- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
aaaaa ne sormuş ki canımmm???kimyager1508 @cansutr ve masalimsii yardimcilar basta olmak uzere tum grup paylasim alaninda 443.etapta baharin sorusuna cvp vermsdigimiz icin ceza aldik bir puan
Sizden ricam sorulan bir soru varsa cvp verebiliyorsaniz cvp veriniz en onemlisi beni etiketleyiniz lutfen biliyorsunuz yogundum iki haftadir gozden kacirmisim
Kralice elsaya dt makbule doye bilgi verdik ya onunla ilgili sormusaaaaa ne sormuş ki canımmm???
Aynen oyle canimcim dun denedim pant umudum yoktu cnku kalcalarmdan yukari cikmiyodu pant. Smdi oluyo tek sorun gobusler :))
kimyager1508 @cansutr ve masalimsii yardimcilar basta olmak uzere tum grup paylasim alaninda 443.etapta baharin sorusuna cvp vermsdigimiz icin ceza aldik bir puan
Sizden ricam sorulan bir soru varsa cvp verebiliyorsaniz cvp veriniz en onemlisi beni etiketleyiniz lutfen biliyorsunuz yogundum iki haftadir gozden kacirmisim
tamam tamam okudum şimdi, fena kaçırmışızKralice elsaya dt makbule doye bilgi verdik ya onunla ilgili sormus
waaaoowww süpersin kaptan, tebrikleerrrr60dk yuruyus+2mile leslie fast(33dk)+1mile leslie funny(15dk)+leslie floor(11dk)=119dk
Dun yaptigim spor yediklerimi ancak yakmistir
düğün mü var ki hayırdır???Ptesi ptesi sokakta davul zurnaoglum uyanacak simdi ya
Canim dedigim gibi sabah simit ikindi gibi patates salatasi yedim kek ve gozlemeye dokunmadim ama bu spor ancak yakmistir yediklerimi moralim bozulmasin dite tartilmadimwaaaoowww süpersin kaptan, tebrikleerrrr
Sanirim canimdüğün mü var ki hayırdır???
yok yok tartılma canım.Canim dedigim gibi sabah simit ikindi gibi patates salatasi yedim kek ve gozlemeye dokunmadim ama bu spor ancak yakmistir yediklerimi moralim bozulmasin dite tartilmadim
canım yap birazcık ve tadımlık ye istersen. zaten emziriyorsun bişey olmasınYa bnm canim cok un helvasi istiyo. Goguslerim sizliyo valla cok cekti cnm ne yesemki onun yerine
İki cb sute 1kuru inciri dilimle kaynat suz ic ohh missYa bnm canim cok un helvasi istiyo. Goguslerim sizliyo valla cok cekti cnm ne yesemki onun yerine
Canim sendun de ayni seyi soylemistin. Kasma kendini bu kadar. Yap birazcik ye nolucak ki. Aksam ekmek yemezsin, yarin da biraz daha kisarsin, olur biterYa bnm canim cok un helvasi istiyo. Goguslerim sizliyo valla cok cekti cnm ne yesemki onun yerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?