yok valla kızlar daha zor sanırım biz kuzeyle boğuşmaca oynuyoruz zaten ben kendimde hiç evcilik oynamadım beta vardı iğne yaptırırdık babam koşma derdi ben arkasından futbol oynardım erkeklerle benim ikincide erkek olur kesinHoşbuldum
Sabah erken kalkmıştı uykusu geldi evden çıkmadan önce kardeşini itip kakmaya başladı, sonra giydirdiğim kıyafeti ve saçını beğenmedi ağlamaya başladı. Ben de kızdım " giymiyorum " dedim.
Şimdi uyudu da rahatladım biraz
Bu kızlar çok fena oluyo ya, bi de bende iki tane var, ergenlikte napcaz bilmiyorum :)
hem mantı hem pilav yanyana birde akşam olmamış canımHoşgeldinKraliceElsa iyi ki gitmedin.
Benim bugünkü menüm haftasonu biraz kaçırıyorum sanırım
Sabah : biraz patates kızartması, biraz zeytinyağı ve 2 dilim ekmek, 1 bardak çay
Öğlen :çiğköfte
Akşam : 1 tabak mantı çorbası, iki kaşık pilav, 3 küçük tavuk şiş
Şimdi : çay
hoş geldin canım kızlar yardımcı olmuşlar sende kuralları okumuşsun zatenmerhaba bende sizinle birlikte zayıflamak istiyorum
10.TAKIM KAPTANI : eriğim
10.TAKIM KAPTAN YARDIMCISI : cansutr & kimyager1508 & masalimsii
"Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Karar Defterini okuması zorunludur.
Kararların güncel hali her zaman son mesajdır."
Tek başınaysanız ve kilolu iseniz, sizinle aynı şeyleri hisseden insanlarla bir arada bulunmak, onlardan yardım almak, gerektiğinde destek olmak kilo verme sürecinizi hem eğlenceli hem de hızlı hale getirir.
Takımımız uzun süredir kapalıydı. Kepenklerini biz açıyoruz. Odalarını tek tek biz havalandırıyoruz. Buraya soluğumuzla bizler can veriyoruz. Bunun için üstlenmemiz gereken sorumluluklar var. Kesinlikle "kural" ismini koymak istemiyorum çünkü bizler esir değiliz. Bizler bu işin bilincinde, düşünen, paylaşan ve gelişen bireyleriz. Gökyüzüne uzanma için dala tutunarak boy atan sarmaşıklar misali bizim de dallarımız olacak.
İşte o dallar;
Yeni katılan üyelerin 3 hafta deneme süresi olacaktır. Deneme süresi boyunca takip edilen üye, kurallara uymadığı taktirde takıma alınmayacaktir.
1-)Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir,bu en az rakamdir,haftada 35 mesaj altina düsen üye 2.sari karttan sonra takimdan çıkarılacaktır.
2-)En geç ertesi gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.
3-)Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.Bu durum birbirimizin motivesini artıracaktır.
4-) Yaptığımız her kaçamağı İTİRAF başlığı ile listemize yazıyoruz, kalorisine göre kendimizin/kaptanımızın ya da takım arkadaşlarımızın belirlediği bir sporu yapıyoruz. (Kaçamak karşılığı ödevimiz olan spor en fazla 1 hafta ertelenebilir.)
5-) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşı da sorumluluklarımız vardır. Bunun için topikte son yazmış olduğumuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol etmeliyiz. Böylelikle arkadaşlarımızın paylaştığı bilgileri ya da bizlere verdiği cevapları gözden kaçırmayız ve bol bol sohbet edip kaynaşabiliriz.
6-) Güncel kilo durumlarımızı cuma günü Türkiye saati ile en geç 13:00 e kadar yüzde olarak hesaplayarak yazıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlarımıza sadece 2 hafta müsamaha gösteriliyor. Bir kez daha tekrarlaması durumunda malesef takımdan ayrılıyor ve tekrar yarışması mümkün olmuyor.
