Evet ara ara bendede olurGünaydın kızlar
Benim tarti da bozuldu galiba yaaa
Bi 68 cikiyorum bi 67 bi 66.8 anlamadım gitti. Yarin sabah 5-6 kere tartilip oyle yazicam kilomu.
Buarada diyete başladığımdan beri ağzımda şekerli bi tat var sizde de oluyor mu bu. Sekersiz cay iciyorum ama agzimdaki tat şekerli gibi.
Bundada yasaklar çok canım
Yapabiliyormuyum? Malesef
Sabah 8
Ballı soğan suyu
9
Sarımsaklı zeytinyağı içine aynı miktar limon sıkılıp içilecek
10
1 elma
13
1 elma
15
Ballı soğan suyu
18
Kan grubuna uygun akşam yemeği
Pazartesi, perşembe akşam yemeği yerine mevsim meyvesi
Yarından itibaren
Gece 23
Ballı sarımsaklı limonlu karışım
İştahım çok açık
Yanlış şeylerde yiyorum ve doymak bilmiyorum
65 kiloyu gördüm geçen
Bu temizlik bitsin inşallah açlık filan yapacağım
Bende içemem diyordum da, fena deyilballı soğan suyumu ıııyyyyy tadı nasıl gezegenim ben içemem gibi geliyor Allah kolaylık versin canım benim
Bunları ne icin yatırıyorsun merak ettim ve yaparken kimden yardım alıyorsun.Bende içemem diyordum da, fena deyil
Asıl bu akşam ballı sarımsaklı limonlu başlıyor, kokmasın diye eşime de içireyim diyorum.
Kireç temizliğinden sonra limon tüketmekte zorlandım.
Şimdide bal duymak istemiyorum.
Ahmet apa ile yitik şifayı ücretsiz bulanlar grubuyla sağlıklı beslenmeye geçtim.Bunları ne icin yatırıyorsun merak ettim ve yaparken kimden yardım alıyorsun.
Allah yardımcın olsun içilmesi zor gibi görünüyor.
Oh iyi maşallahDiyetisyenin yanından geldim. Bu hafta 4 kilo su kaybetmişim artık yavaş yavaş yağdan vermeye başlayabileceğimi söyledi, çok fazla su tutmuş vücudum ölçümlere göre. Bir de benim evdeki tartı ile hem spor salonunun hem diyetisyenin tartı ölçümleri arasında 1,5 kg fark var. Bendeki fazla ölçüyor galiba. Onların ölçümleri nerdeyse aynı.
Peki temizliğinden nasıl emin oluyorsunuz acaba ?değişik bir soru oldu ama merakımı mazur görünAhmet apa ile yitik şifayı ücretsiz bulanlar grubuyla sağlıklı beslenmeye geçtim.
Programin sonunda karaciğer temizliği vardı, yaptım.
Arkasından kireç temizliği geldi, yaptım.
Sonra böbrek, mesane temizliği, sonra akciğer temizliği vardı, malzeme temin edemediğim için yapamadım.
Şimdi kan, damar temizliği var, tam olmasada yapmaya çalışıyorum.
3 haftalık program.
Son 2 hafta kaldı
Sonrasında inşallah oruç borçlarımı tutmak istiyorum, hemde tek öğün beslenmiş olurum inşallah
Teşekkür ederimmmOh iyi maşallah
Tesekkur ederim bakacagımİnstagramda nilaykeçeciyi takip etmeni tavsiye ederim, güzel içerikleri var mutlaka faydası olacaktır.
ödem attırıcı çay
Eki Görüntüle 2695608
detokslarına da mutlaka bak, kabak detoksu ve ananas detoksu favorim
kabak detoksunda
Kahvaltı > 2 yumurta dilim peynir ve söğüş sebze/yeşillik
Öğle ve akşam> 2 kabak rendelenip yağsız soteleniyor. Soğuduktan sonra 2 yk yoğurt ve 2 ceviz, istenilen baharatlar (tuz hariç) eklenip tüketiliyor.
İkindide iki adet meyve ile ara öğün yapılıyor.
Bu menüyü üç veya iki gün yapmak gerekiyor. Sonrasında 15 gün ara verip tekrar deneyebilirsin.
Estağfirullah canımPeki temizliğinden nasıl emin oluyorsunuz acaba ?değişik bir soru oldu ama merakımı mazur görün
Estağfirullah canım
Aidin salih hanımın yitik şifa kitabında herşey yazıyor.
Ahmet bey sadece bunu seviyelere bölerek sürece hazırlamış.
Bikaç senedir facebook ta grup olarak yapıyorlarmış.
Bende bi arkadaş sayesinde haberdar oldum.
Hemen başladım sonra gruba katılıp grupla devam ettim.
Karaciğer temizliği sonrası doktora gidip kan verdim , troid ameliyatı olduğum için 6 ayda bir kan vermem gerekiyor
Geçenlerde doktora gidip son 2 kan değerlerimi karşılaştırmasını istediğimde, herşeyin gayet güzel olduğunu, heryerimin tertemiz olduğunu söyledi.
kullandığım ilacı haftada 5 gün yarım doza indirdi.
Bundan iyi kanıt olurmu?
Hemde ne dirayetTebrik ederim senın adına sevındım .bilmiyordum öğrendim .su orucunu duymustum aidin salihin yine yapılmasını önerdiği bi şifa bulma metodu.denemeyı dusunuyorum ama 1yasında bebegim var ve benı epey bi zorlayacaga benzıyo .belki ileride ama sizi dirayetli gördüm deneyebılırsınız belki
Hemde ne dirayet
O dediğin su orucunu 23 gün yaptım, tabiki onuda doktor kontrolünde yaptım.
O Zamanda günde 1 doz aldığım tableti yarım doza düşürmüştük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?