Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kizlar eşim olacak piskopat çildirdi yine..ben dayanamicam..yarin mahkemeye başvuruyorum..sudan sepep nedrn yüzünden kavga çikardi yine...
Sen bilirsin canım, içinden ne geliyorsa,doğru sana göre neyse onu yap, son şans da işe yaramadı demek ki, hakkında hayırlısı olsun,üzülme demek ki böylesi daha iyi

Canım benim hakkına hayırlı neyse o olsun inşallah adam anlamıyor demekki düzelmicek demekki hayırlısı olsun
Yok canim düzelmicek..hasta bu..sudan sebep ten herseferinde tartişma çikartiyo..boşuna huysuz geçimsiz kaynana kilikli demiyorum..eve geldi..bu ev niye bukadar havasis niye bukadar sicak neden camlari açmiyorsunuz..herzamanki agresif tavrini sergiledi yine neyse sabredeyim susayim dedim buseferde 8 yaşindaki oğluma avazinca bağirip azarladi neden cami tekrar kapatiyosun Lan diye..oğlumda sinek girmrsin diye kapatti akşam...busefer dayanamadim ve patladim.. sabah tartişmaya devam etti

Son düzenleme:
Spor yapınca bir şey yemek istemiyorsun, emeğim boşa gitmesin diye düşünüyorsun değil mi?? Bu yüzden çok motive edici spor yapmak. Zaten yapmayınca da ancak sabit kalıyorsun

Hayir canim durulacak bir durum yok şiddet uyguladi bana.. polis çağirdim..4 gün eve girme yasaği verdi polis...bu 4 gün içinde mahkemeye başvurmak için firsatim var
Hemen başvur,beklemen hata. Şiddet gösteren bir adamla mümkün değil olmaz. Bugün affetsen yarın nasıl olsa affetti der tekrar yapar ki affedilecek bir şey değil..

canım benim ne diyim bilemedim, hakkınızda en hayırlısı ne ise o olsun inşallah.

Çok üzücü çocuğa da şiddet var yani. Allah a havale etmeyin böyle insanları o vakte kadar cezasını çekmeli muhakkak

Halinize şükredin kizlar ..bazen derdinizi anlatiyorsunuz..yinede Allah bilir ama aranizda kocasi en çok kötü olan ne yazikki benim gibime geliyor..keşke benimkide bana ilgi göstermese sakin bir ruh halinde bir insan olsaydida yobaz geçimsiz edepsiz çenesi düşük zulüm eden olmasaydi..sadece en azindan çocuklara iyi davransaydi onunlada yetinirdim idare ederdim..ama oda yok..

Allah yardımcın olsun canım

Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Peynir
Domates ve salatalık
Şekersiz çay

Ara
Bir fincan yeşil çay
Üç tane kuru hurma

Öğle
İki kaşık zeytinyağlı taze fasulye yemeği
Bir kase chia tohumlu yoğurt

Ara
Bir tane muz
İki kaşık yoğurt

Akşam
Et köfte
Közlenmiş kırmızı biber salatası
Mevsim salatası
Bir kase mercimek çorbası

Su 3 litre spor 30 yürüyüş

moni Gulhan1

Siz söyleyin bakalım.
Sabah incir zeytin kürü
Ara 3 tam ceviz 5 tane torku çikolatalı ruseymi
Öğlen her yemek 2 kaşık olacak şekilde mercimek çorbası et sote bulgur pilavı yoğurt 1 kaşık
Arada 1 meyveli soda
Yarım yaş pasta
2 avuc tuzsuz çekirdek
Akşam yemeği yesil fasulye bulgur pilavı 3 YK kadar ikiside
Saat 9 gibi yarım yaş pasta. Su 1 lt filan

Çok haklısın canım
Ben de zaten artık pek anlatmıyorum farkındaysan, ama işte o an , ne sevgiyle aşkla evlendiğin adam ilgi göstermeyince kötü hissediliyor demek ki, ama her zaman diyorum tabi iyi biri diye ama işte bazen duygusal döneme gelince insanın demek ki... sen de güzel bir hayata kavuşacaksın canını sıkma lütfen, öyle olmuş bitmiş 18 sene geçirmişsin ama artık pişman olma ,olan olmuş ve önündeki güzel senelere bak evlatlarinla lutfen.. cümlelerim karışık olabilir biraz kusura bakmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…