- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
canım bence 2 lahmacun fazla olur. bence 1 lahmacun ve bol salata ye. saat 20:00 gibi de meyve, çerez, süt, yoğurt falan yersin.Kizlar iki lahmacun bol salata cok mj olur 16:00yiyecegim dahada yemeyecegim
Ben ilk hamileliğimde 69 kiloyla başladım 80 le doğuma gittim, ikincide 58 le başladım 76 yla doğuma gittim. Ve ikincide o kadar dikkat etmeme rağmen daha fazla kilo almış oldum. Buna göre bi tez geliştirdim; doğum sonrası emzirme için vücut belli bir yağa ihtiyaç duyuyor ve ne yaparsan yap istersen aç gez alacağın varsa alıyosun. Çok kasmadan dengeli bir şekilde yemeye çalış, son aylarda iştahın daha da artıyo o yüzden kilo alma hakkını son aylara sakla bence. Ben bi de ikincide diyetisyene de gittim ama son üç ay eşim zorla bıraktırdı çocuk gelişmeyecek diye :)
Doğum sonrası da süt olsun diye göndermiyorlar canım hiç merak etmecanım bence 2 lahmacun fazla olur. bence 1 lahmacun ve bol salata ye. saat 20:00 gibi de meyve, çerez, süt, yoğurt falan yersin.
galiba benim eşiminde düşüncesi o olduğu için diyetisyene gitmemi istemiyor. doğum yaptıktan sonra gidersin diyor.
Brokoli corbasinin tadi nasik canim ya bana hrp uzak geliyo nedense hic icmedim
soğuktan ekmek almayı unutuyorum ama bugün alcam canım inş.Himmm ama bunlar daha cok asit uretiyor kepekli sandvich daha iyi gelir mideye
Normal canim 66ydim bende bu donemlerde yani uc uc bucuk almistim onemli olan dogum sonrasi inan buna sut olsun derken sen inek oluyorsun resmen
telafi edersin sikinti yok hemen ilk igununde listene devam et kolay gelsin canim
Kizlar iki lahmacun bol salata cok mj olur 16:00yiyecegim dahada yemeyecegim
cok fenalar yaaaaDoğum sonrası da süt olsun diye göndermiyorlar canım hiç merak etmemandırayız ya biz. Ama ben zorla gitmiştim :)))
ay kaptanım tartı adım adım geriye gidiyor sanki ya havalardan oluyor eminim çünkü hiç sınırı aşmadım bugün aştım biraz canım çok çikolata istediTakim olarak gelirsek pek kalori kalmaz 15kisilikmi yemek
günaydın bizdik günün güzel geçsin tartı adım adım zafere gitsin
Kizlar iki lahmacun bol salata cok mj olur 16:00yiyecegim dahada yemeyecegim
Lahmacun hamuruu cok ince oluyo bence bisecik olmazKizlar iki lahmacun bol salata cok mj olur 16:00yiyecegim dahada yemeyecegim
Bizim tartida bazen yanlis tartiyo oda zemin yuzunden oluyo sende duz bi zeminde tekrar bakalim ondan mi oluyoArkadaslar bikac gndr tatrm tam tartmiyo ya Lo yaziyo pilmi bitti acaba neyse pilini cikarp tarttm bu kezde 70.0 tartti okldan geldgmde yani o saate kdar hicbisey yemdktn snra ben kilo aldgmi sanmiyrm ama acaba yanlsmi tartyo bilemedmki
Anladim canimFilm cd si çeken bi yer buldum oraya yaptırayım diyorum. Senden yüklesem yine internet kotam yetmeyecek. Sağol canım
İlk uc ay kabul etmiyor diyetisyenlerde ben ozele gittigim halde ucuncu ay dolmustu ve sut miktarini bebwgin mama icip icmedigini soruyor aslinda emzirirken olay basit ekmek sekere yuklenme digerleri kilo yapmiyor benim gibi yersen paket paket helvalari icersen bozalari olursun sut danasicanım bence 2 lahmacun fazla olur. bence 1 lahmacun ve bol salata ye. saat 20:00 gibi de meyve, çerez, süt, yoğurt falan yersin.
galiba benim eşiminde düşüncesi o olduğu için diyetisyene gitmemi istemiyor. doğum yaptıktan sonra gidersin diyor.
Doğum sonrası da süt olsun diye göndermiyorlar canım hiç merak etmemandırayız ya biz. Ama ben zorla gitmiştim :)))
1yedim bool salata bastim icine kica bardakta ayranBen çok severim cnm
soğuktan ekmek almayı unutuyorum ama bugün alcam canım inş.
