Kare cikolatanin bitane parcasi :)Bizimde yatti cok bozulduk
Cok az protein sart protein olmazsa vucudun kaslari harcar yag yerine kas gider tartida eksilirsinnama saglikli olmaz
İyi tatlim
Onemli olan miktarindan cok neyi yedigin
Ekmeksiz olur aslinda
Ohooo dunyadan haberin yok
Valla cansu bebi unutmussun arada yeseydin benide
5.ci olduk
Bence abur cuburdan daha iyidir iktarini abartmadigin surece
cikolata nasil bir cikolata
bence fena değil ben kendimi aç bıraktım herkese göre ama canım bişey istemedi yaArkadaslr iyi aksamlar aksam yemegim oglen yok
Aksam
1 adet cigkofte durum
Ve pasta yedim esim almis gelmis erken dogum gunu suprizi yapmis yememek olmazdi dimi :)))))
Tesekkur ederim canim :**canım en son sorunları olduğunu söylemişti, tedaviye başlamıştı ama sonra hiç ses seda cıkmadı maalesef
waaooowwww süpermişşşş
Ye kanki protein ye kahve yle olmaz :))))bence fena değil ben kendimi aç bıraktım herkese göre ama canım bişey istemedi ya
Kanki hizlica verdigin kiloyu hizlica geri alirsin sebze yemekleri yemeye calis :)evet sevgili grup arkadaşlarım size hemen gün sonu raporu geçiyorum çalışıyordum eve yeni geldim üzerimi değiştirirken basküle çıktım ve kilom 60 kendimi çok iyi hissettim şimdi bi kase special K yiyorum
evet sevgili grup arkadaşlarım size hemen gün sonu raporu geçiyorum çalışıyordum eve yeni geldim üzerimi değiştirirken basküle çıktım ve kilom 60 kendimi çok iyi hissettim şimdi bi kase special K yiyorum
evet seni dikkate alıyorum hafif sebze yemekleri bu gün bol salata yedim ve mercimek çorbası içtimKanki hizlica verdigin kiloyu hizlica geri alirsin sebze yemekleri yemeye calis :)
Waoww superbu arada 10 km yürüyüş yaptım
Himm tmm:)Kare cikolatanin bitane parcasi :)
Elif borek kroket olnsmis kroket cok yagli malum disida un kapli aksam bari duzgun yemek yeseydinMenu
1.5 parca ev yapmi borek
Ogle
(
10 kase corba
Ceyrek tb ekmk
5 6 tane patats kroket
Ara
Ceviz ve fstik
Aksam
Domats biber az beyaz ve kasar peynir
1 parca ekmek
Su2 lt
rakam guzel ama isten hep gec mi geliyirsun saat 21:30da birseyler yemek dogru degil tabi hemen uyumayacaksanevet sevgili grup arkadaşlarım size hemen gün sonu raporu geçiyorum çalışıyordum eve yeni geldim üzerimi değiştirirken basküle çıktım ve kilom 60 kendimi çok iyi hissettim şimdi bi kase special K yiyorum
Canım hoşgeldin ben kaçırmışım gelişini:)Okuyunca ben çok yedim gibi geldi bi an :)))
Kese mi atcaz birbirimize
Ekmek yiyin diyolar ama sen bu şekilde kilo veriyosan diycek bişi yok :)
Akşam menüm
3 kaşık pırasa
1 kepçe çorba
2 kaşık yoğurt
Yarım haşlama patates
Kızlar diyetsiz vermek istiyorum az yemeye çalışıyorum nir kaç günde şekilde eksi görmezsem degistircem
evet sevgili grup arkadaşlarım size hemen gün sonu raporu geçiyorum çalışıyordum eve yeni geldim üzerimi değiştirirken basküle çıktım ve kilom 60 kendimi çok iyi hissettim şimdi bi kase special K yiyorum
Yoknkiz gidemeyisine uzuldum tatil icin persembe tartilcaz persembe yersin@erigim benim muffini duyunca kızmışsın:) dur hele bi yiyim de öyle kızarsın canım. Bi ısırık alsam olur mu acep?
Kanki hizlica verdigin kiloyu hizlica geri alirsin sebze yemekleri yemeye calis :)
sizin tatil niye iptal oldu canım yaaaa, hani beraber kayak yapacaktıkYoknkiz gidemeyisine uzuldum tatil icin persembe tartilcaz persembe yersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?