Bugünkü menüm
Sabah 1 yumurta, 2 dlm peynir, 6 zeytin, 1 top kepek ekmek
Ara 1 elma, 1 bardak süt
Öğlen 1 kepçe kadar çorba, 1 tbk mantı
Ara 1/4 kaşarlı tost, 1 mandalina
Akşam 1 kepçe çorba, 2 parça kıymalı pide, salata
Ara 1 portakal
Bugün hiç sebze çıkmadı mecburen KH yedim
Ve maalesef yan oda komşumuz oturmaya çağırdı, diyetteyim dedim ama ısrar etti, 5 tane kremalı bisküvi yedim
Bu arada hastanede bile arkadaş bulup oturmaya gittiğim için eşimin de dalga konusu oldum.
kogus kalkkkyok yok erkenden kalkmadim sabaha kadar uyuyamadim maalesef kilo aldim ondan gelecek 1-2 hafta listede yokum
Aynen oyle bendr gryrm pantolonun icinr ama gobek el salliyo burdaym d6e :)Gunaydin arkadaslaaar,
Bu sabah iyice anladim ki, giremediginiz pantolonlarin icine girmekle bitmiyor is.. Marifet o pantolonu giyince belinden bir simitin firlamamasi, oturunca kazagin altindan gobusun portlememesi
Demek ki neymiiiis, tam gaz devam
Gunaydin arkadaslaaar,
Bu sabah iyice anladim ki, giremediginiz pantolonlarin icine girmekle bitmiyor is.. Marifet o pantolonu giyince belinden bir simitin firlamamasi, oturunca kazagin altindan gobusun portlememesi
Aynen oyle bendr gryrm pantolonun icinr ama gobek el salliyo burdaym d6e :)
Aynen oyle canimcim dun denedim pant umudum yoktu cnku kalcalarmdan yukari cikmiyodu pant. Smdi oluyo tek sorun gobusler :))Kızlar önce pantolonların içine giriyoruz sonrada o çıkan fazlalıkları eritiyoruz. herşey aşama aşama. nasıl bebişleriniz önce dönmeyi sonra emeklemeyi , sırasıyla yürümeyi koşmayı öğrendiyse buda öyle birşey işte :)
Sabahtan beri gobegimi icime cekmekten fenalik geldi. Daha da giymem bu pantolonuAynen oyle bendr gryrm pantolonun icinr ama gobek el salliyo burdaym d6e :)
Gecmis olsun canim kizlar soylemis beb huc yasamadim bilmiyorumKizlarr yavrummm cok kotu pisik olduuu her ciş yapisinda agliyor zeytin yagi surdum biraz oncebildiginiz birsey varmi geciren
Gittin mi canim dra1 gün bile değil 1 saat oldu geçtidoktora gidecem canım çok da ağrım var kasıklarımda.
Bugun dondun artik yeter bitti kscamakBugünkü menüm
Sabah 1 yumurta, 2 dlm peynir, 6 zeytin, 1 top kepek ekmek
Ara 1 elma, 1 bardak süt
Öğlen 1 kepçe kadar çorba, 1 tbk mantı
Ara 1/4 kaşarlı tost, 1 mandalina
Akşam 1 kepçe çorba, 2 parça kıymalı pide, salata
Ara 1 portakal
Bugün hiç sebze çıkmadı mecburen KH yedim
Ve maalesef yan oda komşumuz oturmaya çağırdı, diyetteyim dedim ama ısrar etti, 5 tane kremalı bisküvi yedim
Bu arada hastanede bile arkadaş bulup oturmaya gittiğim için eşimin de dalga konusu oldum.
Cansuuuuuuuuuuuukogus kalkkkyok yok erkenden kalkmadim sabaha kadar uyuyamadim maalesef kilo aldim ondan gelecek 1-2 hafta listede yokum
gunaydin guzel tespit oyalanma kosmaya devamGunaydin arkadaslaaar,
Anaaaaam, simartiyosun biziiiiiiKizlar sizi cok seviyorumiyiki varsiniiiizzzzzz
Fazlasi zarar gunde iki fincani gecme kizSabahtan beri gobegimi icime cekmekten fenalik geldi. Daha da giymem bu pantolonu
Kizlar bitki caylarinin zarari yok de mi??
Usudukce bitki cayi iciyorum, durmadan tuvalete gidiyorum, o zaman daha da cok usuyorumtam bir kisirdongu bu arada kisir demisken, kucuk bir itiraf, dun 2 kase kisir yedim ama coook guzeldi yaaaa...
Canimm bizde seniKizlar sizi cok seviyorumiyiki varsiniiiizzzzzz
immm kahveEki Görüntüle 1723946
Günaydın arkadaşlar:) Kaçamaksız bir hafta geçirip bol egzersiz yapan kazansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?