Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ya benm oglumda haftada bi kere belki uatyo kendi yatgnda yatsa bile gece kalkiyo yanmza aliyoz bizde napsam acaba 1 yasina da girdi ama akli daha cok eriyo galiba hic istemiyo yatgni bilemedimki
Benim kizim da bayadir yatakta yatiyo ben küçükken alistirmistim baya bi ugrastiriyo tabi simdide 1yasinda sabahlari ayagimda sallanarak uyuyo aksamda kucagima geliyo bizle uyumak istiyo uyuyunca da yatagina yatiriyorum sen de dene istersen

Iyi geceler kizlar. Bugünkü menüm :
Sabah : 2 yumurtadan omlet, 1 domates, 3 dilim tb ekmek, çay
Ara: 1 fincan şekersiz Türk kahvesi, 1 haşlanmış yumurta
Aksam: yarım fırın Çipura, 1 kase çorba, az salata
Ara: 2 fincan çay

Ya benm oglumda haftada bi kere belki uatyo kendi yatgnda yatsa bile gece kalkiyo yanmza aliyoz bizde napsam acaba 1 yasina da girdi ama akli daha cok eriyo galiba hic istemiyo yatgni bilemedimki
Canım zamanla alışıyorlar yataklarinda yatmaya dert etmeyin bence

@erigim valla canım bi gelişme yok anlamadım ben bu çocuğu sanırsam yavaştan almak istiyor zamana bıraktım öle normal konuşuyoruz arada şuanda zaten japonyaya gitti.

haftasonum bayağı yoğundu kızlar. cumartesi sülale kadın toplantısı yapıldı kuzenimin eşinde, yengem coşmuştu bir sürü şeyler yapmış 13-14 çeşit vardır valla abartmak gibi olmasın ama. bende az az tatlarına bakayım derken birsürü şey yemiş oldum tabi, akşam hiçbişey yemedim. yani kimsede yiyecek her kalmadı da zaten..

pazar günü de yeni evlenen bi arkadaşımız vardı ona gittik . eski işyerinden arkadaşlarım çok severimde o da döktürmüş yine ama Allahtan onda kısır ve patates salatası vardı çoğunlukla onlarsan yedim diğerlerininde tadına baktım. akşam yine hiçbişi yemedim bide öyule sürekli oturmadık hareketliydik sonrasında da 2 araba yerine tek arabaya düşürdükk 1 arabalık mesafeyide yürüdük.

ve kızlarr haftasonu kendime birsürü kolye, yüzük alarak bu haftayı çok verimli kapattımmm

bu arada kızlar sabah tuvalete çıkmadan tartıldım 59,0 dım. kilo almamışım sanırım .

bide bende gastritten şüpheleniyorum son sıralarda gece 4 de mide ağrısıyla uyandım çok kötü, izmire gittikten beri midem çok hassas. hamurişleri, çay, kahve de tetikliyor galiba

Ara öğünlerinizde tüketebileceğiniz, baharatların etkisiyle metabolizmayı hızlandırmaya yardım eden patlamış mısır tarifi
Damak tadınıza göre istediğiniz baharatları ekleyip çıkarabilirsiniz, seçim size kalmış. Bir büyük kase patlamış mısırın kalorisi yaklaşık 300’dür. Bu hesaba göre yemenizde fayda vardır.

Malzemeler,

Yarım çay bardağı mısır

1 tatlı kaşığı zeytinyağı

Dilediğiniz kadar zayıflamaya yardımcı baharatlar

Hazırlanışı,

Zeytinyağını tencereye alıp iyice ısıtın. Mısır ve baharatları tencereye koyup karışması için sallayın ve tüm mısırlar patlayana kadar ocakta tutun.

