Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aksamda 2 kase mercimek corbasi ictm bide cigkoftenin yaninda verilen lavasdan smdide kahve iciyrm kapanisi kahveyle yapiyrm :))
yumurtanin sarisini ruzgara veryrm cnm o yuzden :)))

Misir kalorili tbiki yeme sakin onun yerine forumun misirpatlagi oluyo ya biskuvi gbi ondan al 1 tane ye yeter sna :)

Bu gunki menum kizlar
Kahvalti
2yumurtA
Peynir
Zeytin
Domates
Biber
ARa OGÜn
Elma
Muz
Special kraker
AKSAm YEMEGİ
Yoguttlu kizartma yarim porsiyon
1 kase mercimek corbasi
Spor kizimla parkta oynayis: ))
kraker muz kizartma cok olmus canim ya

ayrica profil fotosundaki sen misin

O Form mısırları kilo almak için yiyenler varmış aman dikkat ha bende yeni öğrendim uzun yıllar vücut çalışan biri söyledi

Bende yeni taşındım canım

kraker muz kizartma cok olmus canim ya

ayrica profil fotosundaki sen misin
Evret canim benim hamile kalmadan önceki halim tekrar o halime donmek istiyorum: ( evet canim adet olcam canim surekli canim baharatli ve tatli yemek istiyo cok oldu bugun bende biliyorum biran once adet olsam da kurtulsam

Simdi mi 48 kilosun canim sen yoksa 48 mi olmak istiyorsun

Ben sunger aldim yerde yatiriyrm ruzgarda besigin korkuluklarina asiliyo cnku yerde yatnca rahat emzirirken bnde yanina yatyrm iyi oluyo :))
Ya ben gerçekten piskopatim galiba yerde usur diye hatırlıyorum havalar soğudu diye yer yatağımiz var aslında
Gecmis olsun bu kadar meyve suyu içiyorsun boşa gitmesin dikkat et
Benim diyetisyen çok katıydı sanırım o yüzden bıraktım galiba
Sabah
2 kk peynr
5 zeytin
1 domats
1 yumurta beyazi
1 cay kasigi ayva receli
2 dilim ekmek

ara
3 mandalina

spor
3 ml leslie
10 squat
20 yarim mekik
20 makas
Ooo maşallah rakibe bende menumu yazayim
Herkese iyi aksamlar garanti den cevab geldi 400 istiyorlar yuh dedim ya esim de yaptirmayalim artik yeni bakalım dedi cok Gicik bi durum ya
Esimin ekran kırılmıştı 600tl istediler 500e satıp 600ekledik yenisini aldık nişanlıydı o zaman telefonu acmadimn diye tel atmış sapsik olan cebine oldu
Bu gunki menum kizlar
Kahvalti
2yumurtA
Peynir
Zeytin
Domates
Biber
ARa OGÜn
Elma
Muz
Special kraker
AKSAm YEMEGİ
Yoguttlu kizartma yarim porsiyon
1 kase mercimek corbasi
Spor kizimla parkta oynayis: ))
Kizartma mi ceza yarım saat yuruyus yada 2mile leslie
Kızlar dün misafirim vardı kalabalık,bugünde çamaşır makinam bozuldu her yer su bastı onunla uğraştım şimdi oturdum
Haydi geçmiş olsun canım
spor
leslie 1mile ve 3miles 30dksi dumbellarla
500ip

şimdi de 1bardak minola içicem inşallah terle atabilmişimdir şu hastalığın birazını ölü gibi gezmek istemiyorum bir hafta boyunca hedef büyük
İ birbir dus ve dinlen sporda iyi gelmistir
Herzamanki gibi yogun bir haftasonuydu..
Menum
Sabah
2 yumurtali omlet
Domates salatalik zeytin

Saat 5 te
1 lahmacun
Kocaman bir tabak salata
1 bardak ayran

Birazdan cay icicem. Artik birsey yemem. Aksam kocisle sinemaya gidicez. Patlsmis misir cok kalorili bisey mi acep

Canim simdi netten baktim. Yagsiz ve tuzsuz olarak yapilirsa kalorisi cok azmis, yenilebilirmis. Simdi annem patlatiyor bana, yanimda goturucem
Ohhh anneye bak benimkide kendi diyette beni ye ye diye tesfikte
O Form mısırları kilo almak için yiyenler varmış aman dikkat ha bende yeni öğrendim uzun yıllar vücut çalışan biri söyledi
O form mısırların bi paketi baya bildiğin bi dolu öğün cal sahip çünkü
Simdi mi 48 kilosun canim sen yoksa 48 mi olmak istiyorsun
48.9 amainun yaşı çok küçük gerçi sende küçüktüm dimi en küçüğümüz o henüz lisede okuyor ve şimdi form tutmaliki sonra yerleşmesinden kilocuklar

Menu
Sabah
2yumurta
1kk peynir
10 zeytin
1galeta

Ara
1sutlu kahve
1/2 yumurta kuzeyden kalan

Ara
2adet çikolatalı form (100cal)

Akşam
2kase çorba (anne çorbası çok oldu ama)
5yk tavuklu patates
Salata

Su:3lt
Spor:2mile leslie 30mekik

Bende usur diye korktugmdan sungerin altina hali serdom cnm ne olur ne olmaz :))

Menu guzelde dayanamayip xogkofte durum uaptm yedim cok acikmstm ya

@erigim aynen ya cebe oluyo hersey Kizim da 1 ay once televizyonu kırmıştı: ( ayrica ben leslie bilmiYorum yuklu degil bende ama yarim saat yuruyecem kesin: (

Menum
Sabah
Cizinin yarisi(okulda mecburen;(((
Yarim mandalina
Ikindi
2 kase corba
2 diim cavdar
Ceviz ve findik(1.5 avuc)
1 mandalina
1.5 lt yakn su
Spor
Malasef vaktm olmadi
Ole bi utu birikmiskiiiiii
1 saati gecti bitrmem neyseki cok sukur bitti
Zayen gec gelmstm eve.ole istee sizler naslsnz

Ya benm oglumda haftada bi kere belki uatyo kendi yatgnda yatsa bile gece kalkiyo yanmza aliyoz bizde napsam acaba 1 yasina da girdi ama akli daha cok eriyo galiba hic istemiyo yatgni bilemedimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…