Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

yavas yavas silsem olmaz mı???? ciflemiycem sadece tozunu alayım dedim. tülleri de aksam esim gelince yıkarım astırırım dedim ama sen öyle diyince bilemedim şimdi
Hic uğraşma ben deli gibi son ay kapı sildim bak kapı camda değil camda daha çok uzanma hareketi var
Ve sonra su bitti acil dedi benden önce Dr geçmişti hastaneye
Olacağı vardı belki ama çok kizdim kendime belki ben sebep oldum diye 2800degiode vaktinde dogsa belki 3200dogacakti emme problemi olmayacaktı vs vs
Riske atma dediğim gibi herseylerine kostun gelip silsinler ha silmediler mi 100tl ne mal olur cam sildirmek ki çocuğundan kıymetli değil
Kiz gecen günlerde hep 13-14 de uyanana bir insan incan icin 9.30 gibi kalkmak erken yani
gece mesaisini vardı bu hafta

Gunaydin canimm takimimmm naslsnz nasl gdyo ben oklm bitti ins eve gdyrm oglumu alcm dun uyuyakalmsm yine hala sabahclga alsamadi sanki bunyem olfgm yerden zor kalkyrm aksamlri erkndende koltukta feln uyuyakalms oluyrm menumu brazdn yazarm ins smdlk gorszz hoscakalinnn

Biz iyiyiz canim sen nasilsin?

bu gecen hafta aslinda daha azdi ama öndan önceki haftadan zaten uyku düzenim bozuldu yani 4-5 gibi uykuya daliyordum...simdi 2-3 de uykuya dalabiliyorsam sevinioyorum yani ne yapalim Hayat bu..umarim ilerde sadece gercekten kendi ailemin yükünü cekerim...babam gibi sözde ,,akrabanin'' yaranin calismam umarim..yada esim

Canim ozel ama kazancini ailene mi veriyorsun kendi giderlerin icin mi harciyorsun

*** gecenlerde size etap raporumuz olacak ilerde demistim bazilari nasil demisti iste boyle aralik 26da bixim analizimiz yapilacak o surece kadar bol bol gitsin kilolar karne notumuz ciksin yukari asagidaki ornektir
KARNE NOTU

Açıklama:

• Liste sıralaması; DÖNEM FARKI (yüzde) sütununa göre yapılmıştır.
  • DÖNEM BAŞI sütunu; 425.etap bitiş kilosudur.
  • DÖNEM SONU sütunu; 443. etap bitiş kilosudur.
  • Belirtilen etaplardan birinde olmayan yarışmacıların en yakın tarihli etap kiloları alınmış ve detaylar NOTLAR bölümünde verilmiştir.
  • İlgili dönemde yarışmadan ayrılan (hamile izni de dahil) ve diskalifiye edilmiş olan üyeler listede yer almamaktadır.
  • İzinden dönen üyelerin, izinden dönüş kiloları baz alınmıştır.
  • Etap notu ve karne notu 100 üzerinden hesaplanmıştır.
Notlar:
  • Zerosima: 412. etap yarışma kayıt ve 442. etap bitiş kilosu alındı. Üye mezun oldu.
  • Mrv5534: 431. etap yarışma kayıt ve 443. etap bitiş kilosu alındı.
  • Ayulduzz: 438. etap izinden dönüş ve 443. etap bitiş kilosu alındı.
  • saka2015: 430. etap yarışma kayıt ve 443. etap bitiş kilosu alındı.
  • biyolog81: 441. etap yarışma kayıt ve 443. etap bitiş kilosu alındı.
  • cavapa: 440. etap yarışma kayıt ve 441. etap bitiş kilosu alındı.
  • Marmelatli_kurabiye: 425. etap bitiş ve 443. etap bitiş kilosu alındı.
  • ikonia: 426. etap yarışma kayıt ve 443. etap bitiş kilosu alındı.
  • Afife lale: 433. etap izinden dönüş ve 438. etap bitiş kilosu alındı. Üye mezun oldu.
  • kelebekolacam: 425. etap bitiş ve 440. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
  • Nilyyyaaannn: 436. etap izinden dönüş ve 443. etap bitiş kilosu alındı.
  • sahgull: 425. etap bitiş ve 443. etap bitiş kilosu alındı.
[/QUOTE]

