- 9 Kasım 2015
- 1.106
- 2.294
- 83
- 40
Allah kolaylık versin canım. Yediklerine de dikkat et, ara öğünleri atlama direncin düşmesin. Akşamdan hazırla çantana koy, ders aralarında atarsın ağzına. Çalışan kadın olmak zor yaa, eve gelince de işler bitmiyo, zamanla alışırsın tempoyaÇok canım her gün 7 saat biran önce şubat gelse diye gözüne bakıyorum. İş hayatına alışamadım boğazım ağrıyor birde sürekli konuşmaktan.akşam eve gidip yemek ye topla saate bakıyorum 11 oluyor çıldıracam düzen oturtamadım. Özel okul birde sürekli çocuklara ekstra anlat soru çöz.Aslında şuan derste olmam lazım da doktora gitmek için izim aldım.Şimdi geldim okula 3e kadar boşum.
Az detken ne kadar mesala karbonhidrat diyetindeki gibi 60-70 mi ? Ben en iyisi tartiyi kaldiriyim haftada bir cikariyim
Aynen canım eve gel çamaşır,yemek ve misafir kaç gündür misafirde var ama bugün kaynanaya gidecem yemeğe rahatım.Ara öğünü hazırlamaya üşeniyorum bir alışayım tempoya rahatlarım herhaldeAllah kolaylık versin canım. Yediklerine de dikkat et, ara öğünleri atlama direncin düşmesin. Akşamdan hazırla çantana koy, ders aralarında atarsın ağzına. Çalışan kadın olmak zor yaa, eve gelince de işler bitmiyo, zamanla alışırsın tempoya
.günaydın kızlar ben gribi engelleyemedim çok fena sümüklü oldum ders anlatırken burnum akıyor çocuklar gülüyor bana :)
Sizler napıyorsunuz nasılsınız geçmişi bir okuyup geleyim dün giremedim ama bugün pc mi getirdim okula rahat girecem artık.
Çok canım her gün 7 saat biran önce şubat gelse diye gözüne bakıyorum. İş hayatına alışamadım boğazım ağrıyor birde sürekli konuşmaktan.akşam eve gidip yemek ye topla saate bakıyorum 11 oluyor çıldıracam düzen oturtamadım. Özel okul birde sürekli çocuklara ekstra anlat soru çöz.Aslında şuan derste olmam lazım da doktora gitmek için izim aldım.Şimdi geldim okula 3e kadar boşum.
Canım nacizane fikrimi söyleyeyim; diyet konusunda hiç fikrim yok demişsin ya internetten kilona ve metabolizma hızına göre diyetler bulabilirsin, onlardan sana ve yeme düzenine en mantıklı gelen hangisi ise o diyete başla, bir hafta hiç bozmadan devam et bak bakalım kilo vermeye başladıysan doğru diyeti buldun demektir kilo veremiyorsan biraz azaltmaya başla mesela 1 dlm ekmeği çıkar bir hafta da öyle yap. Yavaş yavaş yeme düzenin oturdukça kilo verdiğini görecrksin. Bu kiloları bir haftada almadık ki bir haftada verelim di mi, yavaş gitsin ama sağlıklı gitsin, yağdan gitsin...
Haklisiniz kilo verirken sabirsizlik var biraz :) karbonhidrat diyeti yaparken karbonhidratı 60-70 aliyodym kilo veriyodum ama saglıksız gibi gelmişti. Karbonhidratı aşmıyım diye meyve yiyemiyodum dogru düzgün. Neyse dediğiniz gibi bir süre böyle devam ediyim.Canim kaptaninda dediği gibi uzmanlar haftada 2 sen fazla tartilmayin diyorlar. Mesela karbonhidrat az derken pilav, makarna, manti miktari 2-3 kasigi gecmemeli ve onlarin yaninda ekmek yenmemeli. 2 kasik pilav 1 dilim ekmek demek.karbonhidrat enerji verdiği için genelde öğlen yenmeli ki gün içinde yakilsin. Akşamda protein ve sebze agirlikli olmali. Mesela yoğurtta çok fazyadali aksam yemeklerinde yiyebilirsin yada ayran icebilirsin. Bunun gibi. Kendine gore ayarlamalar yapabilirsin. Hergun birebir uygulayamasakta gün içinde ogunleti dengelemeye calismaliyiz.
seni böyle görünce canım kitap okuma istedi vallaŞuan keyif yapıyorum ama kitap okumayı özledimTabakdakiler tiramisu pralin bir tanecik yicem gerisi ikram edecem Eki Görüntüle 1730694
Sağol canım daha dikkatli olacam antibiyotik de verdi doktor toplarım iki güne. Dersi de çocuklara anlatıracam bu hafta ödev verip napayımÇok geçmiş olsun canimm. Hem hava soğuk hem salgin var hem de kosusturmacada dikkat et kendine canimm.
Günlerdir koşuşturmadan iyi bir mola oldu. Okul bitsede gidip devam etsem :) Hoşgeldin canım sen yeni katıldın aramıza galiba.Haklisiniz kilo verirken sabirsizlik var biraz :) karbonhidrat diyeti yaparken karbonhidratı 60-70 aliyodym kilo veriyodum ama saglıksız gibi gelmişti. Karbonhidratı aşmıyım diye meyve yiyemiyodum dogru düzgün. Neyse dediğiniz gibi bir süre böyle devam ediyim.
seni böyle görünce canım kitap okuma istedi valla
Hoşgeldin canım yeni katıldın aramıza galiba.ben bu gün öğlene bi kase yoğurt sote ıspanak ve bir elma yedim
Hoşbuldum canım :) vermem gereken kilom az ama aranızda motive olmaya geldim :)Hoşgeldin canım sen yeni katıldın aramıza galiba.
Gercekten ikisi bi arada cok zor olBlyo canim ama insan alsyo ewet daha yogun ve yorgun oluysn ama daha duzenli bi tempo oluyo bnceAynen canım eve gel çamaşır,yemek ve misafir kaç gündür misafirde var ama bugün kaynanaya gidecem yemeğe rahatım.Ara öğünü hazırlamaya üşeniyorum bir alışayım tempoya rahatlarım herhalde
alışınca iyi olacak canım inş ama biraz zaman geçmesi lazım galibaGercekten ikisi bi arada cok zor olBlyo canim ama insan alsyo ewet daha yogun ve yorgun oluysn ama daha duzenli bi tempo oluyo bnce
Artık ikisiyle kafayı yersin canım ama o canavarlarla kilo falan kalmaz :::::)Selam kizlaaaaarr.
sabahdan beri foruma giriyrm ama firsatm olmadi hic.
Ruzgar8n huysuzlugunun sebebini buldk. Cani skliyomus. Biraz komsulara gotrdm cocuklarla oynarken gik demedi. Napim bitane dahami dogrsam ne :))
Miniş uyumuştu ben de mutfağa gittim ara öğünümü yapayım diye, daha dolaba elimi uzatmadan ağlama sesini duydum, ama kafaya koydum ya o elmayı kucağımda bebiş olsa da yerim, bi bardak da sütümü diktim kafaya:)
Şimdi de koltuğa oturdum ayağımda uyudu kerata ben de televizyon izleyeyim bari, bi saat esirim burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?