Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kare cikolatanin bitane parcasi :)

Arkadaslr iyi aksamlar aksam yemegim oglen yok
Aksam
1 adet cigkofte durum
Ve pasta yedim esim almis gelmis erken dogum gunu suprizi yapmis yememek olmazdi dimi :)))))
bence fena değil ben kendimi aç bıraktım herkese göre ama canım bişey istemedi ya

Menu
1.5 parca ev yapmi borek
Ogle
(
10 kase corba
Ceyrek tb ekmk
5 6 tane patats kroket
Ara
Ceviz ve fstik
Aksam
Domats biber az beyaz ve kasar peynir
1 parca ekmek
Su2 lt

evet sevgili grup arkadaşlarım size hemen gün sonu raporu geçiyorum çalışıyordum eve yeni geldim üzerimi değiştirirken basküle çıktım ve kilom 60 kendimi çok iyi hissettim şimdi bi kase special K yiyorum

Kanki hizlica verdigin kiloyu hizlica geri alirsin sebze yemekleri yemeye calis :)

bu arada 10 km yürüyüş yaptım
Waoww super
Kare cikolatanin bitane parcasi :)
Himm tmm:)
Menu
1.5 parca ev yapmi borek
Ogle
(
10 kase corba
Ceyrek tb ekmk
5 6 tane patats kroket
Ara
Ceviz ve fstik
Aksam
Domats biber az beyaz ve kasar peynir
1 parca ekmek
Su2 lt
Elif borek kroket olnsmis kroket cok yagli malum disida un kapli aksam bari duzgun yemek yeseydin
rakam guzel ama isten hep gec mi geliyirsun saat 21:30da birseyler yemek dogru degil tabi hemen uyumayacaksan

Ben de menümü yazayım
Sabah 1 yumurta, 1 kk peynir, 2 zeytin, 1 tk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara yarım muz
Öğlen 5 kaşık etli kurufasulye
Ara 1 pkt form bisküvi ( dışarda canım çekti)
Akşam 2 kepçe kırmızı, yeşil ve sarı mercimek karışımı çorba, 1 tbk pırasa, 1 kase yoğurt
Ara 1 elma, 3 kaşık yoğurt
Su 2 litreyi geçik

Canım hoşgeldin ben kaçırmışım gelişini:)
Kilon ve hedefin kaç merak ettim?

@erigim benim muffini duyunca kızmışsın:) dur hele bi yiyim de öyle kızarsın canım. Bi ısırık alsam olur mu acep?

Kanki hizlica verdigin kiloyu hizlica geri alirsin sebze yemekleri yemeye calis :)

kimyager1508 sence Nasıl yarın itibariyle proteinli yiyecekler de tüketeceğim

canım tamda bahsettiğimiz buydu. kaç kilo olduğunu tam hatırlayamadım ama 60'a düşmüşsün. tartı da eksi görmen demek kilo kaybı anlamına gelmez. sen böyle eksik beslenmeye devam edersen daha da eksi görürsün ama bu vücudundaki su ve kastan gider. sonra da en ufak bi kaçamakta hooopppp geri gelir. bizim amacımız yağdan sağlıklı bir şekilde vermek tatlımm. ilk önce bunu benimsemek gerekli. bunu da yavaş yavaş hep beraber başarıcaz
mesela hergün protein, sebze, meyve, çorba, yoğurt, süt, peynir yemeye özen göztermeliyiz. önemli olan porsiyon miktarları tatlım. herşeyden ye ama az az ye. mesela masalimsii öğlen menülerine bak yok yok ama miktarlar az az. sabah veya öğlen kaçırırsak akşam dengeliyoruz. yani az çok kalori hesabı yapıyoruz gibi. günlük 1200 kcal civarı almalıyız ki hemde vücut direncimiz düşmesin, metabolizma hızımız yavaşlayıp savunmaya geçmesin.
zaten 1 hafta içinde ne demek istediğimizi anlarsın. menülerimize bakarsın neyi nasıl yiyoruz diye, mesela senin kankanın menüleri de çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…