Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar hepinizin geçmiş olsun dileklerini tek tek okudum, çok çok sağolun. Allah kimseyi hastanelere düşürmesin. Büyük evde babasıyla ben hastanede bebekle... Aklım evde kalıyo.
Canim cok cok gecmis olsun.. Baba kuz idare eder onlar merak etme.. Kuzucuk iyilessin biran once..

Menum
Sabah
Domatesli yumurta,2 dilim peynir,10-15 zeytin
Ogle
Salatalik,domates,havuc
Aksam
Yarim kilodan fazla hamsi tava, bol bol salata
Cayin yanina 1 dilim baklava, azicik tiramisu

Ve maalesef hala açım

Bugün herkes dökülmüş mü bana mı öyle geliyo? Geçen hafta fazla kastık herhalde ondan bu kaçamaklar. Geçen geçti, yenen yendi yapacak bişey yok, şimdi önümüzdeki günlere bakalım....Zaman nefsimize hakim olma zamanı, zaman birlik olma zamanı, bütün albenisine rağmen abur cuburların; "istemiyorum, size ihtiyacım yok" deme zamanı...

Vallahi sirf biseyler yememek icin kitabimi alip yataga girdim simdi.. Eskiden olsaydi, anaaaaaaam

Menum
Sabah
1 haslanms yumurta
Biraz beyz peynir
4 5 zeytin
1 dilim ekmek
Yarim simit
Ogle
Kalan simit
Ara
1 aemut
1 turk kahvesi
Aksam
Ceeyrek kokorec
4 5 kalamar
1 ayran

İkisi de birbirinden beter, evin halini düşünmek bile istemiyorum. Dün gece salonda uyuyakalmışlar, televizyon açık sabaha kadar...
Anne olmayinca ev bekar evine donmus desene birkac gun idare ederler elbet, takma kafana. Kiz onlar kesin lahmacun veya pizza soylemislerdir dun

Çikolatalar, bisküviler, krakerler ve ben.... Odada loş bir ışık var, poşetteki haylazlar "gel gel" diye sesleniyor sanki.Bense irademe öyle güveniyorum ki dönüp bakmıyorum bile.... Azıcık, arada, minicik bakıyorum tamam ama asla elimi uzatmam, hadi uzattım diyelim yemem biliyorum kendimi, daha önce hiç yemişliğim yok ki

Anne olmayinca ev bekar evine donmus desene birkac gun idare ederler elbet, takma kafana. Kiz onlar kesin lahmacun veya pizza soylemislerdir dun
Evde önceki günden yemek vardı onu yememişler dışarda yemişler. Sabah kahvaltıyı evde yapmışlar Allah'tan. Yoksa ben gidene kadar batacaz

Uzulme kaptanim. Kac kaloriyse uygun bir egzersizle telafi et hemen:)

Bu haftaki basarinizi kutlarim:) Takimlarimizin motivasyonunu arttirmak adina bu hafta sizinle yarismak istiyoruz. Ne dersiniz?:)
Sagol canim cok guzel kizlar bu hafta 4.takimin citirlaroyla yarisiyoruz pasta birekler havada ucusmus ama bugun bugunde kaldi hadi onumuze bakalim
canim insallah cikarsiniz iyilessinde kuzucuk sen telafi edersun

Hay allah seni ne yapmasin emi.. Yattigim yerden guldurdun beni :) bu diyet seni sair yapacak, o ne romantik bir giris yazisi yaa

aaaaaa sen şubat atamalarını beklemiyor muydun ki tatlımm ayrıntıları en kısa zamanda bekliyoruz
Bekliyordum canım ama bir kolejden öğretmenlik teklifi aldım şubata kadar çalışacam:)
maydonozdan mi bilmem dun +400odem vardi bugun+100odem kalmis ama hala cok sisim bugunde yapiyim yatmadan
Offf bende bu ay birkaç damla adet oldum şiş gibi hisediyorum ya
Bende deneyim canım yarın alayım malzemeleri.
Çoook geçmiş olsun canım benim.
teyzeleri biz doktordan geldik, minnoşumu gördük, çok şükür şimdilik herşey yolunda
ama cinsiyetini yine söylemedi 16-17. haftada söylerim, belli olur dedi
Oh sağlıklıysa sorun yok göstermesinin napalım Bence erkek ama :)
Arkadaslar adet oldum karnim agriyor coook rezene ictim majezik ictim hala agriyo benim hp boyle zor geci yor yaa
Ya ben birkaç damla oldum ya niye böyle oldu bu ay
kızlar dövün beni tekmeleyin pasta yedim
Bizde zonguldağa düğüne gittik tavuk dürüm yedim(((

Hay allah seni ne yapmasin emi.. Yattigim yerden guldurdun beni :) bu diyet seni sair yapacak, o ne romantik bir giris yazisi yaa
Ben aslında şiir yazmayı çok severim, eşime yazıyom arada ama pek anlamıyor o işlerden, ben de size yazayım bari dedim. Herşey anlayana güzel...

Kızlar ben hafta 4 gün yüce kolejinde ders vermeye başladım şubata kadar burada çalışacam. Sabahın beşinde yola çıktık zonguldağa düğüne gittik eve şimdi geldik. Yolda cenkin migreni tuttu arabayı da bana yıktı hiç sevmiyorum akşam araba sürmeyi. Diyet benim bu hafta et dürüm ve tavuk dürümle bozuldu ama hep mecburiyetten ya ne güzel gidiyordum
Bu ay birkaç damla adet oldum ya karnım ağrıyor ama sonuç yok anlamadım gelecek ay da böyle olursa doktora gideyim bari

İşe başlamışsın canım hayırlı olsun, birkaç gündür pek okuyamadım yeni gördüm. Atama öncesi deneyim olur, iyi yapmışsın kabul etmekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…