Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

waaaowww süperrr, eşinin çıkış saatine yakın arayıp bi hatırlat istersen.
ahu yu dediğin gibi bu hafta da bildirim yapmadı yazrsın eğer gelmezse.diğer hafta da olmazsa maalesef yapacak bişey yok

Cuma günü 61,3 tüm, Pazartesi de 60,9 dum ama iki gündür kızlar ateşli gece hep ayaktaydım kendimi şişmiş gibi hissediyorum, inşallah cuma güne kadar ödemim geçer. Sen kaç oldun ?
Suan tok karnina tartildim senin icin ve 61.4 ciktim canim bazen bende 60 a dusunuyorum tekrar cikiyorum

işte bende onun için sordum canımm. bende hazırlanmak istiyorum. en azından memurluk falan olsa süper olur. ama sınav temmuzda sanırım. benim doğum haziran sonuna denk geliyor. nasıl olacak bilmiyorum
Doguruyosun (sutu sagip birakiyorsjn)ona biri bakarken sen sinava giriyorsun ben gecen sene hamileydim hic calismamistim gerci

waaaowww süperrr, eşinin çıkış saatine yakın arayıp bi hatırlat istersen.
ahu yu dediğin gibi bu hafta da bildirim yapmadı yazrsın eğer gelmezse.diğer hafta da olmazsa maalesef yapacak bişey yok
Ozelden yazavagim ozeller mail olarak gidiyo ya belki gorur yarinda bekleriz 18:00e kadar

Arkadaşlar ben bugün çok kötüyün ateşim çıkacak sanki, boğazım da kaşınmaya başladı. Bi kaşık balın içine taze zencefil rendeleyip limon sıkıp yedim. Her tarafım dökülüyor diyeti bozmamaya çalışacağım, akşam bildirim yapmaya gelirim

Gecmis olsun tatlim

Ben cumartesi yine katiliyorum dogrumu ?? Doyamadim izne ahu kayip onu ben.bile fark ettimm..@kimyager1508 deryam cinssiyeti belli oldumu yavrucagin
yok tatlım daha belli değil. cumartesi kontrolüm var o zaman doktora sorucam bakalım

çok geçmiş olsun canımm. kendini sıcak tutmaya çalış.

Selam kizlar
ya ruzgari emziriken gecmisi okm dedim telefn elimden kaydi cocugun kafasina dustu oda uyuyodu korktu yavrum

cok gecmis olsun canim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…