afiyet olsun canımm, bende sofrayı hazırladım kocamı bekliyorumNaber kizceler ben aksam yemegimi yems bulunyrm ins acikmm tekrr normlde daha gec yiyrm cnku
En azindan mideni bastirsin diye biseyler at agzina. Bebis acikmistir annesiiiiiofff çok acıktım, çok fena trafik varmış eşim hala gelmedi. yemek ye diye mesaj atmış ama hayatta yiyemem beklerim. sanırım 10-15 dk gelir
sen işe başladın ben işten ayrıldımEn azindan mideni bastirsin diye biseyler at agzina. Bebis acikmistir annesiiiii
Bugun ben de isyerinde cok aciktim yaa.. Yemek yedim ama hsla doymadim
Bir de ilk isgunu serefine regl oldum. Butun gun belim karnim agridi.. Canim nasil tatli istiyor...
Yaa sorma, 2 yili gecmis ben ayrilali, milletin isimlerini unutmusum yaasen işe başladın ben işten ayrıldımhurma ve ceviz yedim canım yoksa duramam kiii
Hayırlısı olsun canım, kızından ayrılmak zor olmuştur çabuk alışırsınız umarım.Yaa sorma, 2 yili gecmis ben ayrilali, milletin isimlerini unutmusum yaa
ilk gün acıkırsın ama sonra alışıyor insanNaber kizceler ben aksam yemegimi yems bulunyrm ins acikmm tekrr normlde daha gec yiyrm cnku
aç aç bekleme yeğen acıkır bakofff çok acıktım, çok fena trafik varmış eşim hala gelmedi. yemek ye diye mesaj atmış ama hayatta yiyemem beklerim. sanırım 10-15 dk gelir
anam bugun salıydı dimi ben neden çarşamba diye gezdim acabaHerkese selaaaam..
Kizlar bugun ise basladim, kizimdan ilk defa tum gun ayri kaldim.. Coook ozledim
İsyerini hic ozlememisim yav
bekliyoruz menüleriSelam fistiklaaaarrrr dun anneme gittim orda kaldim sabahda arkadasima gittim yeni girdim eve. Merak etmeyin kacamak yapmadim bi pogaca ve patlican salatasi yedm biraDan 2 gunluk menumu yaizam
benimde başlıyor galiba göz kırpıyorEn azindan mideni bastirsin diye biseyler at agzina. Bebis acikmistir annesiiiii
Bugun ben de isyerinde cok aciktim yaa.. Yemek yedim ama hsla doymadim
Bir de ilk isgunu serefine regl oldum. Butun gun belim karnim agridi.. Canim nasil tatli istiyor...
ohh yarasınsen işe başladın ben işten ayrıldımhurma ve ceviz yedim canım yoksa duramam kiii
aferin kahvaltıyı yapmışsın işe gidiyorum diye atlamamışsınMenum
Kahvalti
2 domates,yumurta,10 zeytin
Ogle
Yarim pilic but
1 kasik kiymali makarna
Ayran
Aksam
Karnibahar yemegi
Yogurt
Mantar
Yaa sorma, 2 yili gecmis ben ayrilali, milletin isimlerini unutmusum yaa
Menum
Sabah.
1 karisik tost
1 kucuk borek(ogrenci ikrami)
Ara
1 elma
Ceyrek ayva
Ceyrek mandalina
Ogle
1 cigkofte durum
1 kase corba
Ara
Maydonoz suyu
Aksam
1 kase corba
Busbuyuk bi salata
Ara
Findik
Armut
Su.
2.5 lt civari.
Spor
Malasef
çok hafif geçirmişsin canım bugunuMenüm :
Sabah : 1 haşlanmış yumurta, bir domates, bir salatalık, 1 kk peynir, 1 fincan çay, 2 dilim tb ekmek
Öğle : 1 kupa kahve
Aksam : 1 kase çorba, 1 tabak yogurtlu ıspanak, bolca salata
Biraz öyle oldu @erigim malum spora halim kalmıyor bari az yiyeyim. Ama bir türlü gitmiyor bu kilolar en fazla 500- 600 gram vermiş oluyorum hafta. Azıcık kaçamak olsa hemen hepsi geri geliyor. Biraz motivasyona ihtiyacım var sanırım. ...çok hafif geçirmişsin canım bugunu
Canım bişey diycem yanlış anlamazsan. Kilo gitmiyo demişsin ya, bence çok az ve dengesiz yiyorsun. Aç bırakma kendini. Ben 61 kilo olmama rağmen neredeyse senin iki katını yiyorum ve her hafta düzenli kilo veriyorum. Kiloverdikçe kaloriyi azaltman gerekeceği için şimdi bu kadar az yersen daha sonra iyice aç kalırsın. Kendine bi liste belirleyip onu takip edersen daha iyi olur, kilo verdikçe de yavaşça azaltırsın yediklerini.Menüm :
Sabah : 1 haşlanmış yumurta, bir domates, bir salatalık, 1 kk peynir, 1 fincan çay, 2 dilim tb ekmek
Öğle : 1 kupa kahve
Aksam : 1 kase çorba, 1 tabak yogurtlu ıspanak, bolca salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?