Çok geçmiş olsun canımBu gece yine ateş nöbetindeydik. Büyük daha düzelmemişken şimdi de küçük ateşlendi
,Bu gece yine ateş nöbetindeydik. Büyük daha düzelmemişken şimdi de küçük ateşlendi
Menüm :
Sabah : 1 haşlanmış yumurta, bir domates, bir salatalık, 1 kk peynir, 1 fincan çay, 2 dilim tb ekmek
Öğle : 1 kupa kahve
Aksam : 1 kase çorba, 1 tabak yogurtlu ıspanak, bolca salata
Herkese selaaaam..
Kizlar bugun ise basladim, kizimdan ilk defa tum gun ayri kaldim.. Coook ozledim
İsyerini hic ozlememisim yav
Sağol canım. Sabaha kadar doğru dürüst uyumadım, sırayla uyandılar. Ateş ve öksürük var. Büyük kreşden getiriyor küçük de ondan kapıyor.Çok geçmiş olsun canımçocukların hastalanmasi anneyi çok yipratiyor bilirim. Acaba birbirlerine mi bulastirdilar ki
Canim spor yapamiyorum diye kisma 1300cal altina zaten dusulmemeli birde kilona gore ne kadar cal almaliylsin en azindan onu hesapla oyle beslenBiraz öyle oldu @erigim malum spora halim kalmıyor bari az yiyeyim. Ama bir türlü gitmiyor bu kilolar en fazla 500- 600 gram vermiş oluyorum hafta. Azıcık kaçamak olsa hemen hepsi geri geliyor. Biraz motivasyona ihtiyacım var sanırım. ...
Cok gecmis olsun canimBu gece yine ateş nöbetindeydik. Büyük daha düzelmemişken şimdi de küçük ateşlendi
dünkü menüm:
sabah: yarım simit
öğlen : yayla çorba,kıymalı patates yemeği, yoğurt, salata, 1 kaşık börülce, 2 kaşık kısır
akşam: yumurtalı ıspanak kavurması (1 tabak)
kızlar günaydın nabersiniz?
ben şu sıralar erkenden yatıyorum ama gece mide ağrısıyla uyanıyorumben çok zayıfken midem hep ağrırdı böyle yine aynısı oluyor, yarın bi işyeri hekimiyle görüşeyim belki bişi önerir. acaba çok baharatlı yediğim için böyle oluyorum
Buyuk ihtimal baharattan oluyor reflu baslangici olabilir aksam meyve olarak iki dilim ayvaya limon sik azcikta tuz at ye mideni sakinlestirsin baharatida azalt dene bakalim sebebi o mudükkanı ben açtım :) hadi sizde gelin artıkk sıkıldımkimyager1508 şimdi sen izine ayrılınca ben yapayalnız kaldım sabahları
@erigim kaptanişkommm :) + lar tartıda kaybolmuştu bugünn :)
Bende uni bitti eetesi gun is basi yaptim babam kizdi hatta tatile gidemedim onlarla diye sonra isten ciktim 20gun evde patladim yeni is bulana kadar gittim bi yerde bi hafta part tims calistim hamilelikte yasakli oldugumdan 1.5yildir evdeyim ama evde bi canavar olunca tum gununu ona ayiriyorsun bide ben gezdim cocuk var diye gezmemezlik yapmiyorum 5000km yol yapti kuzey sehirler arasi bu yaz sehir icini hic saymiyorum cocuk yaz boyu arabada yasadi neredeyse2 yıl sonrada işe başlamak zor gelir insana ama ben 2 yıl ara verdiğimi düşünemiyorum patlarım heralde evde :) hiç alışık değilim ev hayatına :)
bu sene hep oksuruk zaten kronik bir sekilde allah sifa versin kuzucuklaraSağol canım. Sabaha kadar doğru dürüst uyumadım, sırayla uyandılar. Ateş ve öksürük var. Büyük kreşden getiriyor küçük de ondan kapıyor.
Çok geçmiş olsun canım. Zayıflık yaramıyo demek ki sana:) Reflü tarzı bişey olabilir, dediğin gibi fazla baharat falan tüketme istersen. Çay kahve de akşam iyi gelmiyo. Kardeşimde reflü var ondan biliyorum ben de.kızlar günaydın nabersiniz?
ben şu sıralar erkenden yatıyorum ama gece mide ağrısıyla uyanıyorumben çok zayıfken midem hep ağrırdı böyle yine aynısı oluyor, yarın bi işyeri hekimiyle görüşeyim belki bişi önerir. acaba çok baharatlı yediğim için böyle oluyorum
kızlar günaydın nabersiniz?
