- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
waaaowww süperrr, eşinin çıkış saatine yakın arayıp bi hatırlat istersen.Yok canim yazmadi siteye giriside yok iki hafta olacak yapilamiyor malesef ikinci kez bildirim yapmadi yazarim sonra uc ama bu surecte surekli ortalamayi dusuruyor gelse birsey dese tmm ama ses seda yok iki haftadir
İnsallah unutmaz esim aksam icerim ise yararsa yarar yaramasada cumaya gote bu halde bile -900g :)
her sene dedikleei icin pek takmiyorum
Suan tok karnina tartildim senin icin ve 61.4 ciktim canim bazen bende 60 a dusunuyorum tekrar cikiyorumCuma günü 61,3 tüm, Pazartesi de 60,9 dum ama iki gündür kızlar ateşli gece hep ayaktaydım kendimi şişmiş gibi hissediyorum, inşallah cuma güne kadar ödemim geçer. Sen kaç oldun ?
Doguruyosun (sutu sagip birakiyorsjn)ona biri bakarken sen sinava giriyorsun ben gecen sene hamileydimişte bende onun için sordum canımm. bende hazırlanmak istiyorum. en azından memurluk falan olsa süper olur. ama sınav temmuzda sanırım. benim doğum haziran sonuna denk geliyor. nasıl olacak bilmiyorum
Hee soyle afiyet olsunGunaydin hatunlar
KAHVALTi
1 haslama yumurta
6 adet zeytin
Peynir
Domates
Salatalik
5 adet badem
Tok tartilmayin giciklarSuan tok karnina tartildim senin icin ve 61.4 ciktim canim bazen bende 60 a dusunuyorum tekrar cikiyorum
Ozelden yazavagim ozeller mail olarak gidiyo ya belki gorur yarinda bekleriz 18:00e kadarwaaaowww süperrr, eşinin çıkış saatine yakın arayıp bi hatırlat istersen.
ahu yu dediğin gibi bu hafta da bildirim yapmadı yazrsın eğer gelmezse.diğer hafta da olmazsa maalesef yapacak bişey yok
Doguruyosun (sutu sagip birakiyorsjn)ona biri bakarken sen sinava giriyorsun ben gecen sene hamileydimhic calismamistim gerci
tmm tatlımmOzelden yazavagim ozeller mail olarak gidiyo ya belki gorur yarinda bekleriz 18:00e kadar
Tamam captan saat kacta tarti bildirimiTok tartilmayin giciklar
Yarin sabah ac tartilin mumkunse wc ye gidilmis yarin listedesin ona gore
Ara ogunumude birazdan yapacagim nescafe ve hurma dusunuyorumHee soyle afiyet olsun
Ben cumartesi yine katiliyorum dogrumu ?? Doyamadim izne
Arkadaşlar ben bugün çok kötüyün ateşim çıkacak sanki, boğazım da kaşınmaya başladı. Bi kaşık balın içine taze zencefil rendeleyip limon sıkıp yedim. Her tarafım dökülüyordiyeti bozmamaya çalışacağım, akşam bildirim yapmaya gelirim
yok tatlım daha belli değil. cumartesi kontrolüm var o zaman doktora sorucam bakalımBen cumartesi yine katiliyorum dogrumu ?? Doyamadim izneahu kayip onu ben.bile fark ettimm..@kimyager1508 deryam cinssiyeti belli oldumu yavrucagin
çok geçmiş olsun canımm. kendini sıcak tutmaya çalış.Arkadaşlar ben bugün çok kötüyün ateşim çıkacak sanki, boğazım da kaşınmaya başladı. Bi kaşık balın içine taze zencefil rendeleyip limon sıkıp yedim. Her tarafım dökülüyordiyeti bozmamaya çalışacağım, akşam bildirim yapmaya gelirim
cok gecmis olsun canim yaArkadaşlar ben bugün çok kötüyün ateşim çıkacak sanki, boğazım da kaşınmaya başladı. Bi kaşık balın içine taze zencefil rendeleyip limon sıkıp yedim. Her tarafım dökülüyordiyeti bozmamaya çalışacağım, akşam bildirim yapmaya gelirim
Ayy gecmis olsun minige benim kizimda kendi yuzune dusurur telefona yataram baktigindaSelam kizlar
ya ruzgari emziriken gecmisi okm dedim telefn elimden kaydi cocugun kafasina dustuoda uyuyodu korktu yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?