- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 333
Oh oh, yarasın mı desem ne desem bilemedimDünkü menüm
Sabah: 1 ev poğaçasi ve keki, çay
Öğlen : 1 fincan yeşil çay
Akşam : 1 tabak mantı, yoğurt
Günaydın fıstık iyiyiz, kahvaltı bitti çay keyfi yapıyorumgünaydın kızlarrr, nasılsınız..
Sorma 5.5-6ay arasi emekledi benim sipa dedugin gibi mastir oldu cok yaramaz zaten dur durak yok bu yururse ben naparim bilmiyorum doktora yapsin mastir yaosin hic acelesi yok@erigim hayırlısı olsun, zaten abant çok soğuk oluyo yazın bile üşüyorum ben orda şimdi kar falan da geliyo gitmemekle iyi yapıyorsunuz.
Bizimki de kaç aydır yürümedi gitti, emekleme mastırı yapıyo:) yaşına kadar yürürler herhalde
Alalim kahvaltiyi bak ben kilo veremiyirdum az yiyordum durmustu resmen sonra dolu dolu kahvaltiya dondum arada sivi tuketiyorum acikirsam corba protein aksamda erken yiyoeum en gec 17:30da bitmis oluyor cok aclik cekersem ara yapiyorum gun icinde ac kalma ama gece yataga girdiginde ac olsun vucudunbu gün bol proteinli bi kahvaltı yaptım kızlar artık diğer öğünleri daha hafif yesemde ziyanı yokdiye düşünüyorum
İnstagramdan takip ediyorum enerjisi cok guzel birde mobil uygulamasi var indirebilirsinizDilara Koçak'a bayılıyorum ya, hem çok güzel hem çok fit. İdeal diyetisyen yani, söylediklerini hayatına geçirmiş belli oluyor...
çok teşekkür ediyorum @erigim bütün bunlara dikkat edeceğim ben proğrama 62 kg ile başladım ne zaman tartılacaktık
bir haşlanmış yumurta,bir haşlanmış patates iki kibrit kutlusu kadar peynir,8 yeşil zeytin 4çeri domates şekersiz çay ekmek yokAlalim kahvaltiyi bak ben kilo veremiyirdum az yiyordum durmustu resmen sonra dolu dolu kahvaltiya dondum arada sivi tuketiyorum acikirsam corba protein aksamda erken yiyoeum en gec 17:30da bitmis oluyor cok aclik cekersem ara yapiyorum gun icinde ac kalma ama gece yataga girdiginde ac olsun vucudun
KraliceElsa gordum canim Puffer in menuyu
masalimsii bak sana odem atici gun icinde suyuna greyfurt at gecen persembe 76.5dan cuma sabah 75.6yi gordum
Dun 76.1den bu sabah 75.4u gordum ki son uc gundur tatli krizlerimin kacamaklarina ragmen
İnstagramdan takip ediyorum enerjisi cok guzel birde mobil uygulamasi var indirebilirsiniz
dünkü menüm
sabah: sandviç
öğlen: sebze çorba, 2 tavuk but, salata, yoğurt
akşam : 1 porsiyon kuru fasulye, yoğurt
maydonoz kürü yaptım akşam, sanki biraz ödemler gitmeye başladı ama ben hala kilo almışım gibi hissediyorum
masalimsii maydonoz kürü hem ödem attırıyor hem enerji veriyor
KraliceElsa gordum canim Puffer in menuyu
masalimsii bak sana odem atici gun icinde suyuna greyfurt at gecen persembe 76.5dan cuma sabah 75.6yi gordum
Dun 76.1den bu sabah 75.4u gordum ki son uc gundur tatli krizlerimin kacamaklarina ragmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?