Canim ozel ama kazancini ailene mi veriyorsun kendi giderlerin icin mi harciyorsun
estf cnm sor taabi 60% yaklasik birikiyor diger kisim harcaniyor yokkk babam amcama yedirdigi sürece benden kurus islemez kimse kusura bakmasin benim omzum tutuk ellerim olmadigi kadar bakimsiz ve bazen bileklerim cizik icinde kaliyor gören müslüm gürsesi acip jiletmi atiyor kendisine der öyle bir talepte bulunmaya aslen cesaret edemez...ki babam bu is konusunda cok basimi agritti gecein bir yarisi is yerimi dahi basti rezil etti..herkezin dilindeydi babamin gelip bagrip cagirdigi o yüzden.. öyle birsey söylemeye istemeye cesaret edemez..ancak anneme hafif citlatir...bende zaten anneme hayir dedim...kimse beni hayirsiz evlat golarak görmesin amcam yillardi babamin kanini emiyor...ve yurt varken özel eve cikmak ne demek ?? maddi durumun yoksa katlaniyor prenses...rahat edemez diye birsey yok ayagini yorganina göre uzatacaksin gecinmeyi bilsin..amcamda yok desin...halamda diyebilirdi benim kizlarda yurtlarda okudu öldümü ??? yok amca kizi gecimsiz diye babam kiralari veriyorsa...ben burda kendimi harcatamam...cünkü bliyorum ki baba tarafim cok nankör hat safa...ondan dua ediyorum Allah babama uzun ömür versin kimseyi benim elime düsürmesin...dostuma canim kurbam ama sevmedigim insanlar gercekten yoluma cikmazsa daha iyi ederler..

kusura bakmayin bir basladim yazmaya aldi basini gitti diyetle alakasizdir.

Kızlar ben bildirim yapacağım ama pazartesiye kadar pek giremeyeceğim çünkü fransadan misafirlerim var haftasonuda zonguldağa düğüne gidiyoruz sonraki hafta yazamadığım mesajları kat kat yazarım olur mu?

İyiyiz tatlım sen nasılsın?

Kızlar gecte olsa buldum otomatik duzeltmeden cikmayi bundan sonra ki yanlislar bizzat bana ait

şükürr canımm :)

tamam kızlar vazgeçtim silmekten ben görümceleri çağırmam silsinler diye çükü onlarla uğraşamam. temizlik hastasılar ve inan benim 2 günde bitireceğim işi onlar 1 hafta da ancak bitirirler bende sinir olurum. onun için hiç bulaşmam onlara. en kötü ya eşimle h.sonu yaparız ya da bi bayan çağırırım

Misafirleri ya gezdiriyoruz ya evde film izliyoruz kusacam artık filmden ve gezmeden ve diyeti bozmayacağım diye uğraşıyorum.Bundan yiyelim şundan yiyelim ama dayanıyorum. Geçen gün burgercıya gittiler ben sandviç ayran yedim

Cok haklisin canim aferin kiz acik göz
Ben de diyorum bu kiz hala makina ile mi ugrasiyor
Tut bir bayan yapsin madem oyle
ne zaman gidecekler sen ki bebe biskuvisi sutle beslenebildin evvelallah bunuda atlatirsin

Cok haklisin canim aferin kiz acik göz

Ben de diyorum bu kiz hala makina ile mi ugrasiyor

Tut bir bayan yapsin madem oyle
ne zaman gidecekler sen ki bebe biskuvisi sutle beslenebildin evvelallah bunuda atlatirsin
Makinayı hal ettik canım şükür bir problem yok :) Perşembe gece gidecekler.Cumada biz zonguldağa gidecez ama bildirim yaparım cuma günü burada olurum zaten gidene kadar. Dayanıyorum sıkıntı yok ama bazen bozmak zorunda kaldım mesela et dürüm yedim çünkü çantana doldurduğum yemekler bitmişti akşamda başka şey yoktu ama genel olarak bozmadım.

bozsanda dengeli bozuyorsundur sen canim et durumden birsey olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…