Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bi insan bukadar çirkef olamaz bütün binaya rezil olduk
ta merdiven dairelerinde bağirip çağriyor
Allah yardımcın olsun tatlım kolay degil gercekten özellikle cocuk böyle bir olaya maruz kalıyorsa artık diyecek bir şey yok seni çok iyi anlıyorum kuzum biliyorsun bizde 5 ay önce bu durumları yaşadık kızım boşandı vallahi kızımı görenler boşaandık tan sonra yüzüne renk geldi seni iyi görüyoruz diyorlar
Elin oglu hayatınızı zindana cevirmeye hakkı yok
Tekrar tekrar söylüyorum hakkına hayırlısı ne ise o olsun inşallah canım benim

Bende bugün kabak yaptım :)

Afiyet olsun canım

Evde battaniye altındayım. Kazak yelek üst üste. Ateşim var gibi üşüyorum. Eklem ağrıları filan. Çocuklar uyuyana kadar dayanabilirsem oh diycem
Geçmiş olsun canım

Slm kızlar nasılsınız bakalım
Pazar günü küçük bir kaza atlattım
Ama en atlatma kafatasım kırılıyordu neredeyse
Neyseki boyun ezilmesi ile atlattım
Yeni yeni toparlandım
Size bi bakayım dedim

Dikkat et kuzum geçmiş olsun

Regl de benim de geçen haftaydı sapıttı resmen

Kizlar eşim olacak piskopat çildirdi yine..ben dayanamicam..yarin mahkemeye başvuruyorum..sudan sepep nedrn yüzünden kavga çikardi yine...
Hayir canim durulacak bir durum yok şiddet uyguladi bana.. polis çağirdim..4 gün eve girme yasaği verdi polis...bu 4 gün içinde mahkemeye başvurmak için firsatim var
Canım kısa süredir burdayım ama senin adam durmuyor durmayacak karışmak haddime değil ama neden kendine bu zulmü yaşatıyorsun yazık sana da. Daha kötü şeyler yaşanmadan bitir artik

Kızlar merhaba. Gulhan1 moni ve diger arkadaslar, merak eden olmustur.
Iyiyiz oglumda iyi tetkikleri vardı giremedim modum da yok. Devam edebilir miyim bilmiyorum. Devam etmezsem ne yapmam gerekiyor ?
Hayırdır cnm geçmiş olsun

Menum
Sabah 2 yumurta sutlu kahve 2 hurma
Öğlen yoğurt kepekli tost
Akşam 1 dilim kırmızı et salata mantar sote 1 çorba kaşığı pure
5000 adim sabahtan akşama ev temizliği bacaklarım tutmuyor fayans arası derz yapmaya başladık sıkıntıdan

Kizlar nasilsiniz? Ben bu ara yogunum ev aramaya tutustuk ev alicaz hazir faizler dustu. Milletin evine 10 yildir kira oduyoruz artik kendi evinimizi odemek istiyorum rabbim nasip ederse. Dua ederseniz cok sevinirim

Kizlar nasilsiniz? Ben bu ara yogunum ev aramaya tutustuk ev alicaz hazir faizler dustu. Milletin evine 10 yildir kira oduyoruz artik kendi evinimizi odemek istiyorum rabbim nasip ederse. Dua ederseniz cok sevinirim
Allah gönlünüze göre ev nasip etsin önce komşulara bak

Kizlar eşim olacak piskopat çildirdi yine..ben dayanamicam..yarin mahkemeye başvuruyorum..sudan sepep nedrn yüzünden kavga çikardi yine...
Hayir canim durulacak bir durum yok şiddet uyguladi bana.. polis çağirdim..4 gün eve girme yasaği verdi polis...bu 4 gün içinde mahkemeye başvurmak için firsatim var
perihan abla inan cok uzuldum siddet var git davayi ac cocugunda psikolojisini bozuyor besbelli oyle mi davranilir o daha melek ona hic kiyamam. Allah bu yolda seni yalniz birakmaz senin bosanmanda hayır var. o da kendi derdine yansin artik. malesef kimse degismez huylu huyundan vazgeçmez. seni cok iyi anliyorum bizde de gecimsizlik var ama cok iyi baba oyle olmasa bi dk katlanmazdim cocugum soz konusu olsa yani. insallah hersey istedigin gibi olacak en azindan huzurun olacak bu en buyuk mukafat

cnm insallah istedigin evi bulur alirsin. insanin kendi evi gibisi yoktur.

Gulhan1 hakkında hayırlısı olsun canım ne desem boş en doğrusunu kalbin bilir, çalışıyormusun bilmiyorum çocuklarının yaşınida bilmiyorum bosan demek kolay nasıl gecinecegini iyice hesapla almanyadaydin sanırım belki Turkiyeye ailenin yanına gelirsin Allah yardımcın olsun

Amin canim Çalişmiyorum cocuklar daha küçük..birşekklde yoluna koyacağim artik..öyle bir canavara dönüşmüş biriyle yaşamaktansa kendi mücadelemle hayatima devam ederim..almanyadayim bu arada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…