hoşgeldin canım.Hayırlı aksamlar.
Benide aranıza almanız için sayfanın basındaki bilgileri doldurmak dısında yapmam gereken var mı?
Hala hiç değişmemişsin AylinSağol tatlımişlerimi hafifletmeye karar verdim Ayşem.Sağlık elden gidiyor,böyle devam edersem yatıp kalıcam Allah esirgesin.Oturup kalkmak,eğilmek işkence oldu.Oturamıyorum o da ayrı dert.Dün de 40 kg kapya aldım biber salçası yapıcam,ama pişman oldum.Bugün de dr hanımın nohut,yulaf unlu glütensiz siparişlerini,mor ekmek,kapya biber dolması,kızlarına gelin çantası da yaptım verdim.2 gün öncede çölyak hastası başka bir dr hanımın özel siparişlerini yaptım verdim.Ufff ne çok şey yapmışım sırtımın belimin ağrıdığı kadar var
Geçmiş ola gezom. Sabah daha iyi uyandın inşallahBaşım ağrıyor du çok şükür geçti lakin karnım hâlâ ağrıyor
Aebenim canıımm sadece uğradın mı,yoksa temelli mi geldin?Hala hiç değişmemişsin Aylin
Bu cAn bize emanet...
İsminiz (İsteğe Bağlı )zgurkus
Yaşınız :25
Boyunuz:168
Mesleginiz:sağlıkçı
Şu anda çalışıyor musunuz:hayır
Evli/bekar:evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1yas 1cocuk
Emziriyor musunuz:hayır
Yaşadığınız şehir:ankara
Kilo alma hikayeniz :hamilelik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:hafiflemek istiyorum
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :şakacı ,sabırsız ,sakin
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?):hayır
Şu anki kilonuz:72.800
Hedef kilonuz:65
Selamlar güzel hanımlar
Tesekkur ederim .umarım hepimiz kısa sürede saglıkla ulasalım hedeflere.hoşgeldin aramıza inşallah kısa sürede hedeflediğin kiloya ulaşırsın
ElhamdülillahGeçmiş ola gezom. Sabah daha iyi uyandın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?