Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

dünkü menüm:

sabah: yarım simit

öğlen : yayla çorba,kıymalı patates yemeği, yoğurt, salata, 1 kaşık börülce, 2 kaşık kısır

akşam: yumurtalı ıspanak kavurması (1 tabak)

kızlar günaydın nabersiniz?

ben şu sıralar erkenden yatıyorum ama gece mide ağrısıyla uyanıyorum ben çok zayıfken midem hep ağrırdı böyle yine aynısı oluyor, yarın bi işyeri hekimiyle görüşeyim belki bişi önerir. acaba çok baharatlı yediğim için böyle oluyorum

Menüm :
Sabah : 1 haşlanmış yumurta, bir domates, bir salatalık, 1 kk peynir, 1 fincan çay, 2 dilim tb ekmek
Öğle : 1 kupa kahve
Aksam : 1 kase çorba, 1 tabak yogurtlu ıspanak, bolca salata

canım öğün atlama çünkü mide bu sefer kıtlık moduna geçer ve bi süre sonra sende sıkılır bırakırsın. diyetteki en önemli şey disiplin, düzenli ve kaçamaksız olarak beslenmek.

Herkese selaaaam..
Kizlar bugun ise basladim, kizimdan ilk defa tum gun ayri kaldim.. Coook ozledim
İsyerini hic ozlememisim yav

2 yıl sonrada işe başlamak zor gelir insana ama ben 2 yıl ara verdiğimi düşünemiyorum patlarım heralde evde :) hiç alışık değilim ev hayatına :)

Çok geçmiş olsun canım çocukların hastalanmasi anneyi çok yipratiyor bilirim. Acaba birbirlerine mi bulastirdilar ki
Sağol canım. Sabaha kadar doğru dürüst uyumadım, sırayla uyandılar. Ateş ve öksürük var. Büyük kreşden getiriyor küçük de ondan kapıyor.

Canim spor yapamiyorum diye kisma 1300cal altina zaten dusulmemeli birde kilona gore ne kadar cal almaliylsin en azindan onu hesapla oyle beslen
Bu gece yine ateş nöbetindeydik. Büyük daha düzelmemişken şimdi de küçük ateşlendi
Cok gecmis olsun canim
dünkü menüm:

sabah: yarım simit

öğlen : yayla çorba,kıymalı patates yemeği, yoğurt, salata, 1 kaşık börülce, 2 kaşık kısır

akşam: yumurtalı ıspanak kavurması (1 tabak)

Buyuk ihtimal baharattan oluyor reflu baslangici olabilir aksam meyve olarak iki dilim ayvaya limon sik azcikta tuz at ye mideni sakinlestirsin baharatida azalt dene bakalim sebebi o mu
2 yıl sonrada işe başlamak zor gelir insana ama ben 2 yıl ara verdiğimi düşünemiyorum patlarım heralde evde :) hiç alışık değilim ev hayatına :)
Bende uni bitti eetesi gun is basi yaptim babam kizdi hatta tatile gidemedim onlarla diye sonra isten ciktim 20gun evde patladim yeni is bulana kadar gittim bi yerde bi hafta part tims calistim hamilelikte yasakli oldugumdan 1.5yildir evdeyim ama evde bi canavar olunca tum gununu ona ayiriyorsun bide ben gezdim cocuk var diye gezmemezlik yapmiyorum 5000km yol yapti kuzey sehirler arasi bu yaz sehir icini hic saymiyorum cocuk yaz boyu arabada yasadi neredeyse
Sağol canım. Sabaha kadar doğru dürüst uyumadım, sırayla uyandılar. Ateş ve öksürük var. Büyük kreşden getiriyor küçük de ondan kapıyor.
bu sene hep oksuruk zaten kronik bir sekilde allah sifa versin kuzucuklara

Çok geçmiş olsun canım. Zayıflık yaramıyo demek ki sana:) Reflü tarzı bişey olabilir, dediğin gibi fazla baharat falan tüketme istersen. Çay kahve de akşam iyi gelmiyo. Kardeşimde reflü var ondan biliyorum ben de.

