Deyil canım
Çok yoğrulursam, belimi ağrıtırsam bikac gün böyle kanama geliyor
Merhaba canım
Nasılsın saram
Canım bu süreçte eşim oğlanlar hep evde 5 erkekle
Biraz yoğunum
Ama yarın sabaha karşı Mersin e yazlığa gidicez
İnşallah orada kendime inşallah zaman ariyacam
Ozaman inşallah gelrim
Bugün ne menü ne spor
Menü gece patladı
Spor da yapacaktım ama kuzum kaşınıyor yine sebep ne bilmiyorum da şurup veririm birazdan herhalde
Yarına Allah kerim
Bur de eşim işten eve geldi 10 dk sonra hapşırmaya başladım,tam grip gibi oldum
Onunla alakası var mı bilmiyorum da...
Bir de oğlumla kartondan ev yapalım dedik
Benim yapıştırıcı alerjik var da birkaç senedir
Yapıştırıcı elime damladı
Şimdi tek göz küçük kırmızı birkaç parmagim sis
Alerji hapı attım ama neyse
Hadi iyi geceler
Bence sorun olmaz canim ama en son karari yine kaptanimizmoni verir..
Benimde oyle oldu 1 ayda 3 gitti çok hızlı verince de geri geliyor defalarca denedim o yüzden daha yavaş hedefliyorum
gezocum gecmis olsun neyin var kanamaya sebep olan ne dr lar ne diyoSağol canım
Ağrı geçti, Öteki De geçerse çok mutlu olacam
Bugün ne menü ne spor
Menü gece patladı
Spor da yapacaktım ama kuzum kaşınıyor yine sebep ne bilmiyorum da şurup veririm birazdan herhalde
Yarına Allah kerim
Hadi iyi geceler
Sağol canımÇok geçmiş olsun
Geçmiş olsun canımBugün ne menü ne spor
Menü gece patladı
Yarına Allah kerim
Hadi iyi geceler
Bi sefer doktora bahsetmiştim, menapoz yakın demişti.geçmiş olsun canım düzensiz kanamayı hafife alma doktora görün canım
seni görmek ne güzel ben iyiyim canım
haklısın aslında evde olmak hiçbirimize yaramadı bak ben yine 90 lı kilolara geldim ama yine yeni yeniden başaracaz sana iyi tatiller dilerim öyle tahmin ediyorumki tatilde diyet olmaz ama sen yinede dikkat et ve arada da olsa gel kendinden haber ver
geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canımgunaydin kizlar herkes iyi insallah. ben her zamanki gibi bel fitigimdan uykumu alamamis sekilde uyandim. fizik tedaviye de gitmek nasip olmadi. kiloyu verdigimde duzelir ins korkuyorum ameliyat derlerse diye
Geçen hafta kızımın doğum günü vardı, ona hazırlık, çeşit hamurişi yaptım.anlamadim tarti bildiriminde buluncaz sadecetarti degisikligi kuraliymis canim bilemedim simdi
ayda 3 de bana cok az geliyor bari 4 olsa yine haftada 1 kg ideal ama bu kadar yavas sureyi cok uzatiyo benik icin
gezocum gecmis olsun neyin var kanamaya sebep olan ne dr lar ne diyo
ogluna da sana da cok gecmis olsun cnm
Bi sefer doktora bahsetmiştim, menapoz yakın demişti.
Seviyeler yaptığım sürece baya düzelme vardı.
4 gün çok yoruldum ondan oldu canım
tamam canım, hakkınızda hayırlı olsun inşallah.Kaptanlarim beni idare edin bu ara biliyosunuz ev mevzumuz var. Onun sitresi ve endişesini yasiyoruz. Muhit degistirmek zorundayiz. Nereden nasil napicaz bilmiyoruz. Beni menu konusun da mazur gorun lutfen ben dikkat ediyorum Allahım izniyle. O konuda hic sıkıntı yok. Her cuma bildirimleri mi yapıcam hatirlatici kurdum pazartesi ve cumaya bildirimlerimi yapicam. Beni idare edin buraz lutfen.moni @perihan00
durumunu inceler bakarım canımBASKÜL DEĞİŞİMİNDE NE YAPILACAK?
Üyenin yeni aldığı baskül nedeniyle kilosunda meydana gelen fark bir sonraki etabın başlangıç kilosuna eklenir ve ilgili etapta bu durum belirtilir.
Örnek:
Üyenin bilinen son kilosu 58. Tartı aldı. 2 kilo fazla tartıyor. Bu durumda yeni etabın başlangıç kilısu 60 olarak kabul edilir. Fark yine rutin yönteme göre hesaplanır.
İlgili satıra da "Baskül değişiminden kaynaklanan 2 kiloluk artış eklenmiştir" açıklaması yazılır.
