Gunaydin kizlarrr nasılsınız
Evet canim hamilr olmadan onceki halim: ) tekrar oyke olmak icin uğraşıyorum saclarim siyah ve kısacık şimdi: ))
hırs sana yakışıyor beybisi
Hadi bu hafta herkes çok azimli bugün hiç görmediğim bi rakamı gordum tartıda çok mutluyumvalla ben bıraktım akışına, şu aralar yalnız kalsam daha iyi sanki :)
kahve ve çay çok tüketiyorum. şimdi bide kahve telvesiyle peeling öğrendim çok etkili, akşamları onu yapmak için kahve içiyorumsonra benim mide isyanlardaa
ben bu hafta çok kascam kaptan. akşamları ekmek yemicem ve menümde bu hafta hep sebze ve tavuk var, 58,5 bu haftaki hedefim inşallah görürüm. ne kaldıki hedef kiloma şurda
ayyy biz 24 saat bakiyoz onlar 2 saat bakamiyo bide bnmki aksam diyoki ikinci cocugu neMn yapcazKalıntılarının hep birbirine girmişevet bugün tartıda 76.9da olsa ucundan da olsa kirdim ve 76yi gordum cumaya kadar en kötü 76.5 olmalıyım az gitsin öz gitsin
Esimede dün fırça attım çocukla sporun bölünüyor hep işten gelince bi saat unutun beni dedim oynayin siz ben spor yapacağım dün ki plan 3mile leslie artı karın egzersiziydi 2milede geldiler basıma bunun karnı açıktı galiba yalan çocubirk TİKA başa dolu
Bende iyiyim canim esim izinli bugun aksama da misafirim gelecek temizlik felan yapacam: ) birazdaniyiyiz canım sen nasılsınn
Evet canim hamilr olmadan onceki halim: ) tekrar oyke olmak icin uğraşıyorum saclarim siyah ve kısacık şimdi: ))
kolay gelsin canıımcım :)Bende iyiyim canim esim izinli bugun aksama da misafirim gelecek temizlik felan yapacam: ) birazdan
Hamilelikte dayanamadım brlimdeydi kiydim suan da cok alıştım kisa ya uzatmiyorum: (olursun yine canım sabır ve azim ile :) bi ben kıyamıyorum saçlara galiba :)
Sagol beybisikolay gelsin canıımcım :)
Canım benim sorunum spor. Gerçi dün temizlik falan derken baya aktiftimSabah ekmek çok olmuş ama ogleni eş geçmişin spor nerede
Aynen ya 40 dk cık gelmeyin dedim 20 dk zor tuttu çocukları, baktım ikisi de yanımda. Eşim içerde oturuyo çocukların yanıma geldiğinden bile haberi yokKalıntılarının hep birbirine girmişevet bugün tartıda 76.9da olsa ucundan da olsa kirdim ve 76yi gordum cumaya kadar en kötü 76.5 olmalıyım az gitsin öz gitsin
Esimede dün fırça attım çocukla sporun bölünüyor hep işten gelince bi saat unutun beni dedim oynayin siz ben spor yapacağım dün ki plan 3mile leslie artı karın egzersiziydi 2milede geldiler basıma bunun karnı açıktı galiba yalan çocuk TİKA başa dolu
Hamilelikte dayanamadım brlimdeydi kiydim suan da cok alıştım kisa ya uzatmiyorum: (
selam kızlar nasılsınız? bugün çok geç girdim kusura bakmayın. işyerinde durumlar karışıktı biraz.
Bende hep kısa kullandım, annem küçükken kısacık küt kestirirdi hatta üniversite bitene kadar kısa ya da ara boy kullandım şimdi upuzun saçlarım olsun istiyorum daha da uzun :)
Bende severim uzun saci ins seninkide upuzun olur :)) simdi bol bol uzun kullan anne olunca zorlaşıyor: (
canım lab.lar kapatılıyor.türkiye genelinde 9 lab. bugün çıkış vermeye geleceklerdi. ama ben hastaneye gidip rapor aldım 10 gün. bazı arkadaşlara yer göstermişler bazı arkadaşlara çıkış vermişler. ben kendi akibetimi bilmiyorum ama büyük ihtimal çıkış alıcam. ama üzülmüyorum sadece biraz stres oldum. ama mahkemeye vericem zatenİyiyiz canım sen nasılsın? hayırdır kuzu
canım lab.lar kapatılıyor.türkiye genelinde 9 lab. bugün çıkış vermeye geleceklerdi. ama ben hastaneye gidip rapor aldım 10 gün. bazı arkadaşlara yer göstermişler bazı arkadaşlara çıkış vermişler. ben kendi akibetimi bilmiyorum ama büyük ihtimal çıkış alıcam. ama üzülmüyorum sadece biraz stres oldum. ama mahkemeye vericem zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?