Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım hoşgeldin ben kaçırmışım gelişini:)
Kilon ve hedefin kaç merak ettim?
Hosbulduk yatmadan bi bakiyim dediydim :)) ben dogumdan önceki kilom olan 57 olmak istiyorum. Ama bir kilo eksiği olmaya çalışıcam en azından diyeti bırakınca 1 kilo alırsam normal kilomda olurum diye düşündüm. Bilmem yanlşmı düşündüm

Ben de öyle düşünüyorum bırakınca bir iki kiloluk alma payı kalmalı :) bebeğin kaç aylık oldu, emiyor mu?

Dünkü menüm
Sabah: 1 ev poğaçasi ve keki, çay
Öğlen : 1 fincan yeşil çay
Akşam : 1 tabak mantı, yoğurt

Ben de öyle düşünüyorum bırakınca bir iki kiloluk alma payı kalmalı :) bebeğin kaç aylık oldu, emiyor mu?
2 yaşında canım :)) emmiyo artık :) ben anca kilo vermeye karar verdim :)

Günaydın kızlar
Günaydın :))
Dünkü menüm
Kaç gündür benimde gözüm mantıda kilo vermeme engel olur diye erteliyodum. Yesemmi napsam yarın

Canim gayet guzel ama formlarin bir paketi cok kalori digerleri ile pek bi farki yok ama gunu dengelemissin
sizin tatil niye iptal oldu canım yaaaa, hani beraber kayak yapacaktık

Tmam o zaman Perşembe yiyorum
Siz niye gitmiyorsunuz, hayırdır?
Esim is degistirmisti burda ilk yilbasi eee pastaci olunca ne kadar yapacagi belli degil gec cikabilirim dedi kuzeylede kis gunu flgec saatte yola cikmayi goze alamadim acikcasi bi hafta sonu gideriz diye ertelendi
Dogru dusunuyorsun hatta bence o rakam uc olmali cunku tatil zamanlari filan hizli artis olup moral bozabiliyor
Günaydın kızlar

Dünkü menüm
Gunaydin ama menuj hic olmamis o ne kek pogaca manti kestim biletini 2*3mile leslie yada 1.5saat yuruyus
2 yaşında canım :)) emmiyo artık :) ben anca kilo vermeye karar verdim :)

Günaydın :))

Kaç gündür benimde gözüm mantıda kilo vermeme engel olur diye erteliyodum. Yesemmi napsam yarın
Ertele biraz daha yada yiyeceksende iki uc kasik kafi
Gunaydin kizlarrrr, musmutlu kacamaksiz bir gün dilerimmm. Bugün ki kahveleriniz benden :))
Ohhh misss
gunaydin

Gunaydin sevgili takimim

Dun ki menu
Sabah
Yazmistim

Ara
1bardak sut
1kahve

Aksam(16:00)
1kepce yayla corbasi
2yk pilav
1kucuk karni yarik avuc ici kadar
Salata

Ara(18:30)
1dilim ekmege 1cay kasigi bal
3ceviz 3fistik
(Bu olmasa iyiydi)

Su:3lt
Spor:3 mile leslie (esim kuzeye cozum buldu flasha attik benim spor videolarini tvye takiyorum kuzeyde laptopa saldirmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…