16:00 gibiyse fazla değil gibi. bana lahmacun 1 tane az geldiği için 2 yerim genelde :) yada 1,5 ama kesinlikle 1 tane kesmez beni :)
Soguktan vucudun yag mi depoluyo kizay kaptanım tartı adım adım geriye gidiyor sanki ya havalardan oluyor eminim çünkü hiç sınırı aşmadım bugün aştım biraz canım çok çikolata istedi
Bekliyoruzsabah:
2-3kk beyaz peynir
1bardak minola
2dilim ekmek
öğle:
çikolatalı bisküvilerden yedim arkadaşlardan alınca ben de formun çikolatalısını almıştım 1paket yemişimdir toplamda
1kutu ayran
akşamı daha yemedim şimdi geldim eve son ders böyle yaşasın spor yapcam dedim giydim kıyafetleri leslie zamanıbitince akşam yemeğiyle birlikte yazarım
Aynisini yaptimince yapıyolarsa bide orta boysa iyi bence kaptan ben içine domates koyuyorum bir bardak da ayran tıka basa doyuyorum
gecen biri yarimi iki dlm ekmek demisti onu hatirlayinca bir yedimLahmacun hamuruu cok ince oluyo bence bisecik olmaz
Kizlaaaarrr nasilsnz nazl gdyooo ben yine ekmek arasi yapamdm esm tb ekmgni anlmdgi icn alamior kac gndr bende oglumu alip geldgm icn hicbiyere ugramamaya calsyrm havalr sogudu diye sonuc olrk bugun okulda hicbisey yiyemdm nerdeyse kahve cay 4 5 cubk kraker ve ceyrek mandalina yedm saat 15 30 ta yemk uedm 1 porsiyon nugget ve 1 kase corba az da ev yapimi tursu yedm ara olrk ceviz ve 1 elma aksamada balik ve salata dsnyrm ins
Elifim ya kahvaltilarina cozum bul eniste alinca cok alsin at buzluga aksam ertesi gunr yetecek kadar cikarArkadaslar bikac gndr tatrm tam tartmiyo ya Lo yaziyo pilmi bitti acaba neyse pilini cikarp tarttm bu kezde 70.0 tartti okldan geldgmde yani o saate kdar hicbisey yemdktn snra ben kilo aldgmi sanmiyrm ama acaba yanlsmi tartyo bilemedmki
ev pogacasimi degilse cok kizarimBugun ki menum arkadaslar .)
KAHVALTİ
1 tane pogaca
Peynir
5adet zeytin
ARAOGUN
4 tane kayisi
1 avuc findik badem
Limonlu soda
AKSAM
Etli sebze yemegi
1 kase cacik nane v pul biberli
1kase sehriye corbasi
4 tane lahana sarmasi
Ayyy cok acikmistim 7 ye kadar bekleyim dedim bekleyemedim
oglen gun var diye yemedin dimi sabahSelam kizlar bugunku menumu yazim
Sabah
yok
ogle
1 kase patates salatasi
1 kek
2 kasik yogurtlu makarna
aksam
2 dolma biber
Evet :)))Anladim canim
İlk uc ay kabul etmiyor diyetisyenlerde ben ozele gittigim halde ucuncu ay dolmustu ve sut miktarini bebwgin mama icip icmedigini soruyor aslinda emzirirken olay basit ekmek sekere yuklenme digerleri kilo yapmiyor benim gibi yersen paket paket helvalari icersen bozalari olursun sut danasi
1yedim bool salata bastim icine kica bardakta ayran
Soguktan vucudun yag mi depoluyo kiz
Bekliyoruz
Aynisini yaptim
gecen biri yarimi iki dlm ekmek demisti onu hatirlayinca bir yedim
Elifim ya kahvaltilarina cozum bul eniste alinca cok alsin at buzluga aksam ertesi gunr yetecek kadar cikar
Pili bitmistir lo yazdigiba gore
ev pogacasimi degilse cok kizarim
oglen gun var diye yemedin dimi sabah
Selam kizlar bugunku menumu yazim
Sabah
yok
ogle
1 kase patates salatasi
1 kek
2 kasik yogurtlu makarna
aksam
2 dolma biber
Haklosin cnm carsmba gnleri byle oluyo malsefhepsi karbonhidrat bunların ve de yağben böyle beslenince öbür gün +yla uyanıyorum çok ödem yapıyolar dengeli tutmak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?