İyi diyeyim iyi olayım inş kaptan.
yaptigim sporlari gormedn heraldr artik hergun boyle 1 saat spor yapcam kimyagercim sagolsun motive etti beni :)
Gecmis olsun canim Rabbim sifa versin insallahİyi diyeyim iyi olayım inş kaptan.
2 gündür bel ağrısından öleceğim zannettim.gebelikteki gibi bi bel ağrısı değil,kuyruk sokumunda....allahım korusun felçli gibi oldum,kalkarken ağlıyordum artık.doktor ilac yazamam,istersen yarına kadar serum takalim dedi.2.gebeliklerde 1.den kalma bel kayması olur yapacak bir şey yok dedi.günlük 30 dk yuru,bol su iç dedi.(daha önce 20 dk demişti ben de 20-30 dk arası yürüyordum zaten. Gunluk en az 2 lt su.)2 gündür kimildayacak halim yok,acidan ağlıyorum dedim.magnezyum ve parol verdi,biraz kendime geldim şükür....
Bu arada çok şükür artık minik kızımı hissedebiliyorum.
Amin cnm inşGecmis olsun canim Rabbim sifa versin insallah
Evet yaa,ben de akşamları spor yapınca yiyemezdim,ama sabah ya da öğlen yaptiysam her zamankinden fazla yerdimKizlar spor yapinca kacamak yapasi gelmiyo insanin ya suan karnim ac bseler yemek istyrm ama yaptgm sporlar bosami gitsn diye yemiyrm bsr tarcinli sut ictm
Aksam 5 gbi yaptm cnm 1 saat yaptm smdi yesem yaptgm spor bosa gdck diye yemicem insallah hergun yapabilirm sporumuAmin cnm inş
Evet yaa,ben de akşamları spor yapınca yiyemezdim,ama sabah ya da öğlen yaptiysam her zamankinden fazla yerdim
Vauuuuuv, cok azimliyiiiiizAksam 5 gbi yaptm cnm 1 saat yaptm smdi yesem yaptgm spor bosa gdck diye yemicem insallah hergun yapabilirm sporumu
Kaşar çok yağlı kaşar yada normal peynir birini tercih et yemen gerekirse ikisi birden çok olurKasardami yemicez ya
Sporu akşamları yapacağım Allahın izniyle kuzey gündüz hiç fislrsat vermiyorMenu guzel rakibe :) sporda olsa tadindan yenmezdi
Az kalmış bakalım kızın nasıl tepki verecek .
Petiböru doğru yapmışsin AferinMenum
Kahvalti
Zeytinyagiyla yapilmis 2 yumurtadan omlet
Domates,salatalik,15 zeytin,peynir
Ara
1 mandalina
Aksam
5 yemek kasigi bulgur pilavi
Kocaman bir tabak salata
Yogurt
Ara
4 ceviz
3 incir
2 peti bör biskuvi (boyle mi yaziliyor)
Petiböru doğru yapmışsin Aferin
Aksam yemegini oglen yemeyigle birlestirince, erken yedim. Sonra da cok aciktim. Cayin yaninda biskuvi ve cerez yedim. Regl olucamburkac gun icinde,imD felaket tatli istiyor
Geçmiş olsun canım benim kuzeyden kalma kalcada ağrı oluyor bazen hamilelikte olmuştu inşallah geçer ikinci gebeliklerde daha çabuk hissediliyor muş ben kuzeyi acaba onu değil mi derken 20.haftada sağlam bi tekme ile hissettimİyi diyeyim iyi olayım inş kaptan.
2 gündür bel ağrısından öleceğim zannettim.gebelikteki gibi bi bel ağrısı değil,kuyruk sokumunda....allahım korusun felçli gibi oldum,kalkarken ağlıyordum artık.doktor ilac yazamam,istersen yarına kadar serum takalim dedi.2.gebeliklerde 1.den kalma bel kayması olur yapacak bir şey yok dedi.günlük 30 dk yuru,bol su iç dedi.(daha önce 20 dk demişti ben de 20-30 dk arası yürüyordum zaten. Gunluk en az 2 lt su.)2 gündür kimildayacak halim yok,acidan ağlıyorum dedim.magnezyum ve parol verdi,biraz kendime geldim şükür....
Bu arada çok şükür artık minik kızımı hissedebiliyorum.
Verdigin emeğe kiyamiyorsunKizlar spor yapinca kacamak yapasi gelmiyo insanin ya suan karnim ac bseler yemek istyrm ama yaptgm sporlar bosami gitsn diye yemiyrm bsr tarcinli sut ictm
Aksam yapalım bariAmin cnm inş
Evet yaa,ben de akşamları spor yapınca yiyemezdim,ama sabah ya da öğlen yaptiysam her zamankinden fazla yerdim
Bacak mi çalıştım ki kalınlaşır yada sağlıksız yağlar en müsait yere cuf cufladi hadi bakalım bu cuma ulaş artikay evet ya üç hafta mı oldu sayamadım da hala aynı kilodayım yeterbir pantolon görmüşüm birkaç aydır hayal ettiğim çıksın da alayım dediğim çıkmış benim bacaklar hala tombiş nasıl olur anlamıyorum kilom sabit belim sabit ama basenler 2santim kalınlaşmış üç haftada 2hafta sonra alışverişe gidicem ve 47.5göremezsem almayın beni takıma aha buraya yazdım kaptan çok oyalandım sınavlar bir taraftan sıkıştırıyo zaten bol bol vaktim varmış gibi boğazımı tutamıyorum sporla telafi ediyorum oh ne güzel
Eki göremedim
lahmacun menumde var mi extra mi canimAkşam uyuyakalmışım. Dünkü menümü yazayım
Sabah: 1 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 tk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara: 2 kaşık lor peyniri, 2 mandalina
Öğlen: yarım tabak pırasa, 4 kaşık yoğurt
Ara: 2 küçük hurma, 6 fındık
Akşam: 1 tabak kıymalı karnıbahar yemeği, yarım lahmacun
Ara: 1 elma,1 kase yoğurt
Günaydın kaptanİyi pazarlar kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?