Aynen canim :) bu haftaki hedefime ulastim sayilir :) cok sagol senin sayende motive oldummaydanoz işe yaradı değil miii???????
Ayyy hic sormaaa yeni tel aldik bugun artik sık girebilecegim cok ozledin sizleriKanguru_ @sosyoloji12 KraliceElsa @Puffer hira1994
@Drlch ( niye etiket yapamiyorum acaba 4gundur ugramiyor) kizlar neredesiniz
Aynen canim :) bu haftaki hedefime ulastim sayilir :) cok sagol senin sayende motive oldum
canım benim günaydın. sana tavsiyem sakın ama sakın 300-500 veriyorum çok veremiyorum diye motivasyonunu düşürme. ben hayatımda ilk defa diyet yapmış ve yemek yemeyi çok seven biri olarak başardıysam herkes başarır. @erigim dediği gibi bende yeri geldim 300g verdim yeri geldi 1.5 kg verdim ama her hafta verdim hiç vermediğim hafta olmadı. önemli olan verebilmek canım. herkesin bünyesi farklı sonuçta. ayrıca diğer kızların dediği gibi menülerin çok az oluyor. kesinlikle öğün atlama. ben öğün atladığım haftalarda daha az veriyordum. çünkü vücut savunmaya geçiyordu az da yesek depolamaya çalışıyordu. amaç az yemek değil günlük kaloriye dikkat ederek yeterli ve dengeli beslenmek. tamam mı tatlım? hem stres yok kesinlikle. streste bizi çok etkiliyor.
çoookkk geçmiş olasun canım benim. 2 tane olunca işin daha da zor oluyordur.
canım bende de reflü var. bence de baharatlı, salçalı, acılı, çok ekşili şeyler yememeye çalış bi süre. geçmiş olsun. belki dr mide koruyucu verir.
canım benim kocamda düzenlidir ve beni zaman zaman eleştirir.başak burcu ama benim eşimde çoookkk dağınık yaaaa. çoraplar,pijamalar, gömlekler,pantalonlar hep ortalıktadır. sabahları kalkınca yarım saat etrafı topluyorum.
@Puffer bakkaptanımızda aynı şeyden bahsetmiş. az az gitsin ama gitsin önemli olan bu.
Ayyy hic sormaaa yeni tel aldik bugun artik sık girebilecegim cok ozledin sizleri
olabilir canım. stres sıkıntı midenin en büyük düşmanı. birde bol bol su iç canımm mide asitliğini dengeler.tamam canım bi deneyeyim azaltmayıbundan 4 yıl önce falanda mide koruyucusu kullanmıştım ve iyi gelmişti, yarın bi doktorla konuşayım da iyi gelir belki. acaba üşümekten olabilir mi ?
hadi hayırlı olsun canım bizde özledik seni :)
hiç bilniyorum ki canımm. spor salonundakiler bişey dememiş mi? ama bence sigara, alkol, düzensiz uyku, düzensiz beslenme varsa olumsuz etkiler. düzenli beslenme, spor, düzenli uyku ile metabolizmayı düzenleyebilir benceKizlar dun esim spor salonunda tartilms metabolizma yasi 41 cikmis ben sok oldm onu dusurcek bse varmi acaba
olabilir canım. stres sıkıntı midenin en büyük düşmanı. birde bol bol su iç canımm mide asitliğini dengeler.
Bol su ic demisler sadece haklisin bunlar etiili olablrhiç bilniyorum ki canımm. spor salonundakiler bişey dememiş mi? ama bence sigara, alkol, düzensiz uyku, düzensiz beslenme varsa olumsuz etkiler. düzenli beslenme, spor, düzenli uyku ile metabolizmayı düzenleyebilir bence
Canım tiroid hormonları metabolizmayı etkiler diye biliyorum, bi baktırsa iyi olur. Ya da düzensiz ve sağlıksız beslenme yüzünden kötü etkilenmiştir. Bol bol sebze meyve ve su iyi gelirKizlar dun esim spor salonunda tartilms metabolizma yasi 41 cikmis ben sok oldm onu dusurcek bse varmi acaba
yaa baktrsn ozmn sooylm de duzensiz beslenme derken c.tesi aksami bira icer bitane onun yuzunden dedm ben insallah bu bahameyle onuda birakir :))Canım tiroid hormonları metabolizmayı etkiler diye biliyorum, bi baktırsa iyi olur. Ya da düzensiz ve sağlıksız beslenme yüzünden kötü etkilenmiştir. Bol bol sebze meyve ve su iyi gelir
Cnm yediklerine dikkat etmiyomusunkızlar yaaaa ben kafayı yicemmmm, moralim çok bozukkkk
13 haftalık hamileyim ama tam 4 kilo almışımmmmnapıcam ben yaaaa, daha yolun başındayken bu kadar çok kilo alınır mı yaaa
ediyorummm aslında, ama ben zaten 3 kiloyu neredeyse 1-1.5 ayda aldım. sanırım diyeti bırakınca zaten vucut 2-3 kilo alıyor ya onunda etkisi var. birde ekmek yemeye başladım onunda etkisi olabilir. ama geçen haftadan beri akşamları ekmeği baya kıstım. artık evdeyim ya daha da dikkat edicem yoksa bu gidişat gidişat değil. zaten bunyem kilo almaya çok müsait dur demem lazımm. ama çok moralim bozulduCnm yediklerine dikkat etmiyomusun
Bozma morelini cnm bebis icin yararli seyler yesen kafi ekmek yeme yiceksende tambugday ekmegi ye aksamlari birazdcik yemegi azalt bol su ic. Baltn olmuyo diyetsyene gdersnediyorummm aslında, ama ben zaten 3 kiloyu neredeyse 1-1.5 ayda aldım. sanırım diyeti bırakınca zaten vucut 2-3 kilo alıyor ya onunda etkisi var. birde ekmek yemeye başladım onunda etkisi olabilir. ama geçen haftadan beri akşamları ekmeği baya kıstım. artık evdeyim ya daha da dikkat edicem yoksa bu gidişat gidişat değil. zaten bunyem kilo almaya çok müsait dur demem lazımm. ama çok moralim bozuldu
offf yaaaa offfffff , bugünden itibaren dur diyorum ve kilo kontrolüne başlıyorum. gerçi geçmi kaldım bilmiyorumBozma morelini cnm bebis icin yararli seyler yesen kafi ekmek yeme yiceksende tambugday ekmegi ye aksamlari birazdcik yemegi azalt bol su ic. Baltn olmuyo diyetsyene gdersn
Sagol canimm ya valla ne zor su telfonsuzluk alismistim bide sizi giremeyince kotu oluyotamam canım bi deneyeyim azaltmayıbundan 4 yıl önce falanda mide koruyucusu kullanmıştım ve iyi gelmişti, yarın bi doktorla konuşayım da iyi gelir belki. acaba üşümekten olabilir mi ?
hadi hayırlı olsun canım bizde özledik seni :)
Sagol canimm ya valla ne zor su telfonsuzluk alismistim bide sizi giremeyince kotu oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?