Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ay alayım greyfurt yapayım hemen bende. şu aralar kendimi çok disiplinsiz hissediyorum silkelenip eskiye dönmem lazım.

benide takip et instagramdan
Ozelden at
benim sabah menüm;
tb ekmeğine sandviç

akşam şirkette yılbaşı organizasyonu var inş kalorili şeyler olmaz
İlla ki olurda hafif atlatmaya bak
canim surekli tartilma stres yapar oda kortizon salgilatir ve sonuc odem olur en kotu uc gunde bir tartil karbonhidrat az rotein calsiyum cok tuket

masalimsii yarım limon 15 dal maydonoz yarım su bardağı suyu el blendrında sık saf limon kullanma yarım limonun suyunu kullan öyle daha yumuşak tadı

Bende öyle yapıyorum canım. saf limon derken anlamadım :) yarım limonu sıkıp hazırladığım suya katıyorum

Ozelden at

İlla ki olurda hafif atlatmaya bak
canim surekli tartilma stres yapar oda kortizon salgilatir ve sonuc odem olur en kotu uc gunde bir tartil karbonhidrat az rotein calsiyum cok tuket

aynen öğleni bayağı hafif atlattık zaten. benim acaba şuaralar ondan mı ödem oldu. ben hep bi kilo alma korkusu yaşıyorum

sabah: sandviç

öğlen: bugün öğlen yemeğinde şirkette açık büfe kahvaltı vardı.

omlet, 1 dilim beyaz peynir, 1 dilim kaşar, 2 dilim domates, 4 tane zeytin, maydanoz, roka, 1 kaşık yoğurtlu patlıcan közlemesi, 1 çatal zeytinyağlı fasulye, 1 dilim tb ekmeği, küçük parça simit ( simitin 5 te biri kadar)

Az detken ne kadar mesala karbonhidrat diyetindeki gibi 60-70 mi ? Ben en iyisi tartiyi kaldiriyim haftada bir cikariyim

Bu sabah
1.5yumurta
1milfoyden tost(bunun cezasi yapilacak 1saat yuruyus yaklasik 250cal gibi birseymis cunku )
Domates
1kk peynir
Cay
Milföy kullanmasaydın bari kaptan, tb ekmeği ne güne duruyo. Kendi cezanı vermişsin zaten kolay gelsin.
Bak şimdi benim de canım çekti bi ara deneyeyim hiç yemedim milföy tostunu

Ben de yediklerimi yazayım bari eksik kalmayayım
Sabah 2 yumurta, 1 dlm peynir, 2 zeytin, 1 ceviz, 1/2 dlm ekmek
Ara 1 Trabzon hurması
Öğlen 2 kepçe mercimek çorbası, 1 kase yoğurt, 4 - 5 kaşık pırasa

Kahvalti
2 dilime yakın kiymali borek
Haslanmis yumurta
1 kibrit kutusu peynir
Şekersiz çay

Ara
1 mandalin
Yarım cennet meyvesi

Sabah börek yediğim için akşam safece Mercimek çorbası ve salata yemeyi düşünüyorum. Saat 5 e kadar kaçamaksız bitki çayıyla idare edicem.

Az detken ne kadar mesala karbonhidrat diyetindeki gibi 60-70 mi ? Ben en iyisi tartiyi kaldiriyim haftada bir cikariyim
Canım nacizane fikrimi söyleyeyim; diyet konusunda hiç fikrim yok demişsin ya internetten kilona ve metabolizma hızına göre diyetler bulabilirsin, onlardan sana ve yeme düzenine en mantıklı gelen hangisi ise o diyete başla, bir hafta hiç bozmadan devam et bak bakalım kilo vermeye başladıysan doğru diyeti buldun demektir kilo veremiyorsan biraz azaltmaya başla mesela 1 dlm ekmeği çıkar bir hafta da öyle yap. Yavaş yavaş yeme düzenin oturdukça kilo verdiğini görecrksin. Bu kiloları bir haftada almadık ki bir haftada verelim di mi, yavaş gitsin ama sağlıklı gitsin, yağdan gitsin...

.günaydın kızlar ben gribi engelleyemedim çok fena sümüklü oldum ders anlatırken burnum akıyor çocuklar gülüyor bana :)
Sizler napıyorsunuz nasılsınız geçmişi bir okuyup geleyim dün giremedim ama bugün pc mi getirdim okula rahat girecem artık.

Çok geçmiş olsun canım, iş hayatı seni yordu herhalde kendine gelemedin. Ders saatin çok mu?

Menülerimi yazayım
28.12.2015
Sabah:
1 adet haşlanmış yumurta
30 gram peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen:
Tavuklu sandviç
1 bardak ayran
Akşam:
Hindi sote
1 kade mercimel çorbası
Bol salata
29.12.2015
Sabah
1 adet haşlanmış yumurta
30 gram peynir
Öğlen:
Peynirli sandviç
1 bardak çay
Akşama:
8 kaşık karnıbahar
1 kase yoğurt

Kızlar işe başlamak yaramadı bana ara öğünleri unutuyorum akşam yemeği hazırlayana kadar 9 olur tam buğday ekmeği yok diye hep unutuyorum.Günde 3 fincan türk kahvesi iç dedi diyetisyen metabolizma için ama içemiyorum midemi yakıyoriBana yol gösterin tek uyduğum erken kalkmak

Hakikaten yaaa milfoyden tost nasil oluyor bende hic yemedim denemek isterim @erigim
Milföy kullanmasaydın bari kaptan, tb ekmeği ne güne duruyo. Kendi cezanı vermişsin zaten kolay gelsin.
Bak şimdi benim de canım çekti bi ara deneyeyim hiç yemedim milföy tostunu

Çok geçmiş olsun canım, iş hayatı seni yordu herhalde kendine gelemedin. Ders saatin çok mu?
Çok canım her gün 7 saat biran önce şubat gelse diye gözüne bakıyorum. İş hayatına alışamadım boğazım ağrıyor birde sürekli konuşmaktan.akşam eve gidip yemek ye topla saate bakıyorum 11 oluyor çıldıracam düzen oturtamadım. Özel okul birde sürekli çocuklara ekstra anlat soru çöz.Aslında şuan derste olmam lazım da doktora gitmek için izim aldım.Şimdi geldim okula 3e kadar boşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…