Hadi yaa daha neler ogrencem bakalim ben kasaron okdr yagli oldugunu blmyodum. Bende maydonoz suyu ise yaradi dun 10 defa wc ye gitmisimdir birazdan tartilcam odem fln kaldigini sanmiyrm hissedyrm cunku cok rahatim. Ruzgari ogle uykusuna yatnca spor yapcm tekrar birakmak yoookKaşar çok yağlı Ukaşar yada normal peynir birini tercih et yemen gerekirse ikisi birden çok olur
Sporu akşamları yapacağım Allahın izniyle kuzey gündüz hiç fislrsat vermiyor
Az kalmış bakalım kızın nasıl tepki verecek .
Petiböru doğru yapmışsin Aferinc bi yerden kisinca bi yerden patliyo bazen abartmamissin en azindan
Geçmiş olsun canım benim kuzeyden kalma kalcada ağrı oluyor bazen hamilelikte olmuştu inşallah geçer ikinci gebeliklerde daha çabuk hissediliyor muş ben kuzeyi acaba onu değil mi derken 20.haftada sağlam bi tekme ile hissettim
Verdigin emeğe kiyamiyorsun
Aksam yapalım bari
Bacak mi çalıştım ki kalınlaşır yada sağlıksız yağlar en müsait yere cuf cufladi hadi bakalım bu cuma ulaş artik
Eki göremedim
lahmacun menumde var mi extra mi canim
Ben ilk gebeligimde 17-18 arası hissetmiştimKaşar çok yağlı kaşar yada normal peynir birini tercih et yemen gerekirse ikisi birden çok olur
Petiböru doğru yapmışsin Aferinc bi yerden kisinca bi yerden patliyo bazen abartmamissin en azindan
Geçmiş olsun canım benim kuzeyden kalma kalcada ağrı oluyor bazen hamilelikte olmuştu inşallah geçer ikinci gebeliklerde daha çabuk hissediliyor muş ben kuzeyi acaba onu değil mi derken 20.haftada sağlam bi tekme ile hissettim
Aksam yapalım bari
Bacak mi çalıştım ki kalınlaşır yada sağlıksız yağlar en müsait yere cuf cufladi hadi bakalım bu cuma ulaş artik
Eki göremedim
İyi diyeyim iyi olayım inş kaptan.
2 gündür bel ağrısından öleceğim zannettim.gebelikteki gibi bi bel ağrısı değil,kuyruk sokumunda....allahım korusun felçli gibi oldum,kalkarken ağlıyordum artık.doktor ilac yazamam,istersen yarına kadar serum takalim dedi.2.gebeliklerde 1.den kalma bel kayması olur yapacak bir şey yok dedi.günlük 30 dk yuru,bol su iç dedi.(daha önce 20 dk demişti ben de 20-30 dk arası yürüyordum zaten. Gunluk en az 2 lt su.)2 gündür kimildayacak halim yok,acidan ağlıyorum dedim.magnezyum ve parol verdi,biraz kendime geldim şükür....
Bu arada çok şükür artık minik kızımı hissedebiliyorum.
Ekmek hakkımı lahmacun olarak kullandım. Yarım lahmacun 2 dlm ekmek ediyoKaşar çok yağlı kaşar yada normal peynir birini tercih et yemen gerekirse ikisi birden çok olur
Aksam yapalım bari
Eki göremedim
Kimse benim oğlumu geçemez gece 40kere uyanıyor sabahta 6da ayaktaGünaydın kaptan
Oğlum uyandırdı beni yine her zaman yaptığı gibi erkenden
Şimdi kahvaltı hazırlıyorum.
