Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben de gece kullanmayı hiç sevmiyorum, dikiz aynası parlıyo acayip gözümü yoruyor.
Diyeti bozdum diye üzülme canım en azından kilo almsmışsın bu da iyi. Ben iki gündür dünyaları yedim eve gidince görcez bakalım

inş sende almamışsındır canım. Arabayı zaten sevmiyorum gece hiç sevmiyorum ama geldik çok şükür.İş inş iyi olur canım.
Benim de çenem düştü, minnoşum uyurken ben de uyuyayım bari, birazdan hemşire ilaç için gelir uyandırır zaten. Herkese iyigeceler...
Hemencik iyileşsin minnoş inş.İyi geceler canım.

Bilmiyorum canim valla hic basima gelmedi 1 gun mi oldu sadece

Sagol canim cok guzel kizlar bu hafta 4.takimin citirlaroyla yarisiyoruz pasta birekler havada ucusmus ama bugun bugunde kaldi hadi onumuze bakalim
canim insallah cikarsiniz iyilessinde kuzucuk sen telafi edersun

Gunaydin keyifli pazarlar:) Kabul ettiginiz icin tesekkur ederiz. Kacamaksiz guzel bir hafta olsun insallah

Günaydın herkese. Az önce kahvaltımı yaptım. Kahvaltı geleli yarım saat olmuş çayım buz gibiydi içemedim. Niye bu saatte kahvaltı getirirler hiç anlamıyorum. Doyurucu bir kahvaltı yaptım saat 10 A kadar acıkmam diye düşünüyorum, o zaman da ara öğün yaparım.
1 yumurta, 2 dlm peynir, 6/7 zeytin, 1 küçük paket bal, 1 küçük top kepek ekmek

Selam Kizlar nasilsiniz bakin? Dun kaçamak günü olmuş ama olsun 1 seferden bisey olmaz. Hem bakin bu hafta 4. Takimla yarisiyormusuz işimizi sıkı tutalim. D3S1R3 selam canimm, hosgeldin. Kahvede ohh miss gibi duruyor. Bu hafta basarilqr dilerim.
KraliceElsa tatlim çok çok geçmiş olsun. Kuzucuk hemen iyileşir iinş. Ayrıca iradenden dolayi da tebrik ederim. dudujan canim iyi olmuş senin için evde sıkılmamis olursun. hira1994 canim karin agrin nasil oldu?@Puffer gunaydin tatlimm :))

Gunaydin kizlar
Annem gozleme yapiyor kiz kardesim kek patates salatasi yapiyor sabahta simit yedim
Gerci kalkip 1saat yurudum buz gibiydi hava iyi geldi !

Öğlen yemeğimi de yedim. Menüde şunlar vardı
Tarhana çorbası, mantı, supangle, mandalina.
Çorbanın yarısını içtim, mantıyı yedim. Tatlıyı ve meyveyi ara öğünler için saklıyorum.

Merhaba cankizlaarr nabersnz KraliceElsa cok cok gecms olsn Rabbim sifa versn canm. kimyager1508 kendni gistermiyosa kiz derler ama bilemedmtekrr ne zamn gtcn ins canim?
Çok sağol canım. Atlattık sayılır, memeyi bile emmek istemiyordu, bugün emmesi düzeldi biraz da yemek yedi. Yarına çıkarız inşallah

Gunaydin kizlar
burda hava cok guzel tam grzme havasi ama rüzgar cok oksuruyo kaldik evde .(

OOyu oyyy dikkat et canimm ilerlemesini

Merhaba cankizlaarr nabersnz KraliceElsa cok cok gecms olsn Rabbim sifa versn canm. kimyager1508 kendni gistermiyosa kiz derler ama bilemedm
tekrr ne zamn gtcn ins canim?

Canim 29 aralikta cagirdi ama muhtemelen ondan sonraki hafta gideriz. Gerci gostermedi degil dr soylemiyor. Bakmadi bile :)) 16-17. Haftayi beklicez dedi baskada bisey demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…