*Kilo Verme Yüzdesi Hesaplama
Geçen haftaki kilodan bu haftaki kilo çıkarılır
100 ile çarpılır ve geçen haftaki kiloya bölünür
Misal olarak geçen hafta 70 kg bu hafta 68,7kg dersek
70-68,7=1,3 kg
1,3 x 100 =130
130/ 70 =%1,857
*virgülden sonraki 3. Rakam 5 ve 5 in katları olduğu durumlarda yuvarlama yaparak 1 sayı ekliyoruz bu durumda yüzdemiz %1.86 oluyor
*Takım Yüzdesi Hesaplama
Takımdaki tüm üyelerin yüzdeleri toplanır ve takımdaki üye sayısına bölünür sonuç takım yüzdesidir yuvarlamalar burada da geçerlidir.
7-)Ay sonunda her üye ay başındaki kilosunun % 2 sini vermek zorundadır ( buda 57 kilo birisi için 1 kg 78 kg biri için 1, 5 kg ediyor ortalama ki bu bir ayda verilebilecek bir rakamdır)bu kuralı iki kez gerçeklestiremeyen üye diskalifiye edilecektir
3 hafta üst üste kilo veremeyen bir sarı kart alir 2 sarı kartta diskalifiye edilir
Sarı kart sadece takım içi ilk üçe girilirse silinir.
9-) Takım içerisinde herhangi bir siyasi konuşma, siyasi içerikli paylaşımda bulunma, din-dil-ırk-mezheple ilgili rencide edici taraf tutucu herhangi bir paylaşım kesinlikle yasaktir. Bu tür yaklaşımda bulunan üye diskalifiye edilecektir. Mezhep cemeat vb yorumlarda bulunulmayacaktır. Burasının zayıflamak için olduğu unutulmasın lütfen...
10-)Uzun süre takıma uğrayamayacak durumda olan kişi mutlaka bildirmelidir. İzinli sayılacaktır. İzinli olmayan her üye için yukarıda belirtilen kurallar geçerlidir.Her üye yılda sadece iki kez izin alabilir.İzinli üye izne ayrıldığı kiloya inmeden tekrar listeye alınmaz. (Sağlık, hamilelik vb dışında)
11-)Tüm üyelerin "Karar Defteri"ni okuması mecburidir.http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=154953 (CUMA zayıflama Yarışması Nedir? / Karar Defteri)
12-) Kaptanın olmadığı durumlarda yapılması gereken işler için kardeş takım ile iletişime geçiyoruz.
***Bir gün de almadık bu kilolari,onun için önce sabır sonra meyvesini alacağız***[/QUO
durduk yere değildir canım vardır bir derdiKafayi yicem yaa ruzgar bi susmuyo insandurduk yere aglarmi ya hemde bagira bagira sabahdan beri off off
Esmahan38 Hosgeldin aramiza. Kizlar aramiza taze kan gelmis tutmayin beni
Esmahan aramiza tekrardan Hosgeldin..biraz bahsedermisin kendinden
Baslangic Kilo:62
Hedef Kilo:58
Yas:26
Boy:1.60
benim yazimi alintila sonra bu 4 satir haricinde herseyi silip doldurursan cok makbule gecerbiz 10. Takim ismimiz gibi aslinda güclü bir takimimiz kis rehaveti cöktü...80% evli ve bebekli yani kendini bazen crashde gibi hissedersen hic sasma haa takimimiz kerametli hamile kalmak isteyip takima geldikten sonra tam 3 hamilemiz var kimyager1508 yardimcilarimizdan biri bu hamilelere dahil hedefe ulasip mezun oldu ayni anda hamile kaldi ayrilamadigi icin burda bizimle.
Ben cansu takimin ilk yardimcisiydimalmanyada yasiyorum 24 yasinda üniverstede ögretmen olmak icin cabaliyoruz+ aksamlari part time isde calisiyorum izinliydim son haftalar ama kilo alip geldigim icin suan listelerde bulunmuyorum
Bu takim gercekten samimi bir ortam yukardaki dedigim bilgiler zorunlu yani yas kilo boy bilmemiz gerek...Istersen meslegini medeni halini oturdugun yeride paylasabilirsin sana kalmis birsey ama burda herkez herkez hakkinda az cok bilgi sahibibuda ortamdaki sicakligi samimiyeti artiriyor ki takim ruhumuza etki ediyor
Bagimlilik yapiyor bu Takim yani 1 kere alisirsan buraya vazgecmen zor...dönüp dolasip yine buraya ugrarsin büyük ihtimal demis olayim.
