ödem atıcı zencefilli kür :Kızlar ben bir ölçüm yaptırmıstım vücudumun %40nın ödem oldugunu öğrenmiştim neredeyse yarısı bunlardan kurtulmam için bana destek olacak olan var mı .detoks suları falan ?
Tesekkur ederim içimi biraz zora benzıyor zencefil oluncaödem atıcı zencefilli kür :
tamamı da yapılabilir, günlük taze de yapılabilir malzemeler 3 e bölünüp
3 işaret parmağı uzunluğunda kesilmiş taze zencefil veya 5-6 adet kuru zencefil
3 yeşil elma
bir dal çubuk tarçın
1 yemek kaşığı karanfil
1 yemek kaşığı karabiber
1 adet limon
3 litre su
elma ve limon dörde bölünüp, tüm malzeme suda kaynamaya başladıktan sonra, 5 dakika zaman tutulup ocak kapatılacak.
her gün olmak üzere, 3 su bardağı, yemek öncesi veya sonrası ılık yada sıcak içilecek.
şöyle ayarlanabilir, sabah kahvaltı sonrası 1 bardak
öğlen yemek sonrası 1 bardak
akşam yemek öncesi 1 bardak gibi.
ben limonun 4/1 ini kattım, kaynarken c vitamini gitmesin diye içerken de kalanını bardağıma sıkıyorum.
yağ yakıcı odem atici elma kürü 1 kırmızı elma 1.5 lt su 1 kabuk tarçın 10 dk kaynatıyorsun 10 dk demlendiriyorsun sonra süzüp akşama kadar içiyorsun bu baya ise yarıyorKızlar ben bir ölçüm yaptırmıstım vücudumun %40nın ödem oldugunu öğrenmiştim neredeyse yarısı bunlardan kurtulmam için bana destek olacak olan var mı .detoks suları falan ?
Tesekkur ediyorum deneyecegimyağ yakıcı odem atici elma kürü 1 kırmızı elma 1.5 lt su 1 kabuk tarçın 10 dk kaynatıyorsun 10 dk demlendiriyorsun sonra süzüp akşama kadar içiyorsun bu baya ise yarıyor
Bende memnun deyilim malesefBuralar çok durulmuş. Oysaki sezon başı olması gerekti. Yeni yıla yeni bir ben olarak girmek istiyorum mesajları doldurmaliydi buraları. Yok mu? Herkes memnun mu yerinden kilosundan.
Bende yeni bi ben olayından çıktım. Ben benim. Sadece eski bene dönmek istemiyorum. 75 lerde kalmaliyim. Madem inemiyorum. Yerimi sabitleyim.
Kaptanım benim mesajı mi görmedin mi?moni
Bende memnun deyilim malesef
Bal bende iştah açtı ve kilo yaptı
Kan, damar temizliği yapıyoruz ve daha 2 haftam var
Umarım daha yükselmez
Bundada yasaklar çok canımKan damar temizliğini nasıl yapıyorsunuz gezegenim neleri yemek serbest
İnstagramda nilaykeçeciyi takip etmeni tavsiye ederim, güzel içerikleri var mutlaka faydası olacaktır.Kızlar ben bir ölçüm yaptırmıstım vücudumun %40nın ödem oldugunu öğrenmiştim neredeyse yarısı bunlardan kurtulmam için bana destek olacak olan var mı .detoks suları falan ?
Akşam illaki çok çıkar kafana takmaSabah tartıda çok güzel bir rakam gördüm, akşam baktığımda ise üzerine bir buçuk kilo koymuştum
O kadar şey de yemedim ama Allah Allah
Yarını iple çekiyorum
Haklısın aslında her gün de tartılmayın diyorlar ama benim hoşuma gidiyorAkşam illaki çok çıkar kafana takma
Sabah harici tartılma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?