Allah kabul etsin canımBugün niyetliydim
İftar yeşil mercimekli bulgur pilavı 5 kaşık
Biraz et
Patlıcan yemeği iki kaşık
1 dlm karpuz
2 kase çorba
Bayada yemişim
Spor yarım saat yurudum
Bende onu merak ediyorum acaba bu sarma terleme işe yarıyormu ben cok terleyen biriyim ama eger faydası varsa göbek bölgeme sarıp yürüyeyim diyorumİyi geceler arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum Bu göbeğe streç film sarma hakkında ne düşünüyorsunuz Ben normalde 40 derecenin altında yansam bitsem Terlemeyen bir tipim ancak göbeğimi Acayip terletti deneyen var mı
Bir saat önce bağladım iş yaptım terletti yani
Aslında ben hasta olduğum için iii gündür baya hamur işi yedim ama terleme ise yaradı gibi ,dur bi de bugün ya da yarın deneyeyim söyleyeyim sanaBende onu merak ediyorum acaba bu sarma terleme işe yarıyormu ben cok terleyen biriyim ama eger faydası varsa göbek bölgeme sarıp yürüyeyim diyorum
6 saat miii
Ölürüm ölürüümmm
Ablaam
Malesef ben de kilo aldım geldim
Karantina yaramadı bana on kilo aldım hemi de
Sen nasılsın neler yapıyorsun?
Üzme kendini yine veririz beraber kiloları☺ Allah sağlık versin yeter ki
Bugün ben de 7.5 saat
Daha da 1 dolap var duzeltulecej
Bugün dolapları odalar 4 oda 1 mutfak hallettim sayılır
Günaydın da ben uyuyamiyorumGünaydın kizlar
Hadi gözün aydinnngunaydin gunaydin gunaydiiiinnn
cok mutluyum 81 e elvedaaaa sonundaaa sonundaa
kilom 80.8
Tebriklergunaydin gunaydin gunaydiiiinnn
cok mutluyum 81 e elvedaaaa sonundaaa sonundaa
kilom 80.8
Aynen canim..bende sevmiyorum boş muhabbeti az olsu öz olsun...bazen renklerin uyuşmadiği gibi insanlarda uyuşamiyo...bizde seni seviyoruzAy bu gece çok sessizdiniz kizlarrr
Ama bu grubun bu sakinliği güzel
Diğer gruplar canavar gibi takır takır yazisiyorlar bir günde 100 sayfa falan tabi abartıyorum biraz iki üç kez bakmıştım geçen gün
Bizim sayfa az ve öz yazıyor ama kimse kimseyi kırmadan,ailemizden birilerini nasıl kırmıyorsak öyle dertler dinleniyor,art niyetli bir kişi bile yok,öyle olan da alıp bavulunu gidiyor zaten
Seviyorum sizi bacilar
Saraaaammcanıımm nasılsın?Sen de burdasın gitmemişsin ne güzel?Mezun olup giden kilo alıp geliyor maalesef.En azından kendi adıma söyleyim.2 kere mezun oldum yine elde var sıfır.Güya 2. mezuniyetimde bir daha burdan uzaklaşmıcam dedim.Yine aynı hatayı yaptım
sara_28
cok tatlissin yaaAy bu gece çok sessizdiniz kizlarrr
Ama bu grubun bu sakinliği güzel
Diğer gruplar canavar gibi takır takır yazisiyorlar bir günde 100 sayfa falan tabi abartıyorum biraz iki üç kez bakmıştım geçen gün
Bizim sayfa az ve öz yazıyor ama kimse kimseyi kırmadan,ailemizden birilerini nasıl kırmıyorsak öyle dertler dinleniyor,art niyetli bir kişi bile yok,öyle olan da alıp bavulunu gidiyor zaten
Seviyorum sizi bacilar
sagol canimTebrikler
cok sagol cnmHadi gözün aydinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?