Ayni hatayi bende yaptim..ve bilincsizlikte var kilolarin geri gelmesinde...sporuda hayatimizin bir parçasi yapmamiz şart..yani ben şu an burdan ayrilsam bile tekrar o eski kilolari alacağimi sanmiyorum...bilinclendim ve spor yapiyorum artik düzenli olarak nekadar sorunlarimda moralsizde olsamSaraaaammcanıımm nasılsın?Sen de burdasın gitmemişsin ne güzel?Mezun olup giden kilo alıp geliyor maalesef.En azından kendi adıma söyleyim.2 kere mezun oldum yine elde var sıfır.Güya 2. mezuniyetimde bir daha burdan uzaklaşmıcam dedim.Yine aynı hatayı yaptım
sara_28
Ne oldugünaydın kızlar hepimiz için musmutlu bir gün oldu hatta oldu bile
Hay MAŞALLAAHH62,5 kiloya düştüm çok şükür
Iyiyim elhamdülillah.
Bana da hiç yaramadı.Çok yürüdüğüm için,evde kalınca kilolar geldi.Sıkıntıdan da fazla yedim gir çık ye veririz inşallah canım6 saat miii
Ölürüm ölürüümmm
Ablaam
Malesef ben de kilo aldım geldim
Karantina yaramadı bana on kilo aldım hemi de
Sen nasılsın neler yapıyorsun?
Üzme kendini yine veririz beraber kiloları☺ Allah sağlık versin yeter ki
Ama bu 2 kere yapılır mı be Ayşem.Yaptım işte,evde kalmak da hiç yaramadı.Bi de belimden sıkıntılarım var hareketim çok kısıtlandıAylinim hoşgeldin
gel kuzum gel, aynı hatayı hepimiz yapıyoruz maalesef
Canım beniim hepinizi o kadar özlemişim ki.Ameliyat olmadım henüz,malum koronadan dolayı ameliyatlar iptal oldu.Zaten bu kiloyla da asla olmak istemem saram.ayliniiiiiim hoşgeldinya geçen gün aklımdan geçtin yazacaktım burayada sonra unuttum ameliyat oldunmu nasılsın neler yapıyosun anlatsana kilo aldım demişsin bende aldım malesef ama yeniden başladım bu sefer mezun olana kadar bırakmayacam hadi yine gel tozunu attıralım buraların
Kaç kilosun şu andaayliniiiiiim hoşgeldinya geçen gün aklımdan geçtin yazacaktım burayada sonra unuttum ameliyat oldunmu nasılsın neler yapıyosun anlatsana kilo aldım demişsin bende aldım malesef ama yeniden başladım bu sefer mezun olana kadar bırakmayacam hadi yine gel tozunu attıralım buraların
Kaptanım,hoşbuldum demeden konuya dalmışım kusura bakma canım inan şimdi farkettimAma bu 2 kere yapılır mı be Ayşem.Yaptım işte,evde kalmak da hiç yaramadı.Bi de belimden sıkıntılarım var hareketim çok kısıtlandı
İnşallah....
Ayni hatayi bende yaptim..ve bilincsizlikte var kilolarin geri gelmesinde...sporuda hayatimizin bir parçasi yapmamiz şart..yani ben şu an burdan ayrilsam bile tekrar o eski kilolari alacağimi sanmiyorum...bilinclendim ve spor yapiyorum artik düzenli olarak nekadar sorunlarimda moralsizde olsam
Ne oldu
Ne oldu
Canım beniim hepinizi o kadar özlemişim ki.Ameliyat olmadım henüz,malum koronadan dolayı ameliyatlar iptal oldu.Zaten bu kiloyla da asla olmak istemem saram.
Belimde ciddi anlamda kayma varmış.Bu da yetmiyormuş gibi ileri derece de skolyoz çıktı bi de.Omiriliğim S şeklinde yani.Rahatsızlığımdan dolayı hareketim baya kısıtlandı.Çok yürüyen biri olarak karantina da çok etkiledi beni.Eeee sonuç kiloooo ☹
Kaç kilosun şu anda
Aynen ablam evde tıkılı kaldıkça yiyoruz yedikçe kilolar geliyor. Elbet toparlayacağız.Bana da hiç yaramadı.Çok yürüdüğüm için,evde kalınca kilolar geldi.Sıkıntıdan da fazla yedim gir çık ye veririz inşallah canım
Kayseri deyim ben kendime göre dedim canımMerkezdeki evler dokuluyor canm ben ole kalabalik yeride cok sevmem. Sen nerdesinki izmirde
Spordan sonra uyursun rahatGünaydın da ben uyuyamiyorumyağmur sesli ninni bile açtım ama yok en iyisi iki spor yapayım da iki gündür yediklerimi eriteyim
Geçmiş olsun benimde dün öyleydi sıcaktan mi nesabahtan beri başım çok ağrıyor hiç böyle olmamıştı resmen çatlıyor ağrı kesici aldım bir nebze olsun dindi ama tam geçmedi sağlıktan önemli bişey yok şu dünyada
Spordan sonra uyursun rahat
Geçmiş olsun benimde dün öyleydi sıcaktan mi ne
Evet öyle olduSpordan sonra uyursun rahat
Bende yürüyüş esnasında sarayım o zaman dışarda yürürken daha ferah olur zaten cok terleyen biriyim yarın denicem canım sagolNergis 35 az önce göbeğime ve kollarıma streç sarıp.spor yaptım
Benim kollarım asla erimez hatta 50 kiloydum üniversitede yine en tombik yerim kollarımdı direkt kol başlangıcına yığılır.kilom
Ama var ya bir terledi sardığım yer anlatamam
Kesin denemelisin ama 15 dakika dayanabildim çok sicakladim
Dışarıda takmani tavsiye etmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?