Ayyy cok kotu bilirim ben o zamanlarda corekotunu isitip tavada tulbente koyuyorum yavas ca kokluyorum iyi geliyor bana dene ama lutfen yavasss kokla zaten koklayinca anlarsin bi doktor dmisti banakızlar galiba fena halde migrenim tuttumide bulan( kafam zonkluyor, gözlerim ağrıyor
Ayyy cok kotu bilirim ben o zamanlarda corekotunu isitip tavada tulbente koyuyorum yavas ca kokluyorum iyi geliyor bana dene ama lutfen yavasss kokla zaten koklayinca anlarsin bi doktor dmisti bana
Sinüzit agrısınada iyi gelirmi ki bende ondan cekiyorumAyyy cok kotu bilirim ben o zamanlarda corekotunu isitip tavada tulbente koyuyorum yavas ca kokluyorum iyi geliyor bana dene ama lutfen yavasss kokla zaten koklayinca anlarsin bi doktor dmisti bana
Yok kiz lise kafi ögrenciyim halacansutr naslsnkuzsenunide mi ogretmnlk istiyodun ben ole bilmiydum ınş gönlüne göre olsun bu arada yeni gelen canlar hosgeldinizzzz
Canım ortakulak enfeksiyonu çok ağrı yapar, ağlarken kulağını tutuyo mu ? Eğer öyleyse bi doktora götürKafayi yicem yaa ruzgar bi susmuyo insandurduk yere aglarmi ya hemde bagira bagira sabahdan beri off off
bu kış günü sizinle bolu ya gelip kayak yapmayı da çok isterdimHahahh bu gebe halinle baska hayal bulamadin mi sauna hamam sicak havuz yasak babysii
ben hic kullanam bilezik zaten korkarimda bu kadar kapkacin olduugu zamanlarda favorim yuzuk ve kupeler
2015 bana guzel seyler getirdi
En guzeli 7subatta kucagimdaydi canimin icini dualarimi getirdi
3yildir bekledigim duam oldu
2015 anneligi getirdi
Ucu ucjba yasadigim hayattan ilk defa korkmayi ogretti ilk defa olmekten korkuyorum arkamda bensiz bir yavru birakmaktan korkmayi getirdi
Oyle bir emanet verdiki rabbim 2015 de omur boyu ugrassam sacinin telini yapamam
yeni telefonun hayırlı olsun canım güle güle kullan hep iyi haberler al inş.Arkadaşlar selammm nasılsınız haftasonu pek giremedim girdgm zamnlardada çok kalamdm ve yazamdm talk bozlmstu şarj almiyrdu andı yeni tek aldık ınş ile bi sorbonne olmz artk ne var ne yok canlar
çok geçmiş olsun canımm. ben öyle durumlarda suya okuyup içiyorum. biraz rahatlatıyor.kızlar galiba fena halde migrenim tuttumide bulan( kafam zonkluyor, gözlerim ağrıyor
ahhh bu kocaların izin günlerindeki kahvaltılarrrrHerkese gunayinn İTİRAF ediyorum kahvaltida pisi yedimkocam izinli bugun
Ben de bu ara 5 taşa kafayı taktım, sanırım yılbaşına doğru çıkan pırlanta reklamlarının etkisinde kalıyorum.Günaydın kızlarr, nasılsınız bakayım. 2015in son pazartesi sendromunuz nasıl geçiyor :) valla bu yıl nasıl geçti hiç anlamadım, bi yoğunluk bi hızlı geçti. kötü bir yıl değildi en azından :) ya da ben artık hayattan beklentileri düşürdüğüm için daha çabuk mutlu olmasını öğrendim bilemicem , tamamen bakış açısı mutluluk denilen şey zaten :) ama neyseki hıdırellezdeki dileğim kabul oldu kızlar :) inanman böyle şeylere ama hıdırellez de arkadaşımla kağıda hayallerimizi çizmiştik. beni tahmin edersiniz zayıf bir ben çizmiştim (çöp adam) , upu(o da uzadı ) ve 5 taş çi, zmiştim tabi 3 te 2 si oldu , diğeride kısmet değilmiş :)) 5 taşı valla evlilik maksatıylas çizmedim benim pırlantalara, yüzüklere özellikle 5 taş ve 7 taşa zaafım var her kadın gibi :) arkadaşlarımla buluşunca alıyorum yüzüklerini takıyorum öyle hevesimi alıyorum sonunda tepem atcak kendime bir 5 taş ve 7 taş alcam
neyse resmen içimi döktümama konuya başlarken amacım hıdırellez de ki zayıflama dileğimin kabul olmasıydı ama konu yine 5 taşa geldi ve şuan ciddi anlamda üzüldüm
Yalova termal oteller :))
ben direk 5 taş derdim :) hatta 7 taşın pırlantası olsa 7 taş derdim ama malesef onda beyaz altın var :)
Ay pirlanta aldirmam ya bosa para. :) beyaz altin aldircam.
