- 9 Kasım 2015
- 1.106
- 2.294
- 83
- 40
Biz kadınlar ne kadar fenayız yaa, her fırsatta kocaları yolma peşindeyiz:)Aaaa olmaz aldir hmn bse :)) ben hamile oldugumu soylerken dedim telefon istyrm diye aldi kocam sagoun :)
canım ben zaten çok fazla bişey yiyemiyorum yiyinceye ağzın durmuyor ana tavsiyelerini göz önüne alacağımcanım sen doğru düzgün bişey yememişsin kibütün gün aç gezmişsin şok diyet gibi olmuş. kızzzz hasta olursun böyle yemeye yada yememeye devam edersen süt ve maydanoz kürü seni şişirmiş ama arada karbonhidrat, hergün protein, arada meyve, çerez falanda yemen lazım.
Okuyunca ben çok yedim gibi geldi bi an :)))Menu
Sabah
1/2 dlm ekmek
2yumurta
1kk peynir
6zeytin
1domates
Ara
1kahve
1bardak sut
Ara
1.5mux ve 1su bardagi yogurtla yapilmis smootinin 2/3 u 1/3 unu oglum icti
Aksamda 1kucuk karni yarik 2yk pilav salata corba dusunuyorum
Kese mi atcaz birbirimizeTakımca bi hamama gidelim
Ekmek yiyin diyolar ama sen bu şekilde kilo veriyosan diycek bişi yok :)selam kızlar ben bu sabah güne maydonoz kürüyle başladım sonra domates salatalık ve bi dilim peynir yedim şekersiz kahve içtim sonra ara öğün olarak bi bardak tarçınlı süt ve 6 tane kuru kayısı yedim öğlen sadece salata ve şekersiz kahve içtim akşamada salata çorba ve şekersiz kahve içeceğim en son yatmadan tekrar tarçınlı süt içeceğim sizce ilk gün için Nasıl ?
hoşgeldiiinn bir yeni üye daha galiba menünüzü gördüm kalorisi az görünüyo evet ama çok dengesiz olmuş protein yağ vs dağılımı felan herşeyden yeseniz de ölçülü yeseniz daha diyet olur böyle çok sağlıksızcanım zaten ben normalde çok fazla yemek yiyemiyorum ki
sabah:
3-4fındık
1bardak meyve suyu
ara: 1kutu sade süt
2dilim burçak bisküvi
öğle:
1paket kepekli form
1büyük kutu ayran
ara: 1yeşil elma
akşam:
1tabak taze fasulye
2dilim ekmek
2yk pirinç-bulgur karışık pilav
yarım kase çorba
1küçük bardak ayran
8-10fındık
canım ahu neredeyse 1 aydır hiç girmiyor maalesef 2 hafta önce diskalifiye oldu.kaptanım benim rakibeme ne oldu nerelerde göremiyorumgirdiğim varmış gibi konuşuyorum bide dimi çok yüzsüzüm
doğum günün ne zamanki tatlımmArkadaslr iyi aksamlar aksam yemegim oglen yok
Aksam
1 adet cigkofte durum
Ve pasta yedim esim almis gelmis erken dogum gunu suprizi yapmis yememek olmazdi dimi :)))))
aynen yemek yok ama form ve ayran çok iyi ikili onlarla geçiştiriyorum birkaç hafta kaldı zaten daha sonra yemekhanede yicem yani yemekler bana bağlı olmicak sakın kızmayınyavrum ögrenci oldugu nasilda belli aksama kadar dogru düzgün yemek yokkarbonlara biraz dikkat diyebilcem sadece yoksa gayet iyi benim menüde kitab fuarina gittigim icin alt üst oldu
sabah: 2 yumuta ,2 dilim tost ekmegi, 8 yesil zeytin, cherry domates
öglen: 2 avuc kavrulmus kestane (ama Bursa kestanesi) , 1 dilim baklava 1 söbiyet, 1/2 simit
simdi yesil cay is yerindede artik birsey yememyada bir protein tozlu bir icecek yapar götürürüm....ya alistm is cikislarindan sonra yemek yemeye (bu yüzden kilo aldi izinliyken) simdide 17 de en son yesem 22-23 aralarinda migdem isyaaannnnn ediyor halil sezai gibi
dünüde is cikisinda paylasirim..ayy vaktinde ciksak bari
canım ahu neredeyse 1 aydır hiç girmiyor maalesef 2 hafta önce diskalifiye oldu.
