Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Oyyy ancak oturabildim yaa.. Daha asilacak 1 makine camasir var
@erigim isbasi sali gunu canim
Kanguru_ gaza gelmek istiyorsan, gunde en az 5 kez sana siskooooo diye bagirabilirim kiz resim yuklemissin ama ben kacirdim yaa

Menum
Kahvalti
Zeytinyagiyla yapilmis 2 yumurtadan omlet
Domates,salatalik,15 zeytin,peynir
Ara
1 mandalina
Aksam
5 yemek kasigi bulgur pilavi
Kocaman bir tabak salata
Yogurt

Ara
4 ceviz
3 incir
2 peti bör biskuvi (boyle mi yaziliyor )

Aksam yemegini oglen yemeyigle birlestirince, erken yedim. Sonra da cok aciktim. Cayin yaninda biskuvi ve cerez yedim. Regl olucamburkac gun icinde, canim felaket tatli istiyor

Takim arkadaslarim iyi aksamlar malasef ilk kez greblyrm bugun eve de geleli 1 saat olmamstr heralde aksama kdar evde degldm snra kaynvalidemdeydm buraya giremdm cunku telim bozldu sarj olmiyodu bende esimn diger telini kullndm ama net feln yoktu onda eski tellerden.smdi biraz oldu baklm kendi telim smdi yazdklrnzi okucm ins.gszzz

selam ikinizde iyi misiniz bakalım baldamlasxixmelis ve @gamzeli52 bayadir göremedim
İyi diyeyim iyi olayım inş kaptan.
2 gündür bel ağrısından öleceğim zannettim.gebelikteki gibi bi bel ağrısı değil,kuyruk sokumunda....allahım korusun felçli gibi oldum,kalkarken ağlıyordum artık.doktor ilac yazamam,istersen yarına kadar serum takalim dedi.2.gebeliklerde 1.den kalma bel kayması olur yapacak bir şey yok dedi.günlük 30 dk yuru,bol su iç dedi.(daha önce 20 dk demişti ben de 20-30 dk arası yürüyordum zaten. Gunluk en az 2 lt su.)2 gündür kimildayacak halim yok,acidan ağlıyorum dedim.magnezyum ve parol verdi,biraz kendime geldim şükür....
Bu arada çok şükür artık minik kızımı hissedebiliyorum.

Kanguru_ gaza gelmek istiyorsan, gunde en az 5 kez sana siskooooo diye bagirabilirim kiz resim yuklemissin ama ben kacirdim yaa
yaptigim sporlari gormedn heraldr artik hergun boyle 1 saat spor yapcam kimyagercim sagolsun motive etti beni :)

ayrica sisko sensin

Gecmis olsun canim Rabbim sifa versin insallah

Gecmis olsun canim Rabbim sifa versin insallah
Amin cnm inş

Kizlar spor yapinca kacamak yapasi gelmiyo insanin ya suan karnim ac bseler yemek istyrm ama yaptgm sporlar bosami gitsn diye yemiyrm bsr tarcinli sut ictm
Evet yaa,ben de akşamları spor yapınca yiyemezdim,ama sabah ya da öğlen yaptiysam her zamankinden fazla yerdim

ay evet ya üç hafta mı oldu sayamadım da hala aynı kilodayım yeter bir pantolon görmüşüm birkaç aydır hayal ettiğim çıksın da alayım dediğim çıkmış benim bacaklar hala tombiş nasıl olur anlamıyorum kilom sabit belim sabit ama basenler 2santim kalınlaşmış üç haftada 2hafta sonra alışverişe gidicem ve 47.5göremezsem almayın beni takıma aha buraya yazdım kaptan çok oyalandım sınavlar bir taraftan sıkıştırıyo zaten bol bol vaktim varmış gibi boğazımı tutamıyorum sporla telafi ediyorum oh ne güzel

Akşam uyuyakalmışım. Dünkü menümü yazayım
Sabah: 1 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 tk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara: 2 kaşık lor peyniri, 2 mandalina
Öğlen: yarım tabak pırasa, 4 kaşık yoğurt
Ara: 2 küçük hurma, 6 fındık
Akşam: 1 tabak kıymalı karnıbahar yemeği, yarım lahmacun
Ara: 1 elma,1 kase yoğurt

Kasardami yemicez ya
Kaşar çok yağlı kaşar yada normal peynir birini tercih et yemen gerekirse ikisi birden çok olur
Menu guzel rakibe :) sporda olsa tadindan yenmezdi
Sporu akşamları yapacağım Allahın izniyle kuzey gündüz hiç fislrsat vermiyor
Az kalmış bakalım kızın nasıl tepki verecek .
Petiböru doğru yapmışsin Aferin c bi yerden kisinca bi yerden patliyo bazen abartmamissin en azindan
Geçmiş olsun canım benim kuzeyden kalma kalcada ağrı oluyor bazen hamilelikte olmuştu inşallah geçer ikinci gebeliklerde daha çabuk hissediliyor muş ben kuzeyi acaba onu değil mi derken 20.haftada sağlam bi tekme ile hissettim
Kizlar spor yapinca kacamak yapasi gelmiyo insanin ya suan karnim ac bseler yemek istyrm ama yaptgm sporlar bosami gitsn diye yemiyrm bsr tarcinli sut ictm
Verdigin emeğe kiyamiyorsun
Amin cnm inş

Evet yaa,ben de akşamları spor yapınca yiyemezdim,ama sabah ya da öğlen yaptiysam her zamankinden fazla yerdim
Aksam yapalım bari
Bacak mi çalıştım ki kalınlaşır yada sağlıksız yağlar en müsait yere cuf cufladi hadi bakalım bu cuma ulaş artik
Eki göremedim
lahmacun menumde var mi extra mi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…