Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Allah kolaylık versin canım. Yediklerine de dikkat et, ara öğünleri atlama direncin düşmesin. Akşamdan hazırla çantana koy, ders aralarında atarsın ağzına. Çalışan kadın olmak zor yaa, eve gelince de işler bitmiyo, zamanla alışırsın tempoya

Canim kaptaninda dediği gibi uzmanlar haftada 2 sen fazla tartilmayin diyorlar. Mesela karbonhidrat az derken pilav, makarna, manti miktari 2-3 kasigi gecmemeli ve onlarin yaninda ekmek yenmemeli. 2 kasik pilav 1 dilim ekmek demek.karbonhidrat enerji verdiği için genelde öğlen yenmeli ki gün içinde yakilsin. Akşamda protein ve sebze agirlikli olmali. Mesela yoğurtta çok fazyadali aksam yemeklerinde yiyebilirsin yada ayran icebilirsin. Bunun gibi. Kendine gore ayarlamalar yapabilirsin. Hergun birebir uygulayamasakta gün içinde ogunleti dengelemeye calismaliyiz.
Az detken ne kadar mesala karbonhidrat diyetindeki gibi 60-70 mi ? Ben en iyisi tartiyi kaldiriyim haftada bir cikariyim

Aynen canım eve gel çamaşır,yemek ve misafir kaç gündür misafirde var ama bugün kaynanaya gidecem yemeğe rahatım.Ara öğünü hazırlamaya üşeniyorum bir alışayım tempoya rahatlarım herhalde

Çok geçmiş olsun canimm. Hem hava soğuk hem salgin var hem de kosusturmacada dikkat et kendine canimm.

Haklisiniz kilo verirken sabirsizlik var biraz :) karbonhidrat diyeti yaparken karbonhidratı 60-70 aliyodym kilo veriyodum ama saglıksız gibi gelmişti. Karbonhidratı aşmıyım diye meyve yiyemiyodum dogru düzgün. Neyse dediğiniz gibi bir süre böyle devam ediyim.
Şuan keyif yapıyorum ama kitap okumayı özledim Tabakdakiler tiramisu pralin bir tanecik yicem gerisi ikram edecem Eki Görüntüle 1730694
seni böyle görünce canım kitap okuma istedi valla

Çok geçmiş olsun canimm. Hem hava soğuk hem salgin var hem de kosusturmacada dikkat et kendine canimm.
Sağol canım daha dikkatli olacam antibiyotik de verdi doktor toplarım iki güne. Dersi de çocuklara anlatıracam bu hafta ödev verip napayım
Günlerdir koşuşturmadan iyi bir mola oldu. Okul bitsede gidip devam etsem :) Hoşgeldin canım sen yeni katıldın aramıza galiba.

Ben de 30 dk eliptik yaptım geldim, aslında 45 yapmak istiyodun da miniş uyandı şimdi kucağımda emerek devam ediyo uykuya :)
Akşam da biraz leslie yapmak istiyorum fırsat bulursam
Bu hafta geçen haftanın acısını çıkarmalıyım

Miniş uyumuştu ben de mutfağa gittim ara öğünümü yapayım diye, daha dolaba elimi uzatmadan ağlama sesini duydum, ama kafaya koydum ya o elmayı kucağımda bebiş olsa da yerim, bi bardak da sütümü diktim kafaya:)
Şimdi de koltuğa oturdum ayağımda uyudu kerata ben de televizyon izleyeyim bari, bi saat esirim burda

Naber kizlaarrrsimdiye kdarki menumu yazayim sabah ceyrek simit 2 mandalina ogle sarma ve siron 1 2 gun icnde regl olcm gercektn dayanamdm kac zamndr aklmda bikac minik tartolet yedim galiba cok karstrdm midem o kadar bulaniyoki aksam balik vardi menude ama midem kotu ya sizce su ve meyve ilemi gecrmeliyim aksam ogunumu yoksa balikmi tuketeyim akil verirmsnz

Aynen canım eve gel çamaşır,yemek ve misafir kaç gündür misafirde var ama bugün kaynanaya gidecem yemeğe rahatım.Ara öğünü hazırlamaya üşeniyorum bir alışayım tempoya rahatlarım herhalde
Gercekten ikisi bi arada cok zor olBlyo canim ama insan alsyo ewet daha yogun ve yorgun oluysn ama daha duzenli bi tempo oluyo bnce

Selam kizlaaaaarr.
sabahdan beri foruma giriyrm ama firsatm olmadi hic.
Ruzgar8n huysuzlugunun sebebini buldk. Cani skliyomus. Biraz komsulara gotrdm cocuklarla oynarken gik demedi. Napim bitane dahami dogrsam ne :))

Gercekten ikisi bi arada cok zor olBlyo canim ama insan alsyo ewet daha yogun ve yorgun oluysn ama daha duzenli bi tempo oluyo bnce
alışınca iyi olacak canım inş ama biraz zaman geçmesi lazım galiba
Selam kizlaaaaarr.
sabahdan beri foruma giriyrm ama firsatm olmadi hic.
Ruzgar8n huysuzlugunun sebebini buldk. Cani skliyomus. Biraz komsulara gotrdm cocuklarla oynarken gik demedi. Napim bitane dahami dogrsam ne :))
Artık ikisiyle kafayı yersin canım ama o canavarlarla kilo falan kalmaz :::::)

Ne güzel emziriken diyettedin. Ben o dönemi hiç iyi degerlendiremedim. Sabah uyanıp kabak tatlısı yiyodum 2. Ye artık daha tecrübeliyim. Emziriken diyet en güzeli

Kiz bisey deyin kaptanlarim yatdimcilari sizdemi yoksunuzzzz ssstttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…