Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evde battaniye altındayım. Kazak yelek üst üste. Ateşim var gibi üşüyorum. Eklem ağrıları filan. Çocuklar uyuyana kadar dayanabilirsem oh diycem

geçmiş olsun canım geçmezse ihmal etme doktora git test yaptır Allah korusun corona falan olmasın

Aç Yatabilirsen çok iyi.
Dün oruç deyildim , gün içinde su, çay ve kahve içtim,
Acaip acıktım, akşam 6 ya kadar zor dayandım.
Bugün orucum, hiç açlık yok, başım çatlıyor

Geçmiş olsun canım

Slm kızlar nasılsınız bakalım
Pazar günü küçük bir kaza atlattım
Ama en atlatma kafatasım kırılıyordu neredeyse
Neyseki boyun ezilmesi ile atlattım
Yeni yeni toparlandım
Size bi bakayım dedim

çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakan varmış

teşekkür ederim canım

Ben de yürümek istiyorum ama kızların hepsi meşgul artı maskeyle yürüyemeyiz diyorlar tek başıma da canım sıkılıyor. Gel de birlikte yürüyelim gezo

Benimki tefal ama rahat bir on senesi var. Üç kerede tartılınca ancak doğruyu buluyor seninki de az tartıyor deyince bi heveslenmiştim ama.. Neyse kalsın

Çok az yemişsin canim acikman normal..

bu sayede 300 gr vermisim eger boyle veriyorsam yemiyeyim ac kalayim valla

gecmis olsun anlik bi seydir ins

bu ne tatlilik yaa bayildim bebiseee masallahh

Benimki tefal ama rahat bir on senesi var. Üç kerede tartılınca ancak doğruyu buluyor seninki de az tartıyor deyince bi heveslenmiştim ama.. Neyse kalsın

malesef pilini yeniledim ikisininde artik eksik tartmiyo hatta 200 gr arti tartiyo asabim bozuldu

benim tarti meselesi iyice dallas oldu. ikisinin de pilini yeniledim emin olmak icin.
eski tarti 81.2
yeni tarti 81.4

yani tarti farki +200 oldu malesef kizlar

moni Gulhan1

kaptan ve perihan abla guncelleme oldu tarti farkinda eksik degil fazla tartiyo yeni tarti. bunu listeye nasil yansiticaz

günaydin kizlar,

gezegenfeza Gulhan1 kizlar yarin seviye 4 e basliyoruz konusamyi dinleyecek vktim yok malesef yaziyi okudum kan gurbuna göre beslenecekmisiz, yani bütün serbestleri yiyebiliyormuyuz cavdar ekmegi filan var bizim listede bide pekmez :) yoksa un yasaklari devammi ediyor hala,lütfen bana özet gecebilir misiniz ? yenilebilecekler listsinden de yiyebiliyor muyuz?

Ben de yürümek istiyorum ama kızların hepsi meşgul artı maskeyle yürüyemeyiz diyorlar tek başıma da canım sıkılıyor. Gel de birlikte yürüyelim gezo
Yürürken maske takmıyoruz, markete filan girerken takıyoruz.
O yüzden sıkıntı yok. Bugünde hava güneşli, korkuyorum yine başım ağrırsa diye.
Galiba öğlen çıkmam, akşama doğru canım isterse çıkarım.
Türkiye için bi yesil ışık yandı, bakalım hayırlısı lakin olursa kayseri olur, istanbul zor gibi.
Karaciğer temizliği bitmiş oluyor neyseki

Yasaklılar yine devam ediyor canım, un, tatlı ve türevleri yasak
Sadece cuma günü orucu açtığımızda meyva suyu varya, hastalığı olmayanlar, diyabet olmayanlar mevsim meyvesi suyunu seyreltip içebilir, sonraki özgündeki meyveyi yiyebilir dedi.
Meyve olarak en güzeli bulursanız 1 tane taze incir şahane olur dedi.
Yok eğer onu bulamazsanız 1 kuru incir yada 1 hurmada olur dedi.
Yok eğer onuda istemezseniz dilediğiniz meyvada 1 porsiyon dedi.

Benim kan grubunda domates salçası iyi gelmiyor gösteriyor.
Muhtemelen kendime özel yaptığım yemeği biber salcasiyla yapacağım.

Burada güneş hafta sonu çıkıyor ama hava tam yürüme havası..ne sıcak ne soğuk yani. Bugün küçüklerin sokağa çıkma izni var, kızları alıp anneme gidicem. O yüzden bugün de yürüyüş yatar bana ancak gelince leslie yaparım

cok tesekür ederim canim, ben meyve hakkimi istedigim meyveden kullab´nirim o vakit zir cok özledim :) seviye 4 yazisinda oructan sonra bi gün normal kahavlti ertesi gün hurma kuruyemis okudum,dogur musur?

Hayırlısı olsun

cok tesekür ederim canim, ben meyve hakkimi istedigim meyveden kullab´nirim o vakit zir cok özledim :) seviye 4 yazisinda oructan sonra bi gün normal kahavlti ertesi gün hurma kuruyemis okudum,dogur musur?
Öyle bireyden bahsetmedi
Perşembe oruç, cuma hafif beslenme, cumartesi 1. Seviye gibi anladım ben

Bugün bizim saatimize göre 20: 30 da canlı niyet yaptıracak

İyi akşamlar

dünkü menüm

sabah
Biberli omlet
Peynir
Çok az tahinli çörek

akşam 16:00
Semiz otlu yeşil mercimekli borani
Taze Börülce yemeği

gece
Yarın kaşarlı simit
Duramadık durduramadık gitti

su:1 lt
Spor 3800 adım yürüyüş

Selam kizlarrr
Su an sporumu yapıyorum
Inşallah akşam da ikinci fasili yapacağım
Kendimi çok iyi hissediyorum biliyor musunuz
Bir de yaktığın kalori boşa gitmesin diye yeni kalori almaya da kıyamıyorum
Bana gülmeyin ama sanki iki günde himbilligim minnacık da olsa gitti gibi hissediyorum
Ama baklavalar çıkana kadar devam
Baklava dediysem fıstıklı baklava değil karin kası
Fıstıklı baklava demişken iki hafta önce bir oturmaya bir paket yemiştim sonra neden kilolar gitmitorrr ye iç yat
Ama o devir bitti hamd olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…