Benim kizim da bayadir yatakta yatiyo ben küçükken alistirmistim baya bi ugrastiriyo tabi simdide 1yasinda sabahlari ayagimda sallanarak uyuyo aksamda kucagima geliyo bizle uyumak istiyo uyuyunca da yatagina yatiriyorum sen de dene istersenYa benm oglumda haftada bi kere belki uatyo kendi yatgnda yatsa bile gece kalkiyo yanmza aliyoz bizde napsam acaba 1 yasina da girdi ama akli daha cok eriyo galiba hic istemiyo yatgni bilemedimki
Canım zamanla alışıyorlar yataklarinda yatmaya dert etmeyin benceYa benm oglumda haftada bi kere belki uatyo kendi yatgnda yatsa bile gece kalkiyo yanmza aliyoz bizde napsam acaba 1 yasina da girdi ama akli daha cok eriyo galiba hic istemiyo yatgni bilemedimki
Herzamanki gibi yogun bir haftasonuydu..
Menum
Sabah
2 yumurtali omlet
Domates salatalik zeytin
Saat 5 te
1 lahmacun
Kocaman bir tabak salata
1 bardak ayran
Birazdan cay icicem. Artik birsey yemem. Aksam kocisle sinemaya gidicez. Patlsmis misir cok kalorili bisey mi acep
tebrikler @sosyoloji12[/QUOTE]
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 443.ETAP SONUC LİSTELERİ
4- 11 Aralik 2015
TAKIM DERECELERİ
...................4.TAKIM % 1,065
.................6. TAKIM % 1,020
....................7. TAKIM % 0.864
BİREYSEL DERECELER
6.takımdan...........................elmasalyangozum............................ %2.51
10.Takımdan.....................sosyoloji12..........%2,32
4.takımdan.....................shrrr.................%2,18
Gözünün önüne kim getirdi koydu bakıyim kim aldı eveBayaga vardi kalani attim valla allah affetsin gozum gordukcr yiyesm geliyo :)
YouTube dan yapıyorum bende fark etmez seçim senin@erigim aynen ya cebe oluyo hersey Kizim da 1 ay once televizyonu kırmıştı: ( ayrica ben leslie bilmiYorum yuklu degil bende ama yarim saat yuruyecem kesin: (
Akşam yememissin karbonhidratlı bi gün olmuş malum bir kase çorbada ekmek yerine geçiyor sende çorbaları ekmekle yemissin neyse bugün telafi et menune protein ekle yok mu imkânın öğle arası çıkan ızgara filan yesenMenum
Sabah
Cizinin yarisi(okulda mecburen;(((
Yarim mandalina
Ikindi
2 kase corba
2 diim cavdar
Ceviz ve findik(1.5 avuc)
1 mandalina
1.5 lt yakn su
Spor
Malasef vaktm olmadi
Ole bi utu birikmiskiiiiii
1 saati gecti bitrmem neyseki cok sukur bitti
Zayen gec gelmstm eve.ole istee sizler naslsnz
Çok dert etme dün araştırırken bi yazı okudum avrupa kültüründe var bu yatak ayırmak uyku eğitimleri anadolu kültüründe yok ve farkindaysaniz anadolu daha sıcak kanlıYa benm oglumda haftada bi kere belki uatyo kendi yatgnda yatsa bile gece kalkiyo yanmza aliyoz bizde napsam acaba 1 yasina da girdi ama akli daha cok eriyo galiba hic istemiyo yatgni bilemedimki
Sabah ekmek çok olmuş ama ogleni eş geçmişin spor neredeIyi geceler kizlar. Bugünkü menüm :
Sabah : 2 yumurtadan omlet, 1 domates, 3 dilim tb ekmek, çay
Ara: 1 fincan şekersiz Türk kahvesi, 1 haşlanmış yumurta
Aksam: yarım fırın Çipura, 1 kase çorba, az salata
Ara: 2 fincan çay
@erigim valla canım bi gelişme yok anlamadım ben bu çocuğusanırsam yavaştan almak istiyor zamana bıraktım öle normal konuşuyoruz arada şuanda zaten japonyaya gitti.
