda niye acabaaa ?.
3 ml leslie
20 makas
20 squat
10 bisiklet cevirme
kimyager1508 cnm maydonoz suyu nende ise yaradi heralde su saate kdr 5 defa tuvalete gittim odemler gitti herlade
Tmm cnm oyle yapimCanim ben çok memnundum. 2 hafta devam et. 1 hafta ara ver 2 hafta devam et. Hem de yağ yakma özelliği var. Kesinlikle ise yariyor.
Onlar o ana kadar aktif olanlardı canımBende niye kalp yok kalpliler ne is farklari nedir
Süper değişim olmuş maşallahBildirim gelince sasirdimerigim nyi alintilamis dedim
yazarsin insallah :)
Canik bir kilo gayet iyi bir rakam sabır ve azimle gidecekSabah tartildim ama paylasamadim captanim o yuzden oyle dedim yani 1 hafta da sadece 1 kilo verebilmisim ben @erigim
kaşar olmasa iyiymis rakibe ama olsun spor süperMenum
sabah
1 domates
1 kk peynir
5 zeytin
1 kk kasar peynir
1 yumurta beyazi
1 fincan cay
ogle
1 cigkofte durum
aksam
1 kase mercimek corvasi
3 yk tavuklu patates yemegi
1 lt su
3 ml leslie
20 makas
20 squat
10 bisiklet
Kasardami yemicez yaOnlar o ana kadar aktif olanlardı canım
Süper değişim olmuş maşallah
Canik bir kilo gayet iyi bir rakam sabır ve azimle gidecek
kaşar olmasa iyiymis rakibe ama olsun spor süper
Menu guzel rakibe :) sporda olsa tadindan yenmezdiMenu
Sabah
2yumurta
1dlm ekmek
1kk peynir
5zeytin
Ara
1muz 50g yoğurt
Öğle
Bol salata
7yk sebzeli et yemeği
Akşam
1kurabiye
1/2 bardak çay
Su:2lt bugün tarihe not dusun hiç kahve icmemisim
Spor yapamadim eve yeni geldin kuzey şimdi uyudu bende hemen yatacagim su ara çok yiprandim uyku stoklamaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?