- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
amin canımm çok sağol :)Allah saglıklı kucagına almak nasip etsin canım :)
Kanki sen biliyon isi benim emre izinli pisi istedi :))))
Arkadaslar esmahan 38 benim arkadasim :))) oda artik aramizda anlattim burayi hemen katilmak istedi :))
Sinüzit agrısınada iyi gelirmi ki bende ondan cekiyorum
bu kış günü sizinle bolu ya gelip kayak yapmayı da çok isterdim
masalimsii canım ben de gidemedim zaten, nasıl bi bağımlılık yaptıysanız artık... Dönüp dolaşıp geldim yine...
2015'in başı benim için hiç iyi başlamamıştı. Annemin rahatsızlığı çıktı, eşimin amcası rahmetli oldu, kayınvalidem çok sık hasta oldu ama 2015'te bana da Rabbim 2 yıldır beklediğimiz meleğimizi nasip etti. bundan daha büyük bir hediye olamaz sanırım2015 kötü başladı ama iyi bitti çok şükür
yeni telefonun hayırlı olsun canım güle güle kullan hep iyi haberler al inş.
çok geçmiş olsun canımm. ben öyle durumlarda suya okuyup içiyorum. biraz rahatlatıyor.
ahhh bu kocaların izin günlerindeki kahvaltılarrrr
Ben de bu ara 5 taşa kafayı taktım, sanırım yılbaşına doğru çıkan pırlanta reklamlarının etkisinde kalıyorum.
Eşime çıtlattım geçen gün o da şöyle dedi " ona vereceğim parayla sana yeni telefon alırız ." Erkek milleti işte, evlendikten sonra odunlaşmaya başlıyor :)
Ben de kendi beş taşımı kendim almaya karar verdim, işe başlayayım ilk maaşımı beş taşa yatıracam :)))
bende bugünlerde reklamlardan dolayı 5 taşa heveslendim ama hiç denemedim nasıl durur diye
Hahahahha aynen canimmm :))amin canımm çok sağol :)
bende diyorum nereden geliyor bu samimiyet
Valla canim dene iatersen kavur tafana corek otunu tulbende sar kokla ama dikkat et cok keskin bi kokusu varSinüzit agrısınada iyi gelirmi ki bende ondan cekiyorum
Tamam canım deniycem bunu :) inşallah iyi gelir ilaç bile fayda etmiyoValla canim dene iatersen kavur tafana corek otunu tulbende sar kokla ama dikkat et cok keskin bi kokusu var
Beni afedersin kusmak ve karanlikta patates sarip uyumak disinda hicbirsey kesmiyorkızlar galiba fena halde migrenim tuttumide bulan( kafam zonkluyor, gözlerim ağrıyor
Hadi bakalim insallah bak simdidennuc msj ettiTamam kaptanimm ınş haklsn daha gayret etcm canım ben haftasonlrida calsyrm yani 7 gün...çok yoruluyrmbu dönem yaa tabiki Allah sağlık versin ınş tmmbu hafta itibarı ile bomba gbi aranızda ol cam inş
Herkese gunayinn İTİRAF ediyorum kahvaltida pisi yedimkocam izinli bugun
Ayyy cok kotu bilirim ben o zamanlarda corekotunu isitip tavada tulbente koyuyorum yavas ca kokluyorum iyi geliyor bana dene ama lutfen yavasss kokla zaten koklayinca anlarsin bi doktor dmisti bana
bravo kanka ben öğle yemeğinde 6 tane kuru kayısı ve salata yedim bi fincanda şekersiz nescafe
Kanki sen biliyon isi benim emre izinli pisi istedi :))))
Bende diyorum bu karda kista paylasima yazmadan yeni uye gelmis demek ki neymis yolu biliyirmus :)Arkadaslar esmahan 38 benim arkadasim :))) oda artik aramizda anlattim burayi hemen katilmak istedi :))
Kayak yaamam kuzey yapisik geziyor ama insallah olur planlarimiz biz 29ocakta evlendik 30ocak dogum gunum ve abantta balayina ciktik malum karda kista nereye gitcen simdi nasipse oglumla ikinci balayi ama tabi planlar yatmazsa sali dan pazara kadar bolu kar yagisli aliyirbu kış günü sizinle bolu ya gelip kayak yapmayı da çok isterdim
masalimsii canım ben de gidemedim zaten, nasıl bi bağımlılık yaptıysanız artık... Dönüp dolaşıp geldim yine...
Hastaliklar olumler illa ki oluyor canim rabbim hastalara sifa versin2015'in başı benim için hiç iyi başlamamıştı. Annemin rahatsızlığı çıktı, eşimin amcası rahmetli oldu, kayınvalidem çok sık hasta oldu ama 2015'te bana da Rabbim 2 yıldır beklediğimiz meleğimizi nasip etti. bundan daha büyük bir hediye olamaz sanırım2015 kötü başladı ama iyi bitti çok şükür
yeni telefonun hayırlı olsun canım güle güle kullan hep iyi haberler al inş.
