Sen bilirsin canım, içinden ne geliyorsa,doğru sana göre neyse onu yap, son şans da işe yaramadı demek ki, hakkında hayırlısı olsun,üzülme demek ki böylesi daha iyiKizlar eşim olacak piskopat çildirdi yine..ben dayanamicam..yarin mahkemeye başvuruyorum..sudan sepep nedrn yüzünden kavga çikardi yine...
Hayir canim durulacak bir durum yok şiddet uyguladi bana.. polis çağirdim..4 gün eve girme yasaği verdi polis...bu 4 gün içinde mahkemeye başvurmak için firsatim varGulhan1 ne oldu duruldu.mu birazcik
Yok canim düzelmicek..hasta bu..sudan sebep ten herseferinde tartişma çikartiyo..boşuna huysuz geçimsiz kaynana kilikli demiyorum..eve geldi..bu ev niye bukadar havasis niye bukadar sicak neden camlari açmiyorsunuz..herzamanki agresif tavrini sergiledi yine neyse sabredeyim susayim dedim buseferde 8 yaşindaki oğluma avazinca bağirip azarladi neden cami tekrar kapatiyosun Lan diye..oğlumda sinek girmrsin diye kapatti akşam...busefer dayanamadim ve patladim.. sabah tartişmaya devam ettiCanım benim hakkına hayırlı neyse o olsun inşallah adam anlamıyor demekki düzelmicek demekki hayırlısı olsun
Allah sabır versin canım yaaKizlar eşim olacak piskopat çildirdi yine..ben dayanamicam..yarin mahkemeye başvuruyorum..sudan sepep nedrn yüzünden kavga çikardi yine...
Şu an yanında olmak isterdimHayir canim durulacak bir durum yok şiddet uyguladi bana.. polis çağirdim..4 gün eve girme yasaği verdi polis...bu 4 gün içinde mahkemeye başvurmak için firsatim var
Spor yapınca bir şey yemek istemiyorsun, emeğim boşa gitmesin diye düşünüyorsun değil mi?? Bu yüzden çok motive edici spor yapmak. Zaten yapmayınca da ancak sabit kalıyorsunSelam kizlarrr
Su an sporumu yapıyorum
Inşallah akşam da ikinci fasili yapacağım
Kendimi çok iyi hissediyorum biliyor musunuz
Bir de yaktığın kalori boşa gitmesin diye yeni kalori almaya da kıyamıyorum
Bana gülmeyin ama sanki iki günde himbilligim minnacık da olsa gitti gibi hissediyorum
Ama baklavalar çıkana kadar devam
Baklava dediysem fıstıklı baklava değilkarin kası
Fıstıklı baklava demişken iki hafta önce bir oturmaya bir paket yemiştim sonra neden kilolar gitmitorrr ye iç yat
Ama o devir bitti hamd olsun
Hemen başvur,beklemen hata. Şiddet gösteren bir adamla mümkün değil olmaz. Bugün affetsen yarın nasıl olsa affetti der tekrar yapar ki affedilecek bir şey değil..Hayir canim durulacak bir durum yok şiddet uyguladi bana.. polis çağirdim..4 gün eve girme yasaği verdi polis...bu 4 gün içinde mahkemeye başvurmak için firsatim var
canım benim ne diyim bilemedim, hakkınızda en hayırlısı ne ise o olsun inşallah.Yok canim düzelmicek..hasta bu..sudan sebep ten herseferinde tartişma çikartiyo..boşuna huysuz geçimsiz kaynana kilikli demiyorum..eve geldi..bu ev niye bukadar havasis niye bukadar sicak neden camlari açmiyorsunuz..herzamanki agresif tavrini sergiledi yine neyse sabredeyim susayim dedim buseferde 8 yaşindaki oğluma avazinca bağirip azarladi neden cami tekrar kapatiyosun Lan diye..oğlumda sinek girmrsin diye kapatti akşam...busefer dayanamadim ve patladim.. sabah tartişmaya devam etti
Kesinlikle,Spor yapınca bir şey yemek istemiyorsun, emeğim boşa gitmesin diye düşünüyorsun değil mi?? Bu yüzden çok motive edici spor yapmak. Zaten yapmayınca da ancak sabit kalıyorsun
Çok üzücüYok canim düzelmicek..hasta bu..sudan sebep ten herseferinde tartişma çikartiyo..boşuna huysuz geçimsiz kaynana kilikli demiyorum..eve geldi..bu ev niye bukadar havasis niye bukadar sicak neden camlari açmiyorsunuz..herzamanki agresif tavrini sergiledi yine neyse sabredeyim susayim dedim buseferde 8 yaşindaki oğluma avazinca bağirip azarladi neden cami tekrar kapatiyosun Lan diye..oğlumda sinek girmrsin diye kapatti akşam...busefer dayanamadim ve patladim.. sabah tartişmaya devam etti
Selam Ayşecim nasılsınselam kızlar, mutlu sağlıklı günler
Halinize şükredin kizlar ..bazen derdinizi anlatiyorsunuz..yinede Allah bilir ama aranizda kocasi en çok kötü olan ne yazikki benim gibime geliyor..keşke benimkide bana ilgi göstermese sakin bir ruh halinde bir insan olsaydida yobaz geçimsiz edepsiz çenesi düşük zulüm eden olmasaydi..sadece en azindan çocuklara iyi davransaydi onunlada yetinirdim idare ederdim..ama oda yok..
Çok haklısın canımHalinize şükredin kizlar ..bazen derdinizi anlatiyorsunuz..yinede Allah bilir ama aranizda kocasi en çok kötü olan ne yazikki benim gibime geliyor..keşke benimkide bana ilgi göstermese sakin bir ruh halinde bir insan olsaydida yobaz geçimsiz edepsiz çenesi düşük zulüm eden olmasaydi..sadece en azindan çocuklara iyi davransaydi onunlada yetinirdim idare ederdim..ama oda yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?