- 7 Mayıs 2014
- 844
- 1.082
- 313
Hoşbulduk kızlar :)) ben kahvaltımı yapıyım katılırım size :))aa ben senin gelişini kaçırmışım, buda kim diyorum :)
hoşgeldin canım . günaydın :)
kocaeli bide çok daha soğuk oluyor canım . ama Yuvacık sessiz, sakin , huzurludur.. benimde yine tatilim geldirüyamda oteller, bavullar görüyorum
Günaydın kızlarr, nasılsınız bakayım. 2015in son pazartesi sendromunuz nasıl geçiyor :) valla bu yıl nasıl geçti hiç anlamadım, bi yoğunluk bi hızlı geçti. kötü bir yıl değildi en azından :) ya da ben artık hayattan beklentileri düşürdüğüm için daha çabuk mutlu olmasını öğrendim bilemicem , tamamen bakış açısı mutluluk denilen şey zaten :) ama neyseki hıdırellezdeki dileğim kabul oldu kızlar :) inanman böyle şeylere ama hıdırellez de arkadaşımla kağıda hayallerimizi çizmiştik. beni tahmin edersiniz zayıf bir ben çizmiştim (çöp adam) , upu(o da uzadı ) ve 5 taş çi, zmiştim tabi 3 te 2 si oldu , diğeride kısmet değilmiş :)) 5 taşı valla evlilik maksatıylas çizmedim benim pırlantalara, yüzüklere özellikle 5 taş ve 7 taşa zaafım var her kadın gibi :) arkadaşlarımla buluşunca alıyorum yüzüklerini takıyorum öyle hevesimi alıyorum sonunda tepem atcak kendime bir 5 taş ve 7 taş alcam
neyse resmen içimi döktümama konuya başlarken amacım hıdırellez de ki zayıflama dileğimin kabul olmasıydı ama konu yine 5 taşa geldi ve şuan ciddi anlamda üzüldüm
2015 in son haftasonunu çok yoğun ve hızlı geçirdim yine kaptan :) cumartesi 1 e doğru uyandım hemen kahvaltı yapıp duşa girdim sonra çıkınca bi hazırlanma telaşı tabi :) sonrada arkadaşlarımla sinemaya gittik. Nadide Hayat çok başarılı bi film olmuş, kesinlikle herkesin özellikle bayanların izlemesi gereken bi film.. havalardan sanırım herkes avm lere doluşmuş ben nefret ederim avm de gezmeyi, mecbur sinema için gittik o kalabalık, uğultu da benim migren azdı tabi iyice eve geldiğimde baş ağrısı mahvetti , yattım uyudum bende.
pazar günüde kuzenimin nişanlısının annesi umreye gitmiştli onu ziyarete gitti.. bayağı kalabalık , tüm aile beraberdik . 2015 in son pazarınıda böyle güzel değerlendirdik. tabi biyere giderken ben kalk kahvaltı yap sonra süslen telaşından zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum..
cumartesi değil ama pazar günü malesef kaçamaklar oldu ve akşam kendime çok kızdım. tekrar 0 kaçamaksız günlerime döncem ve 56 olana kadar çok disiplinli olcam. haftasonu tuvalete çıkamadığım için çok fazla ödem oldu +1 kg kadar. sabah indi gibi ödemim (ödem insin diye bardak bardak yeşilçay içince tuvalete gitmekten uykuya geçemedim tabi3 saatlik uykuylayım)
canım hoşgeldin.
