Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

dünkü menüm

sabah: sandviç

öğlen: sebze çorba, 2 tavuk but, salata, yoğurt

akşam : 1 porsiyon kuru fasulye, yoğurt

maydonoz kürü yaptım akşam, sanki biraz ödemler gitmeye başladı ama ben hala kilo almışım gibi hissediyorum

@erigim hayırlısı olsun, zaten abant çok soğuk oluyo yazın bile üşüyorum ben orda şimdi kar falan da geliyo gitmemekle iyi yapıyorsunuz.
Bizimki de kaç aydır yürümedi gitti, emekleme mastırı yapıyo:) yaşına kadar yürürler herhalde

Sorma 5.5-6ay arasi emekledi benim sipa dedugin gibi mastir oldu cok yaramaz zaten dur durak yok bu yururse ben naparim bilmiyorum doktora yapsin mastir yaosin hic acelesi yok
Ne bulsa itekliyerek yuruyor damscana evin icinde dolaasiyo biri gorse halimizi gulee

Dilara Koçak'a bayılıyorum ya, hem çok güzel hem çok fit. İdeal diyetisyen yani, söylediklerini hayatına geçirmiş belli oluyor...

bu gün bol proteinli bi kahvaltı yaptım kızlar artık diğer öğünleri daha hafif yesemde ziyanı yok diye düşünüyorum
Alalim kahvaltiyi bak ben kilo veremiyirdum az yiyordum durmustu resmen sonra dolu dolu kahvaltiya dondum arada sivi tuketiyorum acikirsam corba protein aksamda erken yiyoeum en gec 17:30da bitmis oluyor cok aclik cekersem ara yapiyorum gun icinde ac kalma ama gece yataga girdiginde ac olsun vucudun

bir haşlanmış yumurta,bir haşlanmış patates iki kibrit kutlusu kadar peynir,8 yeşil zeytin 4çeri domates şekersiz çay ekmek yok

İnstagramdan takip ediyorum enerjisi cok guzel birde mobil uygulamasi var indirebilirsiniz

ay alayım greyfurt yapayım hemen bende. şu aralar kendimi çok disiplinsiz hissediyorum silkelenip eskiye dönmem lazım.

benide takip et instagramdan

masalimsii maydonoz kürü hem ödem attırıyor hem enerji veriyor

Ne kadar suyun icine ayiyosun. Normal dilimleyip aticaz demi deniyim ben bunu..
Bu arada diyette neye dikkat ediyosunuz az yemeyemi karbonhidrata mi. Ben bu diyet isini bi cozemedim her sabah tartilma gibi bi aliskanligim var iki gundur gr oynamiyo. Normalde yedigimin yatisini yiyorum nerdeyse ama - goremedim. Siz neler yapiyosunuz kizlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…