- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 333
Benim suan baya kisa peri modeli sekil yapamiyosun sadce tariyosun: ))aynen kullanması zor, yani kurutması bende sinüzit olduğu içinde mutlaka kurutmam lazxım yarım saat kurutma makinasıyla cebelleşiyorum deli oluyorum :) ama kuruttuktan sonra şekil vermesi kolay oluyor ben kısa saça sekil vermekte daha çok zorlanıyordum
Benim suan baya kisa peri modeli sekil yapamiyosun sadce tariyosun: ))
Hayırlısı olsun canım, zaten hukuki yollara başvuracakmışsın, hakkını alırsın umarım. Kendini üzme bebiş stres olmasın.canım lab.lar kapatılıyor.türkiye genelinde 9 lab. bugün çıkış vermeye geleceklerdi. ama ben hastaneye gidip rapor aldım 10 gün. bazı arkadaşlara yer göstermişler bazı arkadaşlara çıkış vermişler. ben kendi akibetimi bilmiyorum ama büyük ihtimal çıkış alıcam. ama üzülmüyorum sadece biraz stres oldum. ama mahkemeye vericem zaten
Yazin bende ayrı yapıyordum eşinden bizim ev çok sıcak kim nerede duserse orada uyuyor balkon dahil
Hadi bu hafta herkes çok azimli bugün hiç görmediğim bi rakamı gordum tartıda çok mutluyum
Kardesim almis ya :))
aynen elfkk dertetme aranizda yatabiliyosa yatsin bizmki aramzda yatmiyo sadece ben yaninda olmami istiyo. Erigimin dedigi gibi nezmna kdr yatcaklar bizmle. Benim ayirmamin sebebi kocamla ayri yatiyorm ve boyle olunca araya sogukluk giroyp aramzda yatsa bnde sesimi cirakmam yatsin
Himm ne pisirdim misafirlereBende iyiyim canim esim izinli bugun aksama da misafirim gelecek temizlik felan yapacam: ) birazdan
Hamilelikte nasıl kiydim şimdide orta halli kuzi biraz büyüyüp rahat düş almama izin verene kadar yokolursun yine canım sabır ve azim ile :) bi ben kıyamıyorum saçlara galiba :)
Tum gün mu okuldasin valla onlar hayatımızın bahaneleri 7:00-19:00 çalıştığını buna rağmen iki saat spor yaptığımı bilirim bi başlayan birakamazsin aslindaCanım benim sorunum spor. Gerçi dün temizlik falan derken baya aktiftim
Ama hafta ici okulda baya yoruluyorum spor yapacak halim ve vaktim olmuyor
Tipik babalar isteAynen ya 40 dk cık gelmeyin dedim 20 dk zor tuttu çocukları, baktım ikisi de yanımda. Eşim içerde oturuyo çocukların yanıma geldiğinden bile haberi yok
birinci benimde ikinci kim bakalimYazin bende ayrı yapıyordum eşinden bizim ev çok sıcak kim nerede duserse orada uyuyor balkon dahil
Hadi bakalım bu haftanın birinciliğini kim kapacak
Dimine çok kitap okudum yok hugo filan sonuç annemden kalan yöntem çok uyanan beben varsa al yanına yatır emzirmesi kolay olur minicik eller ayaklar sana değer yüreğin sıcacık olur
superrrrr
sıcak su torbası yok mu canım yanında koysankızlar regli oldum, sabahtan beri mide ağrıma bide regli sancısı eklendi halsizlikte var zaten
canım dün arkadaşlarla bu konuyu konuştuk bizde, hamileyken işten çıkarıldığın zaman tazminat hakkın doğuruyormuş onu araştır bi istersen. strese de girme hem boşuna
Hayırlısı olsun canım, zaten hukuki yollara başvuracakmışsın, hakkını alırsın umarım. Kendini üzme bebiş stres olmasın.
kimyager1508 zaten çıkış verseler tazminat vermek zorundalar ayrıca hamile çalışan işten çıkarılamaz çıkarırlar da 10gun içinde geri almak zorundalar diyelim ki almadılar doğum suresine kadar geçen surenin ücretini doğum sonrası izin hakkının ücretini birde tazminatını ödemek zorundalar
geldim canımmEki Görüntüle 1717372 Herkes nerede
sıcak su torbası yok mu canım yanında koysan
Eki Görüntüle 1717372 Herkes nerede
iyi yaparsın cnmzaten sabah rapor aldım 10 gün şuan hakkımda işlem yapamıyorlar. bu arada iyi bir avukat bulucaz ve mahkeme açıcaz. hem gebelikten hem diğer çalışma şartlarımdan dolayı. işe iade falan.
Sabah 7.30 da çıkıyorum evden 16.00 gibi geliyorum canım. Aslında gelince yemek yap, bulasigi topla , ufak tefek işler olunca bir de yorgunluk eklenince yapamıyorum ama aslında aksamlari yarım saat ayirsam harika olur.Tum gün mu okuldasin valla onlar hayatımızın bahaneleri 7:00-19:00 çalıştığını buna rağmen iki saat spor yaptığımı bilirim bi başlayan birakamazsin aslinda
benim o kadar çok enfeksiyon olurdu ki iş yerinde de evdede vardı pet şişeye ılık su koyyok canım işteyim zaten evde olsamda yok
geldimm
iyi yaparsın cnm
bak şimdi internetin vardır dimi ilk bi hafta leslie 1mile expresleri basla 16dk sonra konuşalım tekrarSabah 7.30 da çıkıyorum evden 16.00 gibi geliyorum canım. Aslında gelince yemek yap, bulasigi topla , ufak tefek işler olunca bir de yorgunluk eklenince yapamıyorum ama aslında aksamlari yarım saat ayirsam harika olur.
benim o kadar çok enfeksiyon olurdu ki iş yerinde de evdede vardı pet şişeye ılık su koy
Eşim bi yanımda sızdı diğer yanımda kuzey kalkamiyorum o değil bi suru su Yeşilçay kahve içtim durum vahim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?