Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Deyil canım
Çok yoğrulursam, belimi ağrıtırsam bikac gün böyle kanama geliyor

geçmiş olsun canım düzensiz kanamayı hafife alma doktora görün canım

seni görmek ne güzel ben iyiyim canım
haklısın aslında evde olmak hiçbirimize yaramadı bak ben yine 90 lı kilolara geldim ama yine yeni yeniden başaracaz sana iyi tatiller dilerim öyle tahmin ediyorumki tatilde diyet olmaz ama sen yinede dikkat et ve arada da olsa gel kendinden haber ver

geçmiş olsun canım

Bence sorun olmaz canim ama en son karari yine kaptanimiz moni verir..

anlamadim tarti bildiriminde buluncaz sadece tarti degisikligi kuraliymis canim bilemedim simdi

Benimde oyle oldu 1 ayda 3 gitti çok hızlı verince de geri geliyor defalarca denedim o yüzden daha yavaş hedefliyorum

ayda 3 de bana cok az geliyor bari 4 olsa yine haftada 1 kg ideal ama bu kadar yavas sureyi cok uzatiyo benik icin

Sağol canım
Ağrı geçti, Öteki De geçerse çok mutlu olacam
gezocum gecmis olsun neyin var kanamaya sebep olan ne dr lar ne diyo

ogluna da sana da cok gecmis olsun cnm

Geçmiş olsun canım

Bi sefer doktora bahsetmiştim, menapoz yakın demişti.
Seviyeler yaptığım sürece baya düzelme vardı.
4 gün çok yoruldum ondan oldu canım

Geçen hafta kızımın doğum günü vardı, ona hazırlık, çeşit hamurişi yaptım.
Evde 3 erkek var lakin bana yardım eden olmadı, onların kahvaltısı, evin yüzeynden de olsa temizliği filan. Yetiştirmek için resmen evde koşarak çalıştım.
Gece 1 gibi yatıp sabah namazından sonra ddevam ettim.
Yani başka işlerimde vardı.
Ondan oldu canım, bikac gün sürer sonra geçer.
Bu hafta oruç tutacaktım, ondan oldum.
Üzüntüm onun için

tamam canım, hakkınızda hayırlı olsun inşallah.

durumunu inceler bakarım canım

kızçenin doğumgünü kutlu olsun sağlıklı mutlu nice yaşlara

Geçmiş olsun canım
gunaydin kizlar herkes iyi insallah. ben her zamanki gibi bel fitigimdan uykumu alamamis sekilde uyandim. fizik tedaviye de gitmek nasip olmadi. kiloyu verdigimde duzelir ins korkuyorum ameliyat derlerse diye
Cok geçmiş olsun bendede var fıtık tuttumu kötü tutuyor bende amaliyet korkusundan gitmiyorum
Kızına nice mutlu yaşlar olsun canım neyse ki bunlar tatlı koşturmaca geçmiş olsun menopoz öncesi de Du durumlar oluyor ben yaşamıştım

gunaydin kizlar herkes iyi insallah. ben her zamanki gibi bel fitigimdan uykumu alamamis sekilde uyandim. fizik tedaviye de gitmek nasip olmadi. kiloyu verdigimde duzelir ins korkuyorum ameliyat derlerse diye
Günaydin kizlar, bu kadar tatil yeter bugünden sonra burdayim insallah
Geçmiş olsun canım
Herkese teşekkürler
Busecim sana da çok geçmiş olsun

dogum gunu kutlu olsun. cok da yorulsan kanama olmamali bi dr a danis bence cnm cok gecmis olsun tekrar.
uzulme sen kararlisin yine tutarsin orucunu

durumunu inceler bakarım canım

tamamdir kaptiş

cnn bende toplam 6 tane. Allah sifa versin sana da

Herkese teşekkürler
Busecim sana da çok geçmiş olsun
sag ol. cnm
sen de sag ol cnm gezegenfeza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…