- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
ohh sabah sabah super
Kiz catlarim ben 12.haftada ogrendim brnim drda dememisto baska dra gittik hemen gosterdi pipiyisonra kendi dr 14.haftada dedi
Tabi olabilir bende liste disi yok ama sprun degilAfiyet olsun canim. Yarisa liste disi arkadaslarimiz da dahil olsa ne dersiniz? Onlar icin de guzel motivasyon oluyor bu tip yarislar:)
Ogrende cicisler almaya baslarsin artik :)Zaten bu gidişle bende soluğu başka doktora alucam sanirim :)))
Bu kirmizili kesin benim
Tabi olabilir bende liste disi yok ama sprun degil
Yanlış görmüşsün kaptanım o benim, onun sağında ki sensinBu kirmizili kesin benim
Uuu baya stok yapmissinizListe disi yoksa, normal cuma listemiz olsun o zaman gulum. Bizde 6 kisi var:)
Bi daha baktim valla da benimYanlış görmüşsün kaptanım o benim, onun sağında ki sensin
Cuma sonuçlar çıkınca seni bir göz doktoruna gönderelim kaptanımBi daha baktim valla da benim
Hoşbuldum kuzum teşekkür ederim.Selam canimmm. Hoşgeldin. Bende simdi iyice baktimda kesin @erigim o kesin :))
Cuma sonuçlar çıkınca seni bir göz doktoruna gönderelim kaptanım
Selam canimmm. Hoşgeldin. Bende simdi iyice baktimda kesin @erigim o kesin :))
bak bak cok ideali bu kaptan yardimcim yaris disi sutten o sutten onun yerine kki kisilik kosarim ben:)Hoşbuldum kuzum teşekkür ederim.
Sizi takımca göz doktoruna göndermek lazımçok çalışırsanız belki kırmızının (yani benim) bir arkasına yerleşebilirsiniz
Görüşeceğiz kaptanımbak bak cok ideali bu kaptan yardimcim yaris disi sutten o sutten onun yerine kki kisilik kosarim ben:)
Bugun daha iyiyim canim ya majezik icmeyi dusunuyorum yine :)Selam Kizlar nasilsiniz bakin? Dun kaçamak günü olmuş ama olsun 1 seferden bisey olmaz. Hem bakin bu hafta 4. Takimla yarisiyormusuz işimizi sıkı tutalim.D3S1R3 selam canimm, hosgeldin. Kahvede ohh miss gibi duruyor. Bu hafta basarilqr dilerim.
@KraliceElsa tatlim çok çok geçmiş olsun. Kuzucuk hemen iyileşir iinş. Ayrıca iradenden dolayi da tebrik ederim. @dudujan canim iyi olmuş senin için evde sıkılmamis olursun.hira1994 canim karin agrin nasil oldu?@Puffer gunaydin tatlimm :))
Bugun daha iyiyim canim ya majezik icmeyi dusunuyorum yine :)
Selam 4. Takimin citirlari. Ben 10. Takımdan Derya. Bu hafta rakipmisiz şimdiden basarilar dilerim. Çok ihtiyaciniz olacak :))) mutlu, huzurlu, kacamaksiz pazarlar dilerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?