Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tamam captan saat kacta tarti bildirimi
Saat 12:00yr kadar bildirim canim cogumuz sabahtan bildiriyoruz 8-10gibi
Ben cumartesi yine katiliyorum dogrumu ?? Doyamadim izne ahu kayip onu ben.bile fark ettimm..@kimyager1508 deryam cinssiyeti belli oldumu yavrucagin
Kilo almadin dimi kiz
Gecmis olsun cocuklardan gecto demekki kendine iyi bak
yok tatlım daha belli değil. cumartesi kontrolüm var o zaman doktora sorucam bakalım

çok geçmiş olsun canımm. kendini sıcak tutmaya çalış.
Aslinda kesinlesmistir yani arkasi donuk degilse kesin aliriz haberi erkek erkek
Selam kizlar
ya ruzgari emziriken gecmisi okm dedim telefn elimden kaydi cocugun kafasina dustu oda uyuyodu korktu yavrum
hay allah

Cok heycanliyim yaa bu sabah wc ye ciimadan tartildim 78.2 gorujuyodm bakalim yarin kac cikcam smdi yedm aksam yemegimi dhada bse yemem :))

Bizim tartininda pili bitiyo heralde lo yaziyo bazen pilide bi degisik bakallarda yoktr buyuk marketlere bakmak lazm yarin idare etsnde h.soni bakarm :))

Arkadaslar menum
Kahvalti
1 yumurta
Zeytin
Peynir
Domates
Salatalik
5badem islem gormemiş
Araogün
Sutlu kahve
2 hurma
1 saat sonra.
Tarcinli elma ve portakal
Aksam
1 porsiyon cigkofte bol yesillik le
Yarim lavas
Kocaaaaman bardak ayran
Aksam yemegini 5 de yedim

sabah:
2kk beyaz peynir
1dilim ekmek
1bardak minola

öğle:
1 şinitzel
2yk patates kızartması
1kepçe mercimek çorbası

ara: eve gelince 1dilim sütlü etimek tatlısı yedim (

şuan hem açım hem de çok çirkin bir şekilde midem bulanıyor öğlen yemekhanede yedim hava çok soğuktu diye normalde onun yanında bir tabak da yağlı pirinç pilavı yerdim zamanında şinitzelin yarısında hissettim zaten fazla geldiğini akşam pert olacağımı ama gözüm doymadı sonra da böyle oldum işte barbunya yiyicem şimdi akşamı da yazayım hatta derse kaçayım sonra bugün spor yok

akşam:
1tabak barbunya
1kase yoğurt

Merhaba cankizlaaarrrrr naslsnz nasl gdyo bugun benm yeeli mali gunmdu yogn gecti neler oldgnu tahmn edersnzzz..snra eve geldm bugun burasi cok yagmurluydu ve o yagmurn bi kismnida yedim bi halszlk coktu geldm yattm terlemsm simdide basm agryi biraz acaba verilen antbyotgi btrmedgmdenmi bilemedmki ole iste gelncede sarma yedm 2 tane mandalina ve muz yedm c vitamni olsn diye ole iste

Bu arada tartm tammn bizldu tarrmiyo yarin napsamki?eczanede feln tartlsam farkli cikack zaten sabh ben baya erkn ckyrm aclms olmuyoki bilemedm bi akil vern kizlar

Bu arada tartm tammn bizldu tarrmiyo yarin napsamki?eczanede feln tartlsam farkli cikack zaten sabh ben baya erkn ckyrm aclms olmuyoki bilemedm bi akil vern kizlar
olmuyor canim oyle eczanede nasil tarti farki alacagiz pili bitmisti belliydi her hafta bekliyoruz seni bi tok bi ac tartiliyorsun zaten emin olamiyiruz bir turlu net sabahtan tartil bundan sonra lutfen yarin icinde bildirimsiz yazacagiz bu durumda tarti farkini bilemeyiz cunku