Not: Üyenin benim tarafımdan düzenlenecek olan kayıt bilgilerinde, baskül değişimi ile meydana gelmiş olan artış/eksilme hem üyenin giriş kilosunda hem de hedef kilosunda aynı oranda artış/eksilme meydana getirecek ve ilgili revizasyon tarafımca yapılacak ve ilgili etap raporunda bilgi aktarımı yapılacaktır
moni @perihan00
perihan abla benim buyeni baskül 200 gr fazla tartiyor. ben mesela suan yeni baskule gore - 300 ama aslinda - 500 üm. artik yeni tartimla devam edicem. bunu listeye yansitmaliyiz bu hafta sence?? sonucta 200 gr az degil takim icin
kızçenin doğumgünü kutlu olsun sağlıklı mutlu nice yaşlaraGeçen hafta kızımın doğum günü vardı, ona hazırlık, çeşit hamurişi yaptım.
Evde 3 erkek var lakin bana yardım eden olmadı, onların kahvaltısı, evin yüzeynden de olsa temizliği filan. Yetiştirmek için resmen evde koşarak çalıştım.
Gece 1 gibi yatıp sabah namazından sonra ddevam ettim.
Yani başka işlerimde vardı.
Ondan oldu canım, bikac gün sürer sonra geçer.
Bu hafta oruç tutacaktım, ondan oldum.
Üzüntüm onun için
Amin sağol kaptanımkızçenin doğumgünü kutlu olsun sağlıklı mutlu nice yaşlara
Geçmiş olsun canımBugün ne menü ne spor
Menü gece patladı
Yarına Allah kerim
Hadi iyi geceler
Cok geçmiş olsun bendede var fıtık tuttumu kötü tutuyor bende amaliyet korkusundan gitmiyorumgunaydin kizlar herkes iyi insallah. ben her zamanki gibi bel fitigimdan uykumu alamamis sekilde uyandim. fizik tedaviye de gitmek nasip olmadi. kiloyu verdigimde duzelir ins korkuyorum ameliyat derlerse diye
Kızına nice mutlu yaşlar olsun canım neyse ki bunlar tatlı koşturmaca geçmiş olsun menopoz öncesi de Du durumlar oluyor ben yaşamıştımGeçen hafta kızımın doğum günü vardı, ona hazırlık, çeşit hamurişi yaptım.
Evde 3 erkek var lakin bana yardım eden olmadı, onların kahvaltısı, evin yüzeynden de olsa temizliği filan. Yetiştirmek için resmen evde koşarak çalıştım.
Üzüntüm onun için
geçmiş olsun canım düzensiz kanamayı hafife alma doktora görün canım
seni görmek ne güzel ben iyiyim canım
haklısın aslında evde olmak hiçbirimize yaramadı bak ben yine 90 lı kilolara geldim ama yine yeni yeniden başaracaz sana iyi tatiller dilerim öyle tahmin ediyorumki tatilde diyet olmaz ama sen yinede dikkat et ve arada da olsa gel kendinden haber ver
geçmiş olsun canım
gunaydin kizlar herkes iyi insallah. ben her zamanki gibi bel fitigimdan uykumu alamamis sekilde uyandim. fizik tedaviye de gitmek nasip olmadi. kiloyu verdigimde duzelir ins korkuyorum ameliyat derlerse diye
anlamadim tarti bildiriminde buluncaz sadecetarti degisikligi kuraliymis canim bilemedim simdi
ayda 3 de bana cok az geliyor bari 4 olsa yine haftada 1 kg ideal ama bu kadar yavas sureyi cok uzatiyo benik icin
gezocum gecmis olsun neyin var kanamaya sebep olan ne dr lar ne diyo
ogluna da sana da cok gecmis olsun cnm
Günaydin kizlar, bu kadar tatil yeter bugünden sonra burdayim insallah
Geçmiş olsun canım
Herkese teşekkürlerGeçmiş olsun canım
Cok geçmiş olsun bendede var fıtık tuttumu kötü tutuyor bende amaliyet korkusundan gitmiyorum
Kızına nice mutlu yaşlar olsun canım neyse ki bunlar tatlı koşturmaca geçmiş olsun menopoz öncesi de Du durumlar oluyor ben yaşamıştım
Geçen hafta kızımın doğum günü vardı, ona hazırlık, çeşit hamurişi yaptım.
Üzüntüm onun için
durumunu inceler bakarım canım
Geçmiş olsun canım
Cok geçmiş olsun bendede var fıtık tuttumu kötü tutuyor bende amaliyet korkusundan gitmiyorum
Kızına nice mutlu yaşlar olsun canım neyse ki bunlar tatlı koşturmaca geçmiş olsun menopoz öncesi de Du durumlar oluyor ben yaşamıştım
sag ol. cnmHerkese teşekkürler
Busecim sana da çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?