tebrikler @sosyoloji12[/QUOTE]

biz kaçıncı olduk bu hafta kızlar

@sosyoloji12 canımmm çok tebrikler, maşallahhhh

Bayaga vardi kalani attim valla allah affetsin gozum gordukcr yiyesm geliyo :)
Gözünün önüne kim getirdi koydu bakıyim kim aldı eve
@erigim aynen ya cebe oluyo hersey Kizim da 1 ay once televizyonu kırmıştı: ( ayrica ben leslie bilmiYorum yuklu degil bende ama yarim saat yuruyecem kesin: (
YouTube dan yapıyorum bende fark etmez seçim senin
Akşam yememissin karbonhidratlı bi gün olmuş malum bir kase çorbada ekmek yerine geçiyor sende çorbaları ekmekle yemissin neyse bugün telafi et menune protein ekle yok mu imkânın öğle arası çıkan ızgara filan yesen
Çok dert etme dün araştırırken bi yazı okudum avrupa kültüründe var bu yatak ayırmak uyku eğitimleri anadolu kültüründe yok ve farkindaysaniz anadolu daha sıcak kanlı
Eltim çocuklarını 40indan sonra başka odaya ayırdı ama bak kızı 3.5 yasında her gece kalkıp yanlarına gidiyor
Yok anne babayla yatinca özgüveni olmaz filan bence tam tersi anne babanın her daim yanında olduğunu bilen çocuk kendine güveniyor nasıl ki yeni bir oyuncak aldığında inceliyor temkinli yaklaşıyor sen ona öncü oluyorsunuz hayatta da böyle
Kuzey bizimle uyuyor ve yanlız uyanırken suratsız bizimle uyanmissa bi babasına bi bana sebeklikler sarilmalar bu paha biçilemez valla
10-15 yaşına geldiğinde yalvaran yatmazlar bırak yatmayı sayılmazlar bile ergenler dusun
Sabah ekmek çok olmuş ama ogleni eş geçmişin spor nerede

biz kaçıncı olduk bu hafta kızlar

@sosyoloji12 canımmm çok tebrikler, maşallahhhh[/QUOTE]akisina bırakın o vakit
Reflu yada gastrit belirtisi evet çok kahve çok yağlı mayalı yiyecekler hatta domates kabuğu zeytin kuruyemiş vs vs seçici olmak yerken abartmamak gerekiyor
Biz bu hafta 6.olduk malesef
Bu cuma ilk üçte olup notamizi sildirmeliyiz

akisina bırakın o vakit
Reflu yada gastrit belirtisi evet çok kahve çok yağlı mayalı yiyecekler hatta domates kabuğu zeytin kuruyemiş vs vs seçici olmak yerken abartmamak gerekiyor
Bu cuma ilk üçte olup notamizi sildirmeliyiz[/QUOTE]

valla ben bıraktım akışına, şu aralar yalnız kalsam daha iyi sanki :)

kahve ve çay çok tüketiyorum. şimdi bide kahve telvesiyle peeling öğrendim çok etkili, akşamları onu yapmak için kahve içiyorum sonra benim mide isyanlardaa

ben bu hafta çok kascam kaptan. akşamları ekmek yemicem ve menümde bu hafta hep sebze ve tavuk var, 58,5 bu haftaki hedefim inşallah görürüm. ne kaldıki hedef kiloma şurda

akisina bırakın o vakit
Bu cuma ilk üçte olup notamizi sildirmeliyiz[/QUOTE]
Kardesim almis ya :))

aynen elfkk dertetme aranizda yatabiliyosa yatsin bizmki aramzda yatmiyo sadece ben yaninda olmami istiyo. Erigimin dedigi gibi nezmna kdr yatcaklar bizmle. Benim ayirmamin sebebi kocamla ayri yatiyorm ve boyle olunca araya sogukluk giroyp aramzda yatsa bnde sesimi cirakmam yatsin

Erigim dert etme bu hafta listedeyiz ben simdiden 78.6 kiloyum
yarinda misafirlige gidiyrm yemicem bise insallah.

1 dilim kek fln yer kalktarim masadan

Gunaydin beybisiler

ayy sabah kalktim kostur kostur tartiya xiktim bide ne gorimm aaaaaaa 78.6 ben sok ben manset cok sevindim
2 guncuk spor yaptim hmn belli etti kendini

80 -78.6=1.4

hedef bu hafta 77.5 olmak en az
80.-77.5=2.5 kg ile bu haftada bem listeye. Gircem gozumu yukseklere diktim

