- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 333
ben buradayım canımcımm. ahu'yu inan bende çok merak ediyorum. ne yaptı acaba?ilaç falan diyordu en son.Benim güzel takım arkadaşlarımm nerelerdee ki :)
kızlarAhufizar dan haberi olan var mı uzun zamandır göremiyorum buralarda
ben buradayım canımcımm. ahu'yu inan bende çok merak ediyorum. ne yaptı acaba?ilaç falan diyordu en son.
Benim güzel takım arkadaşlarımm nerelerdee ki :)
kızlarAhufizar dan haberi olan var mı uzun zamandır göremiyorum buralarda
gunaydin kizlarben buradayım canımcımm. ahu'yu inan bende çok merak ediyorum. ne yaptı acaba?ilaç falan diyordu en son.
iyiyim canım çok şükür. daha kendimi ev hayatına adapte edemedim sanki izinliymişim gibi geliyor halaNasılsın canım? ev hayatı nasıl geçiyor :)
aynen aklım kaldı valla onda inş herşeyi iyidir
sana özelden falan da yazmadı değil mi? diskalifiye etmeden başka bişey yapılamaz mı?gunaydin kizlar
Bende kac kez etiketledik sanirim cozmesi gereken sorunlari ciddi insallah duzelir diskakifiye etmek zorunda kalacagim ama keske gelip izne filan ayeilmak istese bosa gidecek emeklwei belki yarin bir durum bildirir hic girmemis siteye
ahhh ahhh bu maydanoz resmen kurtarıcı regli dönemlerinin. süper bişey. iyi iyi sende biraz daha yatmışsındırKizlar bugun +400g gordum yani dune gore +400evde maydonoz yok esime soyledim alacak hava soguk olmasa cikar alirdik kuzi ile sanirim regl odemi bir dilim kek +400gostermez icerdeki siskinligi agrilarla beraber hissedebiliyorum
Dun misafir cocuklari ile kuduran kuzicik 10aylik hayatinda ilk kez 23:00de yattisabah 7:00 kalkmaya ugrassada uyku agir basti 9:30 da uyandi buda bir ilk bizim icin
ohhhh hazırla kahveleri geliyorummmmm@kimyager1508gel kiz kahve icelim sutlusunden bu garipler calissin iyyy ezikler
canım bu sene kpss kalkacak deniyordu bi bilgin var mı?Saka maka kpss hazirlaniyim diyorum kuzi sutten kesilince kres+annem bakacak ama ozel sektor istemiyorum artik malum benim esim erken geliyor o eve geldiginde ben iste oluyorum duzen kalmiyor
Yok canim yazmadi siteye giriside yok iki hafta olacak yapilamiyor malesef ikinci kez bildirim yapmadi yazarim sonra uc ama bu surecte surekli ortalamayi dusuruyor gelse birsey dese tmm ama ses seda yok iki haftadirsana özelden falan da yazmadı değil mi? diskalifiye etmeden başka bişey yapılamaz mı?
İnsallah unutmaz esim aksam icerim ise yararsa yarar yaramasada cumaya gote bu halde bile -900g :)ahhh ahhh bu maydanoz resmen kurtarıcı regli dönemlerinin. süper bişey. iyi iyi sende biraz daha yatmışsındır
ohhhh hazırla kahveleri geliyorummmmm
her sene dedikleei icin pek takmiyorumcanım bu sene kpss kalkacak deniyordu bi bilgin var mı?
işte bende onun için sordum canımm. bende hazırlanmak istiyorum. en azından memurluk falan olsa süper olur. ama sınav temmuzda sanırım. benim doğum haziran sonuna denk geliyor. nasıl olacak bilmiyorumkimyager1508 sende hszirlan cokta rahat olur evdesin hem ilk bir bucuk sene calismiyosun bile izinlerden cocuk ve esden dolayida bir senede gelirsin sdisinda olsa bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?