Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çok mutlu oldum yazılanlardan birkaçını okudum bende bugün şok rakamla kalktım cuma günü olması gerekirken bugün gördüm ya nasıl mutluyum iki hafta sonraki hedef oldu bu cumaki hedef Menüm çok saçma bugün ne tat alıyorum ne bişe okula da geç kaldım doğru düzgün kahvaltı yok

Sabah:
1bardak minola

Ara:
1dilim Form karışık meyveli
2-3 dilim sütlü Çikolatalı burçak
2karton bardak adaçayı

Öğle:
1paket kepekli Form herkes döner yerken ben Form yedim sabahki tartının gazıyla bide hastayım hiiç canım çekecek halde değildi
1büyük kutu ayran

Ara: 1karton bardak adaçayı

Eve gelince: yarım kase yoğurt
7-8fıstık 3fındık

Vee dinlenme vakti bir iki saat sonra akşam yemeği onu da yazarım

48.2 ikinci günüm

Eşim bi yanımda sızdı diğer yanımda kuzey kalkamiyorum o değil bi suru su Yeşilçay kahve içtim durum vahim
Ben de kahveyi çok seviyorum, günde iki kere içiyorum ama içim de rahat değil sütten bebeğe geçecek diye, içmesem de enerjim olmuyo bi de baş ağrım oluyo. Napcam bilemiyorum

Merhaba guzel arkadaslarimmm naslsnz henuz yazlnlri okumdm okcm ins telm bozk biliysnz bazen sarj oluo bazen olmyo bilgsayra taklirsa oluyo eve geldktn snra taktm oldu biraz cok sukur ama rejime devam ins

Minola nedir, meyve mi sebze mi, hiç duymadım da?

Firsat buldkca grcm zaten smdi duzeldi gbi en son ihtml yaptrrz yada belkide yenisii

Bi tencere kabak yemeği yaptım, hem de dereotlu. Eşim gelince nasıl sevinecek bilemezsiniz. Önce diyecek ki " ben pek aç değilim ya az koy bana" , yemekten yarım saat sonra da mutfakta peynir ekmek tırtıklarken yakalanacak. Her gün patates yapsan yer, sebzeye gelince "iki kaşık yeter" der. O değil çocuklara da kötü örnek oluyo. Bütün erkekler böyle mi yaaa....

Canim benim avrupa kulturu gbi bi tarzim ve istegm yok zaten gayet anadolu ailesiyiz ve ozellikle ole yasamayida severz ama bu sekilde o da rahat edemiyr gece cok kalkiyr donmek istyo iki tarafida dolu kalkp yatgn icnde otryo kendi yatgnda rahat eder gbi geliyo bana o yuzden bide bu sekilde tedrgn oluyrz ucumuzde rahat edemiyrz yani erknden alsmsni istyrm o yuzden bide @ruzgar_02 nin bakis acisida dogru olblr bilmiyrmki.onlar rahat etsinlerdee

Akşam
2dilim kadar ekmek
1kase Kabaklı yoğurt çorbası
2yk karnabahar yemeği
Şimdi de 1bardak limon minola karışık içiyorum
Elektrik yok Sabahtan beri geleceğe benzemiyor süreyi erteleyip duruyorlar ve kolum incinmiş yürürken dahi hareket ettiremiyorum ama belki ip anlayabilirim elektrik gelirse azcık da Leslie

Menüyü eksik yazmışım ya kafa gitti iyice
1çay kaşığı Humus
1parça pirzola
Aç kalınca 1-2kk peynir yedim

Yok canım senin şahsına bişey söylemedim kendimi yanlış ifade ettiysem kusura bakma. Geçen forumda dolaşırken, dört aylık bebeğini ferber yöntemiyle ayrı odada uyumaya alıştıran bi annenin yazdıkları garibime gitti de ona dedim. Yoksa herkes çocuğunun güvenliği ve sağlığı için en iyi olanı kendi bilir. Hiçbir çocuk ömür boyu anne babayla yatmaz, vakti gelince zaten kendi yatağına gitmeyi kendisi istiyor. Sadece bunu çok erken yapıp çocuğu ve kendini zorlamaya gerek yok. İlk çocukta bu kadar rahat olmuyo insan, kaç yaşına kadar emecek, nasıl uyutacağım gibi sorular aklımızı kurcalıyor. Sadece iki çocuklu bir anne olarak tecrübelerimi paylaşmak istedim. Kırıldıysan kusura bakma

Yok canim ne kirilmasi ya iki cocuk annesi bi arkadas bulmsm firsati kacrrmiyim yararlncm tabi tecrubelernden ferber yonteminin adini bile ilk kez duyuyrmya saglikli ve huzurlu olsnlarda insan yontem feln tanimiyo bazen o kadar zor oluyoki cevap vereblmek onlara..Allah yardim etsin tum meleklere sonrada annelerine

Iyi akşamlar kızlar . Bugünkü menüm :
Sabah : 1 dilim kek, 1 bardak çay, 1 bardak kahve
Öğle : 4 kasik etli nohut, 2 kaşık bulgur pilavı, cacık
Akşam :1 kase çorba, 2 dilim ekmek, 1 küçük tabak sebze buğulama
1 fincan çay

Menumu yazayim
Sabah 1 yumurta,1kk peynir, 3 zeytin, 1 dlm ekmek
Ara 1 elma, 1 kk peynir
Öglen 1 tbk kiymali karnibahar, 2 kasik yogurt, 1 dlm ekmek
Ara 1 trabzon hurmasi, 1 sb süt
Aksam 1 kepce yayla corbasi, 1 tbk dereotlu kabak yemegi, 1 dlm ekmek
Ara 1 mandalina

Oo herkes güzel rakamlar gormus
Kuru kofte patates kizarmasi tarhana corbasi birazda aparatifler var agir misafir degiller zaten bana agir misafir subat gibi geleck kayinvalidem ve eşimin 2tane teyzesi gelecek: )) ozaman mutfaktan cikmayacagim: ) @erigim
Güzelmiş bizde gelelim mi
Ben de kahveyi çok seviyorum, günde iki kere içiyorum ama içim de rahat değil sütten bebeğe geçecek diye, içmesem de enerjim olmuyo bi de baş ağrım oluyo. Napcam bilemiyorum
Kac aylikti canım
Benimkide çok sever
Kuzey direk üstümüze çıkıyor dönecek yer bize kalmıyor gerçi benim yatak baya büyük özel yapım
Kolunu zorlama iple daha kötü olmasin
Keki sabah yemissin sıkıntı yok
afiyet olsun guzel

Menüm

Sabah
2yumurta
2kk peynir
1galeta

Ara
Yeşilçay

Öğle
1kase çorba
5 yk tavuklu patates
150g yogurt

Akşam
1kase çorba
1 büyük kase peynirli balıklı salata
Bir isirik ekmek

Ara
5yer fıstığı çay 4adet form çubuk kraker

Arada 1dlm elma 2dlm mandalina yedim

Su:3lt
Spor:20mekik 3mile leslie:50dk toplamda

3litre su cook iyi ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…