Ozelden atay alayım greyfurt yapayım hemen bende. şu aralar kendimi çok disiplinsiz hissediyorum silkelenip eskiye dönmem lazım.
benide takip et instagramdan
İlla ki olurda hafif atlatmaya bakbenim sabah menüm;
tb ekmeğine sandviç
akşam şirkette yılbaşı organizasyonu var inş kalorili şeyler olmaz
canim surekli tartilma stres yapar oda kortizon salgilatir ve sonuc odem olur en kotu uc gunde bir tartil karbonhidrat az rotein calsiyum cok tuketNe kadar suyun icine ayiyosun. Normal dilimleyip aticaz demideniyim ben bunu..
Bu arada diyette neye dikkat ediyosunuz az yemeyemi karbonhidrata mi. Ben bu diyet isini bi cozemedimher sabah tartilma gibi bi aliskanligim var iki gundur gr oynamiyo. Normalde yedigimin yatisini yiyorum nerdeyse ama - goremedim. Siz neler yapiyosunuz kizlar.
masalimsii yarım limon 15 dal maydonoz yarım su bardağı suyu el blendrında sık saf limon kullanma yarım limonun suyunu kullan öyle daha yumuşak tadı
Ozelden at
İlla ki olurda hafif atlatmaya bak
canim surekli tartilma stres yapar oda kortizon salgilatir ve sonuc odem olur en kotu uc gunde bir tartil karbonhidrat az rotein calsiyum cok tuket
Az detken ne kadar mesala karbonhidrat diyetindeki gibi 60-70 mi ? Ben en iyisi tartiyi kaldiriyim haftada bir cikariyimcanim surekli tartilma stres yapar oda kortizon salgilatir ve sonuc odem olur en kotu uc gunde bir tartil karbonhidrat az rotein calsiyum cok tuket
Milföy kullanmasaydın bari kaptan, tb ekmeği ne güne duruyo. Kendi cezanı vermişsin zaten kolay gelsin.Bu sabah
1.5yumurta
1milfoyden tost(bunun cezasi yapilacak 1saat yuruyus yaklasik 250cal gibi birseymis cunku)
Domates
1kk peynir
Cay
Slm kardeş takimm nasılsınızhâl hatır sormaya geldim
Teşekkürler canimm bende iyyim kahve içtim enerji topladim kızımı uyutup spor yapicammteşekkürler canım , iyiyiz sen nasılsın :)
Canım nacizane fikrimi söyleyeyim; diyet konusunda hiç fikrim yok demişsin ya internetten kilona ve metabolizma hızına göre diyetler bulabilirsin, onlardan sana ve yeme düzenine en mantıklı gelen hangisi ise o diyete başla, bir hafta hiç bozmadan devam et bak bakalım kilo vermeye başladıysan doğru diyeti buldun demektir kilo veremiyorsan biraz azaltmaya başla mesela 1 dlm ekmeği çıkar bir hafta da öyle yap. Yavaş yavaş yeme düzenin oturdukça kilo verdiğini görecrksin. Bu kiloları bir haftada almadık ki bir haftada verelim di mi, yavaş gitsin ama sağlıklı gitsin, yağdan gitsin...Az detken ne kadar mesala karbonhidrat diyetindeki gibi 60-70 mi ? Ben en iyisi tartiyi kaldiriyim haftada bir cikariyim
Çok geçmiş olsun canım, iş hayatı seni yordu herhalde kendine gelemedin. Ders saatin çok mu?.günaydın kızlar ben gribi engelleyemedim çok fena sümüklü oldum ders anlatırken burnum akıyor çocuklar gülüyor bana :)
Sizler napıyorsunuz nasılsınız geçmişi bir okuyup geleyim dün giremedim ama bugün pc mi getirdim okula rahat girecem artık.
Milföy kullanmasaydın bari kaptan, tb ekmeği ne güne duruyo. Kendi cezanı vermişsin zaten kolay gelsin.
Bak şimdi benim de canım çektibi ara deneyeyim hiç yemedim milföy tostunu
Slm kardeş takimm nasılsınızhâl hatır sormaya geldim
Çok canım her gün 7 saat biran önce şubat gelse diye gözüne bakıyorum. İş hayatına alışamadım boğazım ağrıyor birde sürekli konuşmaktan.akşam eve gidip yemek ye topla saate bakıyorum 11 oluyor çıldıracam düzen oturtamadım. Özel okul birde sürekli çocuklara ekstra anlat soru çöz.Aslında şuan derste olmam lazım da doktora gitmek için izim aldım.Şimdi geldim okula 3e kadar boşum.Çok geçmiş olsun canım, iş hayatı seni yordu herhalde kendine gelemedin. Ders saatin çok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?