- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Evet ya şekersiz içemiyorum kiİyiki gitmiş hemde şeker li kahve
Inşallah bakalım, gece uykunu kaçırsın diye içiyorum aslindaKizlar kahveyi çayi şekersiz içmeye çalişin..şeker yerine yağli süt ilave edin oda yetiyor..veya hindistan cevizi..granül kahvedende uzak durun
HarikaMenümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Peynir ve ceviz
Şekersiz çay
Ara
Bir fincan yeşil çay
Öğle
Bir tabak zeytinyağlı taze fasulye yemeği
Dereotlu naneli pulbiberli chia tohumlu yoğurt
Ara
Bir bardak süt
Bir orta boy yeşil elma
Akşam
Bir tabak zeytinyağlı taze fasulye yemeği
Dört kaşık esmer bulgur pilavı
Soğan salatası
Su 2 litre spor yarım saat yürüyüş
moni Gulhan1
Çok güzelMenüm sabah 2 yumurta 1 slm ekmek peynir zeytin salatalik
Akşam balık ızgara salata
Spor 5000 adim
700 atlama krikolar 100 kaloriye yakınmış galiba sadece 1 siteye bakabildim
Böyle giderse gayet iyi700 atlama krikolar 100 kaloriye yakınmış galiba sadece 1 siteye bakabildim
Öyleyse yarınki hedefim en az 500 inşallah
Şimdi minnak uyudu, mutfak toparlayacağım, halim kalırsa biraz daha spor yapmak istiyorum ama bakalim
Inşallah ya karpuzu yatırarak anca büyütüyorumBöyle giderse gayet iyi
evet de uzerine cikinca agac gicirdama sesi geliyor almayin benceŞu bambu olan değil mi? Markası nedir biz de alalım takımcak
Bende de baksul sorunu var bugün 2 tartı arası fark 300 grama indi dün yarım kiloydu
Inşallah canım
Slm kızlar nasılsınız bakalım
Pazar günü küçük bir kaza atlattım
Ama en atlatma kafatasım kırılıyordu neredeyse
Neyseki boyun ezilmesi ile atlattım
Yeni yeni toparlandım
Size bi bakayım dedim
çok teşekkür ederim geçti gitti çok şükür
Kötü düştüm kafamın üzerine betona çakıldım
Verilmiş sadakam varmış milim atlattım diyebilirim bazı kötü olasılıkları
Daha iyiyim şu an...36 saatlik orucu nasil tutacağim bilmiyorum..Apa bey sesli mesaj göndermiş onu dinlicem ..akşam yemeğinden sonra yine toplu niyet edilecekmişGeçmiş olsun canım
Bugün yemek yapamadım, kahvaltı yapıyım dedim, özenerek hazirladigim önleri bitiremedim, domates salatalıkla sıkıntı olmadı, şimdi iyiyim çok şükür, sen nasılsın?
Çok az yemişsin canim acikman normal..menum
sabah
2 tereyaginda yumurta
2 zeytin
ogle
bi dilim cavdar ekmegi
1 kk peynir
aksam saat 17.00
5 yk kisir
2, 5 lt su
acimdan ölmezsem iyi asiri açım
Gulhan1
Şimdi dinledim bende, yaparım inşallahDaha iyiyim şu an...36 saatlik orucu nasil tutacağim bilmiyorum..Apa bey sesli mesaj göndermiş onu dinlicem ..akşam yemeğinden sonra yine toplu niyet edilecekmiş
Geçmiş olsun canım, dikkat et kendineGünaydın kızlar dün çok saçma bir gün geçirdim ya geçen hafta nekadar dikkatliydim bu hafta reglininde verdiği iştahla biraz cozuttum. Bugün kaldığım yerden devam. Ay bide hasta gibiyim acayip bir üşüme var hayrolsun inş yatıp dinlencem bugün
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versinGünaydın kızlar dün çok saçma bir gün geçirdim ya geçen hafta nekadar dikkatliydim bu hafta reglininde verdiği iştahla biraz cozuttum. Bugün kaldığım yerden devam. Ay bide hasta gibiyim acayip bir üşüme var hayrolsun inş yatıp dinlencem bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?