Hosgeldin canimm insALlah kilolarindan kurtulursun biran onceMerhaba kızlar :) vermem gereken kilo az ama motive olamadıgımdan bi türlü gitmedi. Aranızda veririm inşallah 59.5 kiloyum 56 olmak istiyorum.
İnşallah kurtulucam canım. En azından burda daha sistemli olucam :)Hosgeldin canimm insALlah kilolarindan kurtulursun biran once
1 rakam lazim 57 diyelimben esmahan 62 kiloyum 57 veya 58 e düşmek istiyorum
masalimsii ortalarda yok acaba nereleri geziyor
merhaba bende sizinle birlikte zayıflamak istiyorum
10.TAKIM KAPTANI : eriğim
10.TAKIM KAPTAN YARDIMCISI : cansutr & kimyager1508 & masalimsii
"Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Karar Defterini okuması zorunludur.
Kararların güncel hali her zaman son mesajdır."
Tek başınaysanız ve kilolu iseniz, sizinle aynı şeyleri hisseden insanlarla bir arada bulunmak, onlardan yardım almak, gerektiğinde destek olmak kilo verme sürecinizi hem eğlenceli hem de hızlı hale getirir.
Takımımız uzun süredir kapalıydı. Kepenklerini biz açıyoruz. Odalarını tek tek biz havalandırıyoruz. Buraya soluğumuzla bizler can veriyoruz. Bunun için üstlenmemiz gereken sorumluluklar var. Kesinlikle "kural" ismini koymak istemiyorum çünkü bizler esir değiliz. Bizler bu işin bilincinde, düşünen, paylaşan ve gelişen bireyleriz. Gökyüzüne uzanma için dala tutunarak boy atan sarmaşıklar misali bizim de dallarımız olacak.
İşte o dallar;
Yeni katılan üyelerin 3 hafta deneme süresi olacaktır. Deneme süresi boyunca takip edilen üye, kurallara uymadığı taktirde takıma alınmayacaktir.
1-)Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir,bu en az rakamdir,haftada 35 mesaj altina düsen üye 2.sari karttan sonra takimdan çıkarılacaktır.
2-)En geç ertesi gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.
3-)Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.Bu durum birbirimizin motivesini artıracaktır.
4-) Yaptığımız her kaçamağı İTİRAF başlığı ile listemize yazıyoruz, kalorisine göre kendimizin/kaptanımızın ya da takım arkadaşlarımızın belirlediği bir sporu yapıyoruz. (Kaçamak karşılığı ödevimiz olan spor en fazla 1 hafta ertelenebilir.)
5-) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşı da sorumluluklarımız vardır. Bunun için topikte son yazmış olduğumuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol etmeliyiz. Böylelikle arkadaşlarımızın paylaştığı bilgileri ya da bizlere verdiği cevapları gözden kaçırmayız ve bol bol sohbet edip kaynaşabiliriz.
6-) Güncel kilo durumlarımızı cuma günü Türkiye saati ile en geç 13:00 e kadar yüzde olarak hesaplayarak yazıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlarımıza sadece 2 hafta müsamaha gösteriliyor. Bir kez daha tekrarlaması durumunda malesef takımdan ayrılıyor ve tekrar yarışması mümkün olmuyor.
*Kilo Verme Yüzdesi Hesaplama
Geçen haftaki kilodan bu haftaki kilo çıkarılır
100 ile çarpılır ve geçen haftaki kiloya bölünür
Misal olarak geçen hafta 70 kg bu hafta 68,7kg dersek
70-68,7=1,3 kg
1,3 x 100 =130
130/ 70 =%1,857
*virgülden sonraki 3. Rakam 5 ve 5 in katları olduğu durumlarda yuvarlama yaparak 1 sayı ekliyoruz bu durumda yüzdemiz %1.86 oluyor
*Takım Yüzdesi Hesaplama
Takımdaki tüm üyelerin yüzdeleri toplanır ve takımdaki üye sayısına bölünür sonuç takım yüzdesidir yuvarlamalar burada da geçerlidir.
