Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bonny foodların keklerini çok seviyorum, şirketteki kızlara arada gelince kaçamak yapıyorum

nohutlardan kurtuldum sanki :) yeşilçayımda bitti bugün alayım :)
Demek sorketteki kizlara geliyor bende hic sevmemistim bayat gibi geliyor malum pastaci esi olunca tazelere cok alismisim havam batsin
annelerin uykusuzları nolcak ya :)
alistik valla az sonra bi kahve ohh miss bitti iste

Hemde ne kasmak bugun tarti 76.1-76.5arasi gitti geldi bi emin olamadi ama yarin 76.1olmali kesin Kanguru_ sabit yazacaksin diyordu bakalim o ne yapti sesi cikmiyor

Kendisimi sabit kaldıda sessiz kalıyor acaba
Demek sorketteki kizlara geliyor bende hic sevmemistim bayat gibi geliyor malum pastaci esi olunca tazelere cok alismisim havam batsin
alistik valla az sonra bi kahve ohh miss bitti iste

bana gelirse gül, orkide geliyor kaptan istemem bonny food gelmesini millet yiyor sapı kalıyor

işte bu :) başarabiliriz kızlar

Gunaydinnnn herkesciklere :)
Kahvaltim
Tavada yumurta
Zeytin
Domates
1 kasik bal
Tahilli ekmeğe kasarli tost
1 bardak cay :*

afiyet olsun canım

@erigim , Kanguru_ ikinizin de yarinki sonuclarini merakla bekliyorum benim bu hafta iddiam yok, meydan size kaldi tabii
3-4 gundur tartilamiyorum. Sabah evden bir cikisimiz var kii, amaniin.. Maraton kosuculari gibiyiz.. Cok bir kilo kaybi beklemiyorum cunki ise basladigimdan beri, oglen yemeklerim hep bol kalorili oluyor

Menum
Sabah
Yumurta, 10 zeytin,domates,salatalik
Ogle
3 kasik manti
3 kasik pirasa
1 kase yogurt
1 elma

Sabahtan beri de, 3 nescafe, 4 bitki cayi,5-6 bardak cay..

Aksam disari cikicaz, sinemaya falan da gidicez. Bizimkiler hamburger yemek istediler. Ben sadece koftesini yemegi dusunuyorum bir de misir aldim mi, ohh mis

Aksam disari cikicaz, sinemaya falan da gidicez. Bizimkiler hamburger yemek istediler. Ben sadece koftesini yemegi dusunuyorum bir de misir aldim mi, ohh mis
kiz normal kofte alsana onun yerine evdekiler mi yiyecek cok kotu valla o kadar at eti olayindan sonra asla kattiyen yeme

Gunaydinnnn herkesciklere :)
Kahvaltim
Tavada yumurta
Zeytin
Domates
1 kasik bal
Tahilli ekmeğe kasarli tost
1 bardak cay :*
Kahvalti guzel tatlim bu hafta eksiyi gor istede yerin hazir hadi
Kendisimi sabit kaldıda sessiz kalıyor acaba

bana gelirse gül, orkide geliyor kaptan istemem bonny food gelmesini millet yiyor sapı kalıyor

işte bu :) başarabiliriz kızlar

afiyet olsun canım
Amanin gul orkide ay ben ev hanimi olali kocam hic cicek gondermedi tabi is yerimiz yok bak simdi aksam saracak konu buldum vay be ne jestler yapardi simdi kuzey uyanmasin diye sessizce uzaktan opucuk atiyor ben aksam bi sariyim kocama hak etmis bak
Bugin -200 dum canikom yarina Allah buyuk :)
Vayyy haydi bakalim hodri meydan

Menum
Sabah
Yumurta, 10 zeytin,domates,salatalik
Ogle
3 kasik manti
3 kasik pirasa
1 kase yogurt
1 elma

Sabahtan beri de, 3 nescafe, 4 bitki cayi,5-6 bardak cay..
aslinda oglr yemegi kalorili degil dengeli olmus amma 3nescafe bu ucu birarada mi kremali yani uc cok biri gecme asil kalori onda gizli 80*3=240cal al sana bi porsiyon kofte
Bence vermissindir insan ise baslayinca bi yenilik oluyor kesin veriliyor

Suan dustum zaten :))))) eksilerdeym ama cok fark yok yarin ac karnina hersey netlesicek adetim bitmedi daha bide o da kafa karistiriyo

Yok canim ben yillardir cayi kahveyi sekersiz icerim.. Ya gelen giden oluyor yanima, mecbur iciyorum. Ogleden sonra da bitki cayina abanicam.. canim bizim isyerindeki yemekler yag acisindan fazlasiyla zengin yani bugun ki 1 tabak pirasa yemegi, benim evde pisirdigimden en az 3 kat daha kalorilidir mesela yogurt da ev yogurdu gibi degil ki, resmen krema kivaminda.. Bakalim belki haftaya evden getiririm..

ay biz hatunlar saracak illa bişi buluruz :) canım orkideyi göndermekten önemli olan devamını inceliklerle getirmek ama benim hayatıma girenler hep bi hödük oluyor.

Yok canim ben yillardir cayi kahveyi sekersiz icerim.. Ya gelen giden oluyor yanima, mecbur iciyorum. Ogleden sonra da bitki cayina abanicam.. canim bizim isyerindeki yemekler yag acisindan fazlasiyla zengin yani bugun ki 1 tabak pirasa yemegi, benim evde pisirdigimden en az 3 kat daha kalorilidir mesela yogurt da ev yogurdu gibi degil ki, resmen krema kivaminda.. Bakalim belki haftaya evden getiririm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…