Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ay bu gece çok sessizdiniz kizlarrr
Ama bu grubun bu sakinliği güzel
Diğer gruplar canavar gibi takır takır yazisiyorlar bir günde 100 sayfa falan tabi abartıyorum biraz iki üç kez bakmıştım geçen gün
Bizim sayfa az ve öz yazıyor ama kimse kimseyi kırmadan,ailemizden birilerini nasıl kırmıyorsak öyle dertler dinleniyor,art niyetli bir kişi bile yok,öyle olan da alıp bavulunu gidiyor zaten
Seviyorum sizi bacilar

Bende onu merak ediyorum acaba bu sarma terleme işe yarıyormu ben cok terleyen biriyim ama eger faydası varsa göbek bölgeme sarıp yürüyeyim diyorum

Bende onu merak ediyorum acaba bu sarma terleme işe yarıyormu ben cok terleyen biriyim ama eger faydası varsa göbek bölgeme sarıp yürüyeyim diyorum
Aslında ben hasta olduğum için iii gündür baya hamur işi yedim ama terleme ise yaradı gibi ,dur bi de bugün ya da yarın deneyeyim söyleyeyim sana
Daha uyumadum6 bile şimdi yatıp uyuyabilirim.insallah
Buralar sıcak olduğu için akşam yaptım temizliği baya uzun sürdü sabah 5 te bıraktım

Oldum valla billa

Bugün ben de 7.5 saat
Daha da 1 dolap var duzeltulecej
Bugün dolapları odalar 4 oda 1 mutfak hallettim sayılır

Allah kolaylık versin

Nergis 35 az önce göbeğime ve kollarıma streç sarıp.spor yaptım
Benim kollarım asla erimez hatta 50 kiloydum üniversitede yine en tombik yerim kollarımdı direkt kol başlangıcına yığılır.kilom
Ama var ya bir terledi sardığım yer anlatamam
Kesin denemelisin ama 15 dakika dayanabildim çok sicakladim
Dışarıda takmani tavsiye etmem

Az önce yaptığım sporları yazayım
Kol cevirme: 100
Çubuk ile kol yukarı ve squat : 42
Duvarda şınav:20
Ipsiz atlama : 60
Crazy cat dönmesi Gulhan1 : 33
Atlama krikolar : 80
Yana basma : sağ 10 sol.10
Kollar yana ( geriye) : 114
Çubukla.one eğilme:30
Çubukla yan : 30
Şimdilik bunlar inşallah akşama devam
Sadece 100 gr verebildim olsun poğaçalar eriyor
Demek ki günde yaklaşık 1.5 saat spor yapsam 1 kg ucacak

Aynen canim..bende sevmiyorum boş muhabbeti az olsu öz olsun...bazen renklerin uyuşmadiği gibi insanlarda uyuşamiyo...bizde seni seviyoruz

ayliniiiiiim hoşgeldin ya geçen gün aklımdan geçtin yazacaktım burayada sonra unuttum ameliyat oldunmu nasılsın neler yapıyosun anlatsana kilo aldım demişsin bende aldım malesef ama yeniden başladım bu sefer mezun olana kadar bırakmayacam hadi yine gel tozunu attıralım buraların

cok tatlissin yaa
biz de seni seviyoruuuzz

sagol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…