çok geçmiş olsun canımm. ben öyle durumlarda suya okuyup içiyorum. biraz rahatlatıyor.
ahhh bu kocaların izin günlerindeki kahvaltılarrrr
Ben de bu ara 5 taşa kafayı taktım, sanırım yılbaşına doğru çıkan pırlanta reklamlarının etkisinde kalıyorum.
Eşime çıtlattım geçen gün o da şöyle dedi " ona vereceğim parayla sana yeni telefon alırız ." Erkek milleti işte, evlendikten sonra odunlaşmaya başlıyor :)
Ben de kendi beş taşımı kendim almaya karar verdim, işe başlayayım ilk maaşımı beş taşa yatıracam :)))
bende bugünlerde reklamlardan dolayı 5 taşa heveslendim ama hiç denemedim nasıl durur diye
Benimde kaplica hamam tarzi birseye plan olursa abantta yaptircam valla kesin uc kg zayiflarimOff off bende hem sinüzit hem migren var sağdan soldan geliyorlar
tatil olsun, gezmek olsun yaz kış tatili farketmez bizim için :)
iyi yaptın canım biz burada bi aileyiz çünkü
benim şuan masaja ihtiyacım var galiba
ben evli olsam kendim alırım heralde pırlanta olmasa bile çok güzel çakmaları var onlardan alırım
bence mükemmel duruyor :)
gaywt guzel gisiyorsunBende bıgünki kahvaltımı yaxıyım bari :))
Kahvaltıdan yarım saat önce ballı sirkeli su
1 dilim ekmek
Menemen hemen hemen1 porsiyon yemişimdir yada daha az
1 kibrit kutusu peynir
Yarım muz
1 çk bal
Şekersiz çay
Eşim bugün evdeydi biraz kahvaltı keyfi yaptık :) aksam hafif yiyip. 5 ten sonra yemeyerek az yag kullanarak kilo vermeyi deniycem. bu arada 3 tane kestane yedim bunu aksam yememek için yedim
Beni afedersin kusmak ve karanlikta patates sarip uyumak disinda hicbirsey kesmiyor
Cin yago cok iyi dediler aldim oda tirt cikti
Hadi bakalim insallah bak simdidennuc msj etti
[
Bende diyorum bu karda kista paylasima yazmadan yeni uye gelmis demek ki neymis yolu biliyirmus :)
Kayak yaamam kuzey yapisik geziyor ama insallah olur planlarimiz biz 29ocakta evlendik 30ocak dogum gunum ve abantta balayina ciktik malum karda kista nereye gitcen simdi nasipse oglumla ikinci balayi ama tabi planlar yatmazsa sali dan pazara kadar bolu kar yagisli aliyir
Hastaliklar olumler illa ki oluyor canim rabbim hastalara sifa versin
Su melegin cinsiyetide bi ogrenseydik artik
Bende denemeden almam ellerim cok kucuk parmagin yarisi kaplarsa
Benimde kaplica hamam tarzi birseye plan olursa abantta yaptircam valla kesin uc kg zayiflarim
gaywt guzel gisiyorsun
huhuuuuuuu ödeme en iyi ilaç maydanoz suyuuuuuuukızlar bu ödemleri atmam lazım acilenkendimi şişkin kilo almış hissediyorum . 56 ya kadar artık hiç kaçamak yok
huhuuuuuuu ödeme en iyi ilaç maydanoz suyuuuuuuu
canım sen doğru düzgün bişey yememişsin kiselam kızlar ben bu sabah güne maydonoz kürüyle başladım sonra domates salatalık ve bi dilim peynir yedim şekersiz kahve içtim sonra ara öğün olarak bi bardak tarçınlı süt ve 6 tane kuru kayısı yedim öğlen sadece salata ve şekersiz kahve içtim akşamada salata çorba ve şekersiz kahve içeceğim en son yatmadan tekrar tarçınlı süt içeceğim sizce ilk gün için Nasıl ?
kullan canımm mutlaka. işe yarar emin ol. benim eşimin önceki telefonu htc'ydiNaber kzlar naslsnz henuz regl olamdm sistiiim maydnza basvrcm sanrm bu arada arkad7lr aranzda htc tlfn kullnan varmi yaa?
Aaaa olmaz aldir hmn bse :)) ben hamile oldugumu soylerken dedim telefon istyrm diye aldi kocam sagoun :)evettt teyzesi bebişimiz gelecek kısmetse
yoookkk aldırmadımmdoğum hediyesi olarak eşim geçen gün diyor ki sana şimdiden doğum hediyesi olarak ne alacağımı düşünmeye başladım diyorr
Hoşgeldin canım aramıza, ben Makbule. İki küçük kızım var, onlarla uğraşıyorum ve doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum. Canım bu kadar az yeme bence deselam kızlar ben bu sabah güne maydonoz kürüyle başladım sonra domates salatalık ve bi dilim peynir yedim şekersiz kahve içtim sonra ara öğün olarak bi bardak tarçınlı süt ve 6 tane kuru kayısı yedim öğlen sadece salata ve şekersiz kahve içtim akşamada salata çorba ve şekersiz kahve içeceğim en son yatmadan tekrar tarçınlı süt içeceğim sizce ilk gün için Nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?