Kizlarrr aksam menum
1 tabak dan az karnibahar yemegi sebzeli
Yarim tabak bukgur pilavi
Turplu havuclu salata
1 bardak ayran
Yemekten sonra turk kahvesi
Ben bugün cenkin yüzünden sabah simit yedim gitmiş almış sıcak sıcak çok da özlemişim ama öğlen bir şey yemedim akşamda ekmek yemedim.Şimdi de türk kahvesi bitterle günü kapattım.
Menü
Sabah:
1 adet simit
1 dilim peynir
1 adet haşlanmış yumurta
ara öğün:
1 adet kivi
Akşam:
8 yemek kaşığı mantar sote
Ara öğün:
1 fincan şekersiz süt kahvesi
1 adet kara dur+böğürtlenli bitter stick (46 kaloriymiş diyetisyen tavsiyesi)
Huhuhuh kimse yok mu?
Evde yalnız kaldım cenk maça gitti gençlerbirliği tarafları kendiside bırakıp gitti beni Sabahtan beri temizlik yaptık kendisi de çok yardımcı olunca gitme diyemedim. Bende çayımı kitabımı aldım keyif yapıyorum gelin beraber keyif yapalım kızlar :)
Huhuhuh kimse yok mu?
Evde yalnız kaldım cenk maça gitti gençlerbirliği tarafları kendiside bırakıp gitti beni Sabahtan beri temizlik yaptık kendisi de çok yardımcı olunca gitme diyemedim. Bende çayımı kitabımı aldım keyif yapıyorum gelin beraber keyif yapalım kızlar :)
Ooyyy gecis olsun kuzuya. Islak mendil kullanma gecene kadar annesi eski bseyleri kes yika onunla sil poposunu. Ben pisik oldugu zaman trosyd suruyorum birazda havalandiriyorum geciyo hemencik
Ooyyy gecis olsun kuzuya. Islak mendil kullanma gecene kadar annesi eski bseyleri kes yika onunla sil poposunu. Ben pisik oldugu zaman trosyd suruyorum birazda havalandiriyorum geciyo hemencik
Bugünkü menüm
Sabah 1 yumurta, 2 dlm peynir, 6 zeytin, 1 top kepek ekmek
Ara 1 elma, 1 bardak süt
Öğlen 1 kepçe kadar çorba, 1 tbk mantı
Ara 1/4 kaşarlı tost, 1 mandalina
Akşam 1 kepçe çorba, 2 parça kıymalı pide, salata
Ara 1 portakal
Bugün hiç sebze çıkmadı mecburen KH yedim
Ve maalesef yan oda komşumuz oturmaya çağırdı, diyetteyim dedim ama ısrar etti, 5 tane kremalı bisküvi yedim
Bu arada hastanede bile arkadaş bulup oturmaya gittiğim için eşimin de dalga konusu oldum.