- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Ben alışkının canım 30 senedir yaşıyorum maalesef.çok şükür anafilaksi durumunda değilim o derecede olsam anlarım canım 1 prednol hap içtim hap daha mideme inmeden ellerim beyazlamaya başladı diyebilirim yanı 4_5 dk içinde rahatladım şükür bugüne kadar boşuna iğne yemisimhap yeterli geldi sukur
Sag olunn Ah keşke biz de yaşamamış olsaydık
Başka illerde çalışırken bekarken bazen alerji olurdum sabah olunca annem derdi ki gece uçuk cıktı uyuyamadım:) anne yüreği me illet bir şey olduğunu bildigi için
Aman bilmeyin de
Sag olsunnn
Hepiniz sağ olun
Eşim sağ olsun gozume de damla almış
Ben akıl edememiştim damlatti zorla yarı yarıya iyileşti
Odun modun ama iyi adam be seviyorum
Kırk dakika koltuk sildim spordan sayılmıyo di mi bu
Jillian yaparken bu kadar yorulmamıştımm bi daha silmem banenaa
Teşekkürler cnmGeçmiş olsun canım
Natsumeemm nasılsın canım?Hala buralardasın iyi ki burdasın.Çünkü burdan uzaklaşınca kilolar geliyor.Bunu bile bile 2. kez aynı şeyi yaptımKırk dakika koltuk sildim spordan sayılmıyo di mi bu
Jillian yaparken bu kadar yorulmamıştımm bi daha silmem banenaa
Saraaaamm
Şimdi geldimiSaraaaammcanıımm nasılsın?Sen de burdasın gitmemişsin ne güzel?Mezun olup giden kilo alıp geliyor maalesef.En azından kendi adıma söyleyim.2 kere mezun oldum yine elde var sıfır.Güya 2. mezuniyetimde bir daha burdan uzaklaşmıcam dedim.Yine aynı hatayı yaptım
sara_28
Bilmiyorum ki gezegenim,hala iradem yok,kendime güvenim yok.Yedikçe mutsuzum,kilo aldıkça mutsuzum.Başlamak istiyorum başlayamıyorum psikolojim çok karışık,çok berbat.Burdan güç alırım diye geleyim dedimŞimdi geldimi
Hoşgeldin diyim mi?
Sen nasılsın tatlım,kaç kilosun?Şimdi geldimi
Hoşgeldin diyim mi?
62,5 kiloya düştüm çok şükürSen nasılsın tatlım,kaç kilosun?
6 saat miiiBende 6 saat temizlik yaptım geçen gün benzer şekilde sildim inan faydası oluyor kas oluyor Bi şekilde geçen arkadaşım gördü beni kollarına naptin dio
Teşekkürler cnm
AblaamNatsumeemm nasılsın canım?Hala buralardasın iyi ki burdasın.Çünkü burdan uzaklaşınca kilolar geliyor.Bunu bile bile 2. kez aynı şeyi yaptım ☹
Aylinim hoşgeldin
Bugün ben de 7.5 saatBende 6 saat temizlik yaptım geçen gün benzer şekilde sildim inan faydası oluyor kas oluyor Bi şekilde geçen arkadaşım gördü beni kollarına naptin dio
Canını sıkma sen bir hafta 3 kg veren birisin hemen gider onlarNatsumeemm nasılsın canım?Hala buralardasın iyi ki burdasın.Çünkü burdan uzaklaşınca kilolar geliyor.Bunu bile bile 2. kez aynı şeyi yaptım ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?