1 ocak bebegimmmm :)doğum günün ne zamanki tatlımm
canım en son sorunları olduğunu söylemişti, tedaviye başlamıştı ama sonra hiç ses seda cıkmadı maaleseföyle mii önemli birşey yok inşallah hiç haber vermedi mi
waaooowwww süpermişşşş1 ocak bebegimmmm :)
Bizimde yatti cok bozulduk@masalimsii aynen canımm tatil olsun yeter gideriz biz, sana tavsiyem kendin gibi gezmeyi seven birini bul evlen. benim kocam benim kadar hareketli yaşamayı sevmiyor onun için bazen çatışıyoruz
@erigim ayyy ne güzelllben daha hiç abanta gitmedim , nasip olursa belki bidahaki sene gideriz
Cok az protein sart protein olmazsa vucudun kaslari harcar yag yerine kas gider tartida eksilirsinnama saglikli olmazselam kızlar ben bu sabah güne maydonoz kürüyle başladım sonra domates salatalık ve bi dilim peynir yedim şekersiz kahve içtim sonra ara öğün olarak bi bardak tarçınlı süt ve 6 tane kuru kayısı yedim öğlen sadece salata ve şekersiz kahve içtim akşamada salata çorba ve şekersiz kahve içeceğim en son yatmadan tekrar tarçınlı süt içeceğim sizce ilk gün için Nasıl ?
İyi tatlimNaber kzlar naslsnz henuz regl olamdm sistiiim maydnza basvrcm sanrm bu arada arkad7lr aranzda htc tlfn kullnan varmi yaa?
Bu yılbaşı tatilinde biz de abant veya Yalova termal istiyoduk ama son bir aydır çocuklar hastalıktan kurtulmadı, böyle bi zamanda evde oturmaktan başka çare yok
Bugün Migros'tan muffin kalıbı aldım, indirime girmişti. Tatilde yapayım bakalım nasıl olacak.
Onemli olan miktarindan cok neyi yedigincanım zaten ben normalde çok fazla yemek yiyemiyorum ki
Ekmeksiz olur aslindaOkuyunca ben çok yedim gibi geldi bi an :)))
Kese mi atcaz birbirimize
Ekmek yiyin diyolar ama sen bu şekilde kilo veriyosan diycek bişi yok :)
Akşam menüm
3 kaşık pırasa
1 kepçe çorba
2 kaşık yoğurt
Yarım haşlama patates
Kızlar diyetsiz vermek istiyorum az yemeye çalışıyorum nir kaç günde şekilde eksi görmezsem degistircem
sabah:
3-4fındık
1bardak meyve suyu
ara: 1kutu sade süt
2dilim burçak bisküvi
öğle:
1paket kepekli form
1büyük kutu ayran
ara: 1yeşil elma
akşam:
1tabak taze fasulye
2dilim ekmek
2yk pirinç-bulgur karışık pilav
yarım kase çorba
1küçük bardak ayran
8-10fındık
Ohooo dunyadan haberin yokkaptanım benim rakibeme ne oldu nerelerde göremiyorumgirdiğim varmış gibi konuşuyorum bide dimi çok yüzsüzüm
Valla cansu bebi unutmussun arada yeseydin benideyavrum ögrenci oldugu nasilda belli aksama kadar dogru düzgün yemek yokkarbonlara biraz dikkat diyebilcem sadece yoksa gayet iyi benim menüde kitab fuarina gittigim icin alt üst oldu
sabah: 2 yumuta ,2 dilim tost ekmegi, 8 yesil zeytin, cherry domates
öglen: 2 avuc kavrulmus kestane (ama Bursa kestanesi) , 1 dilim baklava 1 söbiyet, 1/2 simit
simdi yesil cay is yerindede artik birsey yememyada bir protein tozlu bir icecek yapar götürürüm....ya alistm is cikislarindan sonra yemek yemeye (bu yüzden kilo aldi izinliyken) simdide 17 de en son yesem 22-23 aralarinda migdem isyaaannnnn ediyor halil sezai gibi
dünüde is cikisinda paylasirim..ayy vaktinde ciksak bari
5.ci olduk@erigim kaptan sana bişey sorucam. biz bu hafta takımlar arası kaçıncı olduk? o liste yayınlanmadı herhalde ben bulamadım da
Bence abur cuburdan daha iyidir iktarini abartmadigin sureceaynen yemek yok ama form ve ayran çok iyi ikili onlarla geçiştiriyorum birkaç hafta kaldı zaten daha sonra yemekhanede yicem yani yemekler bana bağlı olmicak sakın kızmayın
cikolata nasil bir cikolataMenum
sabah
klasik kahcalti
ogle
1 cikolata
1 turk kahvesi
aksam
Firinda balik
bol salata
2 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?