Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

....
Ayni hatayi bende yaptim..ve bilincsizlikte var kilolarin geri gelmesinde...sporuda hayatimizin bir parçasi yapmamiz şart..yani ben şu an burdan ayrilsam bile tekrar o eski kilolari alacağimi sanmiyorum...bilinclendim ve spor yapiyorum artik düzenli olarak nekadar sorunlarimda moralsizde olsam

Bana da hiç yaramadı.Çok yürüdüğüm için,evde kalınca kilolar geldi.Sıkıntıdan da fazla yedim gir çık ye veririz inşallah canım

Canım beniim hepinizi o kadar özlemişim ki.Ameliyat olmadım henüz,malum koronadan dolayı ameliyatlar iptal oldu.Zaten bu kiloyla da asla olmak istemem saram.
Belimde ciddi anlamda kayma varmış.Bu da yetmiyormuş gibi ileri derece de skolyoz çıktı bi de.Omiriliğim S şeklinde yani.Rahatsızlığımdan dolayı hareketim baya kısıtlandı.Çok yürüyen biri olarak karantina da çok etkiledi beni.Eeee sonuç kiloooo ☹

Kaç kilosun şu anda

İnşallah Gulhan1 tek temennimiz bu zaten.Kiloları verirken bende öyle düşünürdüm.Bu kadar eziyet çektim bi daha mı tövbe dedim.Ama 2 kere aynı şeyi yaptım

musmutlu bir gün olsun diye olmuş gibi yaparak evrene olumlu mesaj vermek için oldu bile dedim

geçmiş olsun canım sen kaç kilosun şimdi

Kaç kilosun şu anda

ben 77 ye kadar inmişken şimdi 90 kiloyum

Bana da hiç yaramadı.Çok yürüdüğüm için,evde kalınca kilolar geldi.Sıkıntıdan da fazla yedim gir çık ye veririz inşallah canım
Aynen ablam evde tıkılı kaldıkça yiyoruz yedikçe kilolar geliyor. Elbet toparlayacağız.
Geçmil olsun sana da ben bilmiyordum rahatsızlıklarını

Günaydın da ben uyuyamiyorum yağmur sesli ninni bile açtım ama yok en iyisi iki spor yapayım da iki gündür yediklerimi eriteyim
Spordan sonra uyursun rahat

sabahtan beri başım çok ağrıyor hiç böyle olmamıştı resmen çatlıyor ağrı kesici aldım bir nebze olsun dindi ama tam geçmedi sağlıktan önemli bişey yok şu dünyada
Geçmiş olsun benimde dün öyleydi sıcaktan mi ne

Bende yürüyüş esnasında sarayım o zaman dışarda yürürken daha ferah olur zaten cok terleyen biriyim yarın denicem canım sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…