Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

hırs sana yakışıyor beybisi

Hadi bu hafta herkes çok azimli bugün hiç görmediğim bi rakamı gordum tartıda çok mutluyum

Kardesim almis ya :))

aynen elfkk dertetme aranizda yatabiliyosa yatsin bizmki aramzda yatmiyo sadece ben yaninda olmami istiyo. Erigimin dedigi gibi nezmna kdr yatcaklar bizmle. Benim ayirmamin sebebi kocamla ayri yatiyorm ve boyle olunca araya sogukluk giroyp aramzda yatsa bnde sesimi cirakmam yatsin[/QUOTE]
Yazin bende ayrı yapıyordum eşinden bizim ev çok sıcak kim nerede duserse orada uyuyor balkon dahil

Hadi bakalım bu haftanın birinciliğini kim kapacak

Dimi ne çok kitap okudum yok hugo filan sonuç annemden kalan yöntem çok uyanan beben varsa al yanına yatır emzirmesi kolay olur minicik eller ayaklar sana değer yüreğin sıcacık olur
superrrrr[/QUOTE]
birinci benimde ikinci kim bakalim
ayyy biz 24 saat bakiyoz onlar 2 saat bakamiyo bide bnmki aksam diyoki ikinci cocugu neMn yapcaz

Aynen ya 40 dk cık gelmeyin dedim 20 dk zor tuttu çocukları, baktım ikisi de yanımda. Eşim içerde oturuyo çocukların yanıma geldiğinden bile haberi yok

Hamilelikte dayanamadım brlimdeydi kiydim suan da cok alıştım kisa ya uzatmiyorum: (

Bende hep kısa kullandım, annem küçükken kısacık küt kestirirdi hatta üniversite bitene kadar kısa ya da ara boy kullandım şimdi upuzun saçlarım olsun istiyorum daha da uzun :)

Bende severim uzun saci ins seninkide upuzun olur :)) simdi bol bol uzun kullan anne olunca zorlaşıyor: (
Bende hep kısa kullandım, annem küçükken kısacık küt kestirirdi hatta üniversite bitene kadar kısa ya da ara boy kullandım şimdi upuzun saçlarım olsun istiyorum daha da uzun :)

Bende severim uzun saci ins seninkide upuzun olur :)) simdi bol bol uzun kullan anne olunca zorlaşıyor: (

aynen kullanması zor, yani kurutması bende sinüzit olduğu içinde mutlaka kurutmam lazxım yarım saat kurutma makinasıyla cebelleşiyorum deli oluyorum :) ama kuruttuktan sonra şekil vermesi kolay oluyor ben kısa saça sekil vermekte daha çok zorlanıyordum

İyiyiz canım sen nasılsın? hayırdır kuzu
canım lab.lar kapatılıyor.türkiye genelinde 9 lab. bugün çıkış vermeye geleceklerdi. ama ben hastaneye gidip rapor aldım 10 gün. bazı arkadaşlara yer göstermişler bazı arkadaşlara çıkış vermişler. ben kendi akibetimi bilmiyorum ama büyük ihtimal çıkış alıcam. ama üzülmüyorum sadece biraz stres oldum. ama mahkemeye vericem zaten

canım dün arkadaşlarla bu konuyu konuştuk bizde, hamileyken işten çıkarıldığın zaman tazminat hakkın doğuruyormuş onu araştır bi istersen. strese de girme hem boşuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…