Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Valla ortasi lazim ben evde baskin karakterim gakiba gerci cigu iliskimde oyle yonetmeyi seviyorum halida ayakkabi giyse buyuk kavga cikar
Gezme konusuda ilk boluya gittik cok huysuzdu yavas yavas alisti arabanin sesi sarsintisida ise yaradi sonra koptuk gittik
Canim ben indirip atsam onlari cd ye atabilirmisin bilmiyorum internetten yapiyorum sinirsiz benim net
Bu arada erigim tartida busabah 77.8 ciktim :) sen hala aynimisin yoksa
76.6
Yok atmaz saga sola cocuk olunca zaten bi yeri topluyorsun diger yer bozuluyor aliscak napalim yengec benim esimde
Ayyy hic sormaaa yeni tel aldik bugun artik sık girebilecegim cok ozledin sizleri
Hg canim bizde seni ozledik
Kizlar dun esim spor salonunda tartilms metabolizma yasi 41 cikmis ben sok oldm onu dusurcek bse varmi acaba
Boy kilo yag orani sigara alkol bunlar etkili benimde 32cikmisti 3yas fazla
Tabi nasil bir olcme sistemi var bilemem sma gobek var mi esinde o buyuk etken
kızlar yaaaa ben kafayı yicemmmm, moralim çok bozukkkk
13 haftalık hamileyim ama tam 4 kilo almışımmmm napıcam ben yaaaa, daha yolun başındayken bu kadar çok kilo alınır mı yaaa
gayet iyi 3ay bitmis onun hepsi kiloda degil canim odemde var alinmasi gereken 12-14 kg arasi zaten ortalarda cok hizli olmazsin bide son aylarda alirsin

menücüğüm :)

sabah: 2 adet form bisküvi

öğlen: brokoli çorba, tavuk sote, yoğurt, 1 adet mercimek köfte, 1 kaşık fasulye bilaki

Kızlar şu misafirler gitse diye gözlerine bakıyordum gittiler sonunda bıgünde cenkin başka kuzeninde kalacaklar.Gıcık oldum 1 haftadır ya diyet kalmadı az ama düzensiz yedim rezil oldu diyetim çok moralim bozuk. Şimdi de evi görün savaş alanı heryerde yatak çarşaf falan şimdi kolları sıvayıp başlıyorum.İnş kilo almamımışımdır.Dün öğlen ya hamburger ya petibör yiyecektim bende petibör yedim kilo yapar mı?

şu sıra eve giderken ekmek almayı unuttuğum için oluyor galiba midem ağrıyor ya pek bişey yiyemiyorum kuzucan :)
Himmm ama bunlar daha cok asit uretiyor kepekli sandvich daha iyi gelir mideye
aaaa süperrr çok sağol canımcım. ben bu mesajı unutmuşum tamamen.
sence 4 kilo iyi mi ki canım? evet 3 ay bitti 4. aya girdim
Normal canim 66ydim bende bu donemlerde yani uc uc bucuk almistim onemli olan dogum sonrasi inan buna sut olsun derken sen inek oluyorsun resmen
telafi edersin sikinti yok hemen ilk igununde listene devam et kolay gelsin canim

Hamburgerden daha iyidir diye dusunuyirum canim ben

Başladım bile canım inş kilo almamışımdır.
Bu kuzey hep benim cok tuvaletim gelince siziyo yanimda
Ayarlıyor mu napıyor :)
Hamburgerden daha iyidir diye dusunuyirum canim ben
Bende öyle düşündüğümden onu yedim canım inş kilo almamışımdır.

kızlar yaaaa ben kafayı yicemmmm, moralim çok bozukkkk
13 haftalık hamileyim ama tam 4 kilo almışımmmm napıcam ben yaaaa, daha yolun başındayken bu kadar çok kilo alınır mı yaaa
Ben ilk hamileliğimde 69 kiloyla başladım 80 le doğuma gittim, ikincide 58 le başladım 76 yla doğuma gittim. Ve ikincide o kadar dikkat etmeme rağmen daha fazla kilo almış oldum. Buna göre bi tez geliştirdim; doğum sonrası emzirme için vücut belli bir yağa ihtiyaç duyuyor ve ne yaparsan yap istersen aç gez alacağın varsa alıyosun. Çok kasmadan dengeli bir şekilde yemeye çalış, son aylarda iştahın daha da artıyo o yüzden kilo alma hakkını son aylara sakla bence. Ben bi de ikincide diyetisyene de gittim ama son üç ay eşim zorla bıraktırdı çocuk gelişmeyecek diye :)

Film cd si çeken bi yer buldum oraya yaptırayım diyorum. Senden yüklesem yine internet kotam yetmeyecek. Sağol canım

Film cd si çeken bi yer buldum oraya y

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…