geldim canımmm geldimmm. aslında sabah 8'de uyanıyorum ama kalkıp kahvaltı edene kadar bu saat oluyor. o zaman bundan sonra gözümü açar açmaz buradayım dükkanı açıp kahvaltı yapayımdükkanı ben açtım :) hadi sizde gelin artıkk sıkıldımkimyager1508 şimdi sen izine ayrılınca ben yapayalnız kaldım sabahları
@erigim kaptanişkommm :) + lar tartıda kaybolmuştu bugünn :)
Gecmis olsun cnm salgin var butun cocuklar ayni.Bu gece yine ateş nöbetindeydik. Büyük daha düzelmemişken şimdi de küçük ateşlendi
Gunaydin
Esim bugun izinli oldugu icin 1saat gec kalktikevlendim ki kuzey onun alarmina uyaniyorbi baktim mama yapip gelmis kuzeye acimis bana geceden beri emiyor biraz yat dedi ama ne mumkun kuzey mamayi ucmedi kalktik kahvalti ettik
Kizlar dedikodu yapiyim azcik ya benim esim cok duzenliasiri yani
Bende keyfim olmadan olmaz cayim bitmemis supurgeyi almis gelmis kuzeyin dokuntulwrini supurur
Eve gelir bu niye burda o niye orda
Alisveristen gelir yumurtalari dizer altina havlu kagit seriyor dolabin Evet allah var her konuda cok yardimci oluyor ama cildirtiyo beni ya
Beyaz ekmek ha, sana bi ceza lazım şimdi. 10 mile leslie yap bakalımKahvaltim biraz fazla kacti galiba
1cicek ekmegin bir topubu haftaki odulum olsun artik
2yumurta
60g peynir
Roka domates
5zeytin
3dlm sucuk
Cay
Canim spor yapamiyorum diye kisma 1300cal altina zaten dusulmemeli birde kilona gore ne kadar cal almaliylsin en azindan onu hesapla oyle beslen
Cok gecmis olsun canim
Buyuk ihtimal baharattan oluyor reflu baslangici olabilir aksam meyve olarak iki dilim ayvaya limon sik azcikta tuz at ye mideni sakinlestirsin baharatida azalt dene bakalim sebebi o mu
Bende uni bitti eetesi gun is basi yaptim babam kizdi hatta tatile gidemedim onlarla diye sonra isten ciktim 20gun evde patladim yeni is bulana kadar gittim bi yerde bi hafta part tims calistim hamilelikte yasakli oldugumdan 1.5yildir evdeyim ama evde bi canavar olunca tum gununu ona ayiriyorsun bide ben gezdim cocuk var diye gezmemezlik yapmiyorum 5000km yol yapti kuzey sehirler arasi bu yaz sehir icini hic saymiyorum cocuk yaz boyu arabada yasadi neredeyse
bu sene hep oksuruk zaten kronik bir sekilde allah sifa versin kuzucuklara
Çok geçmiş olsun canım. Zayıflık yaramıyo demek ki sana:) Reflü tarzı bişey olabilir, dediğin gibi fazla baharat falan tüketme istersen. Çay kahve de akşam iyi gelmiyo. Kardeşimde reflü var ondan biliyorum ben de.
Gunaydin
Esim bugun izinli oldugu icin 1saat gec kalktik anladim ki kuzey onun alarmina uyaniyorbi baktim mama yapip gelmis kuzeye acimis bana geceden beri emiyor biraz yat dedi ama ne mumkun kuzey mamayi ucmedi kalktik kahvalti ettik
Bende keyfim olmadan olmaz cayim bitmemis supurgeyi almis gelmis kuzeyin dokuntulwrini supurur
Alisveristen gelir yumurtalari dizer altina havlu kagit seriyor dolabin Evet allah var her konuda cok yardimci oluyor ama cildirtiyo beni ya
Menüm :
Sabah : 1 haşlanmış yumurta, bir domates, bir salatalık, 1 kk peynir, 1 fincan çay, 2 dilim tb ekmek
Öğle : 1 kupa kahve
Aksam : 1 kase çorba, 1 tabak yogurtlu ıspanak, bolca salata
Biraz öyle oldu @erigim malum spora halim kalmıyor bari az yiyeyim. Ama bir türlü gitmiyor bu kilolar en fazla 500- 600 gram vermiş oluyorum hafta. Azıcık kaçamak olsa hemen hepsi geri geliyor. Biraz motivasyona ihtiyacım var sanırım. ...
Bu gece yine ateş nöbetindeydik. Büyük daha düzelmemişken şimdi de küçük ateşlendi
canım bende de reflü var. bence de baharatlı, salçalı, acılı, çok ekşili şeyler yememeye çalış bi süre. geçmiş olsun. belki dr mide koruyucu verir.kızlar günaydın nabersiniz?
Gunaydin
Esim bugun izinli oldugu icin 1saat gec kalktik anladim ki kuzey onun alarmina uyaniyorbi baktim mama yapip gelmis kuzeye acimis bana geceden beri emiyor biraz yat dedi ama ne mumkun kuzey mamayi ucmedi kalktik kahvalti ettik
Puffer kilo gidiyor gideni begenmiyorsun bak kimyager1508 ve @keskee gram gram verdiler kimi zaman 300g kimi zaman 600kimi zaman 1.5kg ama gitti onemli olan sabredip bozmamak
maydanoz işe yaradı değil miii???????Bu arada erigim tartida busabah 77.8 ciktim :)sen hala aynimisin yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?