- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Waffle mi cansucum senin listeyr girmeye niyetin yok mu@E-brulim aramiza Hosgelmis ben cansu takim yardimcilarindan biriyim..
kizlar kusura bakmayin dün hicbirsey yazamamisim biraz yogundumdünki yediklerimi yazayim:
sabah: 1 tost 7-8 zeytin
aksam: waffle +cilekli yogurt
isden eve gelince yani gece : 1 tabak sulu köfte 1 dilim ekmek
Oh biraz dinlenirsinkimyager1508 4 takimdan birileri dolaniyor fark ettimde ebrulinin oldugunu isme dikkat etmemisim gecmisi daha düzgün okumak gerek
okulun kütüphanesinde oturuyorum sükür bir sekil kalkip kahvalti edip okulun yolunu bulabildimdosya hazirliycam su noel tatilinde persembeden pazara is yok kizlarrrr artik ders aralarinda SIK SIK ugrarim
Selam kizlar
morelim cok bozuk
Gunde iptal oldu
binadan komsumun esi bonzai kullaniyodu arkadasimin babaso öğrenmiş geldi apartmani birbirine katti aldi kizini gitticok agladik cok uzulduk
Allahimm su laneti satanlari kahretsin insallah
Arkadasima uzuldum zaten agliyodu giderkenhakkinda hayorlisi olsun insallah. Kiz kocadan ayri kv kp den ayro cekiyodu
valla babasi en dogrusunu yapmis birde kizlarinin arkasinda durmayanlar var sukretsin ki ailesi yaninda oyle bir insan herseyi yapar goruyoruz tvlerdeYok canim tedavi oliyolardu Allah vermiyosa vardir bi bildigi...
Aynen oyle sukur babai yaninda durdu.Waffle mi cansucum senin listeyr girmeye niyetin yok mu
Oh biraz dinlenirsin
valla babasi en dogrusunu yapmis birde kizlarinin arkasinda durmayanlar var sukretsin ki ailesi yaninda oyle bir insan herseyi yapar goruyoruz tvlerde
Ben geldim menümü yazıp çocukları uyutmaya gideceğim.Bugün burasi çok sessiz yawww
ben aksam isdeydim tatlimBugün burasi çok sessiz yawww
İyi aksamlarrr kizlar.
Oglen yokk
Aksamyemegi
1 adet biber dolmasi
Firinda pismis tavuk
Biraz yogurt
:))
))Kizlar ogle(16:00)
2lahmacun bi ayran
Aksam yok
Misaforlikteyim ve sadece caY ictimve herkesler zayifladigimin farkinda
Ben geldim menümü yazıp çocukları uyutmaya gideceğim.
Sabah 1 yumurta, 1 kk peynir, 6 zeytin, 1 dlm ekmek
Ara 2 kuru kayısı
Öğlen 1 porsiyon ıspanak yemeği, 1 kase yoğurt, 2 dlm ekmek
Ara 1 avuç fındık
Akşam 2 kepçe şehriye çorbası, 15 hamsi, salata
Ara 2 kare bitter ve kahve
Bu hafta çok düzensiz beslendim, kaç gündür utancımdan menü paylaşmadım, gerçi vakit de bulamadım, daha düzen kuramadık ev uçmuş durumda
Menu
Sanah
1 acma
1 lokma simit
1 mandalina
1 armut
Ogle
Cigkofte+1 lavas
Aksam
Hamsi tava+salata
Su
Malasef yarim lt
Spor
1 saatlk yurys
Iyi geceler kızlar. Benim de oğlum hasta kaç gündür giremedim. Bu saatte hala ayaktayim ateşi var çünkü. Fırsat varken yazayım dedim. Menü de paylasamadim iki gündür , pek düzenli yiyemedim. Yarın yazarım artık. Çok düzensiz geçti benim için bu hafta.
Bu arada sabah okulca geziye gideceğiz, haftalar öncesinde söz vermiştim oğluma, şimdi kıyamıyorum götürsem mi bilemedimçok istiyor gelmeyi, ateşi olmazsa götürürüm sabah. Kuzum nasıl masum uyuyor şimdi yanaklar al al
Bugun ki menun gayet guzelBen geldim menümü yazıp çocukları uyutmaya gideceğim.
Sabah 1 yumurta, 1 kk peynir, 6 zeytin, 1 dlm ekmek
Ara 2 kuru kayısı
Öğlen 1 porsiyon ıspanak yemeği, 1 kase yoğurt, 2 dlm ekmek
Ara 1 avuç fındık
Akşam 2 kepçe şehriye çorbası, 15 hamsi, salata
Ara 2 kare bitter ve kahve
Bu hafta çok düzensiz beslendim, kaç gündür utancımdan menü paylaşmadım, gerçi vakit de bulamadım, daha düzen kuramadık ev uçmuş durumda
Acmalar simitler elif arti cikarsan odem degil bu hafta yediklerin sebep biliyorsunMenu
Sanah
1 acma
1 lokma simit
1 mandalina
1 armut
Ogle
Cigkofte+1 lavas
Aksam
Hamsi tava+salata
Su
Malasef yarim lt
Spor
1 saatlk yurys
İnsallah iyilesmistir gecmis olsunIyi geceler kızlar. Benim de oğlum hasta kaç gündür giremedim. Bu saatte hala ayaktayim ateşi var çünkü. Fırsat varken yazayım dedim. Menü de paylasamadim iki gündür , pek düzenli yiyemedim. Yarın yazarım artık. Çok düzensiz geçti benim için bu hafta.
yersen iki tabak nohut sisersin bonny fooddünkü menüm;
sabah: sandviç
ara: 2 küçük bonny food
öğlen:domates çorbası, köfteli patates yemeği, yoğurt,lahana salatası.
akşam: nohut (2 tabak), yoğurt
akşam yemeğim fazla oldu. bide nohut olunca bayağı şiştim akşam hemen yeşilçay içtim 2 bardak sabah şişkinliğim indi
Gunaydingünaydın kızlar tükkanı ben mi açtım
Gunaydin canim insallah
evettt gunaydinGunaydin citirlar. Yarin büyük gün :))
Bugun ki menun gayet guzel
Acmalar simitler elif arti cikarsan odem degil bu hafta yediklerin sebep biliyorsun
İnsallah iyilesmistir gecmis olsun
yersen iki tabak nohut sisersin bonny food
Gunaydin
Gunaydin canim insallah
evettt gunaydin
Gunaydin ben geldim dun eve donduk kuziyi uyutunca 3mile leslie yaptimama suan cok uykum var bak ikonu bile yanlis koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?