- 9 Kasım 2015
- 1.106
- 2.294
- 83
- 40
Tmam o zaman Perşembe yiyorumYoknkiz gidemeyisine uzuldum tatil icin persembe tartilcaz persembe yersin
Hosbulduk yatmadan bi bakiyim dediydim :)) ben dogumdan önceki kilom olan 57 olmak istiyorum. Ama bir kilo eksiği olmaya çalışıcam en azından diyeti bırakınca 1 kilo alırsam normal kilomda olurum diye düşündüm. Bilmem yanlşmı düşündümCanım hoşgeldin ben kaçırmışım gelişini:)
Kilon ve hedefin kaç merak ettim?
Aferin kankiii :))))) yavas yavas yaza kadar fit bi fizige birlikte hep beraber kavusacagizzzz bol bol sebze meyve protein :))))evet seni dikkate alıyorum hafif sebze yemekleri bu gün bol salata yedim ve mercimek çorbası içtim
Ben de öyle düşünüyorum bırakınca bir iki kiloluk alma payı kalmalı :) bebeğin kaç aylık oldu, emiyor mu?Hosbulduk yatmadan bi bakiyim dediydim :)) ben dogumdan önceki kilom olan 57 olmak istiyorum. Ama bir kilo eksiği olmaya çalışıcam en azından diyeti bırakınca 1 kilo alırsam normal kilomda olurum diye düşündüm. Bilmem yanlşmı düşündüm
2 yaşında canım :)) emmiyo artık :) ben anca kilo vermeye karar verdim :)Ben de öyle düşünüyorum bırakınca bir iki kiloluk alma payı kalmalı :) bebeğin kaç aylık oldu, emiyor mu?
Günaydın :))Günaydın kızlar
Kaç gündür benimde gözüm mantıdaDünkü menüm
Sabah: 1 ev poğaçasi ve keki, çay
Öğlen : 1 fincan yeşil çay
Akşam : 1 tabak mantı, yoğurt
Kızlar tartılma günümüz hangi gün ,?
Canim gayet guzel ama formlarin bir paketi cok kalori digerleri ile pek bi farki yok ama gunu dengelemissinBen de menümü yazayım
Sabah 1 yumurta, 1 kk peynir, 2 zeytin, 1 tk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara yarım muz
Öğlen 5 kaşık etli kurufasulye
Ara 1 pkt form bisküvi ( dışarda canım çekti)
Akşam 2 kepçe kırmızı, yeşil ve sarı mercimek karışımı çorba, 1 tbk pırasa, 1 kase yoğurt
Ara 1 elma, 3 kaşık yoğurt
Su 2 litreyi geçik
sizin tatil niye iptal oldu canım yaaaa, hani beraber kayak yapacaktık
Esim is degistirmisti burda ilk yilbasi eee pastaci olunca ne kadar yapacagi belli degil gec cikabilirim dedi kuzeylede kis gunu flgec saatte yola cikmayi goze alamadim acikcasi bi hafta sonu gideriz diye ertelendiTmam o zaman Perşembe yiyorum
Siz niye gitmiyorsunuz, hayırdır?
Dogru dusunuyorsun hatta bence o rakam uc olmali cunku tatil zamanlari filan hizli artis olup moral bozabiliyorHosbulduk yatmadan bi bakiyim dediydim :)) ben dogumdan önceki kilom olan 57 olmak istiyorum. Ama bir kilo eksiği olmaya çalışıcam en azından diyeti bırakınca 1 kilo alırsam normal kilomda olurum diye düşündüm. Bilmem yanlşmı düşündüm
Günaydın kızlar
Gunaydin ama menuj hic olmamis o ne kek pogaca manti kestim biletini 2*3mile leslie yada 1.5saat yuruyusDünkü menüm
Sabah: 1 ev poğaçasi ve keki, çay
Öğlen : 1 fincan yeşil çay
Akşam : 1 tabak mantı, yoğurt
Ertele biraz daha yada yiyeceksende iki uc kasik kafi2 yaşında canım :)) emmiyo artık :) ben anca kilo vermeye karar verdim :)
Günaydın :))
Kaç gündür benimde gözüm mantıdakilo vermeme engel olur diye erteliyodum. Yesemmi napsam yarın
Ohhh misssGunaydin kizlarrrr, musmutlu kacamaksiz bir gün dilerimmm. Bugün ki kahveleriniz benden :))
gunaydinGunaydinnnnnnn
İsin garibi kuzey tekli koltuktan tutunup benim yaptigim gibi bacaklarini kaldiriyor
Sorma cuval cucesi gibi herseyin icinde oyun arkadasim benimSupermissss
Günaydın, senin kadar erken kalmamasak da günaydın :)Günaydın kızlar
Oh missGunaydin kizlarrrr, musmutlu kacamaksiz bir gün dilerimmm. Bugün ki kahveleriniz benden :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?