***10.takım 444.etap ***
erigim(77.9// /% )
masalimsii( 58.8 // /%)
elfkkk(69,7 // /% ) 2. kez bildirimde bulunmadı
ruzgarinannesii( 80 // / %)

sosyoloji12( 67,4 // /%)
Ahufizar(57.3/ / /% 0)2. kez bildirimde bulunmadı
dudujan(107.7// /%)
kraliceElsa(61,3 // /%)
hira1994(62/ / /%) yeni üye başlangıç kilosu:62 hedef kilosu: giriş tarihi:3.12.2015-listeye 18.12.15 de girecek-?
Puffer( 79,5 / / /%)yeni üye başlangıç kilosu:80,1 hedef kilosu: 70 giriş tarihi:4.12.2015-listeye 18.12.15 de girecek

10.takım ortalaması: %0,39

Deneme suresinde ki uyeler

Drlch(54.5/ 52,1 / 2,4 /% 4,40 ) yeni üye başlangıç kilosu:54.5 hedef kilosu:50 giriş tarihi:2.12.2015-listeye 18.12.15 de girecek
deneme süresi başarısız

Iyi geceler kızlar . Bu hafta malum yerli malı haftası, okulda yansımalarını görüyoruz menüm :
Sabah : 2 sigara böreği, 1 poğaça, çay
Öğlen : 1 gözleme, 1 ayran
Akşam : 1 tabak zeytinyağlı taze fasulye, bolca salata
Yatmadan : çay ve mandalina
Biraz ağır oldu bugün ama kiramadim öğrencilerimi. Sanırım yarın sabah tartıda getirilerini göreceğim bugünün.

surda adim yok ya icim gidiyor cok tuhaf sanki atilmis gibi

Gunaydin kizlar @erigim canim mesajini yeni gordum ewet bi ac bi tok tartldgm oldu fakat ben calsyrm sabh 7 de evden cikiyrm ve her sabah cok sis kalkiyrm nedenini bende merak ediyrm bilemiyrm ve bu tartiya +fark olrk yansdigi icin tartlp yazamiyrm sadece kendm icn degl grup icinde olmsz etki olmsn diye.ama benim sirf bildirm yapmk icn 6 ders kahvlti etmeyip hicbisey yemeyip tartlmyi bekldgmde oldu ve o sekilde bildirmmde cok oldu ve ben 2 vesait gidip gelyrm yinede bekledgm cok oldu .beklemnze gelnce okldan gelir gelmz tartlyrm ama ancak o saate gelms oluyrm okulda tarti bile aradm yok

Ewet pilin bittgni blyrdm ama almya vaktm olmdi cnku hicbiyere ugramdn eve gelmye calstm genlde bu hafta oglum hastydi bende uzermden hastlgmi tam atamamstm dunde bunu yazmstm sonuc olrk bunlar benm nedenlerim seni anliyrm tabiki sende bole uyarilrda bulunmasan belki koyverirz kendmzi onn icn tekrr tesekkurler ben sabh tartlamadm diye aksam tarrlmdm bi rakam gosterdm snra yine Lo yazdi 68.7 idi ama farkli tartyor olblr yinede sen nasl uygun goryrsan takim icin onu yaparim.ins tarti bugu hepinzn yuzunu guldurur.

Kizlar bu hafta tegl oldum, karnim hala davul gibi. Odem icin maydanozu da yapamadim. Sabah evden oyle bur kaciyoruz ki ezosa yakalanmamak icin
Yarin sabah yapicam artik. 400 grcik gitmis, buna da sukur
Kanguru_ hadiiiii, yaz bakalim kilonu, bak ellerim hazir, alkislamak icin bekliyorum

Depoya baksaydin canim saka bir yana boyle kendinde emin olamiyorsun ondan dedim
dogrudur farkli tartmsz ama bugun pil alirsan onu gireriz yoksa bu rakami bildirimsiz yazamam bak siteye girdin cunku rakam belirttin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…