Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kızlar regli oldum, sabahtan beri mide ağrıma bide regli sancısı eklendi halsizlikte var zaten

bugünkü menü;

sabah: tb ekmeğine sandviç

öğlen: ezogelin çorba, 3 kaşık bulgur pilavı, 3 adet köfte,yoğurt, 2 kaşık yoğurtlu semiz otu

akşamda menüde yoğurtlu brokoli-brüksel salatası, tavuk sote yapcam.

Benim suan baya kisa peri modeli sekil yapamiyosun sadce tariyosun: ))

Hayırlısı olsun canım, zaten hukuki yollara başvuracakmışsın, hakkını alırsın umarım. Kendini üzme bebiş stres olmasın.

kimyager1508 zaten çıkış verseler tazminat vermek zorundalar ayrıca hamile çalışan işten çıkarılamaz çıkarırlar da 10gun içinde geri almak zorundalar diyelim ki almadılar doğum suresine kadar geçen surenin ücretini doğum sonrası izin hakkının ücretini birde tazminatını ödemek zorundalar

Yazin bende ayrı yapıyordum eşinden bizim ev çok sıcak kim nerede duserse orada uyuyor balkon dahil

Hadi bakalım bu haftanın birinciliğini kim kapacak

Dimi ne çok kitap okudum yok hugo filan sonuç annemden kalan yöntem çok uyanan beben varsa al yanına yatır emzirmesi kolay olur minicik eller ayaklar sana değer yüreğin sıcacık olur
superrrrr[/QUOTE]
birinci benimde ikinci kim bakalim
ayyy biz 24 saat bakiyoz onlar 2 saat bakamiyo bide bnmki aksam diyoki ikinci cocugu neMn yapmisafirler

İki çocuk herkeste onu soruyor bir tane candır diyorum e iki daha can diyorlar ya dedim yaptıktan sonra uç dirtte can canının canı sonuçta ama yeter kuzeydeki bu hıza yetisemiyorum ikincide zilleri takar gezerim
Bende iyiyim canim esim izinli bugun aksama da misafirim gelecek temizlik felan yapacam: ) birazdan
Himm ne pisirdim misafirlere
olursun yine canım sabır ve azim ile :) bi ben kıyamıyorum saçlara galiba :)
Hamilelikte nasıl kiydim şimdide orta halli kuzi biraz büyüyüp rahat düş almama izin verene kadar yok
Canım benim sorunum spor. Gerçi dün temizlik falan derken baya aktiftim
Ama hafta ici okulda baya yoruluyorum spor yapacak halim ve vaktim olmuyor
Tum gün mu okuldasin valla onlar hayatımızın bahaneleri 7:00-19:00 çalıştığını buna rağmen iki saat spor yaptığımı bilirim bi başlayan birakamazsin aslinda
Aynen ya 40 dk cık gelmeyin dedim 20 dk zor tuttu çocukları, baktım ikisi de yanımda. Eşim içerde oturuyo çocukların yanıma geldiğinden bile haberi yok
Tipik babalar iste

birinci benimde ikinci kim bakalim
ayyy biz 24 saat bakiyoz onlar 2 saat bakamiyo bide bnmki aksam diyoki ikinci cocugu neMn yapmisafirler

İki çocuk herkeste onu soruyor bir tane candır diyorum e iki daha can diyorlar ya dedim yaptıktan sonra uç dirtte can canının canı sonuçta ama yeter kuzeydeki bu hıza yetisemiyorum ikincide zilleri takar gezerim

Himm ne pisirdim misafirlere

Hamilelikte nasıl kiydim şimdide orta halli kuzi biraz büyüyüp rahat düş almama izin verene kadar yok

Tum gün mu okuldasin valla onlar hayatımızın bahaneleri 7:00-19:00 çalıştığını buna rağmen iki saat spor yaptığımı bilirim bi başlayan birakamazsin aslinda

Tipik babalar iste[/QUOTE]

zor valla anne olmak, herşeyden fedakarlık istiyor..

@erigim aynen bende kafayi yerim subatta 1 yasinda olcak diyo hmn hamilede kalamazsan dogmasi fln ruzgar 2 yasinda olur diyo hic bilmiyoki hamile kalsam ruzgari emziremem
bende anlattim biraz hal verdi
en azindan 3 yasina gelsin dedim cisini fln soylesin anlasin herseyden simdi bi bebekdaha ruzgara haksizlik olur

canım dün arkadaşlarla bu konuyu konuştuk bizde, hamileyken işten çıkarıldığın zaman tazminat hakkın doğuruyormuş onu araştır bi istersen. strese de girme hem boşuna

Hayırlısı olsun canım, zaten hukuki yollara başvuracakmışsın, hakkını alırsın umarım. Kendini üzme bebiş stres olmasın.

zaten sabah rapor aldım 10 gün şuan hakkımda işlem yapamıyorlar. bu arada iyi bir avukat bulucaz ve mahkeme açıcaz. hem gebelikten hem diğer çalışma şartlarımdan dolayı. işe iade falan.

Sabah 7.30 da çıkıyorum evden 16.00 gibi geliyorum canım. Aslında gelince yemek yap, bulasigi topla , ufak tefek işler olunca bir de yorgunluk eklenince yapamıyorum ama aslında aksamlari yarım saat ayirsam harika olur.

Sabah 7.30 da çıkıyorum evden 16.00 gibi geliyorum canım. Aslında gelince yemek yap, bulasigi topla , ufak tefek işler olunca bir de yorgunluk eklenince yapamıyorum ama aslında aksamlari yarım saat ayirsam harika olur.
bak şimdi internetin vardır dimi ilk bi hafta leslie 1mile expresleri basla 16dk sonra konuşalım tekrar

benim o kadar çok enfeksiyon olurdu ki iş yerinde de evdede vardı pet şişeye ılık su koy

Aynen canım öle yapayım. eve gidince de bir sürü işim var daha yemek yapcammm

Eşim bi yanımda sızdı diğer yanımda kuzey kalkamiyorum o değil bi suru su Yeşilçay kahve içtim durum vahim

oo maşallah ödemlere savaş açmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…