Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kizlar dun esim spor salonunda tartilms metabolizma yasi 41 cikmis ben sok oldm onu dusurcek bse varmi acaba

tamam canım bi deneyeyim azaltmayı bundan 4 yıl önce falanda mide koruyucusu kullanmıştım ve iyi gelmişti, yarın bi doktorla konuşayım da iyi gelir belki. acaba üşümekten olabilir mi ?

Ayyy hic sormaaa yeni tel aldik bugun artik sık girebilecegim cok ozledin sizleri

hadi hayırlı olsun canım bizde özledik seni :)

olabilir canım. stres sıkıntı midenin en büyük düşmanı. birde bol bol su iç canımm mide asitliğini dengeler.

Kizlar dun esim spor salonunda tartilms metabolizma yasi 41 cikmis ben sok oldm onu dusurcek bse varmi acaba
hiç bilniyorum ki canımm. spor salonundakiler bişey dememiş mi? ama bence sigara, alkol, düzensiz uyku, düzensiz beslenme varsa olumsuz etkiler. düzenli beslenme, spor, düzenli uyku ile metabolizmayı düzenleyebilir bence

hiç bilniyorum ki canımm. spor salonundakiler bişey dememiş mi? ama bence sigara, alkol, düzensiz uyku, düzensiz beslenme varsa olumsuz etkiler. düzenli beslenme, spor, düzenli uyku ile metabolizmayı düzenleyebilir bence
Bol su ic demisler sadece haklisin bunlar etiili olablr

Canım tiroid hormonları metabolizmayı etkiler diye biliyorum, bi baktırsa iyi olur. Ya da düzensiz ve sağlıksız beslenme yüzünden kötü etkilenmiştir. Bol bol sebze meyve ve su iyi gelir

Canım tiroid hormonları metabolizmayı etkiler diye biliyorum, bi baktırsa iyi olur. Ya da düzensiz ve sağlıksız beslenme yüzünden kötü etkilenmiştir. Bol bol sebze meyve ve su iyi gelir
yaa baktrsn ozmn sooylm de duzensiz beslenme derken c.tesi aksami bira icer bitane onun yuzunden dedm ben insallah bu bahameyle onuda birakir :))

kızlar yaaaa ben kafayı yicemmmm, moralim çok bozukkkk
13 haftalık hamileyim ama tam 4 kilo almışımmmm napıcam ben yaaaa, daha yolun başındayken bu kadar çok kilo alınır mı yaaa

Cnm yediklerine dikkat etmiyomusun
ediyorummm aslında, ama ben zaten 3 kiloyu neredeyse 1-1.5 ayda aldım. sanırım diyeti bırakınca zaten vucut 2-3 kilo alıyor ya onunda etkisi var. birde ekmek yemeye başladım onunda etkisi olabilir. ama geçen haftadan beri akşamları ekmeği baya kıstım. artık evdeyim ya daha da dikkat edicem yoksa bu gidişat gidişat değil. zaten bunyem kilo almaya çok müsait dur demem lazımm. ama çok moralim bozuldu

Bozma morelini cnm bebis icin yararli seyler yesen kafi ekmek yeme yiceksende tambugday ekmegi ye aksamlari birazdcik yemegi azalt bol su ic. Baltn olmuyo diyetsyene gdersn

Bozma morelini cnm bebis icin yararli seyler yesen kafi ekmek yeme yiceksende tambugday ekmegi ye aksamlari birazdcik yemegi azalt bol su ic. Baltn olmuyo diyetsyene gdersn
offf yaaaa offfffff , bugünden itibaren dur diyorum ve kilo kontrolüne başlıyorum. gerçi geçmi kaldım bilmiyorum

Sagol canimm ya valla ne zor su telfonsuzluk alismistim bide sizi giremeyince kotu oluyo

dudujan tatlım hani senin arkadaşın gebelikte diyetisyene gitmişti ya onun diyet listesinin nasıl olduğu, nelerin ne kadar olduğunu bi sorabilir misin? eşime yine sordum diyetisyen işini de olmaz diyor yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…