7-)Ay sonunda her üye ay başındaki kilosunun % 2 sini vermek zorundadır ( buda 57 kilo birisi için 1 kg 78 kg biri için 1, 5 kg ediyor ortalama ki bu bir ayda verilebilecek bir rakamdır)bu kuralı iki kez gerçeklestiremeyen üye diskalifiye edilecektir
3 hafta üst üste kilo veremeyen bir sarı kart alir 2 sarı kartta diskalifiye edilir
Sarı kart sadece takım içi ilk üçe girilirse silinir.
9-) Takım içerisinde herhangi bir siyasi konuşma, siyasi içerikli paylaşımda bulunma, din-dil-ırk-mezheple ilgili rencide edici taraf tutucu herhangi bir paylaşım kesinlikle yasaktir. Bu tür yaklaşımda bulunan üye diskalifiye edilecektir. Mezhep cemeat vb yorumlarda bulunulmayacaktır. Burasının zayıflamak için olduğu unutulmasın lütfen...
10-)Uzun süre takıma uğrayamayacak durumda olan kişi mutlaka bildirmelidir. İzinli sayılacaktır. İzinli olmayan her üye için yukarıda belirtilen kurallar geçerlidir.Her üye yılda sadece iki kez izin alabilir.İzinli üye izne ayrıldığı kiloya inmeden tekrar listeye alınmaz. (Sağlık, hamilelik vb dışında)
11-)Tüm üyelerin "Karar Defteri"ni okuması mecburidir.http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=154953 (CUMA zayıflama Yarışması Nedir? / Karar Defteri)
12-) Kaptanın olmadığı durumlarda yapılması gereken işler için kardeş takım ile iletişime geçiyoruz.
***Bir gün de almadık bu kilolari,onun için önce sabır sonra meyvesini alacağız***[/QUO
Evlilikte olsa fenamı olur :)) istemem yan cebime koy hesabıGünaydın kızlarr, nasılsınız bakayım. 2015in son pazartesi sendromunuz nasıl geçiyor :) valla bu yıl nasıl geçti hiç anlamadım, bi yoğunluk bi hızlı geçti. kötü bir yıl değildi en azından :) ya da ben artık hayattan beklentileri düşürdüğüm için daha çabuk mutlu olmasını öğrendim bilemicem , tamamen bakış açısı mutluluk denilen şey zaten :) ama neyseki hıdırellezdeki dileğim kabul oldu kızlar :) inanman böyle şeylere ama hıdırellez de arkadaşımla kağıda hayallerimizi çizmiştik. beni tahmin edersiniz zayıf bir ben çizmiştim (çöp adam) , upu(o da uzadı ) ve 5 taş çi, zmiştim tabi 3 te 2 si oldu , diğeride kısmet değilmiş :)) 5 taşı valla evlilik maksatıylas çizmedim benim pırlantalara, yüzüklere özellikle 5 taş ve 7 taşa zaafım var her kadın gibi :) arkadaşlarımla buluşunca alıyorum yüzüklerini takıyorum öyle hevesimi alıyorum sonunda tepem atcak kendime bir 5 taş ve 7 taş alcam
neyse resmen içimi döktümama konuya başlarken amacım hıdırellez de ki zayıflama dileğimin kabul olmasıydı ama konu yine 5 taşa geldi ve şuan ciddi anlamda üzüldüm
Evlilikte olsa fenamı olur :)) istemem yan cebime koy hesabı
Bu arada günaydın kızlar.
nasıl geçti yuvacık kaçamağınız tatlım :) çok severim orayı :)
Canim cuma aksami arkadaslarin beraber gitme teklifiyle aniden gelişti. Ama iyiki de gitmisiz. GGerçekten iyi oldu. Yalniz hava çok soğuktu cmtesi günü ve @erigim dedigi gibi cok sisliydi. Herseye ragmen ortam degisikligi lazimmis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?