Kız yarım dlm den de azdı diyeti bozmaz zaten daaa hemiihiç birşey olmsmiş gibi devam et...nasil olsa bozdum niyeti diyerek daha kötü yapmaktan iyidir...
Bende yavas gidiyorum canm cok aman aman dikkat etmiyorum. Ben yavas giderim sen yetisirsinİlk hedefim seni yakalamak. Biseyleri yakalamak için kendimden kaybediyorum
Kolay gelsin canımKaptanlarim beni idare edin bu ara biliyosunuz ev mevzumuz var. Onun sitresi ve endişesini yasiyoruz. Muhit degistirmek zorundayiz. Nereden nasil napicaz bilmiyoruz. Beni menu konusun da mazur gorun lutfen ben dikkat ediyorum Allahım izniyle. O konuda hic sıkıntı yok. Her cuma bildirimleri mi yapıcam hatirlatici kurdum pazartesi ve cumaya bildirimlerimi yapicam. Beni idare edin buraz lutfen.moni Gulhan1
Allah gönlünüze göre versin inşallah istediğlniz gibi bir yer bulursunuz hayirlisiylan...sorun değil canim..menü listesine muav olarak belirtirimKaptanlarim beni idare edin bu ara biliyosunuz ev mevzumuz var. Onun sitresi ve endişesini yasiyoruz. Muhit degistirmek zorundayiz. Nereden nasil napicaz bilmiyoruz. Beni menu konusun da mazur gorun lutfen ben dikkat ediyorum Allahım izniyle. O konuda hic sıkıntı yok. Her cuma bildirimleri mi yapıcam hatirlatici kurdum pazartesi ve cumaya bildirimlerimi yapicam. Beni idare edin buraz lutfen.moni Gulhan1
Ben bi teyzeme sorayim oda izmirdeKizlar izmirde oturanlar bayrakli postacilar mahallesi naisl eskiden ksk ye bagliymis
Benimde oyle oldu 1 ayda 3 gitti çok hızlı verince de geri geliyor defalarca denedim o yüzden daha yavaş hedefliyorumben arti gelmedim henuz hic ama icler acisi sekilde gidim gidim kilo veriyorum bi ayda 3 kg verdim sadece spor yapmam lazim benim de
abla bi haftaya evime geciyorum spora da basliycam insallah. cocugu babasina birakip disarda yuruyus yapmaya niyetim var. yasak bana ama boyle kilo veremiyorum yarim saat tempolu yurusem yeter
canim o bi anda dusecek
Unuttum ya öğlen kahvenin yanında 2 çatal havuçlu kek aldım akşamda yemeğin yanında yoğurt vardiMenum sabah 1 kare peynir ısırık ekmek yallah dışarı
Öğlen latte dev boy
Akşam lahana yemeği sebze salatası toplam 1 tabak 1 dilim ekmek su an yeni yiyorum yemegimi belki meyve yersem yarın eklerim
Teyzeme sordum şimdi pek tavsiye etmiyo iyi değil diyoKizlar izmirde oturanlar bayrakli postacilar mahallesi naisl eskiden ksk ye bagliymis
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| + | + | +120 | ||||
| +135 | +180 | +240 | ||||
| + | + | + | ||||
| - | - | m | ||||
| - | - | - | ||||
@Baby Cat | - | + | +170 | ||||
R reklam | - | - | - | ||||
F Fitimfitsinfit | +120 | + | - | ||||
@Gönulbagi | + | - | - | ||||
| - | - | - | ||||
| - | - | + | ||||
@adaçiçeği | + | + | +120 | ||||
B busefit | - | + | + | ||||
@dünya cadisi | +120 | +135 | + | ||||
| + | + | + | ||||
| - | - | - | ||||
| + | - | - | ||||
| + | + | + | ||||
| - | - | - | ||||
F fahriyeaba | + | + | +80 | ||||
Y yoyoeffectli | - | - |
Yaa tuhh bizim enistede cok iyi diyor akrabalsri orda oturuyor musTeyzeme sordum şimdi pek tavsiye etmiyo iyi değil diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?