Okulda kurs mu veriyotsun canım yoksa kendi eğitimin mi
Hadi yaa daha neler ogrencem bakalim ben kasaron okdr yagli oldugunu blmyodum. Bende maydonoz suyu ise yaradi dun 10 defa wc ye gitmisimdir birazdan tartilcam odem fln kaldigini sanmiyrm hissedyrm cunku cok rahatim. Ruzgari ogle uykusuna yatnca spor yapcm tekrar birakmak yoook
Bende su hastalık bitsin ayrı yatircam aynı odada yatabilir ama lütfen artık beşiğe çalışsın artık düşmesin diye baglarmiyim o meçhulGünaydin kizlaarr
gece cok kalkti ruzgar ya ayri yatiyo hala alisamadi tek yatmaya pes etmek yok once tek yatmaya alistircam sonra gece emmesini biraitrcam yasindan snra
B hissettiğim o mu değilim derken oldu 20 çok net hatırlıyorum çok aciktigim bugün lahmacun mideye inince hele sukur der gibi teptiBen ilk gebeligimde 17-18 arası hissetmiştim
Kiz neler yapıyorsun bakıyim@erigim kaptan dediğim gibi bu haftasonu kaçamaklı oldu benim için. Bayağı yoğun bi haftasonu geçiriyorım ama telafileri haftaiçeerisinde yapılacak
vanim diyetisyen mi dedi şimdi lahmacun yağ ve et de var sadece ekmekle eslestirebiliyor muyuz öyleyse çok mutlu olurum yahuEkmek hakkımı lahmacun olarak kullandım. Yarım lahmacun 2 dlm ekmek ediyo
Bakalım sen ne zaman hissedeceksinizCanim çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin. Ooo masaallahh çok erken hissetmeye baslamissin pitircigi. Bakalim ben ne zaman hissedicem?
Ben sunger aldim yerde yatiriyrm ruzgarda besigin korkuluklarina asiliyo cnku yerde yatnca rahat emzirirken bnde yanina yatyrm iyi oluyo :))Kimse benim oğlumu geçemez gece 40kere uyanıyor sabahta 6da ayakta
Bende su hastalık bitsin ayrı yatircam aynı odada yatabilir ama lütfen artık beşiğe çalışsın artık düşmesin diye baglarmiyim o meçhul
Kasar hakiki ise yağlı değilse patatesli yada margarin katkılı
B hissettiğim o mu değilim derken oldu 20 çok net hatırlıyorum çok aciktigim bugün lahmacun mideye inince hele sukur der gibi tepti
Kiz neler yapıyorsun bakıyim
Su senin basket seven arkadaş napiyo gelişmeleri alalım
vanim diyetisyen mi dedi şimdi lahmacun yağ ve et de var sadece ekmekle eslestirebiliyor muyuz öyleyse çok mutlu olurum yahu
Evet diyetisyen demişti. Mesela bir yufka da dört dlm ekmek. Börek de yiyebiliyorum ben. Hatta bir kurabiye veya bir dlm kek yiyince de bir dlm ekmek ve bir meyve ediyo. Yağlara pek takılmıyorum ben. Sabahları ezine, kaşar, tulum ne varsa götürüyorum:) herşeyi tamyağlı yiyorum. Ama herkesin bünyesi farklı tabi, kimseye kötü örnek olmayayım. Ben aç kalarak diyet yapamıyorum, çok kısınca vücut savunmaya geçiyor. Besin gruplarını dengeli yemeye çalışıyorumKimse benim oğlumu geçemez gece 40kere uyanıyor sabahta 6da ayakta
Bende su hastalık bitsin ayrı yatircam aynı odada yatabilir ama lütfen artık beşiğe çalışsın artık düşmesin diye baglarmiyim o meçhul
Kasar hakiki ise yağlı değilse patatesli yada margarin katkılı
B hissettiğim o mu değilim derken oldu 20 çok net hatırlıyorum çok aciktigim bugün lahmacun mideye inince hele sukur der gibi tepti
Kiz neler yapıyorsun bakıyim
Su senin basket seven arkadaş napiyo gelişmeleri alalım
vanim diyetisyen mi dedi şimdi lahmacun yağ ve et de var sadece ekmekle eslestirebiliyor muyuz öyleyse çok mutlu olurum yahu
Gunduz gayet iyi, bakalim aksam yemegin nasil olacakSabah
2 kk peynr
5 zeytin
1 domats
1 yumurta beyazi
1 cay kasigi ayva receli
2 dilim ekmek
ara
3 mandalina
spor
3 ml leslie
10 squat
20 yarim mekik
20 makas
Oyy cok gecmis olsun diyeyim.. Gecen kus benim de ev tasidiktan 1 hafta sonra bulasik makinem bozulmustu, mutfak halisi su icindeydi. Cok renkli birgunduKızlar dün misafirim vardı kalabalık,bugünde çamaşır makinam bozuldu her yer su bastı onunla uğraştım şimdi oturdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?