- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Valla ortasi lazim ben evde baskin karakterim gakiba gerci cigu iliskimde oyle yonetmeyi seviyorumGecmis olsun cnm salgin var butun cocuklar ayni.
ahhh ah kuzeyle gezdm demissin ben 6 ayevden disari cikamdm cok huysuzdu ruzgar surekli agliyo smdi smdi duzeldi
ayrica esin ne guzel duzenli sen smdi bzm evi gorsen esim pijamalarini misafr odasinda cikarmis hic kullanmiyrz o odayi kapisida kapali ayakabilarini halinin ustnde giyer hatta evde dolastigida olmustir evi b*k gotrse umru olmaz sanslisin valla.
Gezme konusuda ilk boluya gittik cok huysuzdu yavas yavas alisti arabanin sesi sarsintisida ise yaradi sonra koptuk gittik
Canim ben indirip atsam onlari cd ye atabilirmisin bilmiyorum internetten yapiyorum sinirsiz benim netBeyaz ekmek ha, sana bi ceza lazım şimdi. 10 mile leslie yap bakalım
Şaka bi yana ben de leslie yapmak istiyorum da cd leri satılıyo mu? İnternetten indirmek istemiyorum sınırsız internet yok bizde. Sen nasıl yapıyorsun?
76.6Bu arada erigim tartida busabah 77.8 ciktim :)sen hala aynimisin yoksa
Yok atmaz saga sola cocuk olunca zaten bi yeri topluyorsun diger yer bozuluyor aliscak napalim yengec benim esimdecanım benim günaydın. sana tavsiyem sakın ama sakın 300-500 veriyorum çok veremiyorum diye motivasyonunu düşürme. ben hayatımda ilk defa diyet yapmış ve yemek yemeyi çok seven biri olarak başardıysam herkes başarır. @erigim dediği gibi bende yeri geldim 300g verdim yeri geldi 1.5 kg verdim ama her hafta verdim hiç vermediğim hafta olmadı. önemli olan verebilmek canım. herkesin bünyesi farklı sonuçta. ayrıca diğer kızların dediği gibi menülerin çok az oluyor. kesinlikle öğün atlama. ben öğün atladığım haftalarda daha az veriyordum. çünkü vücut savunmaya geçiyordu az da yesek depolamaya çalışıyordu. amaç az yemek değil günlük kaloriye dikkat ederek yeterli ve dengeli beslenmek. tamam mı tatlım? hem stres yok kesinlikle. streste bizi çok etkiliyor.
çoookkk geçmiş olasun canım benim. 2 tane olunca işin daha da zor oluyordur.
canım bende de reflü var. bence de baharatlı, salçalı, acılı, çok ekşili şeyler yememeye çalış bi süre. geçmiş olsun. belki dr mide koruyucu verir.
canım benim kocamda düzenlidir ve beni zaman zaman eleştirir.başak burcu ama benim eşimde çoookkk dağınık yaaaa. çoraplar,pijamalar, gömlekler,pantalonlar hep ortalıktadır. sabahları kalkınca yarım saat etrafı topluyorum.
@Puffer bakkaptanımızda aynı şeyden bahsetmiş. az az gitsin ama gitsin önemli olan bu.
Hg canim bizde seni ozledikAyyy hic sormaaa yeni tel aldik bugun artik sık girebilecegim cok ozledin sizleri
Boy kilo yag orani sigara alkol bunlar etkili benimde 32cikmisti 3yas fazlaKizlar dun esim spor salonunda tartilms metabolizma yasi 41 cikmis ben sok oldm onu dusurcek bse varmi acaba
Tabi nasil bir olcme sistemi var bilemem sma gobek var mi esinde o buyuk etken
gayet iyi 3ay bitmis onun hepsi kiloda degil canim odemde var alinmasi gereken 12-14 kg arasi zaten ortalarda cok hizli olmazsin bide son aylarda alirsinkızlar yaaaa ben kafayı yicemmmm, moralim çok bozukkkk
13 haftalık hamileyim ama tam 4 kilo almışımmmmnapıcam ben yaaaa, daha yolun başındayken bu kadar çok kilo alınır mı yaaa