Kızlar birlikte yatma konusuna ben de katılıyorum. Çocuk iki yaşına kadar anneyle yatmalı, sonra da kademeli olarak ayrılmalı, odası dört yaşında ayrılmalı diye biliyorum. Tabi Avrupa kültürüne göre çocuk yetiştirmek istiyenler dört aylıkken ferber yöntemini kullanabilir. 18 yaşına gelince de ayrı eve çıkarlar olur biter

hırs sana yakışıyor beybisi

Dünkü menümü de yazayım
Kahvaltı+ara: 1,5 yumurta, 2 kk peynir, 6 zeytin, 2 dlm ekmek
Öğlen: 3 ızgara köfte, 2 dlm ekmek
Ara: 1 elma, 1 kk peynir
Akşam: kıymalı karnıbahar yemeği, 1 dlm ekmek
Ara: 1 mandalina, 1 kase yoğurt
Spor: 20 dk bisiklet

valla ben bıraktım akışına, şu aralar yalnız kalsam daha iyi sanki :)

kahve ve çay çok tüketiyorum. şimdi bide kahve telvesiyle peeling öğrendim çok etkili, akşamları onu yapmak için kahve içiyorum sonra benim mide isyanlardaa

ben bu hafta çok kascam kaptan. akşamları ekmek yemicem ve menümde bu hafta hep sebze ve tavuk var, 58,5 bu haftaki hedefim inşallah görürüm. ne kaldıki hedef kiloma şurda [/QUOTE]
Hadi bu hafta herkes çok azimli bugün hiç görmediğim bi rakamı gordum tartıda çok mutluyum

aynen elfkk dertetme aranizda yatabiliyosa yatsin bizmki aramzda yatmiyo sadece ben yaninda olmami istiyo. Erigimin dedigi gibi nezmna kdr yatcaklar bizmle. Benim ayirmamin sebebi kocamla ayri yatiyorm ve boyle olunca araya sogukluk giroyp aramzda yatsa bnde sesimi cirakmam yatsin[/QUOTE]
Yazin bende ayrı yapıyordum eşinden bizim ev çok sıcak kim nerede duserse orada uyuyor balkon dahil
Erigim dert etme bu hafta listedeyiz ben simdiden 78.6 kiloyum
yarinda misafirlige gidiyrm yemicem bise insallah.

1 dilim kek fln yer kalktarim masadan

Hadi bakalım bu haftanın birinciliğini kim kapacak
Dimi ne çok kitap okudum yok hugo filan sonuç annemden kalan yöntem çok uyanan beben varsa al yanına yatır emzirmesi kolay olur minicik eller ayaklar sana değer yüreğin sıcacık olur
superrrrr

Kalıntılarının hep birbirine girmiş evet bugün tartıda 76.9da olsa ucundan da olsa kirdim ve 76yi gordum cumaya kadar en kötü 76.5 olmalıyım az gitsin öz gitsin
Esimede dün fırça attım çocukla sporun bölünüyor hep işten gelince bi saat unutun beni dedim oynayin siz ben spor yapacağım dün ki plan 3mile leslie artı karın egzersiziydi 2milede geldiler basıma bunun karnı açıktı galiba yalan çocuk TİKA başa dolu

Hadi bu hafta herkes çok azimli bugün hiç görmediğim bi rakamı gordum tartıda çok mutluyum

aynen elfkk dertetme aranizda yatabiliyosa yatsin bizmki aramzda yatmiyo sadece ben yaninda olmami istiyo. Erigimin dedigi gibi nezmna kdr yatcaklar bizmle. Benim ayirmamin sebebi kocamla ayri yatiyorm ve boyle olunca araya sogukluk giroyp aramzda yatsa bnde sesimi cirakmam yatsin[/QUOTE]
Yazin bende ayrı yapıyordum eşinden bizim ev çok sıcak kim nerede duserse orada uyuyor balkon dahil

Hadi bakalım bu haftanın birinciliğini kim kapacak

Dimi ne çok kitap okudum yok hugo filan sonuç annemden kalan yöntem çok uyanan beben varsa al yanına yatır emzirmesi kolay olur minicik eller ayaklar sana değer yüreğin sıcacık olur
superrrrr[/QUOTE]

ohh ne güzel işte, gelsin eksilerr :)

benim midem şişti , taş gibi. bide sanırım regli sancısı var şimdi çok kötü ağrım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…