bende oyle dusunuyorum bayagadir aklimda kalin bilezik. Esim gecen dogum gunumde guya kalin bilezik almisto normal 20 grlik bilezik dedim bu normal olurmu diyo ndaha inceleride vardi bu kalin bilezik :)) bu sefer sansa birakmam kendim alcam :)
Ben de bu ara 5 taşa kafayı taktım, sanırım yılbaşına doğru çıkan pırlanta reklamlarının etkisinde kalıyorum.
Eşime çıtlattım geçen gün o da şöyle dedi " ona vereceğim parayla sana yeni telefon alırız ." Erkek milleti işte, evlendikten sonra odunlaşmaya başlıyor :)
Ben de kendi beş taşımı kendim almaya karar verdim, işe başlayayım ilk maaşımı beş taşa yatıracam :)))
yok canim cani sikiliyo heralde hep oyub istiyo bende herzmn oynayamiyorm haliyle yemek temzlk vs ozmn huysuzluk yapiyoCanım ortakulak enfeksiyonu çok ağrı yapar, ağlarken kulağını tutuyo mu ? Eğer öyleyse bi doktora götür
Benim bayagadr aklimda.bende bugünlerde reklamlardan dolayı 5 taşa heveslendim ama hiç denemedim nasıl durur diye
evettt teyzesi bebişimiz gelecek kısmetseKimyager1508 hamilemisin canım :) imzanda öyle gibi duruyo
Benim bayagadr aklimda.
Sen hamilelik hediyesi aldirmadin mi esine aaaa
Hemen biseler iste. Dogum hediyesi olarak ne isticenide dusun :)
Allah saglıklı kucagına almak nasip etsin canım :)evettt teyzesi bebişimiz gelecek kısmetse
yoookkk aldırmadımmdoğum hediyesi olarak eşim geçen gün diyor ki sana şimdiden doğum hediyesi olarak ne alacağımı düşünmeye başladım diyorr
Aynen canimmmmm valla :)))2015'in başı benim için hiç iyi başlamamıştı. Annemin rahatsızlığı çıktı, eşimin amcası rahmetli oldu, kayınvalidem çok sık hasta oldu ama 2015'te bana da Rabbim 2 yıldır beklediğimiz meleğimizi nasip etti. bundan daha büyük bir hediye olamaz sanırım2015 kötü başladı ama iyi bitti çok şükür
yeni telefonun hayırlı olsun canım güle güle kullan hep iyi haberler al inş.
çok geçmiş olsun canımm. ben öyle durumlarda suya okuyup içiyorum. biraz rahatlatıyor.
ahhh bu kocaların izin günlerindeki kahvaltılarrrr
Kanki sen biliyon isi benim emre izinli pisi istedi :))))bravo kanka ben öğle yemeğinde 6 tane kuru kayısı ve salata yedim bi fincanda şekersiz nescafe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?