Gunduz gayet iyi, bakalim aksam yemegin nasil olacak
Bu arada sen yumurtanin sarisini neden yemiyorsun? Birsuru vitamin, mineral var. Sen emziriyorsun bence yemen lazim
Oyy cok gecmis olsun diyeyim.. Gecen kus benim de ev tasidiktan 1 hafta sonra bulasik makinem bozulmustu, mutfak halisi su icindeydi. Cok renkli birgundu
Misir kalorili tbiki yeme sakin onun yerine forumun misirpatlagi oluyo ya biskuvi gbi ondan al 1 tane ye yeter sna :)Herzamanki gibi yogun bir haftasonuydu..
Menum
Sabah
2 yumurtali omlet
Domates salatalik zeytin
Saat 5 te
1 lahmacun
Kocaman bir tabak salata
1 bardak ayran
Birazdan cay icicem. Artik birsey yemem. Aksam kocisle sinemaya gidicez. Patlsmis misir cok kalorili bisey mi acep
kraker muz kizartma cok olmus canim yaBu gunki menum kizlar
Kahvalti
2yumurtA
Peynir
Zeytin
Domates
Biber
ARa OGÜn
Elma
Muz
Special kraker
AKSAm YEMEGİ
Yoguttlu kizartma yarim porsiyon
1 kase mercimek corbasi
Spor kizimla parkta oynayis: ))
Canim simdi netten baktim. Yagsiz ve tuzsuz olarak yapilirsa kalorisi cok azmis, yenilebilirmis. Simdi annem patlatiyor bana, yanimda goturucemMisir kalorili tbiki yeme sakin onun yerine forumun misirpatlagi oluyo ya biskuvi gbi ondan al 1 tane ye yeter sna :)
Cok yem yinede :)) dugun dernegemi gidiyosunjz :)Canim simdi netten baktim. Yagsiz ve tuzsuz olarak yapilirsa kalorisi cok azmis, yenilebilirmis. Simdi annem patlatiyor bana, yanimda goturucem
Bende yeni taşındım canımGunduz gayet iyi, bakalim aksam yemegin nasil olacak
Bu arada sen yumurtanin sarisini neden yemiyorsun? Birsuru vitamin, mineral var. Sen emziriyorsun bence yemen lazim
Oyy cok gecmis olsun diyeyim.. Gecen kus benim de ev tasidiktan 1 hafta sonra bulasik makinem bozulmustu, mutfak halisi su icindeydi. Cok renkli birgundu
Evret canim benim hamile kalmadan önceki halim tekrar o halime donmek istiyorum: ( evet canim adet olcam canim surekli canim baharatli ve tatli yemek istiyo cok oldu bugun bende biliyorum biran once adet olsam da kurtulsamkraker muz kizartma cok olmus canim ya
ayrica profil fotosundaki sen misin
Simdi mi 48 kilosun canim sen yoksa 48 mi olmak istiyorsunsabah:
3kk peynir
1kupa mandalina suyu
6-7fıstık 5fındık
2dilim kadar pide ekmek
ara: öğle yemeğine kadar sürekli olarak yedim vakti belli değil
1 avuç dolusu leblebi/var hala yerim belki ilerleyen zamanlarda
1çay bardağı minola
1kupa yeşil çay
öğle:
3-4parça pirzola et (yağlarını seçtim iyice hiç sevmem zaten)
1dilim kebap ekmeği (2el büyüklüğünde ama benim ellerimle tabi)
1kase yoğurt
soğan piyazı
dün soğuk çarpmış beni sanırım ya her yanım ağrıyo kulaklarım boğazım hasta olmanın eşiğindeyim resmen burnum da akıyoakşam tekrar meyve suyu içicem acıkırsam da yulaflı yoğurt yerim spor da yapma planım vardı halsizlik başladı ama yaparım sanırım 13gün sonra cumartesi 47.5le karşınızda olucaam ilk günüm sorunsuz geçti kızartma simit şeker çikolata hepsi önümdeydi bugün
48.9 1.günüm
Simdi mi 48 kilosun canim sen yoksa 48 mi olmak istiyorsun
şuan 48.9 normalde hedefim 44-45 boy 150 iki hafta sonraki hedefim 47,5i görebilmek çok oyalandım üç haftadır aynı kilodayım
belimi ve karnımdaki kasları görmek istiyorum hedef o :))Anladim canim baya zayiflamak istiyorsun:) bende 54 e dusmek istiyorum
Ya ben gerçekten piskopatim galiba yerde usur diye hatırlıyorum havalar soğudu diye yer yatağımiz var aslındaBen sunger aldim yerde yatiriyrm ruzgarda besigin korkuluklarina asiliyo cnku yerde yatnca rahat emzirirken bnde yanina yatyrm iyi oluyo :))
Gecmis olsun bu kadar meyve suyu içiyorsun boşa gitmesin dikkat etsabah:
3kk peynir
1kupa mandalina suyu
6-7fıstık 5fındık
2dilim kadar pide ekmek
ara: öğle yemeğine kadar sürekli olarak yedim vakti belli değil
1 avuç dolusu leblebi/var hala yerim belki ilerleyen zamanlarda
1çay bardağı minola
1kupa yeşil çay
öğle:
3-4parça pirzola et (yağlarını seçtim iyice hiç sevmem zaten)
1dilim kebap ekmeği (2el büyüklüğünde ama benim ellerimle tabi)
1kase yoğurt
soğan piyazı
