Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ne güzel işte sıccak kanlı insanlarız annemde benimle dalga geçiyor, senin en güzel yaptığın şey giyinip, boyanıp, süslenip gezmelere gitmek diyor

Aynen oyle bendr gryrm pantolonun icinr ama gobek el salliyo burdaym d6e :)

Kızlar önce pantolonların içine giriyoruz sonrada o çıkan fazlalıkları eritiyoruz. herşey aşama aşama. nasıl bebişleriniz önce dönmeyi sonra emeklemeyi , sırasıyla yürümeyi koşmayı öğrendiyse buda öyle birşey işte :)

Aynen oyle canimcim dun denedim pant umudum yoktu cnku kalcalarmdan yukari cikmiyodu pant. Smdi oluyo tek sorun gobusler :))

Sabahtan beri gobegimi icime cekmekten fenalik geldi. Daha da giymem bu pantolonu
Kizlar bitki caylarinin zarari yok de mi??

Usudukce bitki cayi iciyorum, durmadan tuvalete gidiyorum, o zaman daha da cok usuyorum tam bir kisirdongu bu arada kisir demisken, kucuk bir itiraf, dun 2 kase kisir yedim ama coook guzeldi yaaaa...

Kizlarr yavrummm cok kotu pisik olduuu her ciş yapisinda agliyor zeytin yagi surdum biraz once bildiginiz birsey varmi geciren
Gecmis olsun canim kizlar soylemis beb huc yasamadim bilmiyorum
1 gün bile değil 1 saat oldu geçti doktora gidecem canım çok da ağrım var kasıklarımda.
Gittin mi canim dra
Bugun dondun artik yeter bitti kscamak
Kimi buldun kiz hastanede allah seni
kogus kalkkk yok yok erkenden kalkmadim sabaha kadar uyuyamadim maalesef kilo aldim ondan gelecek 1-2 hafta listede yokum
Cansuuuuuuuuuuuu
gunaydin guzel tespit oyalanma kosmaya devam

Fazlasi zarar gunde iki fincani gecme kiz
Kizlar sizi cok seviyorum iyiki varsiniiiizzzzzz
Canimm bizde seni
Eki Görüntüle 1723946

Günaydın arkadaşlar:) Kaçamaksız bir hafta geçirip bol egzersiz yapan kazansın
immm kahve
Gunaydin canim sizede

kimyager1508 cansutr ve masalimsii yardimcilar basta olmak uzere tum grup paylasim alaninda 443.etapta baharin sorusuna cvp vermsdigimiz icin ceza aldik bir puan
Sizden ricam sorulan bir soru varsa cvp verebiliyorsaniz cvp veriniz en onemlisi beni etiketleyiniz lutfen biliyorsunuz yogundum iki haftadir gozden kacirmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…