Gunaydin
Esim bugun izinli oldugu icin 1saat gec kalktik anladim ki kuzey onun alarmina uyaniyor bi baktim mama yapip gelmis kuzeye acimis bana geceden beri emiyor biraz yat dedi ama ne mumkun kuzey mamayi ucmedi kalktik kahvalti ettik

Kizlar dedikodu yapiyim azcik ya benim esim cok duzenli asiri yani
Bende keyfim olmadan olmaz cayim bitmemis supurgeyi almis gelmis kuzeyin dokuntulwrini supurur
Eve gelir bu niye burda o niye orda
Alisveristen gelir yumurtalari dizer altina havlu kagit seriyor dolabin Evet allah var her konuda cok yardimci oluyor ama cildirtiyo beni ya

Kahvaltim biraz fazla kacti galiba

1cicek ekmegin bir topu bu haftaki odulum olsun artik
2yumurta
60g peynir
Roka domates
5zeytin
3dlm sucuk
Cay

geldim canımmm geldimmm. aslında sabah 8'de uyanıyorum ama kalkıp kahvaltı edene kadar bu saat oluyor. o zaman bundan sonra gözümü açar açmaz buradayım dükkanı açıp kahvaltı yapayım

Bu gece yine ateş nöbetindeydik. Büyük daha düzelmemişken şimdi de küçük ateşlendi
Gecmis olsun cnm salgin var butun cocuklar ayni.

ahhh ah kuzeyle gezdm demissin ben 6 ayevden disari cikamdm cok huysuzdu ruzgar surekli agliyo smdi smdi duzeldi

ayrica esin ne guzel duzenli sen smdi bzm evi gorsen esim pijamalarini misafr odasinda cikarmis hic kullanmiyrz o odayi kapisida kapali ayakabilarini halinin ustnde giyer hatta evde dolastigida olmustir evi b*k gotrse umru olmaz sanslisin valla.

Kahvaltim biraz fazla kacti galiba

1cicek ekmegin bir topu bu haftaki odulum olsun artik
2yumurta
60g peynir
Roka domates
5zeytin
3dlm sucuk
Cay
Beyaz ekmek ha, sana bi ceza lazım şimdi. 10 mile leslie yap bakalım
Şaka bi yana ben de leslie yapmak istiyorum da cd leri satılıyo mu? İnternetten indirmek istemiyorum sınırsız internet yok bizde. Sen nasıl yapıyorsun?

baharatsız doymuyorum ilginç bi şekilde tat almıyorum hayattan soğuyorum ama azaltıcam biraz, bide benim midemde gaz var galiba hissediyorum şişkinliği. nette baktım biraz brokoli, brüksel lahanası, lifli gıdalar gaz yapıyormuş.

en iyisini yapıyorsun bende ya gezcem ya da çalışcam :)

kiloluyken 10 katı daha fazla oluyordum :))) aynen kahveyi de azaltcam biraz inş

bende senin gibiyim. çok düzenli insanlar beni sıkıyor. yaparım ama önce keyfimi yapcam

Menüm :
Sabah : 1 haşlanmış yumurta, bir domates, bir salatalık, 1 kk peynir, 1 fincan çay, 2 dilim tb ekmek
Öğle : 1 kupa kahve
Aksam : 1 kase çorba, 1 tabak yogurtlu ıspanak, bolca salata

canım benim günaydın. sana tavsiyem sakın ama sakın 300-500 veriyorum çok veremiyorum diye motivasyonunu düşürme. ben hayatımda ilk defa diyet yapmış ve yemek yemeyi çok seven biri olarak başardıysam herkes başarır. @erigim dediği gibi bende yeri geldim 300g verdim yeri geldi 1.5 kg verdim ama her hafta verdim hiç vermediğim hafta olmadı. önemli olan verebilmek canım. herkesin bünyesi farklı sonuçta. ayrıca diğer kızların dediği gibi menülerin çok az oluyor. kesinlikle öğün atlama. ben öğün atladığım haftalarda daha az veriyordum. çünkü vücut savunmaya geçiyordu az da yesek depolamaya çalışıyordu. amaç az yemek değil günlük kaloriye dikkat ederek yeterli ve dengeli beslenmek. tamam mı tatlım? hem stres yok kesinlikle. streste bizi çok etkiliyor.

çoookkk geçmiş olasun canım benim. 2 tane olunca işin daha da zor oluyordur.

canım bende de reflü var. bence de baharatlı, salçalı, acılı, çok ekşili şeyler yememeye çalış bi süre. geçmiş olsun. belki dr mide koruyucu verir.

canım benim kocamda düzenlidir ve beni zaman zaman eleştirir.başak burcu ama benim eşimde çoookkk dağınık yaaaa. çoraplar,pijamalar, gömlekler,pantalonlar hep ortalıktadır. sabahları kalkınca yarım saat etrafı topluyorum.

Puffer kilo gidiyor gideni begenmiyorsun bak kimyager1508 ve @keskee gram gram verdiler kimi zaman 300g kimi zaman 600kimi zaman 1.5kg ama gitti onemli olan sabredip bozmamak

Puffer bakkaptanımızda aynı şeyden bahsetmiş. az az gitsin ama gitsin önemli olan bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…