Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sabah tartilmayi unuttum tok karnina öğle. Tartıldım 83.2 idim
Menüm sabah yarım dlm den az ekmek yumurta peynir salatalik biber
Akşam kavurma yapmıştım küçük bir kase yedim
Ayran salata
1 dlm ekmek
Sabah ekmek yenirse akşamda yenmek isteniyor buda bana ders olsun bidaha yapmammm insallah

Kaptanlarim beni idare edin bu ara biliyosunuz ev mevzumuz var. Onun sitresi ve endişesini yasiyoruz. Muhit degistirmek zorundayiz. Nereden nasil napicaz bilmiyoruz. Beni menu konusun da mazur gorun lutfen ben dikkat ediyorum Allahım izniyle. O konuda hic sıkıntı yok. Her cuma bildirimleri mi yapıcam hatirlatici kurdum pazartesi ve cumaya bildirimlerimi yapicam. Beni idare edin buraz lutfen. moni Gulhan1

Bugunü iyi bitirdim cok şükür
Sabah
Sogan lı biberli omlet
Ögle
Aslında Ögle yemiyorum ama elim ayağım titredi
1 kase yogurt corbası bugday lı
Akşam
1 kase yogurt corbası
1 kase kabak spagetti
3 kaşık domates li makarna
3.litre su 1 saat 15 dkk yürüyüş hızlı tempo

Kolay gelsin canım

Allah gönlünüze göre versin inşallah istediğlniz gibi bir yer bulursunuz hayirlisiylan...sorun değil canim..menü listesine muav olarak belirtirim

Benimde oyle oldu 1 ayda 3 gitti çok hızlı verince de geri geliyor defalarca denedim o yüzden daha yavaş hedefliyorum

Menum sabah 1 kare peynir ısırık ekmek yallah dışarı
Öğlen latte dev boy
Akşam lahana yemeği sebze salatası toplam 1 tabak 1 dilim ekmek su an yeni yiyorum yemegimi belki meyve yersem yarın eklerim
Unuttum ya öğlen kahvenin yanında 2 çatal havuçlu kek aldım akşamda yemeğin yanında yoğurt vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…