- 9 Kasım 2015
- 1.106
- 2.294
- 83
- 40
Ben de gece kullanmayı hiç sevmiyorum, dikiz aynası parlıyo acayip gözümü yoruyor.Kızlar ben hafta 4 gün yüce kolejinde ders vermeye başladım şubata kadar burada çalışacam. Sabahın beşinde yola çıktık zonguldağa düğüne gittik eve şimdi geldik. Yolda cenkin migreni tuttu arabayı da bana yıktı hiç sevmiyorum akşam araba sürmeyi. Diyet benim bu hafta et dürüm ve tavuk dürümle bozuldu ama hep mecburiyetten ya ne güzel gidiyordum
Bu ay birkaç damla adet oldum ya karnım ağrıyor ama sonuç yok anlamadım gelecek ay da böyle olursa doktora gideyim bari
inş sende almamışsındır canım. Arabayı zaten sevmiyorum gece hiç sevmiyorum ama geldik çok şükür.İş inş iyi olur canım.Ben de gece kullanmayı hiç sevmiyorum, dikiz aynası parlıyo acayip gözümü yoruyor.
Diyeti bozdum diye üzülme canım en azından kilo almsmışsın bu da iyi. Ben iki gündür dünyaları yedim eve gidince görcez bakalım
Hemencik iyileşsin minnoş inş.İyi geceler canım.Benim de çenem düştü, minnoşum uyurken ben de uyuyayım bari, birazdan hemşire ilaç için gelir uyandırır zaten. Herkese iyigeceler...
Bilmiyorum canim valla hic basima gelmedi 1 gun mi oldu sadeceBekliyordum canım ama bir kolejden öğretmenlik teklifi aldım şubata kadar çalışacam:)
Offf bende bu ay birkaç damla adet oldum şiş gibi hisediyorum ya
Bende deneyim canım yarın alayım malzemeleri.
Çoook geçmiş olsun canım benim.
Oh sağlıklıysa sorun yok göstermesinin napalım Bence erkek ama :)
Ya ben birkaç damla oldum ya niye böyle oldu bu ay
Bizde zonguldağa düğüne gittik tavuk dürüm yedim(((
Sagol canim cok guzel kizlar bu hafta 4.takimin citirlaroyla yarisiyoruz pasta birekler havada ucusmus ama bugun bugunde kaldi hadi onumuze bakalim
canim insallah cikarsiniz iyilessinde kuzucuk sen telafi edersun
ohh sabah sabah super
ohh sabah sabah super
Super olur canimHep beraber yapip şöyle karsilikli icsek mi? :))
Öksürüyorsa dikkat et canım, bizim de öksürükle başladı sonra ilerledi. Bu havalar aldatıyor.Gunaydin kizlar
burda hava cok guzel tam grzme havasi ama rüzgar cok oksuruyo kaldik evde .(
Çok sağol canım. Atlattık sayılır, memeyi bile emmek istemiyordu, bugün emmesi düzeldi biraz da yemek yedi. Yarına çıkarız inşallahMerhaba cankizlaarr nabersnzKraliceElsa cok cok gecms olsn Rabbim sifa versn canm. kimyager1508 kendni gistermiyosa kiz derler ama bilemedm tekrr ne zamn gtcn ins canim?
Yaa ben de iki gündür çaya kahveye hasret kaldım. Eşim gelsin de kafeteryadan bi kahve getirteyimHep beraber yapip şöyle karsilikli icsek mi? :))
Gunaydin kizlar
burda hava cok guzel tam grzme havasi ama rüzgar cok oksuruyo kaldik evde .(
Merhaba cankizlaarr nabersnzKraliceElsa cok cok gecms olsn Rabbim sifa versn canm. kimyager1508 kendni gistermiyosa kiz derler ama bilemedm
tekrr ne zamn gtcn ins canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?