Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sinüzit agrısınada iyi gelirmi ki bende ondan cekiyorum

Off off bende hem sinüzit hem migren var sağdan soldan geliyorlar

bu kış günü sizinle bolu ya gelip kayak yapmayı da çok isterdim

tatil olsun, gezmek olsun yaz kış tatili farketmez bizim için :)

masalimsii canım ben de gidemedim zaten, nasıl bi bağımlılık yaptıysanız artık... Dönüp dolaşıp geldim yine...

iyi yaptın canım biz burada bi aileyiz çünkü

benim şuan masaja ihtiyacım var galiba

ben evli olsam kendim alırım heralde pırlanta olmasa bile çok güzel çakmaları var onlardan alırım

bende bugünlerde reklamlardan dolayı 5 taşa heveslendim ama hiç denemedim nasıl durur diye

bence mükemmel duruyor :)

sabah: tb ekmeğine sandviç

öğlen: sebze çorba, 2 tavuk but, bol salata, yoğurt

akşamda kuru fasulye var evde yoğurtla 1 porsiyon yersem bugünü güzelce atlatırım.

kızlar galiba fena halde migrenim tuttu mide bulan( kafam zonkluyor, gözlerim ağrıyor
Beni afedersin kusmak ve karanlikta patates sarip uyumak disinda hicbirsey kesmiyor
Cin yago cok iyi dediler aldim oda tirt cikti
Tamam kaptanimm ınş haklsn daha gayret etcm canım ben haftasonlrida calsyrm yani 7 gün...çok yoruluyrmbu dönem yaa tabiki Allah sağlık versin ınş tmmbu hafta itibarı ile bomba gbi aranızda ol cam inş
Hadi bakalim insallah bak simdidennuc msj etti
Herkese gunayinn İTİRAF ediyorum kahvaltida pisi yedim kocam izinli bugun

Ayyy cok kotu bilirim ben o zamanlarda corekotunu isitip tavada tulbente koyuyorum yavas ca kokluyorum iyi geliyor bana dene ama lutfen yavasss kokla zaten koklayinca anlarsin bi doktor dmisti bana

[

bravo kanka ben öğle yemeğinde 6 tane kuru kayısı ve salata yedim bi fincanda şekersiz nescafe
Kanki sen biliyon isi benim emre izinli pisi istedi :))))

Arkadaslar esmahan 38 benim arkadasim :))) oda artik aramizda anlattim burayi hemen katilmak istedi :))
Bende diyorum bu karda kista paylasima yazmadan yeni uye gelmis demek ki neymis yolu biliyirmus :)
bu kış günü sizinle bolu ya gelip kayak yapmayı da çok isterdim
Kayak yaamam kuzey yapisik geziyor ama insallah olur planlarimiz biz 29ocakta evlendik 30ocak dogum gunum ve abantta balayina ciktik malum karda kista nereye gitcen simdi nasipse oglumla ikinci balayi ama tabi planlar yatmazsa sali dan pazara kadar bolu kar yagisli aliyir
masalimsii canım ben de gidemedim zaten, nasıl bi bağımlılık yaptıysanız artık... Dönüp dolaşıp geldim yine...

Hastaliklar olumler illa ki oluyor canim rabbim hastalara sifa versin
Su melegin cinsiyetide bi ogrenseydik artik

bende bugünlerde reklamlardan dolayı 5 taşa heveslendim ama hiç denemedim nasıl durur diye

Bende denemeden almam ellerim cok kucuk parmagin yarisi kaplarsa
Benimde kaplica hamam tarzi birseye plan olursa abantta yaptircam valla kesin uc kg zayiflarim
gaywt guzel gisiyorsun

Takımca bi hamama gidelim

kızlar bu ödemleri atmam lazım acilen kendimi şişkin kilo almış hissediyorum . 56 ya kadar artık hiç kaçamak yok

masalimsii aynen canımm tatil olsun yeter gideriz biz , sana tavsiyem kendin gibi gezmeyi seven birini bul evlen. benim kocam benim kadar hareketli yaşamayı sevmiyor onun için bazen çatışıyoruz
@erigim ayyy ne güzelll ben daha hiç abanta gitmedim, nasip olursa belki bidahaki sene gideriz

selam kızlar ben bu sabah güne maydonoz kürüyle başladım sonra domates salatalık ve bi dilim peynir yedim şekersiz kahve içtim sonra ara öğün olarak bi bardak tarçınlı süt ve 6 tane kuru kayısı yedim öğlen sadece salata ve şekersiz kahve içtim akşamada salata çorba ve şekersiz kahve içeceğim en son yatmadan tekrar tarçınlı süt içeceğim sizce ilk gün için Nasıl ?

canım sen doğru düzgün bişey yememişsin ki bütün gün aç gezmişsin şok diyet gibi olmuş. kızzzz hasta olursun böyle yemeye yada yememeye devam edersen süt ve maydanoz kürü seni şişirmiş ama arada karbonhidrat, hergün protein, arada meyve, çerez falanda yemen lazım.

Naber kzlar naslsnz henuz regl olamdm sistiiim maydnza basvrcm sanrm bu arada arkad7lr aranzda htc tlfn kullnan varmi yaa?

evettt teyzesi bebişimiz gelecek kısmetse

yoookkk aldırmadımm doğum hediyesi olarak eşim geçen gün diyor ki sana şimdiden doğum hediyesi olarak ne alacağımı düşünmeye başladım diyorr
Aaaa olmaz aldir hmn bse :)) ben hamile oldugumu soylerken dedim telefon istyrm diye aldi kocam sagoun :)

Hoşgeldin canım aramıza, ben Makbule. İki küçük kızım var, onlarla uğraşıyorum ve doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum. Canım bu kadar az yeme bence de kimyager1508 arkadaşımız söylemiş zaten. Bu şekilde üç gün anca dayanırsın ve dördüncü gün tatlıya saldırırsın. Bi de protein tüketmezsen sadece kas kaybı olur ve kalıcı kilo veremezsin. Normal ev yemeklerinden ölçülü yiyerek bi de besin gruplarını öğünlerde dengeli tüketerek daha sağlıklı kilo verebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…