Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydııın dün baktım elektrik geleceği yok uyudum erkenden kalktım takımı açmaya geldim hadi cumaya üç gün kaldı hedeflerimizi adım adım görelim inşallah

Ayy buyrun gelin kizzz :))) biraz kalorili ama olsumm :) @erigim
Takim olarak gelirsek pek kalori kalmaz 15kisilikmi yemek
Günaydııın dün baktım elektrik geleceği yok uyudum erkenden kalktım takımı açmaya geldim hadi cumaya üç gün kaldı hedeflerimizi adım adım görelim inşallah
günaydın bizdik günün güzel geçsin tartı adım adım zafere gitsin

günaydın kızlarrr,

regli olduğum ve henüz tam anlamıyla olamadığım için midir bilmiyorum tartıda artılar vardı dün moralim çok bozuldu
anneme sürekli kilo aldımmı diye soruyorum , senin psikolojin bozuldu diyorlar. iş arkadaşlarıma da hergün 2-3 defa soruyorum.

sabah: tb ekmeğine sandviç

öğlen: ezogelin çorba, 3 kaşık bulgur pilavı, 3 adet köfte,yoğurt, 2 kaşık yoğurtlu semiz otu

ara: 1 tane baklava ( dün reglimin ilk günüydü hayır diyemedim )

akşam: yoğurtlu brokoli-brüksel lahanası salatası, tavuk sote

Günaydın 10numara takım nasılsınız bakalım tartilarimida adım adım zarefe gitsin ben hep koşarak gitsin diye uğraştım tam tersi oldu adimadim güzel gidiyor şimdilik

maşallah canım bende tam anlamıyla regli olsamda rahatlasam cuma günü 58,5 lara inmem lazım

günaydın kızlarrrr, tabi bu saatte kalkmadım sabah kalktım kahvaltı ettim. şimdide çayımı aldım size geldim
tabi ben artık ev hanımı oldumm

günaydın kızlarrrr, tabi bu saatte kalkmadım sabah kalktım kahvaltı ettim. şimdide çayımı aldım size geldim
olsun kiz tadini cikar bence Günaydinlar bende yataktan kalkali yarim saati gecti bir dusa attim kendimi sabah sabah ne iyi geldi umarim hersey yolunda ilerliyordur gerilerde kaldimhaftasonu artik toptan okurum hepsini

Not: Almanyadayim saat farkini dikkate alalim sekerim

maşallah canım bende tam anlamıyla regli olsamda rahatlasam cuma günü 58,5 lara inmem lazım
Pist noluyo bakalım reglin ilk uç günü odemi hepimiz biliyoruz maydonoz tuket senin tartı hiçbir cuma attığı göstermedi unutma bedenine güven
Ohh valla hamilelikte çalışmamak gibisi yok tatlı uykular mis gibi
saat farkı kaçtı canım

ohh soğuk havada sıcak evin keyfini çıkart canım :)
aynen bende öyle düşünüyorum ohhh misssss, mezun olduğumdan beri hiç ara vermeden çalışıyordum birde hamilelikte işe gitmek zor geliyordu bi yandan iyi oldu

kızlar bugün yavaş yavaş temizliğe başlayayım diyorum. hamile olduğumu öğrendiğimden beri silip süpürmekten başka bişey yapmıyorum. camları tülleri halletmem lazım. hergün yavaş yavaş 1-2 oda yapayım diyorum. kendimi yormadan

çam silmeyi düşünmüyorsunuz dimu
Zor buldun unutma yakın değilim gorumcenler herseylerine köyün yardım etsinler biz eltinin gidip sildik

çam silmeyi düşünmüyorsunuz dimu
Zor buldun unutma yakın değilim gorumcenler herseylerine köyün yardım etsinler biz eltinin gidip sildik
yavas yavas silsem olmaz mı???? ciflemiycem sadece tozunu alayım dedim. tülleri de aksam esim gelince yıkarım astırırım dedim ama sen öyle diyince bilemedim şimdi

evet canım güvenip bedenime eksilere incem, şu ödemi atayım da bi :) Allahtan haftabaşında regli oldum.

aynen bende öyle düşünüyorum ohhh misssss, mezun olduğumdan beri hiç ara vermeden çalışıyordum birde hamilelikte işe gitmek zor geliyordu bi yandan iyi oldu

bencede iyi oldu canım böyle dinlenirsin rahatça

canım yorma kendini dikkat et. benimn kuzenimde hamile geçende cam silerken sandalyeden düşmüş parmağını falan morartmış bence riske atma kendini kascak şeyler yapma.

bugünkü menüm;

sabah: yarım simit

öğlen : yayla çorba,kıymalı patates yemeği, yoğurt, salata, 1 kaşık börülce, 2 kaşık kısır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…