Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İki cb sute 1kuru inciri dilimle kaynat suz ic ohh miss
Meyve kurusu sevmem ben onun yerini tutmax ki (
Canim sendun de ayni seyi soylemistin. Kasma kendini bu kadar. Yap birazcik ye nolucak ki. Aksam ekmek yemezsin, yarin da biraz daha kisarsin, olur biter

aaayy yapsammi ki yaaa :)))) azcik yerim dimi gerisinide dagitirm apartmana nolcak hem sevaba girerm ohh

Meyve kurusu sevmem ben onun yerini tutmax ki (

aaayy yapsammi ki yaaa :)))) azcik yerim dimi gerisinide dagitirm apartmana nolcak hem sevaba girerm ohh
Yap yap, ama cok abartmadan ye. Tadimlik olsun..
Kizlar kendime salata hazirlamistim ama evde unuttum. Oglen isyerinde kuru, pilav,cacik ve tatli var. Resmen ac kaldim, ne yiycem. Biskuvi falan mi yesem ki..

Yap yap, ama cok abartmadan ye. Tadimlik olsun..
Kizlar kendime salata hazirlamistim ama evde unuttum. Oglen isyerinde kuru, pilav,cacik ve tatli var. Resmen ac kaldim, ne yiycem. Biskuvi falan mi yesem ki..
Kuruyla cacigi ye canikom

Ouuv yeni kaptan yardimcimiz gelmis gorevin vellu, cok basit. Bana oglen yemek onerisinde bulunmak disaridan bisey yiyemem ama..

1 kasik kuru, 1 kase de cacik yedim.simdi de nescafe iciyorum. Annem aksama karniyarik yapacakmis, ondan fazla yemedim

Canım kuru fasulye var ne güzel mis gibi götürseydin bir tabak yanındada cacık bence ideal menü :)

menüm;

sabah: 1 dilim su böreği (iş arkadaşlarıyla bugün kendimize ödül verdik)

öğlen : ezogelin çorba, kağıt kebabı, 4 kaşık bulgur pilavı, yoğurt

Kızlar biz çıktık hastaneden eve geldim sonunda. Çok şükür, insanın evi gibisi yok. Bu arada ben hastanede tuvalete çıkamadım, çıktığımda azıcık yaptım, evimden başka yerde rahat yapamıyorum. İçimde bir ben daha var yani. Suya iki tane magnezyum tableti attım onu içmeye çalışıyorum, belki ishal olurum da rahatlarım. İki tane de kuru kayısı. Ha gayret olacak bu iş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…