Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Benimde canim hic gelmek istemedi. Seninle birlikte bi tatil plani yapalim. Şöyle sicak havuzu falan olsun :))
kocaeli bide çok daha soğuk oluyor canım . ama Yuvacık sessiz, sakin , huzurludur.. benimde yine tatilim geldi rüyamda oteller, bavullar görüyorum

Ayyy bende cok severim 5 tasi.
esim alcak bana ocak ayi icerisinde :) soz vermisti.
subattada dogumcgunum munasebetiyle ya hani kalin bilezikler varya ondan yada kelepce alcak ama hangisini aldirsam karar veremedim

@erigim 2 günlük ortadan kayboluşumu affettircem kaptan

ooo kacak donmus guzel bir hafta sonun olmus odemdirvo bende dun dogru duzgun su icmedim sporda yapmayinca tarti +500g gosterdi hemen kahvalti sonrasi bir fincan yesilcay ictim pesinede bir surahiye 1 limon sıktim dunkiler yerlesmeden kovmaliyim

Benimde canim hic gelmek istemedi. Seninle birlikte bi tatil plani yapalim. Şöyle sicak havuzu falan olsun :))

Yalova termal oteller :))

subattada dogumcgunum munasebetiyle ya hani kalin bilezikler varya ondan yada kelepce alcak ama hangisini aldirsam karar veremedim

ben direk 5 taş derdim :) hatta 7 taşın pırlantası olsa 7 taş derdim ama malesef onda beyaz altın var :)

geldim geldim :) bende haftasonları geç kalktığımk için hep unutuyorum su içmeyi galiba ondan fena ödem topluyorum .

Bence kalın bilezik aldır kelepçeli olanlar çok rahat değil gibi , ikisi de güzel ama.

Yalova termal oteller :))

ben direk 5 taş derdim :) hatta 7 taşın pırlantası olsa 7 taş derdim ama malesef onda beyaz altın var :)
Ay pirlanta aldirmam ya bosa para. :) beyaz altin aldircam.

Bence kalın bilezik aldır kelepçeli olanlar çok rahat değil gibi , ikisi de güzel ama.
bende oyle dusunuyorum bayagadir aklimda kalin bilezik. Esim gecen dogum gunumde guya kalin bilezik almisto normal 20 grlik bilezik dedim bu normal olurmu diyo ndaha inceleride vardi bu kalin bilezik :)) bu sefer sansa birakmam kendim alcam :)

2015 bana guzel seyler getirdi
En guzeli 7subatta kucagimdaydi canimin icini dualarimi getirdi
3yildir bekledigim duam oldu
2015 anneligi getirdi
Ucu ucjba yasadigim hayattan ilk defa korkmayi ogretti ilk defa olmekten korkuyorum arkamda bensiz bir yavru birakmaktan korkmayi getirdi
Oyle bir emanet verdiki rabbim 2015 de omur boyu ugrassam sacinin telini yapamam

Hahahh bu gebe halinle baska hayal bulamadin mi sauna hamam sicak havuz yasak babysii
ben hic kullanam bilezik zaten korkarimda bu kadar kapkacin olduugu zamanlarda favorim yuzuk ve kupeler

Arkadaşlar selammm nasılsınız haftasonu pek giremedim girdgm zamnlardada çok kalamdm ve yazamdm talk bozlmstu şarj almiyrdu andı yeni tek aldık ınş ile bi sorbonne olmz artk ne var ne yok canlar

Arkadaşlar selammm nasılsınız haftasonu pek giremedim girdgm zamnlardada çok kalamdm ve yazamdm talk bozlmstu şarj almiyrdu andı yeni tek aldık ınş ile bi sorbonne olmz artk ne var ne yok canlar
degistormissin teli hayirli olsun
Elif hafta ici giremiyon hafta sonu giremiyon nolcak kuzum senin bu halin bak calisan cicuklu sadece sen degilsin az gayret et

degistormissin teli hayirli olsun
Elif hafta ici giremiyon hafta sonu giremiyon nolcak kuzum senin bu halin bak calisan cicuklu sadece sen degilsin az gayret et
Tamam kaptanimm ınş haklsn daha gayret etcm canım ben haftasonlrida calsyrm yani 7 gün...çok yoruluyrmbu dönem yaa tabiki Allah sağlık versin ınş tmmbu hafta itibarı ile bomba gbi aranızda ol cam inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…