Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Naber kizceler ben aksam yemegimi yems bulunyrm ins acikmm tekrr normlde daha gec yiyrm cnku

offf çok acıktım, çok fena trafik varmış eşim hala gelmedi. yemek ye diye mesaj atmış ama hayatta yiyemem beklerim. sanırım 10-15 dk gelir
En azindan mideni bastirsin diye biseyler at agzina. Bebis acikmistir annesiiiii

Bugun ben de isyerinde cok aciktim yaa.. Yemek yedim ama hsla doymadim
Bir de ilk isgunu serefine regl oldum. Butun gun belim karnim agridi.. Canim nasil tatli istiyor...

sen işe başladın ben işten ayrıldım hurma ve ceviz yedim canım yoksa duramam kiii

Menum
Sabah.
1 karisik tost
1 kucuk borek(ogrenci ikrami)
Ara
1 elma
Ceyrek ayva
Ceyrek mandalina
Ogle
1 cigkofte durum
1 kase corba
Ara
Maydonoz suyu
Aksam
1 kase corba
Busbuyuk bi salata
Ara
Findik
Armut
Su.
2.5 lt civari.
Spor
Malasef

Bugünkü menüm
Sabah 1 yumurta, 1 kk peynir, 5 zeytin, 1 dlm ekmek
Ara 1 sb süt, 1 elma
Öğlen 1 kepçe yayla çorbası, 1 tbk kabak yemeği, 1 dlm ekmek
Ara 4 günkurusu, 6 fındık
Akşam 1 küçük palamut ( fırında ), 1 dlm ekmek, salata
Yemekten sonra 1 kare bitter
Ara 1 mandalina
Spor 20 dk eliptik bis, 15 er tane mekik, ters mekik, köprü egzersizi

Naber kizceler ben aksam yemegimi yems bulunyrm ins acikmm tekrr normlde daha gec yiyrm cnku
ilk gün acıkırsın ama sonra alışıyor insan

offf çok acıktım, çok fena trafik varmış eşim hala gelmedi. yemek ye diye mesaj atmış ama hayatta yiyemem beklerim. sanırım 10-15 dk gelir
aç aç bekleme yeğen acıkır bak
Herkese selaaaam..
Kizlar bugun ise basladim, kizimdan ilk defa tum gun ayri kaldim.. Coook ozledim
İsyerini hic ozlememisim yav
anam bugun salıydı dimi ben neden çarşamba diye gezdim acaba valla öözlenmez mi yanındayken özlerken Allah sabır versin
Selam fistiklaaaarrrr dun anneme gittim orda kaldim sabahda arkadasima gittim yeni girdim eve. Merak etmeyin kacamak yapmadim bi pogaca ve patlican salatasi yedm biraDan 2 gunluk menumu yaizam
bekliyoruz menüleri
benimde başlıyor galiba göz kırpıyor
sen işe başladın ben işten ayrıldım hurma ve ceviz yedim canım yoksa duramam kiii
ohh yarasın
Menum
Kahvalti
2 domates,yumurta,10 zeytin
Ogle
Yarim pilic but
1 kasik kiymali makarna
Ayran

Aksam
Karnibahar yemegi
Yogurt
Mantar
aferin kahvaltıyı yapmışsın işe gidiyorum diye atlamamışsın
Yaa sorma, 2 yili gecmis ben ayrilali, milletin isimlerini unutmusum yaa

Menum
Sabah.
1 karisik tost
1 kucuk borek(ogrenci ikrami)
Ara
1 elma
Ceyrek ayva
Ceyrek mandalina
Ogle
1 cigkofte durum
1 kase corba
Ara
Maydonoz suyu
Aksam
1 kase corba
Busbuyuk bi salata
Ara
Findik
Armut
Su.
2.5 lt civari.
Spor
Malasef
spor yok köfte dürüm börek tost ki kesin kantin tostu olmuyor elifim hergün 2 mile leslie göreceğim cumaya kadar ceza

menü

sabah
2 yumurta
60g peynir
10 zeytin
1 galeta
kahve

ara
4 dilim sucuk (annemlerdeydim kahvaltı niyetine çaktırmadım diyeti)
1 kahve

akşam
5 yk et sote
1 yk pilav
salata
yoğurt

ara
2 kare bitter çay
1 yeşilçay
şimdide limonlu suyumu içiyorum 1/2 lt

spor: 40dk yürüyüş + leslie 2 mile 32dk+10dk plates :82 dk

Menüm :
Sabah : 1 haşlanmış yumurta, bir domates, bir salatalık, 1 kk peynir, 1 fincan çay, 2 dilim tb ekmek
Öğle : 1 kupa kahve
Aksam : 1 kase çorba, 1 tabak yogurtlu ıspanak, bolca salata

çok hafif geçirmişsin canım bugunu
Biraz öyle oldu @erigim malum spora halim kalmıyor bari az yiyeyim. Ama bir türlü gitmiyor bu kilolar en fazla 500- 600 gram vermiş oluyorum hafta. Azıcık kaçamak olsa hemen hepsi geri geliyor. Biraz motivasyona ihtiyacım var sanırım. ...

Menüm :
Sabah : 1 haşlanmış yumurta, bir domates, bir salatalık, 1 kk peynir, 1 fincan çay, 2 dilim tb ekmek
Öğle : 1 kupa kahve
Aksam : 1 kase çorba, 1 tabak yogurtlu ıspanak, bolca salata
Canım bişey diycem yanlış anlamazsan. Kilo gitmiyo demişsin ya, bence çok az ve dengesiz yiyorsun. Aç bırakma kendini. Ben 61 kilo olmama rağmen neredeyse senin iki katını yiyorum ve her hafta düzenli kilo veriyorum. Kiloverdikçe kaloriyi azaltman gerekeceği için şimdi bu kadar az yersen daha sonra iyice aç kalırsın. Kendine bi liste belirleyip onu takip edersen daha iyi olur, kilo verdikçe de yavaşça azaltırsın yediklerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…