Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ayyy cok kotu bilirim ben o zamanlarda corekotunu isitip tavada tulbente koyuyorum yavas ca kokluyorum iyi geliyor bana dene ama lutfen yavasss kokla zaten koklayinca anlarsin bi doktor dmisti bana

tamam canım eve gidince yaparım inş geçer ama ozaman kadar

Bende bıgünki kahvaltımı yaxıyım bari :))
Kahvaltıdan yarım saat önce ballı sirkeli su
1 dilim ekmek
Menemen hemen hemen1 porsiyon yemişimdir yada daha az
1 kibrit kutusu peynir
Yarım muz
1 çk bal
Şekersiz çay

Eşim bugün evdeydi biraz kahvaltı keyfi yaptık :) aksam hafif yiyip. 5 ten sonra yemeyerek az yag kullanarak kilo vermeyi deniycem. bu arada 3 tane kestane yedim bunu aksam yememek için yedim

Ayyy cok kotu bilirim ben o zamanlarda corekotunu isitip tavada tulbente koyuyorum yavas ca kokluyorum iyi geliyor bana dene ama lutfen yavasss kokla zaten koklayinca anlarsin bi doktor dmisti bana
Sinüzit agrısınada iyi gelirmi ki bende ondan cekiyorum

cansutr naslsnkuzsenunide mi ogretmnlk istiyodun ben ole bilmiydum ınş gönlüne göre olsun bu arada yeni gelen canlar hosgeldinizzzz
Yok kiz lise kafi ögrenciyim hala amin mevlam cümlemizin gönlüne göre versin evet taze kan geldi 2 arkadasimizin 3,5 kilo gibi bir kaybi olacak sadece ama yinede burada ayrilamiycaklar bence

2015'in başı benim için hiç iyi başlamamıştı. Annemin rahatsızlığı çıktı, eşimin amcası rahmetli oldu, kayınvalidem çok sık hasta oldu ama 2015'te bana da Rabbim 2 yıldır beklediğimiz meleğimizi nasip etti. bundan daha büyük bir hediye olamaz sanırım 2015 kötü başladı ama iyi bitti çok şükür

Arkadaşlar selammm nasılsınız haftasonu pek giremedim girdgm zamnlardada çok kalamdm ve yazamdm talk bozlmstu şarj almiyrdu andı yeni tek aldık ınş ile bi sorbonne olmz artk ne var ne yok canlar
yeni telefonun hayırlı olsun canım güle güle kullan hep iyi haberler al inş.
kızlar galiba fena halde migrenim tuttu mide bulan( kafam zonkluyor, gözlerim ağrıyor
çok geçmiş olsun canımm. ben öyle durumlarda suya okuyup içiyorum. biraz rahatlatıyor.

Herkese gunayinn İTİRAF ediyorum kahvaltida pisi yedim kocam izinli bugun
ahhh bu kocaların izin günlerindeki kahvaltılarrrr

Ben de bu ara 5 taşa kafayı taktım, sanırım yılbaşına doğru çıkan pırlanta reklamlarının etkisinde kalıyorum.
Eşime çıtlattım geçen gün o da şöyle dedi " ona vereceğim parayla sana yeni telefon alırız ." Erkek milleti işte, evlendikten sonra odunlaşmaya başlıyor :)
Ben de kendi beş taşımı kendim almaya karar verdim, işe başlayayım ilk maaşımı beş taşa yatıracam :)))

Yalova termal oteller :))

ben direk 5 taş derdim :) hatta 7 taşın pırlantası olsa 7 taş derdim ama malesef onda beyaz altın var :)

bende bugünlerde reklamlardan dolayı 5 taşa heveslendim ama hiç denemedim nasıl durur diye

Kimyager1508 hamilemisin canım :) imzanda öyle gibi duruyo
evettt teyzesi bebişimiz gelecek kısmetse
Benim bayagadr aklimda.
Sen hamilelik hediyesi aldirmadin mi esine aaaa
Hemen biseler iste. Dogum hediyesi olarak ne isticenide dusun :)

yoookkk aldırmadımm doğum hediyesi olarak eşim geçen gün diyor ki sana şimdiden doğum hediyesi olarak ne alacağımı düşünmeye başladım diyorr

Aynen canimmmmm valla :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…