@KraliceElsa gitmiş olsaydın çok üzülecektim, senin menülerini ve azmini seviyorum, öyle ilk engelde kaçmak sana yakışmazdı zaten
@erigim 2 günlük ortadan kayboluşumu affettircem kaptan
ooo kacak donmus guzel bir hafta sonun olmus odemdirvo bende dun dogru duzgun su icmedim sporda yapmayinca tarti +500g gosterdi hemen kahvalti sonrasi bir fincan yesilcay ictim pesinede bir surahiye 1 limon sıktim dunkiler yerlesmeden kovmaliyimGünaydın kızlarr, nasılsınız bakayım. 2015in son pazartesi sendromunuz nasıl geçiyor :) valla bu yıl nasıl geçti hiç anlamadım, bi yoğunluk bi hızlı geçti. kötü bir yıl değildi en azından :) ya da ben artık hayattan beklentileri düşürdüğüm için daha çabuk mutlu olmasını öğrendim bilemicem , tamamen bakış açısı mutluluk denilen şey zaten :) ama neyseki hıdırellezdeki dileğim kabul oldu kızlar :) inanman böyle şeylere ama hıdırellez de arkadaşımla kağıda hayallerimizi çizmiştik. beni tahmin edersiniz zayıf bir ben çizmiştim (çöp adam) , upu(o da uzadı ) ve 5 taş çi, zmiştim tabi 3 te 2 si oldu , diğeride kısmet değilmiş :)) 5 taşı valla evlilik maksatıylas çizmedim benim pırlantalara, yüzüklere özellikle 5 taş ve 7 taşa zaafım var her kadın gibi :) arkadaşlarımla buluşunca alıyorum yüzüklerini takıyorum öyle hevesimi alıyorum sonunda tepem atcak kendime bir 5 taş ve 7 taş alcam
neyse resmen içimi döktümama konuya başlarken amacım hıdırellez de ki zayıflama dileğimin kabul olmasıydı ama konu yine 5 taşa geldi ve şuan ciddi anlamda üzüldüm
Benimde canim hic gelmek istemedi. Seninle birlikte bi tatil plani yapalim. Şöyle sicak havuzu falan olsun :))
Ayyy bende cok severim 5 tasi.
esim alcak bana ocak ayi icerisinde :) soz vermisti.
subattada dogumcgunum munasebetiyle ya hani kalin bilezikler varya ondan yada kelepce alcak ama hangisini aldirsam karar veremedim
ooo kacak donmus guzel bir hafta sonun olmus odemdirvo bende dun dogru duzgun su icmedim sporda yapmayinca tarti +500g gosterdi hemen kahvalti sonrasi bir fincan yesilcay ictim pesinede bir surahiye 1 limon sıktim dunkiler yerlesmeden kovmaliyim[/QUOTE
.
Bence kalın bilezik aldır kelepçeli olanlar çok rahat değil gibi , ikisi de güzel ama.Ayyy bende cok severim 5 tasi.
esim alcak bana ocak ayi icerisinde :) soz vermisti.
subattada dogumcgunum munasebetiyle ya hani kalin bilezikler varya ondan yada kelepce alcak ama hangisini aldirsam karar veremedim
Ay pirlanta aldirmam ya bosa para. :) beyaz altin aldircam.Yalova termal oteller :))
ben direk 5 taş derdim :) hatta 7 taşın pırlantası olsa 7 taş derdim ama malesef onda beyaz altın var :)
bende oyle dusunuyorum bayagadir aklimda kalin bilezik. Esim gecen dogum gunumde guya kalin bilezik almisto normal 20 grlik bilezik dedim bu normal olurmu diyo ndaha inceleride vardi bu kalin bilezik :)) bu sefer sansa birakmam kendim alcam :)Bence kalın bilezik aldır kelepçeli olanlar çok rahat değil gibi , ikisi de güzel ama.
Hahahh bu gebe halinle baska hayal bulamadin mi sauna hamam sicak havuz yasak babysiiBenimde canim hic gelmek istemedi. Seninle birlikte bi tatil plani yapalim. Şöyle sicak havuzu falan olsun :))
ben hic kullanam bilezik zaten korkarimda bu kadar kapkacin olduugu zamanlarda favorim yuzuk ve kupelerBence kalın bilezik aldır kelepçeli olanlar çok rahat değil gibi , ikisi de güzel ama.
degistormissin teli hayirli olsunArkadaşlar selammm nasılsınız haftasonu pek giremedim girdgm zamnlardada çok kalamdm ve yazamdm talk bozlmstu şarj almiyrdu andı yeni tek aldık ınş ile bi sorbonne olmz artk ne var ne yok canlar
Tamam kaptanimm ınş haklsn daha gayret etcm canım ben haftasonlrida calsyrm yani 7 gün...çok yoruluyrmbu dönem yaa tabiki Allah sağlık versin ınş tmmbu hafta itibarı ile bomba gbi aranızda ol cam inşdegistormissin teli hayirli olsun
Elif hafta ici giremiyon hafta sonu giremiyon nolcak kuzum senin bu halinbak calisan cicuklu sadece sen degilsin az gayret et
55 yapalim benceee :)))Aynen 57 iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?