dün soğuk çarpmış beni sanırım ya her yanım ağrıyo kulaklarım boğazım hasta olmanın eşiğindeyim resmen burnum da akıyoakşam tekrar meyve suyu içicem acıkırsam da yulaflı yoğurt yerim spor da yapma planım vardı halsizlik başladı ama yaparım sanırım 13gün sonra cumartesi 47.5le karşınızda olucaam ilk günüm sorunsuz geçti kızartma simit şeker çikolata hepsi önümdeydi bugün
48.9 1.günüm
Benim diyetisyen çok katıydı sanırım o yüzden bıraktım galibaEvet diyetisyen demişti. Mesela bir yufka da dört dlm ekmek. Börek de yiyebiliyorum ben. Hatta bir kurabiye veya bir dlm kek yiyince de bir dlm ekmek ve bir meyve ediyo. Yağlara pek takılmıyorum ben. Sabahları ezine, kaşar, tulum ne varsa götürüyorum:) herşeyi tamyağlı yiyorum. Ama herkesin bünyesi farklı tabi, kimseye kötü örnek olmayayım. Ben aç kalarak diyet yapamıyorum, çok kısınca vücut savunmaya geçiyor. Besin gruplarını dengeli yemeye çalışıyorum
Ooo maşallah rakibe bende menumu yazayimSabah
2 kk peynr
5 zeytin
1 domats
1 yumurta beyazi
1 cay kasigi ayva receli
2 dilim ekmek
ara
3 mandalina
spor
3 ml leslie
10 squat
20 yarim mekik
20 makas
Esimin ekran kırılmıştı 600tl istediler 500e satıp 600ekledik yenisini aldık nişanlıydı o zaman telefonu acmadimn diye tel atmış sapsikHerkese iyi aksamlar garanti den cevab geldi 400 istiyorlar yuh dedim ya esim de yaptirmayalim artik yeni bakalım dedi cok Gicik bi durum ya
Kizartma mi ceza yarım saat yuruyus yada 2mile leslieBu gunki menum kizlar
Kahvalti
2yumurtA
Peynir
Zeytin
Domates
Biber
ARa OGÜn
Elma
Muz
Special kraker
AKSAm YEMEGİ
Yoguttlu kizartma yarim porsiyon
1 kase mercimek corbasi
Spor kizimla parkta oynayis: ))
Haydi geçmiş olsun canımKızlar dün misafirim vardı kalabalık,bugünde çamaşır makinam bozuldu her yer su bastı onunla uğraştım şimdi oturdum
İ birbir dus ve dinlen sporda iyi gelmistirspor
leslie 1mile ve 3miles 30dksi dumbellarla
500ip
şimdi de 1bardak minola içicem inşallah terle atabilmişimdir şu hastalığın birazını ölü gibi gezmek istemiyorum bir hafta boyunca hedef büyük
Herzamanki gibi yogun bir haftasonuydu..
Menum
Sabah
2 yumurtali omlet
Domates salatalik zeytin
Saat 5 te
1 lahmacun
Kocaman bir tabak salata
1 bardak ayran
Birazdan cay icicem. Artik birsey yemem. Aksam kocisle sinemaya gidicez. Patlsmis misir cok kalorili bisey mi acep
Ohhh anneye bak benimkide kendi diyette beni ye ye diye tesfikteCanim simdi netten baktim. Yagsiz ve tuzsuz olarak yapilirsa kalorisi cok azmis, yenilebilirmis. Simdi annem patlatiyor bana, yanimda goturucem
O form mısırların bi paketi baya bildiğin bi dolu öğün cal sahip çünküO Form mısırları kilo almak için yiyenler varmış aman dikkat ha bende yeni öğrendim uzun yıllar vücut çalışan biri söyledi
48.9 amainun yaşı çok küçük gerçi sende küçüktüm dimiSimdi mi 48 kilosun canim sen yoksa 48 mi olmak istiyorsun
Bende usur diye korktugmdan sungerin altina hali serdom cnm ne olur ne olmaz :))Ya ben gerçekten piskopatim galiba yerde usur diye hatırlıyorum havalar soğudu diye yer yatağımiz var aslında
Gecmis olsun bu kadar meyve suyu içiyorsun boşa gitmesin dikkat et
Benim diyetisyen çok katıydı sanırım o yüzden bıraktım galiba
Ooo maşallah rakibe bende menumu yazayim
Esimin ekran kırılmıştı 600tl istediler 500e satıp 600ekledik yenisini aldık nişanlıydı o zaman telefonu acmadimn diye tel atmış sapsikolan cebine oldu
Kizartma mi ceza yarım saat yuruyus yada 2mile leslie
Haydi geçmiş olsun canım
İ birbir dus ve dinlen sporda iyi gelmistir
Ohhh anneye bak benimkide kendi diyette beni ye ye diye tesfikte
O form mısırların bi paketi baya bildiğin bi dolu öğün cal sahip çünkü
48.9 amainun yaşı çok küçük gerçi sende küçüktüm dimien küçüğümüz o henüz lisede okuyor ve şimdi form tutmaliki sonra yerleşmesinden kilocuklar
kız bulguru ekmek arasını yedinBende usur diye korktugmdan sungerin altina hali serdom cnm ne olur ne olmaz :))
Menu guzelde dayanamayip xogkofte durum uaptm yedim cok acikmstm ya
Bayaga vardi kalani attim valla allah affetsin gozum gordukcr yiyesm geliyo :)kız bulguru ekmek arasını yedindayanamadan yine yeşillikle ye tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?