haftasonum bayağı yoğundu kızlar. cumartesi sülale kadın toplantısı yapıldı kuzenimin eşinde, yengem coşmuştu bir sürü şeyler yapmış 13-14 çeşit vardır valla abartmak gibi olmasın ama. bende az az tatlarına bakayım derken birsürü şey yemiş oldum tabi, akşam hiçbişey yemedim. yani kimsede yiyecek her kalmadı da zaten..
pazar günü de yeni evlenen bi arkadaşımız vardı ona gittik . eski işyerinden arkadaşlarım çok severimde o da döktürmüş yine ama Allahtan onda kısır ve patates salatası vardı çoğunlukla onlarsan yedim diğerlerininde tadına baktım. akşam yine hiçbişi yemedim bide öyule sürekli oturmadık hareketliydik sonrasında da 2 araba yerine tek arabaya düşürdükk 1 arabalık mesafeyide yürüdük.
ve kızlarr haftasonu kendime birsürü kolye, yüzük alarak bu haftayı çok verimli kapattımmm
bu arada kızlar sabah tuvalete çıkmadan tartıldım 59,0 dım. kilo almamışım sanırım .
bide bende gastritten şüpheleniyorum son sıralarda gece 4 de mide ağrısıyla uyandım çok kötü, izmire gittikten beri midem çok hassas. hamurişleri, çay, kahve de tetikliyor galiba
tebrikler @sosyoloji12
akisina bırakın o vakitGözünün önüne kim getirdi koydu bakıyim kim aldı eve
YouTube dan yapıyorum bende fark etmez seçim senin
Akşam yememissin karbonhidratlı bi gün olmuş malum bir kase çorbada ekmek yerine geçiyor sende çorbaları ekmekle yemissin neyse bugün telafi et menune protein ekle yok mu imkânın öğle arası çıkan ızgara filan yesen
Çok dert etme dün araştırırken bi yazı okudum avrupa kültüründe var bu yatak ayırmak uyku eğitimleri anadolu kültüründe yok ve farkindaysaniz anadolu daha sıcak kanlı
Eltim çocuklarını 40indan sonra başka odaya ayırdı ama bak kızı 3.5 yasında her gece kalkıp yanlarına gidiyor
Yok anne babayla yatinca özgüveni olmaz filan bence tam tersi anne babanın her daim yanında olduğunu bilen çocuk kendine güveniyor nasıl ki yeni bir oyuncak aldığında inceliyor temkinli yaklaşıyor sen ona öncü oluyorsunuz hayatta da böyle
Kuzey bizimle uyuyor ve yanlız uyanırken suratsız bizimle uyanmissa bi babasına bi bana sebeklikler sarilmalar bu paha biçilemez valla
10-15 yaşına geldiğinde yalvaran yatmazlar bırak yatmayı sayılmazlar bile ergenler dusun
Sabah ekmek çok olmuş ama ogleni eş geçmişin spor nerede
biz kaçıncı olduk bu hafta kızlar
@sosyoloji12 canımmm çok tebrikler, maşallahhhh
akisina bırakın o vakitGözünün önüne kim getirdi koydu bakıyim kim aldı eve
YouTube dan yapıyorum bende fark etmez seçim senin
Akşam yememissin karbonhidratlı bi gün olmuş malum bir kase çorbada ekmek yerine geçiyor sende çorbaları ekmekle yemissin neyse bugün telafi et menune protein ekle yok mu imkânın öğle arası çıkan ızgara filan yesen
Çok dert etme dün araştırırken bi yazı okudum avrupa kültüründe var bu yatak ayırmak uyku eğitimleri anadolu kültüründe yok ve farkindaysaniz anadolu daha sıcak kanlı
Eltim çocuklarını 40indan sonra başka odaya ayırdı ama bak kızı 3.5 yasında her gece kalkıp yanlarına gidiyor
