Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kizlar iki lahmacun bol salata cok mj olur 16:00yiyecegim dahada yemeyecegim
canım bence 2 lahmacun fazla olur. bence 1 lahmacun ve bol salata ye. saat 20:00 gibi de meyve, çerez, süt, yoğurt falan yersin.

galiba benim eşiminde düşüncesi o olduğu için diyetisyene gitmemi istemiyor. doğum yaptıktan sonra gidersin diyor.

Doğum sonrası da süt olsun diye göndermiyorlar canım hiç merak etme mandırayız ya biz. Ama ben zorla gitmiştim :)))

Brokoli corbasinin tadi nasik canim ya bana hrp uzak geliyo nedense hic icmedim

Ben çok severim cnm

soğuktan ekmek almayı unutuyorum ama bugün alcam canım inş.

Kizlar iki lahmacun bol salata cok mj olur 16:00yiyecegim dahada yemeyecegim

16:00 gibiyse fazla değil gibi. bana lahmacun 1 tane az geldiği için 2 yerim genelde :) yada 1,5 ama kesinlikle 1 tane kesmez beni :)

Takim olarak gelirsek pek kalori kalmaz 15kisilikmi yemek
günaydın bizdik günün güzel geçsin tartı adım adım zafere gitsin
ay kaptanım tartı adım adım geriye gidiyor sanki ya havalardan oluyor eminim çünkü hiç sınırı aşmadım bugün aştım biraz canım çok çikolata istedi

sabah:
2-3kk beyaz peynir
1bardak minola
2dilim ekmek

öğle:
çikolatalı bisküvilerden yedim arkadaşlardan alınca ben de formun çikolatalısını almıştım 1paket yemişimdir toplamda
1kutu ayran

akşamı daha yemedim şimdi geldim eve son ders böyle yaşasın spor yapcam dedim giydim kıyafetleri leslie zamanı bitince akşam yemeğiyle birlikte yazarım

Kizlaaaarrr nasilsnz nazl gdyooo ben yine ekmek arasi yapamdm esm tb ekmgni anlmdgi icn alamior kac gndr bende oglumu alip geldgm icn hicbiyere ugramamaya calsyrm havalr sogudu diye sonuc olrk bugun okulda hicbisey yiyemdm nerdeyse kahve cay 4 5 cubk kraker ve ceyrek mandalina yedm saat 15 30 ta yemk uedm 1 porsiyon nugget ve 1 kase corba az da ev yapimi tursu yedm ara olrk ceviz ve 1 elma aksamada balik ve salata dsnyrm ins

Arkadaslar bikac gndr tatrm tam tartmiyo ya Lo yaziyo pilmi bitti acaba neyse pilini cikarp tarttm bu kezde 70.0 tartti okldan geldgmde yani o saate kdar hicbisey yemdktn snra ben kilo aldgmi sanmiyrm ama acaba yanlsmi tartyo bilemedmki

Bugun ki menum arkadaslar .)
KAHVALTİ
1 tane pogaca
Peynir
5adet zeytin
ARAOGUN
4 tane kayisi
1 avuc findik badem
Limonlu soda
AKSAM
Etli sebze yemegi
1 kase cacik nane v pul biberli
1kase sehriye corbasi
4 tane lahana sarmasi
Ayyy cok acikmistim 7 ye kadar bekleyim dedim bekleyemedim

Arkadaslar bikac gndr tatrm tam tartmiyo ya Lo yaziyo pilmi bitti acaba neyse pilini cikarp tarttm bu kezde 70.0 tartti okldan geldgmde yani o saate kdar hicbisey yemdktn snra ben kilo aldgmi sanmiyrm ama acaba yanlsmi tartyo bilemedmki
Bizim tartida bazen yanlis tartiyo oda zemin yuzunden oluyo sende duz bi zeminde tekrar bakalim ondan mi oluyo

Selam kizlar bugunku menumu yazim

Sabah
yok

ogle
1 kase patates salatasi
1 kek
2 kasik yogurtlu makarna

aksam
2 dolma biber

Film cd si çeken bi yer buldum oraya yaptırayım diyorum. Senden yüklesem yine internet kotam yetmeyecek. Sağol canım
Anladim canim
İlk uc ay kabul etmiyor diyetisyenlerde ben ozele gittigim halde ucuncu ay dolmustu ve sut miktarini bebwgin mama icip icmedigini soruyor aslinda emzirirken olay basit ekmek sekere yuklenme digerleri kilo yapmiyor benim gibi yersen paket paket helvalari icersen bozalari olursun sut danasi
Doğum sonrası da süt olsun diye göndermiyorlar canım hiç merak etme mandırayız ya biz. Ama ben zorla gitmiştim :)))

Ben çok severim cnm

soğuktan ekmek almayı unutuyorum ama bugün alcam canım inş.

16:00 gibiyse fazla değil gibi. bana lahmacun 1 tane az geldiği için 2 yerim genelde :) yada 1,5 ama kesinlikle 1 tane kesmez beni :)
1yedim bool salata bastim icine kica bardakta ayran
ay kaptanım tartı adım adım geriye gidiyor sanki ya havalardan oluyor eminim çünkü hiç sınırı aşmadım bugün aştım biraz canım çok çikolata istedi
Soguktan vucudun yag mi depoluyo kiz
Bekliyoruz
ince yapıyolarsa bide orta boysa iyi bence kaptan ben içine domates koyuyorum bir bardak da ayran tıka basa doyuyorum
Aynisini yaptim
Lahmacun hamuruu cok ince oluyo bence bisecik olmaz
gecen biri yarimi iki dlm ekmek demisti onu hatirlayinca bir yedim

Elifim ya kahvaltilarina cozum bul eniste alinca cok alsin at buzluga aksam ertesi gunr yetecek kadar cikar
Pili bitmistir lo yazdigiba gore
ev pogacasimi degilse cok kizarim

Sabah
yok

ogle
1 kase patates salatasi
1 kek
2 kasik yogurtlu makarna

aksam
2 dolma biber
oglen gun var diye yemedin dimi sabah

Evet :)))

akşam:
1kaseden az türlü
1parçadan az fırında tavuk
1-2yk pirinç pilavı
5-6sarma
1kase yoğurt

spor: 3mile x2
birazdan yeşil çay portakal felan yerim sanırım bu meyveler bende kilo mu yapıyo anlamadım ki sevmiyorum da yemeyi iki gündür kilo alıyorum ve iki gündür de meyve yiyorum

Sabah
yok

ogle
1 kase patates salatasi
1 kek
2 kasik yogurtlu makarna

aksam
2 dolma biber

hepsi karbonhidrat bunların ve de yağ ben böyle beslenince öbür gün +yla uyanıyorum çok ödem yapıyolar dengeli tutmak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…