- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Saat 12:00yr kadar bildirim canim cogumuz sabahtan bildiriyoruz 8-10gibiTamam captan saat kacta tarti bildirimi
Kilo almadin dimi kizBen cumartesi yine katiliyorum dogrumu ?? Doyamadim izneahu kayip onu ben.bile fark ettimm..@kimyager1508 deryam cinssiyeti belli oldumu yavrucagin
Gecmis olsun cocuklardan gecto demekki kendine iyi bakArkadaşlar ben bugün çok kötüyün ateşim çıkacak sanki, boğazım da kaşınmaya başladı. Bi kaşık balın içine taze zencefil rendeleyip limon sıkıp yedim. Her tarafım dökülüyordiyeti bozmamaya çalışacağım, akşam bildirim yapmaya gelirim
Aslinda kesinlesmistir yani arkasi donuk degilse kesin aliriz haberi erkek erkekyok tatlım daha belli değil. cumartesi kontrolüm var o zaman doktora sorucam bakalım
çok geçmiş olsun canımm. kendini sıcak tutmaya çalış.
hay allahSelam kizlar
ya ruzgari emziriken gecmisi okm dedim telefn elimden kaydi cocugun kafasina dustuoda uyuyodu korktu yavrum
Hayirlisi bakalim iki gun sonra ogreniriz insallah@erigim bende hep erkek hissediyorumm
olmuyor canim oyle eczanede nasil tarti farki alacagiz pili bitmisti belliydi her hafta bekliyoruz seni bi tok bi ac tartiliyorsun zaten emin olamiyiruz bir turlu net sabahtan tartil bundan sonra lutfen yarin icinde bildirimsiz yazacagiz bu durumda tarti farkini bilemeyiz cunkuBu arada tartm tammn bizldu tarrmiyo yarin napsamki?eczanede feln tartlsam farkli cikack zaten sabh ben baya erkn ckyrm aclms olmuyoki bilemedm bi akil vern kizlar
***10.takım 444.etap ***
erigim(77.9// /% )
masalimsii( 58.8 // /%)
elfkkk(69,7 // /% ) 2. kez bildirimde bulunmadı
ruzgarinannesii( 80 // / %)
sosyoloji12( 67,4 // /%)
Ahufizar(57.3/ / /% 0)2. kez bildirimde bulunmadı
dudujan(107.7// /%)
kraliceElsa(61,3 // /%)
hira1994(62/ / /%) yeni üye başlangıç kilosu:62 hedef kilosu: giriş tarihi:3.12.2015-listeye 18.12.15 de girecek-?
Puffer( 79,5 / / /%)yeni üye başlangıç kilosu:80,1 hedef kilosu: 70 giriş tarihi:4.12.2015-listeye 18.12.15 de girecek
10.takım ortalaması: %0,39
Deneme suresinde ki uyeler
Drlch(54.5/ 52,1 / 2,4 /% 4,40 ) yeni üye başlangıç kilosu:54.5 hedef kilosu:50 giriş tarihi:2.12.2015-listeye 18.12.15 de girecek
deneme süresi başarısız
Gunaydin kizlar @erigim canim mesajini yeni gordum ewet bi ac bi tok tartldgm oldu fakat ben calsyrm sabh 7 de evden cikiyrm ve her sabah cok sis kalkiyrm nedenini bende merak ediyrm bilemiyrm ve bu tartiya +fark olrk yansdigi icin tartlp yazamiyrm sadece kendm icn degl grup icinde olmsz etki olmsn diye.ama benim sirf bildirm yapmk icn 6 ders kahvlti etmeyip hicbisey yemeyip tartlmyi bekldgmde oldu ve o sekilde bildirmmde cok oldu ve ben 2 vesait gidip gelyrm yinede bekledgm cok oldu .beklemnze gelnce okldan gelir gelmz tartlyrm ama ancak o saate gelms oluyrm okulda tarti bile aradm yokolmuyor canim oyle eczanede nasil tarti farki alacagiz pili bitmisti belliydi her hafta bekliyoruz seni bi tok bi ac tartiliyorsun zaten emin olamiyiruz bir turlu net sabahtan tartil bundan sonra lutfen yarin icinde bildirimsiz yazacagiz bu durumda tarti farkini bilemeyiz cunku
Depoya baksaydinGunaydin kizlar @erigim canim mesajini yeni gordum ewet bi ac bi tok tartldgm oldu fakat ben calsyrm sabh 7 de evden cikiyrm ve her sabah cok sis kalkiyrm nedenini bende merak ediyrm bilemiyrm ve bu tartiya +fark olrk yansdigi icin tartlp yazamiyrm sadece kendm icn degl grup icinde olmsz etki olmsn diye.ama benim sirf bildirm yapmk icn 6 ders kahvlti etmeyip hicbisey yemeyip tartlmyi bekldgmde oldu ve o sekilde bildirmmde cok oldu ve ben 2 vesait gidip gelyrm yinede bekledgm cok oldu .beklemnze gelnce okldan gelir gelmz tartlyrm ama ancak o saate gelms oluyrm okulda tarti bile aradm yok
dogrudur farkli tartmsz ama bugun pil alirsan onu gireriz yoksa bu rakami bildirimsiz yazamam bak siteye girdin cunku rakam belirttinEwet pilin bittgni blyrdm ama almya vaktm olmdi cnku hicbiyere ugramdn eve gelmye calstm genlde bu hafta oglum hastydi bende uzermden hastlgmi tam atamamstm dunde bunu yazmstm sonuc olrk bunlar benm nedenlerim seni anliyrm tabiki sende bole uyarilrda bulunmasan belki koyverirz kendmzi onn icn tekrr tesekkurler ben sabh tartlamadm diye aksam tarrlmdm bi rakam gosterdm snra yine Lo yazdi 68.7 idi ama farkli tartyor olblr yinede sen nasl uygun goryrsan takim icin onu yaparim.ins tarti bugu hepinzn yuzunu guldurur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?