Yok anne babayla yatinca özgüveni olmaz filan bence tam tersi anne babanın her daim yanında olduğunu bilen çocuk kendine güveniyor nasıl ki yeni bir oyuncak aldığında inceliyor temkinli yaklaşıyor sen ona öncü oluyorsunuz hayatta da böyle
Kuzey bizimle uyuyor ve yanlız uyanırken suratsız bizimle uyanmissa bi babasına bi bana sebeklikler sarilmalar bu paha biçilemez valla
10-15 yaşına geldiğinde yalvaran yatmazlar bırak yatmayı sayılmazlar bile ergenler dusun
Sabah ekmek çok olmuş ama ogleni eş geçmişin spor nerede
biz kaçıncı olduk bu hafta kızlar
@sosyoloji12 canımmm çok tebrikler, maşallahhhh
Gunaydin beybisiler
ayy sabah kalktim kostur kostur tartiya xiktim bide ne gorimm aaaaaaa 78.6ben sok ben manset cok sevindim
2 guncuk spor yaptim hmn belli etti kendini
80 -78.6=1.4
hedef bu hafta 77.5 olmak en az
80.-77.5=2.5 kg ile bu haftada bem listeye. Gircemgozumu yukseklere diktim
akisina bırakın o vakit
Reflu yada gastrit belirtisi evet çok kahve çok yağlı mayalı yiyecekler hatta domates kabuğu zeytin kuruyemiş vs vs seçici olmak yerken abartmamak gerekiyor
Biz bu hafta 6.olduk malesef
Bu cuma ilk üçte olup notamizi sildirmeliyiz
Kardesim almis ya :))akisina bırakın o vakit
Reflu yada gastrit belirtisi evet çok kahve çok yağlı mayalı yiyecekler hatta domates kabuğu zeytin kuruyemiş vs vs seçici olmak yerken abartmamak gerekiyor
Biz bu hafta 6.olduk malesef
Bu cuma ilk üçte olup notamizi sildirmeliyiz
Erigim dert etme bu hafta listedeyiz ben simdiden 78.6 kiloyum
yarinda misafirlige gidiyrm yemicem bise insallah.
1 dilim kek fln yer kalktarim masadan
Hadi bakalım bu haftanın birinciliğini kim kapacakGunaydin beybisiler
ayy sabah kalktim kostur kostur tartiya xiktim bide ne gorimm aaaaaaa 78.6ben sok ben manset cok sevindim
2 guncuk spor yaptim hmn belli etti kendini
80 -78.6=1.4
hedef bu hafta 77.5 olmak en az
80.-77.5=2.5 kg ile bu haftada bem listeye. Gircemgozumu yukseklere diktim
DimiKızlar birlikte yatma konusuna ben de katılıyorum. Çocuk iki yaşına kadar anneyle yatmalı, sonra da kademeli olarak ayrılmalı, odası dört yaşında ayrılmalı diye biliyorum. Tabi Avrupa kültürüne göre çocuk yetiştirmek istiyenler dört aylıkken ferber yöntemini kullanabilir. 18 yaşına gelince de ayrı eve çıkarlar olur biter
superrrrrDünkü menümü de yazayım
Kahvaltı+ara: 1,5 yumurta, 2 kk peynir, 6 zeytin, 2 dlm ekmek
Öğlen: 3 ızgara köfte, 2 dlm ekmek
Ara: 1 elma, 1 kk peynir
Akşam: kıymalı karnıbahar yemeği, 1 dlm ekmek
Ara: 1 mandalina, 1 kase yoğurt
Spor: 20 dk bisiklet
Hadi bu hafta herkes çok azimli bugün hiç görmediğim bi rakamı gordum tartıda çok mutluyumvalla ben bıraktım akışına, şu aralar yalnız kalsam daha iyi sanki :)
kahve ve çay çok tüketiyorum. şimdi bide kahve telvesiyle peeling öğrendim çok etkili, akşamları onu yapmak için kahve içiyorumsonra benim mide isyanlardaa
ben bu hafta çok kascam kaptan. akşamları ekmek yemicem ve menümde bu hafta hep sebze ve tavuk var, 58,5 bu haftaki hedefim inşallah görürüm. ne kaldıki hedef kiloma şurda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?