Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bu yılbaşı tatilinde biz de abant veya Yalova termal istiyoduk ama son bir aydır çocuklar hastalıktan kurtulmadı, böyle bi zamanda evde oturmaktan başka çare yok
Bugün Migros'tan muffin kalıbı aldım, indirime girmişti. Tatilde yapayım bakalım nasıl olacak.

Aaaa olmaz aldir hmn bse :)) ben hamile oldugumu soylerken dedim telefon istyrm diye aldi kocam sagoun :)
Biz kadınlar ne kadar fenayız yaa, her fırsatta kocaları yolma peşindeyiz:)
Ben de doğumlarda bilezik aldırdım ama dışarda takamıyorum, kötü zamandayız valla iki bilezik için insanı boğazlıyolar

canım ben zaten çok fazla bişey yiyemiyorum yiyinceye ağzın durmuyor ana tavsiyelerini göz önüne alacağım

Menu
Sabah
1/2 dlm ekmek
2yumurta
1kk peynir
6zeytin
1domates

Ara
1kahve
1bardak sut
Ara
1.5mux ve 1su bardagi yogurtla yapilmis smootinin 2/3 u 1/3 unu oglum icti

Aksamda 1kucuk karni yarik 2yk pilav salata corba dusunuyorum
Okuyunca ben çok yedim gibi geldi bi an :)))
Takımca bi hamama gidelim
Kese mi atcaz birbirimize
Ekmek yiyin diyolar ama sen bu şekilde kilo veriyosan diycek bişi yok :)

Akşam menüm
3 kaşık pırasa
1 kepçe çorba
2 kaşık yoğurt
Yarım haşlama patates

Kızlar diyetsiz vermek istiyorum az yemeye çalışıyorum nir kaç günde şekilde eksi görmezsem degistircem

sabah:
3-4fındık
1bardak meyve suyu

ara: 1kutu sade süt
2dilim burçak bisküvi

öğle:
1paket kepekli form
1büyük kutu ayran

ara: 1yeşil elma

akşam:
1tabak taze fasulye
2dilim ekmek
2yk pirinç-bulgur karışık pilav
yarım kase çorba
1küçük bardak ayran
8-10fındık

canım zaten ben normalde çok fazla yemek yiyemiyorum ki
hoşgeldiiinn bir yeni üye daha galiba menünüzü gördüm kalorisi az görünüyo evet ama çok dengesiz olmuş protein yağ vs dağılımı felan herşeyden yeseniz de ölçülü yeseniz daha diyet olur böyle çok sağlıksız

kaptanım benim rakibeme ne oldu nerelerde göremiyorum girdiğim varmış gibi konuşuyorum bide dimi çok yüzsüzüm

yavrum ögrenci oldugu nasilda belli aksama kadar dogru düzgün yemek yok karbonlara biraz dikkat diyebilcem sadece yoksa gayet iyi benim menüde kitab fuarina gittigim icin alt üst oldu

sabah: 2 yumuta ,2 dilim tost ekmegi, 8 yesil zeytin, cherry domates

öglen: 2 avuc kavrulmus kestane (ama Bursa kestanesi) , 1 dilim baklava 1 söbiyet, 1/2 simit

simdi yesil cay is yerindede artik birsey yemem yada bir protein tozlu bir icecek yapar götürürüm....ya alistm is cikislarindan sonra yemek yemeye (bu yüzden kilo aldi izinliyken) simdide 17 de en son yesem 22-23 aralarinda migdem isyaaannnnn ediyor halil sezai gibi

dünüde is cikisinda paylasirim..ayy vaktinde ciksak bari

benim gibi kronik kabızlık sorunu olan hatunlar size tavsiyem var. hani şu cennet hurması denen meyve varya acayip bağırsakları çalıştırıyor. şimdi tam mevsimi hergün ara öğün olarak tüketin. tuvalet alışkanlığınız olur

@erigim kaptan sana bişey sorucam. biz bu hafta takımlar arası kaçıncı olduk? o liste yayınlanmadı herhalde ben bulamadım da

aynen yemek yok ama form ve ayran çok iyi ikili onlarla geçiştiriyorum birkaç hafta kaldı zaten daha sonra yemekhanede yicem yani yemekler bana bağlı olmicak sakın kızmayın

Bizimde yatti cok bozulduk
Cok az protein sart protein olmazsa vucudun kaslari harcar yag yerine kas gider tartida eksilirsinnama saglikli olmaz
Naber kzlar naslsnz henuz regl olamdm sistiiim maydnza basvrcm sanrm bu arada arkad7lr aranzda htc tlfn kullnan varmi yaa?
İyi tatlim

canım zaten ben normalde çok fazla yemek yiyemiyorum ki
Onemli olan miktarindan cok neyi yedigin
Ekmeksiz olur aslinda

kaptanım benim rakibeme ne oldu nerelerde göremiyorum girdiğim varmış gibi konuşuyorum bide dimi çok yüzsüzüm
Ohooo dunyadan haberin yok
Valla cansu bebi unutmussun arada yeseydin benide
@erigim kaptan sana bişey sorucam. biz bu hafta takımlar arası kaçıncı olduk? o liste yayınlanmadı herhalde ben bulamadım da
5.ci olduk
aynen yemek yok ama form ve ayran çok iyi ikili onlarla geçiştiriyorum birkaç hafta kaldı zaten daha sonra yemekhanede yicem yani yemekler bana bağlı olmicak sakın kızmayın
Bence abur cuburdan daha iyidir iktarini abartmadigin surece
Menum
sabah
klasik kahcalti

ogle
1 cikolata
1 turk kahvesi

aksam
Firinda balik
bol salata

2 lt su
cikolata nasil bir cikolata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…