Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hadi yaa daha neler ogrencem bakalim ben kasaron okdr yagli oldugunu blmyodum. Bende maydonoz suyu ise yaradi dun 10 defa wc ye gitmisimdir birazdan tartilcam odem fln kaldigini sanmiyrm hissedyrm cunku cok rahatim. Ruzgari ogle uykusuna yatnca spor yapcm tekrar birakmak yoook

Günaydin kizlaarr
gece cok kalkti ruzgar ya ayri yatiyo hala alisamadi tek yatmaya pes etmek yok once tek yatmaya alistircam sonra gece emmesini biraitrcam yasindan snra

Ben ilk gebeligimde 17-18 arası hissetmiştim

Canim çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin. Ooo masaallahh çok erken hissetmeye baslamissin pitircigi. Bakalim ben ne zaman hissedicem?

Ekmek hakkımı lahmacun olarak kullandım. Yarım lahmacun 2 dlm ekmek ediyo

Günaydın kaptan
Oğlum uyandırdı beni yine her zaman yaptığı gibi erkenden
Şimdi kahvaltı hazırlıyorum.
Kimse benim oğlumu geçemez gece 40kere uyanıyor sabahta 6da ayakta
Gunaydinnnnnn ben kurstayim @Puffer @erigim bende sizin gbi oglusumla olmyi cook isterdm ozledimm
Okulda kurs mu veriyotsun canım yoksa kendi eğitimin mi

Günaydin kizlaarr
gece cok kalkti ruzgar ya ayri yatiyo hala alisamadi tek yatmaya pes etmek yok once tek yatmaya alistircam sonra gece emmesini biraitrcam yasindan snra
Bende su hastalık bitsin ayrı yatircam aynı odada yatabilir ama lütfen artık beşiğe çalışsın artık düşmesin diye baglarmiyim o meçhul
Kasar hakiki ise yağlı değilse patatesli yada margarin katkılı
Ben ilk gebeligimde 17-18 arası hissetmiştim
B hissettiğim o mu değilim derken oldu 20 çok net hatırlıyorum çok aciktigim bugün lahmacun mideye inince hele sukur der gibi tepti
@erigim kaptan dediğim gibi bu haftasonu kaçamaklı oldu benim için. Bayağı yoğun bi haftasonu geçiriyorım ama telafileri haftaiçeerisinde yapılacak
Kiz neler yapıyorsun bakıyim
Su senin basket seven arkadaş napiyo gelişmeleri alalım
Ekmek hakkımı lahmacun olarak kullandım. Yarım lahmacun 2 dlm ekmek ediyo
vanim diyetisyen mi dedi şimdi lahmacun yağ ve et de var sadece ekmekle eslestirebiliyor muyuz öyleyse çok mutlu olurum yahu

Canim çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin. Ooo masaallahh çok erken hissetmeye baslamissin pitircigi. Bakalim ben ne zaman hissedicem?
Bakalım sen ne zaman hissedeceksiniz
Bilimsel gerçek derki çikolata yada tatlı şeyler yada yemek yemek diyelim neden yer yemez çocuk hareketlenir biliyormusunuz oysa ona yarım saat sonra ulaşır fakat o organların hareketinin sesini bilir ve yemeğin geleceğini hisseder Rabbim nasıl yaratmış

Ben sunger aldim yerde yatiriyrm ruzgarda besigin korkuluklarina asiliyo cnku yerde yatnca rahat emzirirken bnde yanina yatyrm iyi oluyo :))

Ben uzgarin ilk tekmesini muzik acip kulakligi karnima dayamistm ozmn hissettm :) serdar ortacin sarkisiydi smdide serdar ortacin baska bi sarkisini cok seviyo :)))))

sabah:
3kk peynir
1kupa mandalina suyu
6-7fıstık 5fındık
2dilim kadar pide ekmek

ara: öğle yemeğine kadar sürekli olarak yedim vakti belli değil

1 avuç dolusu leblebi/var hala yerim belki ilerleyen zamanlarda
1çay bardağı minola
1kupa yeşil çay

öğle:
3-4parça pirzola et (yağlarını seçtim iyice hiç sevmem zaten)
1dilim kebap ekmeği (2el büyüklüğünde ama benim ellerimle tabi )
1kase yoğurt
soğan piyazı

dün soğuk çarpmış beni sanırım ya her yanım ağrıyo kulaklarım boğazım hasta olmanın eşiğindeyim resmen burnum da akıyo akşam tekrar meyve suyu içicem acıkırsam da yulaflı yoğurt yerim spor da yapma planım vardı halsizlik başladı ama yaparım sanırım 13gün sonra cumartesi 47.5le karşınızda olucaam ilk günüm sorunsuz geçti kızartma simit şeker çikolata hepsi önümdeydi bugün

48.9 1.günüm

Evet diyetisyen demişti. Mesela bir yufka da dört dlm ekmek. Börek de yiyebiliyorum ben. Hatta bir kurabiye veya bir dlm kek yiyince de bir dlm ekmek ve bir meyve ediyo. Yağlara pek takılmıyorum ben. Sabahları ezine, kaşar, tulum ne varsa götürüyorum:) herşeyi tamyağlı yiyorum. Ama herkesin bünyesi farklı tabi, kimseye kötü örnek olmayayım. Ben aç kalarak diyet yapamıyorum, çok kısınca vücut savunmaya geçiyor. Besin gruplarını dengeli yemeye çalışıyorum

Herkese iyi aksamlar garanti den cevab geldi 400 istiyorlar yuh dedim ya esim de yaptirmayalim artik yeni bakalım dedi cok Gicik bi durum ya

Sabah
2 kk peynr
5 zeytin
1 domats
1 yumurta beyazi
1 cay kasigi ayva receli
2 dilim ekmek

ara
3 mandalina

spor
3 ml leslie
10 squat
20 yarim mekik
20 makas
Gunduz gayet iyi, bakalim aksam yemegin nasil olacak
Bu arada sen yumurtanin sarisini neden yemiyorsun? Birsuru vitamin, mineral var. Sen emziriyorsun bence yemen lazim

Kızlar dün misafirim vardı kalabalık,bugünde çamaşır makinam bozuldu her yer su bastı onunla uğraştım şimdi oturdum
Oyy cok gecmis olsun diyeyim.. Gecen kus benim de ev tasidiktan 1 hafta sonra bulasik makinem bozulmustu, mutfak halisi su icindeydi. Cok renkli birgundu

spor
leslie 1mile ve 3miles 30dksi dumbellarla
500ip

şimdi de 1bardak minola içicem inşallah terle atabilmişimdir şu hastalığın birazını ölü gibi gezmek istemiyorum bir hafta boyunca hedef büyük

Herzamanki gibi yogun bir haftasonuydu..
Menum
Sabah
2 yumurtali omlet
Domates salatalik zeytin

Saat 5 te
1 lahmacun
Kocaman bir tabak salata
1 bardak ayran

Birazdan cay icicem. Artik birsey yemem. Aksam kocisle sinemaya gidicez. Patlsmis misir cok kalorili bisey mi acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…